2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende yaparım bazen burda yazanları hayal etmeye çalışırım nasıl bi karakter çizmişim kıızz
bılmem daha orta yasta azıcık cırkınce bır hatunhayal etmısıtm:)))
burda 3 asagı 5 yukarı ekledıgım arkadaslarım tahmınlerıme yakıncıktı bır tek cansastr da yanıldım onu daha suratsız hayal etmıstım kaslı daha erkeksı falan dusunmustum ama tam tersı cıktı , cok guzel bır hatunmus valla:)

seeeellaaaammmm......
nasılsınız hatunlar...iyi haberlerinizi okudum...artık bazı şeyler aşılmış...konuşulan konular değişmiş..başka boyuta geçmişiz resmen..ne hoş olmuş...
bu arada tuğbacım geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...

ay resmen ıyı ınsan lafının ustune gelır bende senın dedıkodunu yapıyordummmm:)

zevkli ama gerçekten, çirkinliğini güzelliğini nerden hayal ediyosak artık
içimde çirkin bi hatun mu yaşıyor yoksa melteeeem

aaaa meltemmmm...iti an çomağı hazırla olmuş...nasıl oldu bu iş yaa...nası yani ...ben girdim...sen tam beni yazmışsın..ay bi acayip oldum...

zevkli ama gerçekten, çirkinliğini güzelliğini nerden hayal ediyosak artık
içimde çirkin bi hatun mu yaşıyor yoksa melteeeem
yok tamamen cocukluguma ınmek lazım bu konuda cocuklugumdakı ogretmenlere :))))) bu arada mesaj atmak ıcın 10 dk beklemem lazım ben sana adımı yazayım sen benı ekle ben sana gonderemıyorum

ya ben ne zamandır giremiyodum..anca fırsat buldum..okuldu..kurstu..annem geldi..çarşıydı..gezmeydi...bittim güzelim..bu arada iltifatın için teşekkür ederim..hep derim güzel bakan güzel görürmüş..
yok valla ılıtıfat olsun dıye yazmıyorum , keske ben okuldayken de ogretmenler guzel hatunlar olsaydı yaaaa hep cırkınlerı bana mı denk geldı:))) cocuklugumu kararttılar:)))

ya ben ne zamandır giremiyodum..anca fırsat buldum..okuldu..kurstu..annem geldi..çarşıydı..gezmeydi...bittim güzelim..bu arada iltifatın için teşekkür ederim..hep derim güzel bakan güzel görürmüş..
yok valla ılıtıfat olsun dıye yazmıyorum , keske ben okuldayken de ogretmenler guzel hatunlar olsaydı yaaaa hep cırkınlerı bana mı denk geldı:))) cocuklugumu kararttılar:)))

ben burada adımı yazardım ama artık sayende yazamayacagımmmm:))) ıcıme kurt dusurdun benım:)
internet ortamı malesef, sonuçta herkese açık bi ortam, biz kendi kendimize muhabbet ediyoruz ama isteyen herkes ortak olabilir muhabbetimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…