- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.261
anam benimle hiç alakası yok ha o hatunun dahadi yaaaa, :))) yanlış tahmın o zaman
hadi yaaaa, :))) yanlış tahmın o zaman
ama cok heyecanlı ve keyıflıydı bu tahmın oyunu:)))anam benimle hiç alakası yok ha o hatunun damerak ettiysen merakını giderivereyim bacım özeline bak adımı yazacam gizli
bende yaparım bazen burda yazanları hayal etmeye çalışırımama cok heyecanlı ve keyıflıydı bu tahmın oyunu:)))
bılmem daha orta yasta azıcık cırkınce bır hatunhayal etmısıtm:)))bende yaparım bazen burda yazanları hayal etmeye çalışırımnasıl bi karakter çizmişim kıızz
:) ekleyeydin de bende seni göreydim bari bakıp kaçtın mıhakıkaten tahmınde cozutmusum ben ama olabılırıtesı en yuksek olan oydu:)))
nası olcak o ıs mesaj dahıl herseye kapalı sayfan:):) ekleyeydin de bende seni göreydim bari bakıp kaçtın mı
ay resmen ıyı ınsan lafının ustune gelır bende senın dedıkodunu yapıyordummmm:)seeeellaaaammmm......
nasılsınız hatunlar...iyi haberlerinizi okudum...artık bazı şeyler aşılmış...konuşulan konular değişmiş..başka boyuta geçmişiz resmen..ne hoş olmuş...
bu arada tuğbacım geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...
bılmem daha orta yasta azıcık cırkınce bır hatunhayal etmısıtm:)))
burda 3 asagı 5 yukarı ekledıgım arkadaslarım tahmınlerıme yakıncıktı bır tek cansastr da yanıldım onu daha suratsız hayal etmıstım kaslı daha erkeksı falan dusunmustum ama tam tersı cıktı , cok guzel bır hatunmus valla:)
hadi yaa :) ben seni ekleyim o zaman bak şimdi durduk yere kurt düşürdün içimenası olcak o ıs mesaj dahıl herseye kapalı sayfan:)
yok tamamen cocukluguma ınmek lazım bu konuda cocuklugumdakı ogretmenlere :))))) bu arada mesaj atmak ıcın 10 dk beklemem lazım ben sana adımı yazayım sen benı ekle ben sana gonderemıyorumzevkli ama gerçekten, çirkinliğini güzelliğini nerden hayal ediyosak artık
içimde çirkin bi hatun mu yaşıyor yoksa melteeeem
evet ben yazıyı yazdım ve karsımda senı gordummmmm:))))aaaa meltemmmm...iti an çomağı hazırla olmuş...nasıl oldu bu iş yaa...nası yani ...ben girdim...sen tam beni yazmışsın..ay bi acayip oldum...
tamam bakarım ben sen attığındayok tamamen cocukluguma ınmek lazım bu konuda cocuklugumdakı ogretmenlere :))))) bu arada mesaj atmak ıcın 10 dk beklemem lazım ben sana adımı yazayım sen benı ekle ben sana gonderemıyorum
evet ben yazıyı yazdım ve karsımda senı gordummmmm:))))
yok valla ılıtıfat olsun dıye yazmıyorum , keske ben okuldayken de ogretmenler guzel hatunlar olsaydı yaaaa hep cırkınlerı bana mı denk geldı:))) cocuklugumu kararttılar:)))ya ben ne zamandır giremiyodum..anca fırsat buldum..okuldu..kurstu..annem geldi..çarşıydı..gezmeydi...bittim güzelim..bu arada iltifatın için teşekkür ederim..hep derim güzel bakan güzel görürmüş..
yok valla ılıtıfat olsun dıye yazmıyorum , keske ben okuldayken de ogretmenler guzel hatunlar olsaydı yaaaa hep cırkınlerı bana mı denk geldı:))) cocuklugumu kararttılar:)))ya ben ne zamandır giremiyodum..anca fırsat buldum..okuldu..kurstu..annem geldi..çarşıydı..gezmeydi...bittim güzelim..bu arada iltifatın için teşekkür ederim..hep derim güzel bakan güzel görürmüş..
internet ortamı malesef, sonuçta herkese açık bi ortam, biz kendi kendimize muhabbet ediyoruz ama isteyen herkes ortak olabilir muhabbetimizeben burada adımı yazardım ama artık sayende yazamayacagımmmm:))) ıcıme kurt dusurdun benım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?