- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.281
amannnnnn olan oldu artık yapacak bısey yok:)))internet ortamı malesef, sonuçta herkese açık bi ortam, biz kendi kendimize muhabbet ediyoruz ama isteyen herkes ortak olabilir muhabbetimize
hii afişe oldukmeltem sen zeysimayı ekle bende senden çalıp ekleyeyim facete :)
cakal carlos senııııııııııııııııııı:))))meltem sen zeysimayı ekle bende senden çalıp ekleyeyim facete :)
ne ugrasıyonuz ben ben hallederım 2 dk bekleyınhii afişe olduksen beni ekleyemiyomuşun sen adını söyle ben seni meltemden bulurum
cakal carlos senııııııııııııııııııı:))))
hii afişe olduksen beni ekleyemiyomuşun sen adını söyle ben seni meltemden bulurum
aferın kardes kardes tanısın bakayım:)meltem sen zeysimayı ekle bende senden çalıp ekleyeyim facete :)
ay kıyamammmmmm ben sana boşlarmıyım hıc ben senııııııı:)kuzu sen beni iice dışladın bugün, zorla sokuyom araya kendimi
aferın kardes kardes tanısın bakayım:)
hangı gokce 2 tane gokce varmıs bende yenı ögrendım:)heee eline sağlık kuşum
zeysima o benim haaa ama GOKCE daha kabul etmedi beni bekliyorum :)
:):) niye dışlayalım kız isteyen herkes gelsinkuzu sen beni iice dışladın bugün, zorla sokuyom araya kendimi
ıyı geceler canımkızlar bu arada biraz geçmişi okudum..ama dayanamıyorum..uykum var..hepinizi öpüyorum..iyi geceler...tatlı rüyalar....
ay kıyamammmmmm ben sana boşlarmıyım hıc ben senııııııı:)
iyi geceler canım...gündüz okuldayım yazışmaları geç takip ediyorum
die dışlamayın beni amaaaa :)
sabaha yine erkenden kalkcam fıstıklar öğrencilerim beni bekler
hepinizi öptüm ii geceler...
iyi geceler bebiş:)gündüz okuldayım yazışmaları geç takip ediyorum
die dışlamayın beni amaaaa :)
sabaha yine erkenden kalkcam fıstıklar öğrencilerim beni bekler
hepinizi öptüm ii geceler...
büyük GOKCE cnm :) rumuzu da GOKCE
çok geçmiş olsun geçen haftada benim babacım ameliyat olmuştu, ama bana sölemiceklrmiş son anda sölediler üzilmiyim diye, bi de biz farklı şehirlerdeyiz insan göremeyince de bi tuhaf oluyo ama şimdi iyi çok şükürkızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
ay niye üzülmüş biz memnunuz halimizdenbugun gıttıgım bı bebek magazasında kadın benı doguracak sandı bende daha 2 ay var dıyınce kadım demezmı ay ben sımdı cok uzuldum sıze dıyeee ıcım bı tuhaf oldu dıyı delı kadın yaaaDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?