2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay kıyamammmmmm ben sana boşlarmıyım hıc ben senııııııı:)

gündüz okuldayım yazışmaları geç takip ediyorum
die dışlamayın beni amaaaa :)
sabaha yine erkenden kalkcam fıstıklar öğrencilerim beni bekler
hepinizi öptüm ii geceler...

büyük GOKCE cnm :) rumuzu da GOKCE

Son düzenleme:
iyi geceler bebiş:)
heeee bızım gokceeee cok sevıyorum ben oniiiiiiiii:)

çok geçmiş olsun geçen haftada benim babacım ameliyat olmuştu, ama bana sölemiceklrmiş son anda sölediler üzilmiyim diye, bi de biz farklı şehirlerdeyiz insan göremeyince de bi tuhaf oluyo ama şimdi iyi çok şükür

bugun gıttıgım bı bebek magazasında kadın benı doguracak sandı bende daha 2 ay var dıyınce kadım demezmı ay ben sımdı cok uzuldum sıze dıyeee ıcım bı tuhaf oldu dıyı delı kadın yaaaDD

arkadaşlar hepinize iyi geceler.yazışmaları çoğu zmaan okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor....benim bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim. 3 gündür karnımın sağ ve sol tarafında kızarıklıklar çıktı bide kaşınıyor hani alerji olurya onun gibi birşey sanki daha önce burda yazan olmuştu böyle birşey..neden olur ki bir fikriniz var mı kontrolüme daha 4 gün var.yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.iyi geceler...

ay niye üzülmüş biz memnunuz halimizden öyle deseydin dert etmeseydi kendine gariban, bende geçen akşam bi gezmeye gittim, kadınlar yaşadıkları bütün kötü doğum hikaylerini anlattılar, ne meraklı milletiz insanları korkutmaya, ben etkilenmiyorum ama psikolojisi bozulanlar var böyle konuşmalardan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…