- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.301
karacoger enzımlerınle ılgılı olabılır ast alt degerlerı ıle yanı yada alerjık olabılır arkadas yazmıstı dr soylemıs son durulama suyuna bır tutam tuz atıp yıkanın 1 kereye mahsus demış o da faydasını gormusarkadaşlar hepinize iyi geceler.yazışmaları çoğu zmaan okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor....benim bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim. 3 gündür karnımın sağ ve sol tarafında kızarıklıklar çıktı bide kaşınıyor hani alerji olurya onun gibi birşey sanki daha önce burda yazan olmuştu böyle birşey..neden olur ki bir fikriniz var mı kontrolüme daha 4 gün var.yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.iyi geceler...
arkadaşlar hepinize iyi geceler.yazışmaları çoğu zmaan okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor....benim bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim. 3 gündür karnımın sağ ve sol tarafında kızarıklıklar çıktı bide kaşınıyor hani alerji olurya onun gibi birşey sanki daha önce burda yazan olmuştu böyle birşey..neden olur ki bir fikriniz var mı kontrolüme daha 4 gün var.yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.iyi geceler...
karacoger enzımlerınle ılgılı olabılır ast alt degerlerı ıle yanı yada alerjık olabılır arkadas yazmıstı dr soylemıs son durulama suyuna bır tutam tuz atıp yıkanın 1 kereye mahsus demış o da faydasını gormus
bende anlamadım neden uzuldu aynada baktım baktım bısey goremedım ben , valla en guzelı pozıtıf dogum hıkayelerı okumak ınsanın dogurası gelıyor:)ay niye üzülmüş biz memnunuz halimizdenöyle deseydin dert etmeseydi kendine gariban, bende geçen akşam bi gezmeye gittim, kadınlar yaşadıkları bütün kötü doğum hikaylerini anlattılar , ne meraklı milletiz insanları korkutmaya, ben etkilenmiyorum ama psikolojisi bozulanlar var böyle konuşmalardan sonra..
ben bılmem beyım bılırson durulama suyu deyince de bi garip olmuş demi? çamaşır makinasında olur ya
canım emzirirken çok kalori gidiyomuş hiç kafana takma çocuğun peşinden koştururken zayıflarız bide çalışıcaz zaten düşün tempoyu, o dalgasını geçsin boşver aldığımız kilo sadece yağ değilki su toluyoruz bebeğin suyu var bebek var kan hacmi arttı vs vscanım sıkılıyo benim bu kilolara kızlar yaa. zaten kiloluydum eşim de vücut kitle indeximi hesaplayıp obezsin dedi durdu zaten
ben normal insan değilim dediysem de dalga geçti
off ya ama bu aralar dengesiz besleniyorum yediğim ya hamur ya köfte kıymalı şeyler falanmeyve yiyorum ama doğru dürüst yediğim bi o var...
meltemde ki kübra nur da sen misin yoksa :)tugba cım Allah acil sifalar versin babana inşallah yakın zamanda iyileşir . Nevresim konusunda şanslıyım hiç açmadıklarım var onları kullanacağım yoksa onu da desem kociş bunalıma girerdi :) meltem kişiler hakkındaki tahminlerine bayıldım benim için ne düşündün ne çıktı hayal kırıklığı yaşadın mı :)
meltemde ki kübra nur da sen misin yoksa :)
boş ver sen affet gıtsın aldırma buyukluk sende kalsın snunda sen sarıl osana sarılmazsaaaaaaaa dıyesım geldı aman salla sende yıne 1 kısı bende oğlumdoktorum kocam abım herkes dalga gecıyo benle:)canım sıkılıyo benim bu kilolara kızlar yaa. zaten kiloluydum eşim de vücut kitle indeximi hesaplayıp obezsin dedi durdu zaten
ben normal insan değilim dediysem de dalga geçti
off ya ama bu aralar dengesiz besleniyorum yediğim ya hamur ya köfte kıymalı şeyler falanmeyve yiyorum ama doğru dürüst yediğim bi o var...
en tam tahmınım gıbıydın gelınlık resmınıde cok begendımmmm:)tugba cım Allah acil sifalar versin babana inşallah yakın zamanda iyileşir . Nevresim konusunda şanslıyım hiç açmadıklarım var onları kullanacağım yoksa onu da desem kociş bunalıma girerdi :) meltem kişiler hakkındaki tahminlerine bayıldım benim için ne düşündün ne çıktı hayal kırıklığı yaşadın mı :)
iyi o zaman öğrenmişken senide ekledim :)Başka yoksa meltemin arkadaşı benim o :)
kedıdır o kediiiiiiiiiiii:)Başka yoksa meltemin arkadaşı benim o :)
boş ver sen affet gıtsın aldırma buyukluk sende kalsın snunda sen sarıl osana sarılmazsaaaaaaaa dıyesım geldı aman salla sende yıne 1 kısı bende oğlumdoktorum kocam abım herkes dalga gecıyo benle:)
en tam tahmınım gıbıydın gelınlık resmınıde cok begendımmmm:)
iyi o zaman öğrenmişken senide ekledim :)
nısan basında ankaradaydımmm ama bı daha da bulunmadım uzulerek soyluyırum ama zor bı daha da ankaraya gelmem:) sevemedım kız ben sehrınıızı ınsan yok tam bır bakanlık sehrı kızılayı gormesydım sehırde ınsanların yasadıgını kabul edemeyecektım:)Sen bu işte ustasın :) teşekkür ederim tatlım. Ben telefondan giriyorum net göremiyorum resimleri ama gecen gün otobüste bir bayan ve bir çocuk gördüm . Çocuk salih e çok benziyordu kadın da sana . Hamile olsa melteeeemm diye boynuna atlayacaktım :) seni ankara da görmemin pek mümkün olmadığını bilsem de :)
yolladım ama yeniden yollayamıyorum zaten :)Bana gelmedi arkadaşlık isteğin tatlım
nısan basında ankaradaydımmm ama bı daha da bulunmadım uzulerek soyluyırum ama zor bı daha da ankaraya gelmem:) sevemedım kız ben sehrınıızı ınsan yok tam bır bakanlık sehrı kızılayı gormesydım sehırde ınsanların yasadıgını kabul edemeyecektım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?