2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
karacoger enzımlerınle ılgılı olabılır ast alt degerlerı ıle yanı yada alerjık olabılır arkadas yazmıstı dr soylemıs son durulama suyuna bır tutam tuz atıp yıkanın 1 kereye mahsus demış o da faydasını gormus

o duş allıyorum hergün diyodu bir de tuzlu suyla almış bi kaç kere öyle diyodu ama yanlış olmasın doktoruna danış bence çok rahatsız ediyosa...

son durulama suyu deyince de bi garip olmuş demi? çamaşır makinasında olur ya

bende anlamadım neden uzuldu aynada baktım baktım bısey goremedım ben , valla en guzelı pozıtıf dogum hıkayelerı okumak ınsanın dogurası gelıyor:)

canım sıkılıyo benim bu kilolara kızlar yaa. zaten kiloluydum eşim de vücut kitle indeximi hesaplayıp obezsin dedi durdu zaten
ben normal insan değilim dediysem de dalga geçti
off ya ama bu aralar dengesiz besleniyorum yediğim ya hamur ya köfte kıymalı şeyler falan meyve yiyorum ama doğru dürüst yediğim bi o var...

tugba cım Allah acil sifalar versin babana inşallah yakın zamanda iyileşir . Nevresim konusunda şanslıyım hiç açmadıklarım var onları kullanacağım yoksa onu da desem kociş bunalıma girerdi :) meltem kişiler hakkındaki tahminlerine bayıldım benim için ne düşündün ne çıktı hayal kırıklığı yaşadın mı :)

canım emzirirken çok kalori gidiyomuş hiç kafana takma çocuğun peşinden koştururken zayıflarız bide çalışıcaz zaten düşün tempoyu, o dalgasını geçsin boşver aldığımız kilo sadece yağ değilki su toluyoruz bebeğin suyu var bebek var kan hacmi arttı vs vs

meltemde ki kübra nur da sen misin yoksa :)

boş ver sen affet gıtsın aldırma buyukluk sende kalsın snunda sen sarıl osana sarılmazsaaaaaaaa dıyesım geldı aman salla sende yıne 1 kısı bende oğlumdoktorum kocam abım herkes dalga gecıyo benle:)

en tam tahmınım gıbıydın gelınlık resmınıde cok begendımmmm:)

Sen bu işte ustasın :) teşekkür ederim tatlım. Ben telefondan giriyorum net göremiyorum resimleri ama gecen gün otobüste bir bayan ve bir çocuk gördüm . Çocuk salih e çok benziyordu kadın da sana . Hamile olsa melteeeemm diye boynuna atlayacaktım :) seni ankara da görmemin pek mümkün olmadığını bilsem de :)

nısan basında ankaradaydımmm ama bı daha da bulunmadım uzulerek soyluyırum ama zor bı daha da ankaraya gelmem:) sevemedım kız ben sehrınıızı ınsan yok tam bır bakanlık sehrı kızılayı gormesydım sehırde ınsanların yasadıgını kabul edemeyecektım:)

Inan bana mecburiyetten buradayım ask getirdi beni buraya yoksa bende hiç sevmiyorum . Mesela bizim apartma insan yaşadığından şüpheliyim çıt ses yok insan görmüyorum gördüklerim de soğuk ve resmi . Burada çok yalnızım duygulandım bak :)

slm kızlar nasılsınız?ben son bı haftadır hep hastanedeyim eşimin annesiyle ilgieniyorum.bugun de sabah yıne hastanedeydık,ıkındıye dogruda evı bı guzel temızledım.bolca yemek yedım ve 4 gundur spor yapmadıgımı fark edıp 1 saat yurudum.spor yapmaya basladıgımdan berı kılo alımım cok yavasladı nasallah.
bebısım ıyı,ama ben daha kıyafet namına bısı almadım.annemler bebek odasını aldılar.cicilerini de ocak başında tamamlıycaz inş.lohusa pijamamı dagiden alıcam çünkü daginin pijamalarını yıka yıka bişicik olmuyor...
bi de lohusa yatağı demişsinicz bir de o mu var?Allah yandık desenize, ben normalde ç alıştığımdan sabah yatağı şöööle bi düzeltip işe kaçıyorum.yatak örtüsü bile kulanmam. öyle yAtak hazırlamıycam. ama yapacaklara da özeniyorum ne hamarat hatunlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…