2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaranı destım,:)

benim canım kabul ettim seni gözlerim dolduuu, ay 30. haftaa çok yakın gerçi ikizmiş onunkiler
evet yaaaa ama cok guzeller

ay bugün parmaklarım yoruldu baya çenesizlik yaptım herkese mutlu rüyalar iyi geceler...

gunaydınlar....ızınlı olmak ne guzelmiş yenı kalktım buraya bı bakınım dedım sımdıde bır yuruyus yapıp gelıcem doguma kadar sabahları yuruyus yapmaya karar verdım gelnce gorursrzzz...
Canim drlar haftada 3 gun egzersiz oneriyor. Calistigin icin alisiksin galiba ama. Cok yorma kendini 20-30 dk yeter gun asiri, cnk bu sefer de varisin fln olmasin, hem de enerjinin cogunu bebisine sakla da buyusun.:) yanlis anlama sakin kusum sadece benim fikrim. Sen en iyisini bilirsin kendin icin.
Cnm gule gule kullanin. Ben gormustum bu takimi begendim sade ve kaliteli. Marka da iyi bi marka. Tek sevmedigim yani, besik parmakliginin en asagi kadar inmesi oldu. O yuzden yariya kadar ineni tercih ettim baska bi tane aldik.

Tugbacim dogum iznine mi ciktin? Eger ise geri donceksen pompa lazim tabi. Ben tezim icin arada okula gidicem diye elektrikliye cok para vermek istemiyorum. Dogumdan sonra lazim olursa bebedorun 25 tl civarinda bi pompasi var onu denicem. Baktim onla olmuyor, sonrasinda da illa lazim gorursem elektrikliye gecicem. Medelayi denerim diyorum ben de.
selam , ürün çok güzel görünüyor bende internetten görmüştüm bu modeli sadece düz hoş, fiyatı ne kadar bu takımın tek karyola fiyatı nedir biliyormusunuz?
güle güle kullanın.
Avcilar nar bebede tek karyolasi 850 tl cnm. Pazarlik yapilabilir bi yer.
Yine nar bebede kendi imalatlari olan saf dogal agactan(sunta ya da mdf degil dolayisiyla cok daha saglikli) kucuk karyola var tatlim. 60x120 ebatlarinda. Ayni durumda oldugumuz icin bize cok uygun gelmisti. Fiyati da 600du galiba. Fakat sallanmiyor. Parmakliklari da cok cok yuksek degil ama iki sene beni idare eder fark etmez diyosan tavsiye ederim gidip bakmani. Bu arada ikeanin bebek
Mobilyalari saglikli boyadan degilmis diye duymustum birinci agizdan. Su bazli olmasi gerekiyomus da oyle degilmis.

Son düzenleme:
krem dedigin şuu organik diye satilanlar di mi. ben onlari da cok begeniyorum ama yenidogan bebek icin cok mu renksiz olur dye dusunuyorum. baska renk de olmuyo onlarda.

yok kız ne organiği krem rengi seviyorum o yüzden aldım hatta set olarak yoktu 6 set aldım bide battani ye uydurdum takım gibi oldu organik settemi varmış

kızlar ben 2 takım aldım hastane çıkışı ve ikiside organik hiç boya içermiyo 5 li olanı idil babyden aldım iyi para bayıldım ewet renksiz hoş durmuyo ama görüntüden öte sağlıklı olması beni cezbetti sonuçta yeni doğan onlar ciltleri narin olcak oyüzden öle tercih ettim :))

canım herkesin vakti olmuyo ben bile çok yoğunsam okuyup okuyup kapatıyorum napim öle düşün ama tabi ayda yılda bir gelip soru sorup kaçıyosa o ayrı

tuğbacım geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin dualarımız babanla birsürü hamişiz burda hamilelerin duası kabul olurmuş kuzum

canım bende netten bu takımı beğenmiştim. hangi mağazada buldunuz bostancıda? bende hafta sonu buldum ama azcık pahalı geldi. bu takımın fiyatı daha uygunn
canım bostancıda bulmadım ben sana özelden yazıcam şimdi msjda çok uyguna geliyo bende farkettim kaçırmak istemiyorum açıkçası kampanyayı

gunaydınnnnnnn gece ruya gordum ruya ıcınde ruya ama , ruyalarımı anlatmak ıcın tık koyuyorum yanına alıntı yapıyorum aklımca ıyıce sıyırdım ben yawww

günaydın kızlar nasılsınız... uzun zamandır giremiyorum sadece birkaç sayfa geçmiş yapıp çıkıyorum... okuldu dernekti derken öldüm bittim.. birde kocişle kardeşimin doğum günü var perş. org. yapmaya çalışıom ama performans düşmüş. bu arada tuğbacım geçmiş olsun. bol bol dua et ve rahat ol baban hemencecik düzelecek emin olabilirsin.
geçmişe baktım lohusa yatağı denilmiş ben yeni birşey almıcam yatak örtüm var onu kullanacam.. zati kızçeğizimle salonda kalacağız. bizde 40ına kadar yakın arkadaşlar dışında pek gelen giden olmaz. olmasında zaten :))) ben bebek şekerlerine takmış durumdayım kendim yapayım istiorum ama ...

ağrılarım var pazartesi soracağım dr. a diyordun canım nasılsın iyi misin? bir sorun yok değil mi????

canım dün gidicektik ama asıl randevum bugün nasılsa bekledim bir gün daha bekleyim dedim dün gitsem arada almalarını bekliycez eşiminde o kadar zamanı yok yoğun çalışıyo acele edip sıkıştırmak istemedim bugün rahat rahat saatimde gidip sorcam artık...
doktordan gelince yazarım ayrıntıları bebişimide görcem heyecan var bir yerdende şekerim ne durumda onu merak ediyorum diyet yapıyodum insüline başlamak zorunda kalmam umarım off off

Günaydınlaaar. Ben de yatak örtüsü almayı düşünmüyorum. yeni evliyim olanlarla idare ederim diyorum. Bende rüyamdan bir kız bebek görüyorum hem de 28 günlükmüş. 28 günüm mü kaldı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…