- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.321
yolladım ama yeniden yollayamıyorum zaten :)
benim canım kabul ettim seniZeynep mi adın ? Meltem son eklediklerinden baktım istek gönderdim sensindir umarım :)
gözlerim dolduuu
yaranı destım,:)Inan bana mecburiyetten buradayım ask getirdi beni buraya yoksa bende hiç sevmiyorum . Mesela bizim apartma insan yaşadığından şüpheliyim çıt ses yok insan görmüyorum gördüklerim de soğuk ve resmi . Burada çok yalnızım duygulandım bak :)
evet yaaaa ama cok guzellerbenim canım kabul ettim seni gözlerim dolduuu, ay 30. haftaa çok yakın gerçi ikizmiş onunkiler
Canim drlar haftada 3 gun egzersiz oneriyor. Calistigin icin alisiksin galiba ama. Cok yorma kendini 20-30 dk yeter gun asiri, cnk bu sefer de varisin fln olmasin, hem de enerjinin cogunu bebisine sakla da buyusun.:)gunaydınlar....ızınlı olmak ne guzelmiş yenı kalktım buraya bı bakınım dedım sımdıde bır yuruyus yapıp gelıcem doguma kadar sabahları yuruyus yapmaya karar verdım gelnce gorursrzzz...
Cnm gule gule kullanin. Ben gormustum bu takimi begendim sade ve kaliteli. Marka da iyi bi marka. Tek sevmedigim yani, besik parmakliginin en asagi kadar inmesi oldu. O yuzden yariya kadar ineni tercih ettim baska bi tane aldik.kızlar dün bostancıya gittik eşimle hello baby mağazasına alışveriş için Avrupanın en büyük bebe mağazası diye birsürü tanıtımı var ya meğer yılbaşında açılcakmış mağaza üzüldüm tabi benm için o tarih geç olcak oda fln bakmayı planlıyodum açıkçası ama olmadı.Daha sonra başka mağazalar dolaştım ve belisin doğa ürününü beğendim sanırsam bu hafta içi sipariş veriyoruz çok hoşuma gitti istediğim gibi sade bi takım aranızda kullanan varmı yada yeni alanlar ellerine ulaştımı takım memnunmusunuz? Benim tanıdığım 2 arkadaşda almş belisden çok memnun olduklarını anlattılar herşeyden öte kanserojen madde içermiyomuş ürün mdf olmasıda ayrı güzel tabi ben linki vericem bi bakın kızlar sizde yorumlarınızı bekliyorum
Doğa | Belis
Tugbacim dogum iznine mi ciktin? Eger ise geri donceksen pompa lazim tabi. Ben tezim icin arada okula gidicem diye elektrikliye cok para vermek istemiyorum. Dogumdan sonra lazim olursa bebedorun 25 tl civarinda bi pompasi var onu denicem. Baktim onla olmuyor, sonrasinda da illa lazim gorursem elektrikliye gecicem. Medelayi denerim diyorum ben de.kızlar gogus pompası alan oldumu cok kararsız kaldım elektrıklıler pahalı manueller aynı ısı gorurmukı ama manuele para verpde sonrada bıkenarada atmak ıstemyrum bırı manuel de ısı goruo aynen dese hemen alacam su kararsızlıgıma bı care
Avcilar nar bebede tek karyolasi 850 tl cnm. Pazarlik yapilabilir bi yer.selam , ürün çok güzel görünüyor bende internetten görmüştüm bu modeli sadece düz hoş, fiyatı ne kadar bu takımın tek karyola fiyatı nedir biliyormusunuz?
güle güle kullanın.
Yine nar bebede kendi imalatlari olan saf dogal agactan(sunta ya da mdf degil dolayisiyla cok daha saglikli) kucuk karyola var tatlim. 60x120 ebatlarinda. Ayni durumda oldugumuz icin bize cok uygun gelmisti. Fiyati da 600du galiba. Fakat sallanmiyor. Parmakliklari da cok cok yuksek degil ama iki sene beni idare eder fark etmez diyosan tavsiye ederim gidip bakmani. Bu arada ikeanin bebekBende hummalı şekilde araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum:))
mothercare in karyolaları çok hoşuma gitti aklıma en çok yatan o ama istediğim modelin beyazı stokta yokmuş. Diğerleri biraz pahalı sonra 2 senelik bör çözüm bulalım sonrasında çocuğun karakterine göre bir yöntem izleriz diyorum 2 sene kullanacağım bir syee de tonla para dökmeyeyim ikea ya bakayım diyorum aklıma ikinci yatanda o birde iste böyle siteleri gezerken bakıyorum sizin baktığınız modele de bakmıştım ama büyüyün yatak bana kaba görünüyor ben yatak odama koyacağım bir kaç ay sonra taşınacağım şimdiden evi tıkış tıkış yapmaya gerek yok diyorum birde orada küçük ama eve gelince kocaman oluyor bu tarz mobilyalar:)) bir iki hafta içinde karar vermek lazım çünkü mobilyada alıp eve gelemiyorsun malesef 15 30 gün arasında değişiyor firmaların teslimat süreleri.. hayırlıısı bakalım:)) sevgiler.
krem dedigin şuu organik diye satilanlar di mi. ben onlari da cok begeniyorum ama yenidogan bebek icin cok mu renksiz olur dye dusunuyorum. baska renk de olmuyo onlarda.
yok kız ne organiği krem rengi seviyorum o yüzden aldım hatta set olarak yoktu 6 set aldım bide battani ye uydurdum takım gibi oldu organik settemi varmış
anam ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitmedi
nevresimler konuşulmuş kaç aylık olduğumuz konuşulmuş
neyse bi de ben girmiyim bu konuya valla yolarsınız gibime geldi biraz :)
cnm gebelikte tsh 2 yi geçmemesi gerekir nasıl hala ilaç vermemiş
doktorun ben anlamadım benim de ilk ölçümümde neredeyse 6 civarındaydı
çok şükür her gün içtiğim ilaç sayesinde her ay ölçüm yapılıyor ve düzenli
çıkıyor bence sen bi dahiliye doktoruna flan git onada sor.
zuzum valla ben kadın doğumcuma bu konuda çok sinirliyim aslında herkesin ilk aylarda hormon testlerine bilmem neyine bakıldığı burda görmesem doktorum bu ay itibariyle hala test yaptırmıcakmış onu anladım üstelik gittiğim dr da bulunduğum yerdeki en iyi doktor ama hal böyle olunca ben bile şüpheye düşüyorum nasıl iyi diye(
bi dahiliye uzmanına görüncektim ama aynı gün genel cerrahiye gitmem gerekiyordu göğsümden geçirdiğim ameliyatım nedeniyle osırada genel cerrah yorumladı sonuçlarımı dahiliyeye gerek yok bence dedi ilaç için doğumdan sonra başlayacaklarını fln söyledi şimdi 3 aydır takipteyim 4 ay hiçbir test yapılmadı tshım ozamanlar nasıldı bilmiyorum inşallah bebeğimi etkilememiştir gebelerde 2,5 muş son tavan ama dr lar sınırda oldğumu söylüyo anlamadım ben bu işten bişey( sizler böyle yazdıkça tekrar tekrar korkularım depreşiyo Allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsinde ben ilaç kullanmaya razıyım ömür boyu
tuğbaaaaa
cnm ben 29 haftalığım sen de 30 haftalıkmışsın
izne ayrıldım demişsin ne izni bu merak ettim çünkü doğum iznimiz
normalde ileriye atmazsak 32. haftada başlıyor sen nasıl erken ayrıldın ????
GOKCE
cnm seni facete eklemiştim eğer hilal die biri eklemişse seni o benim beni kabul et :))
bu arada belki kızacaksınız ama hiç buralarda görünmeyip bir anda
lambadan çıkan cin gibi ortaya çıkan sadece bi msj atıp soru sorup
kaçanlara fitil oluyorum, bunu da söylemeden geçemicem.
kızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
canım bostancıda bulmadım ben sana özelden yazıcam şimdi msjda çok uyguna geliyo bende farkettim kaçırmak istemiyorum açıkçası kampanyayıcanım bende netten bu takımı beğenmiştim. hangi mağazada buldunuz bostancıda? bende hafta sonu buldum ama azcık pahalı geldi. bu takımın fiyatı daha uygunn
Canim drlar haftada 3 gun egzersiz oneriyor. Calistigin icin alisiksin galiba ama. Cok yorma kendini 20-30 dk yeter gun asiri, cnk bu sefer de varisin fln olmasin, hem de enerjinin cogunu bebisine sakla da buyusun.:)yanlis anlama sakin kusum sadece benim fikrim. Sen en iyisini bilirsin kendin icin.
Cnm gule gule kullanin. Ben gormustum bu takimi begendim sade ve kaliteli. Marka da iyi bi marka. Tek sevmedigim yani, besik parmakliginin en asagi kadar inmesi oldu. O yuzden yariya kadar ineni tercih ettim baska bi tane aldik.
birsy cim ben inceledim kuzum ya parmaklıklar en aşağı kdr inmiyodu benm baktığım takımda yada benmi yanlış hatırlıyorum aslında o bile kötü değil bebeğin beşikte olmadığı anlarda en aşağıya kdr inmeside bi rahatlık olur gibi geldi bana markayı çok araştırdım herkes çok memnun birde belis in tüm takımları sağlıklı değil biçoğunu önermedi bile satıcı bana
hehhee akşamları arastırmacı kısılıgım cıkıyor ortayaMeltem, yine çok güzelb ir doğum hikayesi bulmuşsun, devamını bekliyoruz...
ağrılarım var pazartesi soracağım dr. a diyordun canım nasılsın iyi misin? bir sorun yok değil mi????
ay bde lohusa yatağımı çıktıbaşımıza yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?