- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.341
evveeet bende doğuma gitmeden balayı setimi sercem gelin kız odası gibi olcek...Bebişimin bambu beşiğiyle tüllü tüllü çok güzel olcak beyazlar içinde...
trendyolda park yataklar ındırımdehttp://www.trendyol.com/Kraft--Koala--Baby2go/ButikDetay/11780?c=Notset
uykusuzzz bı geceden sonra salak gıbı dolanıyom ortalıktaaa.bende ceyzımde serdiğim ortusunu serıcem beyazz kenarları fırlfırlıkat kat gelınlık tulu gıbıı süslü taşlı maşlı zaten bı ay kullandım kaldırdım onu toplaması zor oluyordu şimdi lohusa zamanı kullanırım
Ya ama ya !!..Haksızlık bu kuzucuğuma diye girdim kendime bot aldım çıktım olmazki ama yaaa...
Eki Görüntüle 557191 Eki Görüntüle 557192 kızımın hastane çıkışı ve alt açması daha bir sürü cici aldık ama foto çekemedim bunlarıda internetten buldum mis kokulum güle güle kullansın
:)))ayağında paralansın.yaa gıymeden nasıl alıyonuz ben cesaretedemıyom yaaa yaa sıkarsa kalıbı nasıl bılmenee offf
yatak örtüsümü kız
:))))Ya ama ya !!..Haksızlık bu kuzucuğuma diye girdim kendime bot aldım çıktım olmazki ama yaaa...
hastane cıkısınıza bayıldımmmmEki Görüntüle 557191 Eki Görüntüle 557192 kızımın hastane çıkışı ve alt açması daha bir sürü cici aldık ama foto çekemedim bunlarıda internetten buldum mis kokulum güle güle kullansın
Ya ama ya !!..Haksızlık bu kuzucuğuma diye girdim kendime bot aldım çıktım olmazki ama yaaa...
Eki Görüntüle 557191 Eki Görüntüle 557192 kızımın hastane çıkışı ve alt açması daha bir sürü cici aldık ama foto çekemedim bunlarıda internetten buldum mis kokulum güle güle kullansın
güle güle giysin kuzum
ben afilli bi yatak örtüsü alırım olur biter. Geleni yatakta karşılamam ben öle salona alırım.
evet yaaa cıkılmıyo yatak odası lohusa ıken kamuya acık alan oluyoayyy canım ilk doğumumda sezeryandım mecbur yataktan çıkamıyosun ilk günler hele sezeryanda ufak bir soğuktan alıyosun bide bebiş için giriyolar kuzum...bebişide içeri götüremem sıcacık odamdan çıkmasın yavrum yatsın beşiğinde...
şş sen nerelisin kuzucum geliyyy!
benım gozlerım doldu yaaaa allah kımseyı sevdıklerını yanından ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?