2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
uykusuzzz bı geceden sonra salak gıbı dolanıyom ortalıktaaa.bende ceyzımde serdiğim ortusunu serıcem beyazz kenarları fırlfırlıkat kat gelınlık tulu gıbıı süslü taşlı maşlı zaten bı ay kullandım kaldırdım onu toplaması zor oluyordu şimdi lohusa zamanı kullanırım

yatak örtüsümü kız

yatak örtüsümü kız

evt şekeyimm.nevresımler var zaten lohusa ıcın yaptırmıstı annnem ahanda on karıs dantelli:))ee uykusetlerıde saten falanduruyo hıc kullanmadık onları kayıyor cok benım adam rahatsız oluyo :)oylece kaldırdım onları sımdı hepsını cıkarcam nasılsa tek ben yatarım

pckannnn canım benimmmm çok beğendim hediyeni kız kızçemi yumoş yumoş yatırıcammmm :) meltemciğimmm çok teşekkür ederiz teyzesi beğendiğinize çok sevindikkk

benım gozlerım doldu yaaaa allah kımseyı sevdıklerını yanından ayırmasın
MİNE BATTAL
benimde doğum hikayem bu hamileliğimde hiç mide bulantısı çekmedim ama mide yanmasından illallah gelmişti artık son aylarımda yalancı sancıları gerçek sancı sanıp sürekli hastanelere gidip gelmekten bıkmıştim ve doğum yapanları gördükçe tüm cesaretim gitmişti bi gün gündüz yengemlerle otururken ben bu sabaha karşı doğurucam dediğimde herkes hadi ordan sürekli bizi kandırıyorsun demişlerdi ama hafif hafif sancılarım vardı neyse gece saat 1 gibi yatağa yattım 39.3um yatakta duramıyorum sancı dahada şiddetlendi dakika
tuttuk 5 dakikada bir vuruyo saat 1den 2 ye kadar evde çektim annem hastaneye gidelim burada doğum yapacaksın diye korkuyor gitmicem evde cekecegim sancımi dedim sonra sabah 6 gibi artk sancılara dayanamadim ne kanamam var ne suyum geldi hiç bir şeyim gelmedi neyse çıktık yola hastaneye gidiyoruz eşim askerde eşimin gizli telefonuna mesaj attım ben doğuma gidiyorum diye telefonu kapalıydı hastaneye geldik ben bitkin halde kendimi çok güçsüz hissediyorum anneme koca bi sayfa dua yazmiŞtim bunları okumasını söyledim aldılar sancı odasına artık kendimi yerlere attım dayanamıyorum saat sabah on gibi kanamam geldi saat on buçukta aldılar doğum haneye ebe suyumu patlattı ve ikinmami söyledi ve bi ikindim bebeğimin kafasının göründüğünü söyledi ve 2. ikinmamda bebeğim dünyaya geldi ebe bana dikiş atacağını söyledi ne dikisi dedim kestim duymadın mi dedi kızlar inanın bana duymuyorsunuz bile sonra diksattı uyuşturmus ama canım yandı ve karnım bi anda boşaldı ve bütün sancılarım gitti unuttum bile beni tekerlekli sandalyeye koydular ve bebeğimi kucağıma verdiler ben ağlamaya başladım kapıyı açtılar ve aileme gösterdiler o kapıyı açtıklarında eşimi görmek o kadar çok isterdim ki sadece kapıda benim ailem vardı eşimin ailesinden bi tek kaynanam gelmişti bebeğimi aldım kucağıma ve emzirmeye başladim allahım o nasıl bi duygu cokur cokur emiyo sürekli anneme bu benimmi diye sormuşum:) ve akşam üzerine doğru eşim mesajı görünce aradı ve inanmadi bebeğin sesini dinlettim ve ağlamaya başladı koğuşta arkadaşları çocuğumuz doğduğunu öğrenince çığlık atmaya başladılar sürekli kizima i bak kendine i bak deyip durdu kaçmayi bile düşünmüş:) doktordan rica ettim ve doğum raporunu aldım ve ispartaya gönderdim eşimi doğum iznine göndermeleri için neyse herşey bitti eve çıktık tam bir hafta boyunca komutanları aradım ama atlatıp durdular artık ümidi kestik aramadım bidaha bi akşam bebeğin altını temizlerken annemle kapı çaldı ve açtım eşim karşımda çığlık atmaya başladım ve yarım saat sarılıp ağladık doğum iznine geldi üç gün ve 2 günü yol sürdü beni ve bebeğimizi bi gün görüp gitti öyle güzel andi ki anlatamam ve şuan her gün bebeğimizi soruyo ve beni özlem dolu günlerle 1 sene 2 ay kızımla babasını bekleyeceğiz......

ben afilli bi yatak örtüsü alırım olur biter. Geleni yatakta karşılamam ben öle salona alırım.

ayyy canım ilk doğumumda sezeryandım mecbur yataktan çıkamıyosun ilk günler hele sezeryanda ufak bir soğuktan alıyosun bide bebiş için giriyolar kuzum... bebişide içeri götüremem sıcacık odamdan çıkmasın yavrum yatsın beşiğinde...

evet yaaa cıkılmıyo yatak odası lohusa ıken kamuya acık alan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…