- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.361
evet yaaa cıkılmıyo yatak odası lohusa ıken kamuya acık alan oluyo
ben park yatak ıcın oarkyatak uyku setı alacagımKızlar sonunda ben de büyük sayılabilcek eşyaları aldım. Nuna Pepp Bebek arabası, Nuna Sena park yatak,bebek arabsının yanında bir de sallanan sepet hediyesi vardı onu da aldık..tek gardrop kaldı şükür..fotoları çektim koyucam cicişlere.
bu arada park yatak için normal bebek nevresimi mi alıcaz? brek brek acil cevap plsssss
Kızlar sonunda ben de büyük sayılabilcek eşyaları aldım. Nuna Pepp Bebek arabası, Nuna Sena park yatak,bebek arabsının yanında bir de sallanan sepet hediyesi vardı onu da aldık..tek gardrop kaldı şükür..fotoları çektim koyucam cicişlere.
bu arada park yatak için normal bebek nevresimi mi alıcaz? brek brek acil cevap plsssss
evet yaa anlayıssız ınsanlar, bırde ben bırılerı gelınce yatak odasında emzırıyordum rahat oluyordudimi yaaa ...o zamanlar ilk torundu ikidebir kapı tık tık... kayınpederim bebişi görmek ister girer bide sık sık emziriyosun emiyo baba demeside bi garipAllahım bide memeyide bırakmazdı gelen beklerdi veya ağzından almak isteyince cuk diye bi ses memeyi bırakırken yavrum daha emecek ama kime anlatasınki...illa bi görelim gidicez diyenler için mecbur ayırırdım.
evet yaa anlayıssız ınsanlar, bırde ben bırılerı gelınce yatak odasında emzırıyordum rahat oluyordu[/QU
ben çözümü buldum kızlar kapıya bir tabela asacağım lohusa dönemi bitesiye kadar ziyaret kabul edilmemektedir diye :) benim eşimin ailesi izmirde yaşıyorlar onlar gelmezler eşimin okula giden küçük kardeşi var o nedenle gelselerde hafta sonu bebeği görüp giderler yada sadece kayınvalidem gelir gelirse benim ailem gelir bizim sitede de komşuluk yok zaten herkez yabancı daha yan komşuma bile oturmaya gitmişliğim yok ben biraz rahat edicem bu bebişimde galiba
cok tatlılarrrrrrrmeltemcim ikiz bebişler ne tatlılar öyle fıs fıs uyuyolar yerim onları...
evet yaaa cıkılmıyo yatak odası lohusa ıken kamuya acık alan oluyo
ben park yatak ıcın oarkyatak uyku setı alacagım
evet yaa anlayıssız ınsanlar, bırde ben bırılerı gelınce yatak odasında emzırıyordum rahat oluyordu[/QU
ben çözümü buldum kızlar kapıya bir tabela asacağım lohusa dönemi bitesiye kadar ziyaret kabul edilmemektedir diye :) benim eşimin ailesi izmirde yaşıyorlar onlar gelmezler eşimin okula giden küçük kardeşi var o nedenle gelselerde hafta sonu bebeği görüp giderler yada sadece kayınvalidem gelir gelirse benim ailem gelir bizim sitede de komşuluk yok zaten herkez yabancı daha yan komşuma bile oturmaya gitmişliğim yok ben biraz rahat edicem bu bebişimde galiba
bizde de durum aynı, bu şehirde kimsem yok komşular yabancı zaten. Kendi evimde pek misafir ağırlamam. Ama ben doğumu ankarada annemin evinde yapcam inşallah,, artık orda iş anneme kalıyoo malesef yorulcak kadıncağız:))
Eki Görüntüle 557191 Eki Görüntüle 557192 kızımın hastane çıkışı ve alt açması daha bir sürü cici aldık ama foto çekemedim bunlarıda internetten buldum mis kokulum güle güle kullansın
çok tatlı iikiside iyi günlerde kullansın, ya ben 1 takım hastane çıkışı aldım, bi tanede alt üst takım aldım şu organiklerden yetermi kii hastane için daha alyımmııı sizce??
nısan basında ankaradaydımmm ama bı daha da bulunmadım uzulerek soyluyırum ama zor bı daha da ankaraya gelmem:) sevemedım kız ben sehrınıızı ınsan yok tam bır bakanlık sehrı kızılayı gormesydım sehırde ınsanların yasadıgını kabul edemeyecektım:)
Inan bana mecburiyetten buradayım ask getirdi beni buraya yoksa bende hiç sevmiyorum . Mesela bizim apartma insan yaşadığından şüpheliyim çıt ses yok insan görmüyorum gördüklerim de soğuk ve resmi . Burada çok yalnızım duygulandım bak :)
selamm kızlarrr
ya ben kararsızım açıkcası park yatak için uyku seti almaya, gerek var mıdır yokmudur bilemedim. Bi dee park yatak için olanlarda çok çeşit yok zaten. Sen nerden alıcaksın?
bizde de durum aynı, bu şehirde kimsem yok komşular yabancı zaten. Kendi evimde pek misafir ağırlamam. Ama ben doğumu ankarada annemin evinde yapcam inşallah,, artık orda iş anneme kalıyoo malesef yorulcak kadıncağız:))
çok tatlı iikiside iyi günlerde kullansın, ya ben 1 takım hastane çıkışı aldım, bi tanede alt üst takım aldım şu organiklerden yetermi kii hastane için daha alyımmııı sizce??[/Q
allah annecinin yardımcısı olsun canım gelen kalkmak bilmez sürekli ayakta ikram yap dur birde herkez bilmişlik taslar herkezten farkıl bir tavsiye alırsın yok bebeği öyle yatırma yok öyle kaldırma sinir küpüne dönersin yav tamma bizim de tavsiyelere ihtiyacımız var ama kimisi çok abartıyo bırakın birde bebeğimi kendim nasıl büyütücemi öğreneyim tanıyayım değil mi yok illa onların dediği gibi yapıcan
Eki Görüntüle 557191 Eki Görüntüle 557192 kızımın hastane çıkışı ve alt açması daha bir sürü cici aldık ama foto çekemedim bunlarıda internetten buldum mis kokulum güle güle kullansın
ya orası ölee malasef amann sıkılırsam kaçarım teyzelerden napalımm:))[/QUOTE]allah annecinin yardımcısı olsun canım gelen kalkmak bilmez sürekli ayakta ikram yap dur birde herkez bilmişlik taslar herkezten farkıl bir tavsiye alırsın yok bebeği öyle yatırma yok öyle kaldırma sinir küpüne dönersin yav tamma bizim de tavsiyelere ihtiyacımız var ama kimisi çok abartıyo bırakın birde bebeğimi kendim nasıl büyütücemi öğreneyim tanıyayım değil mi yok illa onların dediği gibi yapıcan
ya orası ölee malasef amann sıkılırsam kaçarım teyzelerden napalımm:))
valla benım salonda 1 takım koltuk var:))) 3 luye ben uzansam esım annem kayınvalıdem gorumcem oglum koltuklar doldu eee gelenler nereye oturcak:))enteresan
benim kardeşlerim koltukta uzanıyorlardı
selamm kızlarrr
ya ben kararsızım açıkcası park yatak için uyku seti almaya, gerek var mıdır yokmudur bilemedim. Bi dee park yatak için olanlarda çok çeşit yok zaten. Sen nerden alıcaksın? ben kemeraltında yorgancıoğlun abakacagım
çok tatlı iikiside iyi günlerde kullansın, ya ben 1 takım hastane çıkışı aldım, bi tanede alt üst takım aldım şu organiklerden yetermi kii hastane için daha alyımmııı sizce??
nerdesınkı sen?(( kızlar ölee demeyinn... çokkkk özzzzlllüüüyoorruummmm bennn AANKKAARARYIIII (((
BURDA ÇOK YALNIZIM( alışamadım zaten bi türlü.
valla benım salonda 1 takım koltuk var:))) 3 luye ben uzansam esım annem kayınvalıdem gorumcem oglum koltuklar doldu eee gelenler nereye oturcak:))
selamm kızlarrr
ya ben kararsızım açıkcası park yatak için uyku seti almaya, gerek var mıdır yokmudur bilemedim. Bi dee park yatak için olanlarda çok çeşit yok zaten. Sen nerden alıcaksın? ben kemeraltında yorgancıoğlun abakacagım
nerdesınkı sen?
ayol yatak odanda nereye alıcan yatağamı yatıcaklarsalon en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?