2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonunda ben de büyük sayılabilcek eşyaları aldım. Nuna Pepp Bebek arabası, Nuna Sena park yatak,bebek arabsının yanında bir de sallanan sepet hediyesi vardı onu da aldık..tek gardrop kaldı şükür..fotoları çektim koyucam cicişlere.

bu arada park yatak için normal bebek nevresimi mi alıcaz? brek brek acil cevap plsssss

evet yaaa cıkılmıyo yatak odası lohusa ıken kamuya acık alan oluyo

dimi yaaa ...o zamanlar ilk torundu ikidebir kapı tık tık... kayınpederim bebişi görmek ister girer bide sık sık emziriyosun emiyo baba demeside bi garip Allahım bide memeyide bırakmazdı gelen beklerdi veya ağzından almak isteyince cuk diye bi ses memeyi bırakırken yavrum daha emecek ama kime anlatasınki...illa bi görelim gidicez diyenler için mecbur ayırırdım.

ben park yatak ıcın oarkyatak uyku setı alacagım

evet yaa anlayıssız ınsanlar, bırde ben bırılerı gelınce yatak odasında emzırıyordum rahat oluyordu

selam kızlar az önce doktordan geldim
şeker yüklemesi yapılmıstı normal cıktı
ama kanım cok dusuk bu yuzden kan surubuna basladım gunde 2 tane :120:
bi de dızlerım cok fena oturmakta ve kalkmakta zorluk cekıyorum bunun için de agrı kesıcı yazdı
bebegımı de gordum 1400 gr olmus masallah
yalnız boynuna kordonu dolamıs doktor sıkıntı yok dedı ben de ona guvenıyorum
kızımın maşallahı var benı oyle pek tepıklemez ama sessız sedasız ıcerde ne ısler yapmıs goruyomusunuz
inşallah doladıgı gıbı cıkarır yavrum o kordonu

selamm kızlarrr
ben park yatak ıcın oarkyatak uyku setı alacagım

ya ben kararsızım açıkcası park yatak için uyku seti almaya, gerek var mıdır yokmudur bilemedim. Bi dee park yatak için olanlarda çok çeşit yok zaten. Sen nerden alıcaksın?

(( kızlar ölee demeyinn... çokkkk özzzzlllüüüyoorruummmm bennn AANKKAARARYIIII(((

BURDA ÇOK YALNIZIM ( alışamadım zaten bi türlü.

allah annecinin yardımcısı olsun canım gelen kalkmak bilmez sürekli ayakta ikram yap dur birde herkez bilmişlik taslar herkezten farkıl bir tavsiye alırsın yok bebeği öyle yatırma yok öyle kaldırma sinir küpüne dönersin yav tamma bizim de tavsiyelere ihtiyacımız var ama kimisi çok abartıyo bırakın birde bebeğimi kendim nasıl büyütücemi öğreneyim tanıyayım değil mi yok illa onların dediği gibi yapıcan[/QUOTE]
ya orası ölee malasef amann sıkılırsam kaçarım teyzelerden napalımm:))

ya orası ölee malasef amann sıkılırsam kaçarım teyzelerden napalımm:))[/QUOTE]

ayol benimkiler daha doğmadan başladı. hamilelikle ilgili akıl veriyolar tecrübelerini anlatıyolar. hamile oldğumu bilen herkesten bir kere gebelik ve doğum hikayesi dinliyorum. ben şöle yaptım benimki şöle oldu. bir düşünün kesin sizde de olmuştur

ya orası ölee malasef amann sıkılırsam kaçarım teyzelerden napalımm:))

ayol benimkiler daha doğmadan başladı. hamilelikle ilgili akıl veriyolar tecrübelerini anlatıyolar. hamile oldğumu bilen herkesten bir kere gebelik ve doğum hikayesi dinliyorum. ben şöle yaptım benimki şöle oldu. bir düşünün kesin sizde de olmuştur[/QUOTE]

olmazmı fazlasıyla hemde oğlumu ilk doğduğumde daha bir haftalıktı akrabardan ziyarete gelenler bu çocuk sarılık olmuş anlamadınız mı dediler gittikten sonra baktım sarığılığın belirtilerinde bebeklerin sürekli uyuması falan var bizimkilede tutuyo eşimi aradım hemen gel çocuk sarılık olmuş bizim diye bendeki de salaklık hemen milletin lafıyla ne araştırıyorsun götürdük çocuğu kan aldırdık tahlil yaptırdık o gün hastanenin laburatuar makinesi arızalıymaş değerleri yüksek çıkartıyormuş bizimde yüksek çıkmaz mı apar topar bebeği alıp 1.5 saatlik yolu 45 dakikada eşim balıkesir merkeze girmişti o kadar hızlıdıki bebğin kanı değişmesi lazım dediler götürdük bebeği çocuk doktoru baktı tekrar kan aldılar bebekde hiçbişi yok kim dedi size sarılık diye diye bir dünyada fırça attı ya salak bir kadının bir lafı bizi ne kadar uğraştırdı ya hala aklıma geldimi kendime kızıyorum bebeğimi de sürükledim bir günde iki kez kan aldırdım çocuktan o nedenle siz siz olun kimsenin dediklerine kanat getirmeyin biri geliyo senin sütün az bu çocuk doymuyo ek mama ver sen doktorumu arıyorum ne ek maması canım gelişimi iyi sakın der allahım yine o günler geliyo ama bu kez tedbirliyim neyseki :)

enteresan
benim kardeşlerim koltukta uzanıyorlardı
valla benım salonda 1 takım koltuk var:))) 3 luye ben uzansam esım annem kayınvalıdem gorumcem oglum koltuklar doldu eee gelenler nereye oturcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…