- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.381
kız yatak odasında cumbır cemaat olmuyor kı gelen mısafırın esı gelıyor yanına o kadar e ben salonda yatasam gelenler ayaktamı beklıcekler yaz degılkı balkona atasın ınsancıkları e bıde kendı aılem ıcınde aynı sey soz konusu hastaneden cıktıgım gun ev zaten curcuna olur benım aılem esımın aılesı yemek falı falan cocugu o kadar kalabalıga sokmam ben hava yoluyla mıkrop kaparvalla benım salonda 1 takım koltuk var:))) 3 luye ben uzansam esım annem kayınvalıdem gorumcem oglum koltuklar doldu eee gelenler nereye oturcak:))
ayol yatak odanda nereye alıcan yatağamı yatıcaklarsalon en güzeli
kız yatak odasında cumbır cemaat olmuyor kı gelen mısafırın esı gelıyor yanına o kadar e ben salonda yatasam gelenler ayaktamı beklıcekler yaz degılkı balkona atasın ınsancıkları e bıde kendı aılem ıcınde aynı sey soz konusu hastaneden cıktıgım gun ev zaten curcuna olur benım aılem esımın aılesı yemek falı falan cocugu o kadar kalabalıga sokmam ben hava yoluyla mıkrop kapar
ayol yemek sefası falan veremem, kebapçıcan birar urfa sölerim olur biter, düğün evi değil orası. yeni doğum yapmışım çok bile
ayol yemek sefası falan veremem, kebapçıcan birar urfa sölerim olur biter, düğün evi değil orası. yeni doğum yapmışım çok bile
pofikçi valla susayım susayım diyorum ama iki gündür iyi inat ettin bu konuda valla inşallah gönlündeki gibi olur ama gerçekler maalesef daha acııı sanki
Kızlar sonunda ben de büyük sayılabilcek eşyaları aldım. Nuna Pepp Bebek arabası, Nuna Sena park yatak,bebek arabsının yanında bir de sallanan sepet hediyesi vardı onu da aldık..tek gardrop kaldı şükür..fotoları çektim koyucam cicişlere.
bu arada park yatak için normal bebek nevresimi mi alıcaz? brek brek acil cevap plsssss
haksızmıyım ama yaaa
valla kendine göre haklısın ona lafım yok canım ama gerçekler maalesef öyle olmayacak gibi ondan diyorum. ya da şöyle söyleyeyim. sen doğum yapıyorsun etrafında kendi ailen de eşinin ailesi de olacak. e o kadar millet acıkacak sen o anda ulen bırakın yemeği urfa söyleyin desen de canın çekti sanırlar kendilerine yemek yapıp sana urfa söylerler. yatak odası konusunda da hastaneden geldin evde o kadar millet olacak. salonun ortasında yani herkesin içinde rahat edemeyeceksin mecburen yatak odanı tercih edeceksin o oda da umumi tuvalet gibi olacak. evdeki her hatun 5 dk bir iyimisiniz diye kontrole dalacak. bunlara hazır ol diyorum
sen tecrübelisin anlaşılan ok o zaman napımmm
fazla açılma dikkat etvalla masraf bıtmıyor ben bı takım daha alıcam nevresım 149 tl bayıldım bu sete bı tane daha alınca benım toto acılacak baya
hayır canım doktorum 3 haftalık şeker ölçümlerime bakıp başarabileceğimi söyledi insülinlik bir şeyin yok dedi böyle devam etmemi istedi o kadarinsülin mi kullanıyorsun? kaç doz verdi dr.?
kızlar günaydın hepinize iyi haftalr diliyorum :))
berrak ve zuzum benim kdr vahim değilsiniz anlaşılan tsh 4 çıktı tavan sınırda , t3 5,52 çok yüksek, t4 0,966 çıktı ama hala ilaç verilmedi bana inş.sorun sıkıntı yaşamam bebeğimle( ama gerçek şu ki ömür boyu kontrol altında olcağım bi gerçekmiş
fazla açılma dikkat etben 3 senelik evliyim saolsun annem çeyizime pamuklu saten nevresim takımı diktirtmişti 1 tanesi yavruağzı 1 taneside lila rengi bende onlardan birini sererim o yuzden rahatım rahmetli kayınvalidemden kalma çarşaf takımları var kışlık sıkıştığımda onlardan da takviye yaparım die düşünüorum
hayır canım doktorum 3 haftalık şeker ölçümlerime bakıp başarabileceğimi söyledi insülinlik bir şeyin yok dedi böyle devam etmemi istedi o kadarhamur işi tatlı ballı şeylerden uzak duruyorum o kadar...
değerlerin çok yüksek değil o zaman. ben hamur işi tatlı pirinç patates çaydaki şeker reçel vs aklına ne geliyorsa kestim meyve bile sınırlı yiyorum ama genede kurtulamadım insülinden ama çok zorlayıcı birsey değil kullanmak düzene girsinde.. Benim anlamadığım 1.saat herkesin yüksek olmuyor mu acaba :))
benimde senin gibi yemediklerim aynı meyve bile hep küçük boy tuketiyorumRAbbim beterinden korusun napalım dayanıcaz yediğim zaman sakıncalılardan hemen yukselio mesela elmalı kurabiye yada badem şekeri çikolata da gözüm kalmasın die bitter çikolata aldım onuda kesme şeker gibi ufak koparıp kahvenin yanında yiyorum tek keyfim bu şimdilik
fazla açılma dikkat etben 3 senelik evliyim saolsun annem çeyizime pamuklu saten nevresim takımı diktirtmişti 1 tanesi yavruağzı 1 taneside lila rengi bende onlardan birini sererim o yuzden rahatım rahmetli kayınvalidemden kalma çarşaf takımları var kışlık sıkıştığımda onlardan da takviye yaparım die düşünüorum
hayır canım doktorum 3 haftalık şeker ölçümlerime bakıp başarabileceğimi söyledi insülinlik bir şeyin yok dedi böyle devam etmemi istedi o kadarhamur işi tatlı ballı şeylerden uzak duruyorum o kadar...
canım ya sen hangi branş doktoruna gidiyorsun ki:26:ben ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA dr gidiorum TSH a BU BÖLÜM DAHA İYİ BAKIYORsanırım sen dahiliyeciye gittin:26:hastanede tanıştığım teyzenin biride tsh için dahiliyeciye gidiyormuş kadında nodüller tespit edilmiş kadıncağızdan ne bir ultrason boğazdan istemiş ne bişey hemen teyzeyi benim doktoruma yönlendirdim sende doktorunu hemen değiştir mutlaka bu değerlerine göre ilaç kullanman lazım korkutmak gibi olmasında tsh dengesizliği düşüklere sebep veriyor kontrol altına alınması lazım
canım ben sabahda yazdığım gibi dahiliye uzmanına gidecektim fakat onun öncesinde ameliyatımla ilgili genel cerraha görünmem gerekiyordu dedimki benm tsh ımla ilgili sıkıntım var değerlerim bu çıktı dahiliyeye görüncem oda gerek yok bunun için görünmene dedi sınırda görünüyo değerlerin dedi ilaca şimdilik başlamayalım dedi ama içim hiç rahat değil tabikide düşük duymadımda cnm bebekte zeka geriliğine yol açıyomuş diye duydum o beni çok korkutttu ama doktor bişi olmıcağını söyledi her bebektede sıkıntı yaşanma ihtimalini söyledi bilmiyorum diyorum ya kendim ömür boyu ilaç kullanmaya razıyım yeterki bebeğim sağlıklı gelsin ne zaman konu açılsa yüreğim hop ediyo başka hastaneyede gitmedim((
kız minikbebek bi biz kalmışız nerede bu hatunlar
arkadaşlar hepinize iyi geceler.yazışmaları çoğu zmaan okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor....benim bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim. 3 gündür karnımın sağ ve sol tarafında kızarıklıklar çıktı bide kaşınıyor hani alerji olurya onun gibi birşey sanki daha önce burda yazan olmuştu böyle birşey..neden olur ki bir fikriniz var mı kontrolüme daha 4 gün var.yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.iyi geceler...
canım emzirirken çok kalori gidiyomuş hiç kafana takma çocuğun peşinden koştururken zayıflarız bide çalışıcaz zaten düşün tempoyu, o dalgasını geçsin boşver aldığımız kilo sadece yağ değilki su toluyoruz bebeğin suyu var bebek var kan hacmi arttı vs vs
selam kızlar az önce doktordan geldim
şeker yüklemesi yapılmıstı normal cıktı
ama kanım cok dusuk bu yuzden kan surubuna basladım gunde 2 tane :120:
bi de dızlerım cok fena oturmakta ve kalkmakta zorluk cekıyorum bunun için de agrı kesıcı yazdı
bebegımı de gordum 1400 gr olmus masallah
yalnız boynuna kordonu dolamıs doktor sıkıntı yok dedı ben de ona guvenıyorum
kızımın maşallahı var benı oyle pek tepıklemez ama sessız sedasız ıcerde ne ısler yapmıs goruyomusunuz
inşallah doladıgı gıbı cıkarır yavrum o kordonu
selamm kızlarrr
ya ben kararsızım açıkcası park yatak için uyku seti almaya, gerek var mıdır yokmudur bilemedim. Bi dee park yatak için olanlarda çok çeşit yok zaten. Sen nerden alıcaksın?
bizde de durum aynı, bu şehirde kimsem yok komşular yabancı zaten. Kendi evimde pek misafir ağırlamam. Ama ben doğumu ankarada annemin evinde yapcam inşallah,, artık orda iş anneme kalıyoo malesef yorulcak kadıncağız:))
çok tatlı iikiside iyi günlerde kullansın, ya ben 1 takım hastane çıkışı aldım, bi tanede alt üst takım aldım şu organiklerden yetermi kii hastane için daha alyımmııı sizce??
valla canım kendi tecrübeme dayanarak yetmez gibi geliyorbana.. ama yeter diyenler de olacaktır.. biz ilk günler kaka falan bulaşıyordu altını alırken çiş yapıyordu gün içinde kaç takım değiştiriyorduk
Arkadaşlar merhaba;
Bugün kayınvalidemin tifo geçirdiğini öğrendim, hala da devam ediyor. 29 haftalık gebeyim ve bu süreç beni etkiler mi diye korkuyorum.
Aslında doktorumu aradım bebeğe bi zararı olmaz ama uzak durmak lazım dedi ama tecrübeleriniz varsa dinlemek istiyorum. Forumda ayrıca konuda açtım çünkü hiç bi tane bulamadım...
geçmiş olsun canım yaa bilgim yok ama doktor tehlikeli derdi herhalde bi urum olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?