2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ayol yemek sefası falan veremem, kebapçıcan birar urfa sölerim olur biter, düğün evi değil orası. yeni doğum yapmışım çok bile

pofikçi valla susayım susayım diyorum ama iki gündür iyi inat ettin bu konuda valla inşallah gönlündeki gibi olur ama gerçekler maalesef daha acııı sanki

Son düzenleme:

cnm ben de Nuna Pepp düşünüyorum çok hafif dimi? ama puset entegre edilebiliyor öuydu onu hatırlaamdım??? bir de ne kadara aldınız siz?

haksızmıyım ama yaaa

valla kendine göre haklısın ona lafım yok canım ama gerçekler maalesef öyle olmayacak gibi ondan diyorum. ya da şöyle söyleyeyim. sen doğum yapıyorsun etrafında kendi ailen de eşinin ailesi de olacak. e o kadar millet acıkacak sen o anda ulen bırakın yemeği urfa söyleyin desen de canın çekti sanırlar kendilerine yemek yapıp sana urfa söylerler. yatak odası konusunda da hastaneden geldin evde o kadar millet olacak. salonun ortasında yani herkesin içinde rahat edemeyeceksin mecburen yatak odanı tercih edeceksin o oda da umumi tuvalet gibi olacak. evdeki her hatun 5 dk bir iyimisiniz diye kontrole dalacak. bunlara hazır ol diyorum

kızlar coktandır giremiyorum okula gidip gelince kafam cuval gibi oluyo cocuklardan ne güzel şeylr almıssınız öyle park yatak almayı düşünüyorumda internetten alan var mı aranızda hangi siteleri önerirsiniz

sen tecrübelisin anlaşılan ok o zaman napımmm

valla masraf bıtmıyor ben bı takım daha alıcam nevresım 149 tl bayıldım bu sete bı tane daha alınca benım toto acılacak baya
fazla açılma dikkat etben 3 senelik evliyim saolsun annem çeyizime pamuklu saten nevresim takımı diktirtmişti1 tanesi yavruağzı 1 taneside lila rengi bende onlardan birini sererim o yuzden rahatımrahmetli kayınvalidemden kalma çarşaf takımları var kışlık sıkıştığımda onlardan da takviye yaparım die düşünüorum
insülin mi kullanıyorsun? kaç doz verdi dr.?
hayır canım doktorum 3 haftalık şeker ölçümlerime bakıp başarabileceğimi söyledi insülinlik bir şeyin yok dedi böyle devam etmemi istedi o kadarhamur işi tatlı ballı şeylerden uzak duruyorum o kadar...

canım ya sen hangi branş doktoruna gidiyorsun ki:26:ben ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA dr gidiorum TSH a BU BÖLÜM DAHA İYİ BAKIYORsanırım sen dahiliyeciye gittin:26:hastanede tanıştığım teyzenin biride tsh için dahiliyeciye gidiyormuş kadında nodüller tespit edilmiş kadıncağızdan ne bir ultrason boğazdan istemiş ne bişeyhemen teyzeyi benim doktoruma yönlendirdimsende doktorunu hemen değiştir mutlaka bu değerlerine göre ilaç kullanman lazım korkutmak gibi olmasında tsh dengesizliği düşüklere sebep veriyor kontrol altına alınması lazım

merhabalar herkesegüya yatacaktım halsizlik var takıldım geçmişe

yarın kadın doğ. arıcam kontrolum var doğum için hastane olayını birde doktorumla konuşcam kendisi devlettekendinden ekipten eminimde üst kattaki doğum servisleri iyi değil 10 kişilik odalar var hep naparım ne ederim bilmiyorum :18::18::18:temizlik bence iyi değil Allah muhafaza şimdi bebişte olacak mikrop kaparız die korkuyorum:18::18fffff ne sıkıcı bir olay

değerlerin çok yüksek değil o zaman. ben hamur işi tatlı pirinç patates çaydaki şeker reçel vs aklına ne geliyorsa kestim meyve bile sınırlı yiyorum ama genede kurtulamadım insülinden ama çok zorlayıcı birsey değil kullanmak düzene girsinde.. Benim anlamadığım 1.saat herkesin yüksek olmuyor mu acaba :))

selam kızlar
ne güzel eksiklerinizi tamamlıyosunuz
ben hala büyük parça tek bişey almadım hala araştırıyorum
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Arkadaşlar merhaba;
Bugün kayınvalidemin tifo geçirdiğini öğrendim, hala da devam ediyor. 29 haftalık gebeyim ve bu süreç beni etkiler mi diye korkuyorum.
Aslında doktorumu aradım bebeğe bi zararı olmaz ama uzak durmak lazım dedi ama tecrübeleriniz varsa dinlemek istiyorum. Forumda ayrıca konuda açtım çünkü hiç bi tane bulamadım...

bende de oldu 2- güniçinde geçti kendi kendine..ama ben bi tahlile çok üzülmüştüm sanırım stresten çıktı benimki..

emzirirken kilo verenlere hayranım. ben kızımda 9 kilo aldım 1-2 haftada eski kilomdaydım 51 kiloydum. emzirirken kan şekerin düşüyor iştahçok artıyor ve tatlılara saldırıyorsun. 4-5 kilo geri aldım emzirirken canım:))

maşallah kuzuna annesi kocaman olmuş
şeker için de gözünaydın kordon da çıkar bir süre sonra daha tehlikeli değil o takma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…