kızlar hepiniz sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza size taze anne olarak şunları söyleyebilirim 24 mayısta doğum yaptım. gece 3te suyum geldi kalktım doktorumu aradım özel muayenehaneye gidiyordum doktorum hazırlanıp hastaneye yatışımı yapmamı söyledi kendiside sabah 8de gelecekti su geldikten sonra 6 saatte ancak doğum olur dedi.banyomu yaptım giyindim makyajımı yaptım,saçlarım uzun olduğu için çok terlersem dolaşmasın diye ördüm

saat 4te hastaneye gittik, yatışım yapıldı nst takipleri falan oldu açılmam 1 cm idi hastaneye yattığımda, sabah 8e kadar 3cm oldu bu arada sancı falan ağrı sızı hiç bişey yok gayet rahat şen şakrak güle oynaya geçti, kalktım koridorlarda yürüdüm açılmam hızlansın diye sonra pilates topu getirdiler odaya üstünde zıpladım yarım saat kadar gerçekten rahatlattı, suni sancıyı saat 10 gibi taktılar 12:40ta doğum gerçekleşti sadece 2 saat sancı çektim ama dayanılmayacak giibi değildi rabbim öyle güzel bir düzen kurmuşki 3 dk sancın sürüyor 1 dk hiçbişeyin yok o sırada nefes alıp dinleniyorsun, doğumhanede 3 defa ıkındım ve doğurdum çoookk kolaydı sakın korkmayın arkadaşlar Allah'a güvenin ve herşey normal giderken kesinlikle sezeryanı tercih etmeyin (sağlık sorunları haricinde) şöyle çevrenize doğaya bakın kuşlar böcekler nasıl doğuruyor, herşey bu düzende yaratılmış vücudumuz o şekilde programlanmış,çektiğiniz sıkıntının sonunda minişinizi kucağınıza aldığınızda bütün acı sancı sıkıntı herşey unutuluyor, doğumdan sonra doğumhanedeyken ebelere 1 sene sonra 2. bebeği doğurucam diyen ilk_ ten sevgilerle

umarım biraz rahatlatabilmişimdir,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar...