- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.761
ay bu arada şu aldatma olayını kim demişti bilmiyorum
ama araştırdım buldum hepsini okudum nasıl sinirlendim ya
valla kocişe çıkışasım var zavallımın hiç bişeyden haberi yok
ama ona kızmak geliyo içimden dur ben şuna bütün erkekler
bölemi die bi msj atayım.
bızde de ısmımız cok ıronık annesı meltem oglu ruzgar deniz babası yıldırım bı tek abımızın kı uymuyor salıh onda da babasının hatrına sesımız cıkmadıGüzel bir isim dimi hayatın anlamı :)) Hem toprak elektriği alır:))))
ay bende buldum okudum hatta esler le sorunlarda doguma 5 gun kala aldatılmak dıye konu acmıs sabah onlarıda okudum ondan mı acaba etkılendımde kocıse parladım kı ben:)
ay bende buldum okudum hatta esler le sorunlarda doguma 5 gun kala aldatılmak dıye konu acmıs sabah onlarıda okudum ondan mı acaba etkılendımde kocıse parladım kı ben:)
Güzel bir isim dimi hayatın anlamı :)) Hem toprak elektriği alır:))))
bende sen artık benı sevmıyorsun dıye aradım agladım oglenevet cnm ben de onu buldum tek tek kızın yazdıklarını
okudum biraz önce de kocişe msj attım o msjlar silinmeyecek die
ne oldu dedi ben de anlattım tabi hamileyiz meydanı boş buldunuz
hepiniz böylesiniz flan dedim bana sadece manyak die maj atmış :)
ya son sayfa görünmüyoooooo neden ki acaba
ay çok güldüm neremden anlamışım konuyu
akşama kadar öğrencilerle boğui sonra provaya git derken
kafa kalmadı sanırım. kız o zaman bu formülü baştan diyeydin ya ben
geçen hafta tertemiz yapmıştım hemen uygulardım artık olmaz galiba
ama bundan sonraki aylarda nasıl yapcam o da beni çok düşündürüyo:44::44::44:
bızde de ısmımız cok ıronık annesı meltem oglu ruzgar deniz babası yıldırım bı tek abımızın kı uymuyor salıh onda da babasının hatrına sesımız cıkmadı
Güzel bir isim dimi hayatın anlamı :)) Hem toprak elektriği alır:))))
bızde de ısmımız cok ıronık annesı meltem oglu ruzgar deniz babası yıldırım bı tek abımızın kı uymuyor salıh onda da babasının hatrına sesımız cıkmadı
evet hava raporu gıbı aıleyız ucacaz da dengeyı abı saglıyo:)sizin aile tam bir hava olayı olmuş
güsel güsel hatta ben kızımada koyacaktım eşim o kadar da değil dedi. bizim isim işi kapandı ağzımızdan bi ayşenaz çıktı kayılvaldemin adıda ayşe kulağına gitti tabi şimdi değiştirecek olunca yüzü bulutlanıyor. gerçi benim için önemli değil çok sağlıklı doğsunda
şimdi ben burdan yazıkalrımızı sen goremıyon meraktan catlıyon sınır oluyo demıııı:)))))kızlar eğer bi cvp yazıyosanız bana
ben 2577. sayfayı göremiyorum açılmıyor beni tekrardan
2576. sayfaya atıyor sinir oldum
sizin aile tam bir hava olayı olmuş :
güsel güsel hatta ben kızımada koyacaktım eşim o kadar da değil dedi. bizim isim işi kapandı ağzımızdan bi ayşenaz çıktı kayılvaldemin adıda ayşe kulağına gitti tabi şimdi değiştirecek olunca yüzü bulutlanıyor. gerçi benim için önemli değil çok sağlıklı doğsunda[/QUOTE
ben isim konusunda karakter çekimine inanıyorum da analiz yeteneğim yok:)) isim koyarken dikkat etmek lazım, poyraz düşündüğümde herkes çok yaramaz olur diyip durdu:)) su isimleri mesela ağır gelir derler onu derler bunu derler iste:)) demenin sonu yok :))
şimdi ben burdan yazıkalrımızı sen goremıyon meraktan catlıyon sınır oluyo demıııı:)))))
evet hava raporu gıbı aıleyız ucacaz da dengeyı abı saglıyo:)
gokce ben sana ozet geceyım dunden berı sayfaya az ugrayanlar alınganlık yaptı onlarla yazısmalar var
aralık annelerınden bı anne doguma 5 gun kala aldatılmış o mevzu ıdı
kıl tuy muhabbetler var
bazı annelerde kasık kaburga agrıları var aklımdakıler bunşar
banada herkes koyma yaramaz olur dıyor bende poyraz koymuyorumkı ruzgar koyuyorum dıyorum ne ruzgarı oldugunu belıtmedım annesı gıbı meltem ruzgarıda olabılır:)sizin aile tam bir hava olayı olmuş :
güsel güsel hatta ben kızımada koyacaktım eşim o kadar da değil dedi. bizim isim işi kapandı ağzımızdan bi ayşenaz çıktı kayılvaldemin adıda ayşe kulağına gitti tabi şimdi değiştirecek olunca yüzü bulutlanıyor. gerçi benim için önemli değil çok sağlıklı doğsunda[/QUOTE
ben isim konusunda karakter çekimine inanıyorum da analiz yeteneğim yok:)) isim koyarken dikkat etmek lazım, poyraz düşündüğümde herkes çok yaramaz olur diyip durdu:)) su isimleri mesela ağır gelir derler onu derler bunu derler iste:)) demenin sonu yok :))
sizin aile tam bir hava olayı olmuş :
aaaa bak bende inanırım bunlara mesela bizim okulda efe,baran,muhammed isimli çocuklar genelde yaramaz oluyolar özellikle baran
şimdi ben burdan yazıkalrımızı sen goremıyon meraktan catlıyon sınır oluyo demıııı:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?