2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kız dur adam dicek hormonlara başlıcam haa...

ay bende buldum okudum hatta esler le sorunlarda doguma 5 gun kala aldatılmak dıye konu acmıs sabah onlarıda okudum ondan mı acaba etkılendımde kocıse parladım kı ben:)

olay çok kötü yav başıma geldiğini düşünemiyorum.hatta dün annemlerle otururken konusu açıldı. çeker giderim dedim. babamda o kadar kolay mı diyor. annemde sağolsun desteği verdi. bu kapı sana her zaman açık öyle bi durumda hemnen gelirsin diye. belki kocişin gözü korkmuştur

ay bende buldum okudum hatta esler le sorunlarda doguma 5 gun kala aldatılmak dıye konu acmıs sabah onlarıda okudum ondan mı acaba etkılendımde kocıse parladım kı ben:)

evet cnm ben de onu buldum tek tek kızın yazdıklarını
okudum biraz önce de kocişe msj attım o msjlar silinmeyecek die
ne oldu dedi ben de anlattım tabi hamileyiz meydanı boş buldunuz
hepiniz böylesiniz flan dedim bana sadece manyak die maj atmış :)

ya son sayfa görünmüyoooooo neden ki acaba

Güzel bir isim dimi hayatın anlamı :)) Hem toprak elektriği alır:))))

bende sen artık benı sevmıyorsun dıye aradım agladım oglen

yaa işte ben bikini bölgesini uzun sürsede kökünden alıyodum göbüş büyüdükçe iş zorlaşıyo...

amaaaaan başlıycam geçmişe okumuyom len

napıyonuz bakayım kızçeler? herkes iyi mi? erken doğuran yok dimi? nüfusta eksik yok inşallah sağ baştan sayın bakayım

bızde de ısmımız cok ıronık annesı meltem oglu ruzgar deniz babası yıldırım bı tek abımızın kı uymuyor salıh onda da babasının hatrına sesımız cıkmadı

sizin aile tam bir hava olayı olmuş

Güzel bir isim dimi hayatın anlamı :)) Hem toprak elektriği alır:))))

güsel güsel hatta ben kızımada koyacaktım eşim o kadar da değil dedi. bizim isim işi kapandı ağzımızdan bi ayşenaz çıktı kayılvaldemin adıda ayşe kulağına gitti tabi şimdi değiştirecek olunca yüzü bulutlanıyor. gerçi benim için önemli değil çok sağlıklı doğsunda

kızlar eğer bi cvp yazıyosanız bana
ben 2577. sayfayı göremiyorum açılmıyor beni tekrardan
2576. sayfaya atıyor sinir oldum

evet hava raporu gıbı aıleyız ucacaz da dengeyı abı saglıyo:)

gokce ben sana ozet geceyım dunden berı sayfaya az ugrayanlar alınganlık yaptı onlarla yazısmalar var
aralık annelerınden bı anne doguma 5 gun kala aldatılmış o mevzu ıdı
kıl tuy muhabbetler var
bazı annelerde kasık kaburga agrıları var aklımdakıler bunşar

sağol şekerimmmm ne aldatılmış mı kendi mi yazmış aldıtldım diye anammm bol bol beddua dönmüştür o zaman buralarda okumasam da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…