- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.801
aman Allahım yaa ne garip bişey bu hamilelik çok güldümm:) bende dünnn öylebir geçer zamankiyi izlerken dizinin başından sonuna kadar ağladım:) yüzüm gözüm şişti eşimde yeter ağlama diyo oğlumu bunalıma sokcan diyoo:) ama rahatladımm
bu arada kırmızı bir pijama takımı beğendim ama hastanede daha açık renkler giyeyim bebişin takımlarıda krem takım olalım diye düşünmüştüm nasıl olur sizce kırmızı pijama, annemde nazar değer diyo kırmızıyla giren nazar çabuk çıkmazmış nasılsa
bence de kırmızı al, ben beyaz dantelli fln bişi aldım azcık süslü olayım diye, fotoğrafını da ekledim cicilere, ama içim öyle bi görünüyor ki nasıl ayağa kalkıp gezicem bilemiyorum :) koyu renk iç göstermez rahat olur sanki
evet birde açık pembe denedim ama oda içimi belli ediyodu yani sabahlık olmadan ev kalabalıksa dolaşmak biraz zor olur evet kırmızı aklıma yatmaya başladı
evet
artık hazılrık kasılmalarımız basladı ben gudne en az 2 kere yasıyorum bunu
hehehe sende bendensın demek
bende cmrtesı esım fahrıye evcenın soyledıgı sarkıyı dınlıyodu onada agladım sen benı sevmıyon dıyesorma meltem yaa hiç böyle değildim ben son 1 aydır acayip ağlak oldum ota b..ka ağlıyomçok hikaye oldu gerçi bugün ama yine de yazcam...geçen hafta da park yerinden yürüyerek çıkarken bi köpek sesi geldi ama o kadar kötü ki dedim kesin araba ezdi tam gözlerim dolmaya başladı eşim baktı yok bağlamışlar sahipleri gidiyo diye havlıyo bak orda diye bana gösterip sakinleştirmeye çalışıyo ama ben naptım ya araba ezseydi diye ağladım şu son 1 ayda ağladıklarımı toplasan kalan 27 senelik yaşamıma eşittir heralde
evet
bende cmrtesı esım fahrıye evcenın soyledıgı sarkıyı dınlıyodu onada agladım sen benı sevmıyon dıye
şimdi merak ettim de acaba adamlar günde kaç kez içinde ya sabır çekiyodur
evet bızde deÇoooooookkkkbizim ya sabır homurdanmaya dönüyo ara ara ama
evet bızde de
Korkarım homurdanmayı alışkanlık edincekler:44:
Çoooooookkkkbizim ya sabır homurdanmaya dönüyo ara ara ama
evet bızde de
kızlar bugün kafama bir şey takıldı, sorum hepinize, öğretmen arkadaşlar özellikle cevap verirse çok sevnirim ama diğerlerininde fikri benim için önemli..
okulda bazen çok sinirlenebiliyorum hatta çocukların üstüne yürüdüğüm fln olabiliyor, ama bu anlık sinir sadece 10dk sonra sinirlendiğim sınıf içinde gülüp espri de yapabiliyorum...
bugün öğretmen arkadaşımdan bir tanesi bebek her şeye şahit oluyo o da yaşıyo hepsini gibi bişey söyledi, çok dikkate almıyorum aslında dediklerini çünkü yanımda sigara içmenin çok bi zararı olmayacağını düşünüp içerken, daha sonra aslında zarar vermeyecek bişeyi niye yapıyosun diye yargılayabiliyorlar beni.. yani çok mantıklı şeyler söylemedikleri halde bu söyledikleri şey kafama takıldı, sizce sınıfta sinirlendiğimiz zaman bebeğimiz bu durumdan etkileniyomudur, sonuçta ben eve geldiğimde tamamen unutuyorum genel olarak huzurlu bi hayatım var... dün endişelerimi yazmıştım okumuşsunuzdur, çocuğun karakteri benim için çok önemli, anne olunca görmezsin fln yazmış bi arkadaş, ben öyle düşünmüyorum bir annede çocuğunun karakter bozukluğunu anlayabilir bu hoş görülecek gülüp geçilecek bir şey değil bence, ufak şımarıklıklardan bahsetmiyorum davranış bozukluğundan bahsediyorum...
Yat tabi yaa nazlan azcıktaşaka bi yana zorlama sakın kendini bol bol dinlen ben öyle yapmaya çalışıyorum.benimde bu ara ciddi ağrılarım var bebek çok aşağıda ve taşırken çok zorlanıyorum ve haliyle ağrı yapıyo bugün yürürken zorlandığımı hissettim normalmi acaba aşağıda olması bende onu bilemedim:44:
uleynnnn allahtan kız doguruyon bıde erkke olsa ortalıgı toza dumana katacaksınızbenimki daha dönmedi homurdanmaya demekki siz daha çok ağlıyosunuz
canım öğretmen değilim ama yine de düşüncelerimi yazayım...şahsen çok mantıksız geldi ne demek yani sen ne yaşıyorsan o da onu yaşıyo...eğer genel bi gerginlik varsa annede yani sürekli mutsuzluk falan gibi o zaman olabilir çünkü salgıladığı hormonlar değişiyo insanın dolayısıyla kan aracılığıyla bebeğe de geçiyo ama senin dediğin anlık bi sinirlenme...hangimiz hamileliğini huşu içinde geçiriyo ki? eminim bu topikte hergün herkes bi 5 dak 10 dak bişeylere kızıp sinirleniyodur o zaman hepimizin çocuğunun psikopat olması lazımsen sallama o arkadaşını çok biliyosa kendi hamileyken kendini eve kapasın hiç bişeye hiç kimseye kızmasın sinirlenmesin 9 ay bakalım becerebilecek mi....ağzı olan konuşuyo yaaa bak sinirlendim yine açılın sayko kızımla ben geliyoruz
sende haklısın kimse prenses gibi yaşamıyo sonuçta :):)
canım öğretmen değilim ama yine de düşüncelerimi yazayım...şahsen çok mantıksız geldi ne demek yani sen ne yaşıyorsan o da onu yaşıyo...eğer genel bi gerginlik varsa annede yani sürekli mutsuzluk falan gibi o zaman olabilir çünkü salgıladığı hormonlar değişiyo insanın dolayısıyla kan aracılığıyla bebeğe de geçiyo ama senin dediğin anlık bi sinirlenme...hangimiz hamileliğini huşu içinde geçiriyo ki? eminim bu topikte hergün herkes bi 5 dak 10 dak bişeylere kızıp sinirleniyodur o zaman hepimizin çocuğunun psikopat olması lazımsen sallama o arkadaşını çok biliyosa kendi hamileyken kendini eve kapasın hiç bişeye hiç kimseye kızmasın sinirlenmesin 9 ay bakalım becerebilecek mi....ağzı olan konuşuyo yaaa bak sinirlendim yine açılın sayko kızımla ben geliyoruz
evet
ayy böyle düşünmenize çok sevindim, baya düşündüm çünkü bugün bu konu üzerinde...bende nacızane yorumumu yazayım bence gun ıcınde yasadıgın ufak tefek sorunlar değilhamılelegın tamamında yasadıgın sorunlar bebegı etkıler sonucta benım bı cocugum var ve gun ıcınde kızıp sınırlenıyorum bende aynı sey benım ıcınde gecerlı o zaman
Yaaa bende göremioruuummmm
dün maç sırasında ben de sıçradım kocamın bağrışına, ben de napıyosun be diye tepki verince, maç da izlenmiyo yaa!! diye bi homurdanma geldi neymiş maç sırasında nazlanmıcakmışızzzayy artık dizi izlemiyorum ki sadece komik şeyleri yoksa alimallah dünya alem gelse toplayamaz beni
sorma tavanı geçtim artık
valla yaaa yazık bi de adamlar da bişeyimiz var sanıyo anlatana kadar da malum bi 10 dak geçiyodün de eşime evde desibel sınırı koydum zaten...maç izliyo ben de koltuğa uzandım kitap okuyorum gooooool diye bi bağırdı ama aklım gitti kitabı falan fırlatmışım tabii sonuç olarak bu sefer de sen napmaya çalışıyosun hamileliğimden bıktın da beni erken mi doğurtmaya çalışıyosun suçlamaları eşliğinde 20 dak boyunca ağlamamı durdurmaya çalıştı...hamilelik zormuş ya
canım ben de düşünüyorum onu bazen ya:26: ama çok tramvatik olaylar kalıcı etki bırakır bence yoksa arada bir olacak mecbur. zaten çocuğu da her şeyden izole etmek doğru değil... doğduktan sonra da olabilir ev içinde bu tür stresler...ama karakterle ilgili eğitim kesinlikle şart. bilinçli bir anne babnın çocuğuyla rastgele büyüyen çocuk çok farklı. bazen öğrencilerdeki davranış problemlerinin nedenini anne-babasını görünce daha iyi anlıyorum mesela...kızlar bugün kafama bir şey takıldı, sorum hepinize, öğretmen arkadaşlar özellikle cevap verirse çok sevnirim ama diğerlerininde fikri benim için önemli..
okulda bazen çok sinirlenebiliyorum hatta çocukların üstüne yürüdüğüm fln olabiliyor, ama bu anlık sinir sadece 10dk sonra sinirlendiğim sınıf içinde gülüp espri de yapabiliyorum...
bugün öğretmen arkadaşımdan bir tanesi bebek her şeye şahit oluyo o da yaşıyo hepsini gibi bişey söyledi, çok dikkate almıyorum aslında dediklerini çünkü yanımda sigara içmenin çok bi zararı olmayacağını düşünüp içerken, daha sonra aslında zarar vermeyecek bişeyi niye yapıyosun diye yargılayabiliyorlar beni.. yani çok mantıklı şeyler söylemedikleri halde bu söyledikleri şey kafama takıldı, sizce sınıfta sinirlendiğimiz zaman bebeğimiz bu durumdan etkileniyomudur, sonuçta ben eve geldiğimde tamamen unutuyorum genel olarak huzurlu bi hayatım var... dün endişelerimi yazmıştım okumuşsunuzdur, çocuğun karakteri benim için çok önemli, anne olunca görmezsin fln yazmış bi arkadaş, ben öyle düşünmüyorum bir annede çocuğunun karakter bozukluğunu anlayabilir bu hoş görülecek gülüp geçilecek bir şey değil bence, ufak şımarıklıklardan bahsetmiyorum davranış bozukluğundan bahsediyorum...
kesinlikle haklısın, çocuğa bakınca tahmin edebiliyorum artık ben neredeyse nasıl bi ailesi olduğunu, problemli ailenin çocuğu problem zaten...canım ben de düşünüyorum onu bazen ya:26: ama çok tramvatik olaylar kalıcı etki bırakır bence yoksa arada bir olacak mecbur. zaten çocuğu da her şeyden izole etmek doğru değil... doğduktan sonra da olabilir ev içinde bu tür stresler...ama karakterle ilgili eğitim kesinlikle şart. bilinçli bir anne babnın çocuğuyla rastgele büyüyen çocuk çok farklı. bazen öğrencilerdeki davranış problemlerinin nedenini anne-babasını görünce daha iyi anlıyorum mesela...
kızlar bugün kafama bir şey takıldı, sorum hepinize, öğretmen arkadaşlar özellikle cevap verirse çok sevnirim ama diğerlerininde fikri benim için önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?