- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.741
egzantirikressam cnm sen göbeğindeki tüyleri almak için mi
uğraşıyosun, benim de göbüşümde hep çıktı ama bana sakın elleme dediler
hamilelikten sonra kendiliğinden dökülürmüş ama onlar çıktığında
alırsan öyle kalırmış gerçi sen çözümünü bulmuşsun ama yine de epilasyonla
flan alıyomuşsun acımıyo mu valla içim bi tuhaf oldu :)
eymen ismin de patlama olacak ne güzel isimleri gibi bahlarıda güzel olsun inşallahbenimde oğlumun adı eymen olucak bak bende bu ninniyi ilk dinlediğimde çok duygulandım
dün bebeğim çok sakindi bugün daha da sakindi, çikolata yedim, sol tarafıma yattım ama yok çok korkuyorum eşim işten gelsin doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin bana ne olur
anam ne güzel ben ilk evlendiğim zaman dan beri hep demiştim bi oğlum olsun adı eymen olsun diye kısmet 6 yıl sonra oldu hem kızımın ismine de uyuyor elanur eymen bi oğlum daha olur da oda egemen kızım olursa da edanur olacak inşallah biri beni durdursunnnnnben sezeryan olacağı için bide yeni doğum yaptığım için dikişlerim patlamasın diye daha erken olacak doğum :18::18::18::18:
benimde oğlumun adına uyuyo emirhan eymen
canım iki doğum arası kaç yıl olduki benimki 5 yıl olcak...
benimde oğlumun adına uyuyo emirhan eymen
canım iki doğum arası kaç yıl olduki benimki 5 yıl olcak...
canım inş. korkulacak bişey yoktur bana da arasıra oluyor. bi kaç gün üst üste sakin olduğu
Dualarımız seninle tatlım,bende oğlumun adını ALPTUĞ koyacağız :) eşimle ortak kararımız ben tuğra düşünüyordum ama buna karar verdik:)
eymen ismin de patlama olacak ne güzel isimleri gibi bahlarıda güzel olsun inşallah
ayy hiç duymamıştım süpermiş ay saol canım paylaştığın için
korkma canım benim de çok oluyor güzel haberler le gel ama ihmal etmeyin
21 ay oluyor canım kızım 28 nisan 2011 doğumlu
yok kız Allah seni emiiii..... göbeğim büyüdüğünden tüyleri alamıyom dedimdi...
dün bebeğim çok sakindi bugün daha da sakindi, çikolata yedim, sol tarafıma yattım ama yok çok korkuyorum eşim işten gelsin doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin bana ne olur
Allahım uzun ömürler versin yavrularımıza...
oğlum dört gözle bekliyo kardeşinin gelmesini inşaallah kıskançlık olmaz dicem ama az buçukta olsa yaşıcaz gibi... bebişin geleceği günü parmaklarımızla ay sayıyoruz şimdi 2 ,5 parmağımız kaldı.
Ben oğluma bir sürü isim önerdim bizimkine hiçbirisiini begenmedi. Düşündüğüm isimleri yazayım ben koyamadım belki sizden birinin işine yarar. Çınar,poyraz, tuna, mercan, barlas, toprak, en son toprak olabilir dedi kısmetse şimdilik toprak isminde anlaştık sanırım.
ay bende buldum okudum hatta esler le sorunlarda doguma 5 gun kala aldatılmak dıye konu acmıs sabah onlarıda okudum ondan mı acaba etkılendımde kocıse parladım kı ben:)ay bu arada şu aldatma olayını kim demişti bilmiyorum
ama araştırdım buldum hepsini okudum nasıl sinirlendim ya
valla kocişe çıkışasım var zavallımın hiç bişeyden haberi yok
ama ona kızmak geliyo içimden dur ben şuna bütün erkekler
bölemi die bi msj atayım.
yuppi toprak ismini çok seviyorum çok güsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?