2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok kız Allah seni emiiii..... göbeğim büyüdüğünden tüyleri alamıyom dedimdi...

benimde oğlumun adı eymen olucak bak bende bu ninniyi ilk dinlediğimde çok duygulandım
eymen ismin de patlama olacak ne güzel isimleri gibi bahlarıda güzel olsun inşallah

ayy hiç duymamıştım süpermiş ay saol canım paylaştığın için

dün bebeğim çok sakindi bugün daha da sakindi, çikolata yedim, sol tarafıma yattım ama yok çok korkuyorum eşim işten gelsin doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin bana ne olur

korkma canım benim de çok oluyor güzel haberler le gel ama ihmal etmeyin

benimde oğlumun adına uyuyo emirhan eymen

canım iki doğum arası kaç yıl olduki benimki 5 yıl olcak...

canım inş. korkulacak bişey yoktur bana da arasıra oluyor. bi kaç gün üst üste sakin olduğu

Dualarımız seninle tatlım,bende oğlumun adını ALPTUĞ koyacağız :) eşimle ortak kararımız ben tuğra düşünüyordum ama buna karar verdik:)

hepinizden allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm size

21 ay oluyor canım kızım 28 nisan 2011 doğumlu

Allahım uzun ömürler versin yavrularımıza...

oğlum dört gözle bekliyo kardeşinin gelmesini inşaallah kıskançlık olmaz dicem ama az buçukta olsa yaşıcaz gibi... bebişin geleceği günü parmaklarımızla ay sayıyoruz şimdi 2 ,5 parmağımız kaldı.

yok kız Allah seni emiiii..... göbeğim büyüdüğünden tüyleri alamıyom dedimdi...

ay çok güldüm neremden anlamışım konuyu
akşama kadar öğrencilerle boğui sonra provaya git derken
kafa kalmadı sanırım. kız o zaman bu formülü baştan diyeydin ya ben
geçen hafta tertemiz yapmıştım hemen uygulardım artık olmaz galiba
ama bundan sonraki aylarda nasıl yapcam o da beni çok düşündürüyo:44::44::44:

ay bu arada şu aldatma olayını kim demişti bilmiyorum
ama araştırdım buldum hepsini okudum nasıl sinirlendim ya
valla kocişe çıkışasım var zavallımın hiç bişeyden haberi yok
ama ona kızmak geliyo içimden dur ben şuna bütün erkekler
bölemi die bi msj atayım.

Ben oğluma bir sürü isim önerdim bizimkine hiçbirisiini begenmedi. Düşündüğüm isimleri yazayım ben koyamadım belki sizden birinin işine yarar. Çınar,poyraz, tuna, mercan, barlas, toprak, en son toprak olabilir dedi kısmetse şimdilik toprak isminde anlaştık sanırım.

amin canım ben doğumdan sonrasını düşünemiyorum nasıl olacak bilmiyorum kızım bebekleri çok seviyor kuzenim doğum yaptı yeni bebek görmeye gittik onu kucağıma alınca tepki vermedi ama o da almak istedi evde bebekleriyle oynarken bazen üstüne çıkmış zıplıyor daha küçüük anlamıyor kesinlikle çok dikkatli olmam lazım bakalım nasıl olacak nasip olursa o günleri de paylaşırım burdan

yuppi toprak ismini çok seviyorum çok güsel

3 gündür nete giremedim ayy ne çook konuşmuşsunuzzz hızınıza yetişemedim geçmiş yapiyim dedim oku oku bitmiyo fallaa kaçırdığım bişii varmı onu bile anlayamadım:44:

ay bende buldum okudum hatta esler le sorunlarda doguma 5 gun kala aldatılmak dıye konu acmıs sabah onlarıda okudum ondan mı acaba etkılendımde kocıse parladım kı ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…