2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canlarımmmmm ya bi kaç saat önce başıma bişey geldi adet sancısı gibi bi arı kasıklar falan kasıldımm ben gibi olan varmı bunlar yalancı kasılmalarmı sonra yattım dinlendimm hatta ağladım birazda eşim sağolsun yaptı yemeği normalmi bu yaşadıklarımmmm

şimdi geçmişe bakarken ağlama muhebbetini gördüm de aklıma geldi...dün eşimle kahvaltı yapıyoruz dışarda..ben de evde kendim hazırlamayınca daha bi zevkli yerim yemeği zaten 1-2 aydır ben yemek yerken oturup beni seyrediyo...huşu içinde yemek yiyomuşum ayinsel bi havam varmış falan dün de yine ben kaptırmış sakin sakin ne var ne yok yalayıp yutarken -ki bu arada eşim kahvaltısını bitireli 30 dak falan oluyodu- bana takılmak için 'birazcık iştahını körlediysen menü isteyelim de ana yemeği söyle'dedi...çok komiğime gitti benim de takılmam böyle esprilerine falan normalde ben gülüyom o gülüyo falan...sonra şöyle dudağımı bükeyim de azıcık numaradan duygu sömürüsü yapayım dedim yapmaz olaydım...hormonlar toplandı ben ağlamaya başladım mı restoranın ortasında susamıyorum da eşim de anlamadı nolduğunu sancı mı girdi diyip duruyo ben ağlamaktan diyemiyorum ki yok öylesine ağlıyorum..tam konuşcam hıçkırıp tekrar ağlamaya başlıyorum rezil olduk herkese ve eşime benle dalga geçecek bi koz daha vermiş oldum şimdi de lafa bişey söyliycem ama ağlama tamam mı diye başlıyo

Canım benimde sol kasığım ağrıyo ama benim bebiş totişi koymuş oraya sanırım ağrı ondan ama ara ara karnımın kasıldığını hisseidyorum kıvranıyorum bi süre sonra geçiyo doktorum yalancı kasılmaların başlayabilir demişti sanırım başlamış..bence sen biraz daha naz yap hazır eşin mutfağa el atmış keyfini çıkar bence

Ben de geçen gün yanlışlıkla ağır bişi kaldırınca aynen böyle bişi oldu, önce kasılma sonra da regl ağırısı gibi ağrı 2 gün devam etti. Doktoruma sordum, dinlen geçmezse gel dedi. Belki sen de kendini yormuşsun, akıntın fln yoksa çok sorun olmayabilir, bir doktoruna sor istersen için rahat etsin

çok mu yürüdün acaba yorulmuş olabilirmiisn?

aman Allahım yaa ne garip bişey bu hamilelik çok güldümm:) bende dünnn öylebir geçer zamankiyi izlerken dizinin başından sonuna kadar ağladım:) yüzüm gözüm şişti eşimde yeter ağlama diyo oğlumu bunalıma sokcan diyoo:) ama rahatladımm

çok güldüm sanaaa yaaa hormonlar tavan yapmış demekki senin.

evet biraz daha gidiyim yatıyımm ağız bükiyimm ama nasıl ağlattı beni ağrı avoda oturdum kaldımm resmenn
bugün aslında çok bişede yapmadım günlük rutin ev işleri ama yanlız saat iki gibi 5 kiloluk bi torbayı ağır olucağını tahmin edemeden kaldırdım evet ben bunları doktoruma sorıyım bi akıntım eskiye göre çok ama hamilleikte olan aynıakıntı bitanem dinlenince azaldı baya yanlız vajina kemikleri sızlıyor
çok mu yürüdün acaba yorulmuş olabilirmiisn?

yok bitanem pek bişede yapmadımm bugün aslında

selam kızlaar, okuldan gelince okumuştum yazdıklarınızı iyi oldu bitirdim diyerek kapattım, şimdi bi geldim yine bir sürü sayfa olmuş çenesizler sizi bende normalde hiç ağlayan biri değilim, böyle duygu sömürüsü yaparken ağlamaya başlıyorum, geçen gün yolda ölmüş yavru kedi gördüm biraz üzüldüm ama o kadarda etkilenmedim aslında, sonra akşam evde eşime anlatırken bi ağlamaya başladım durduramıyorum kendimi nasıl bişey ya çok komik oluyor, eşimde anlamadı aynen seninki gibi canım niye bu kadar üzüldün keşke bakmasaydın diye beni teselli etti 10 dk fln

bu arada kırmızı bir pijama takımı beğendim ama hastanede daha açık renkler giyeyim bebişin takımlarıda krem takım olalım diye düşünmüştüm nasıl olur sizce kırmızı pijama, annemde nazar değer diyo kırmızıyla giren nazar çabuk çıkmazmış nasılsa

bence çok şeker olur tatlımmm :)

aynen ya bende boğazım düğümlendi ağlamaktan allahtan eşim maçı açtı da internetten dexter izledim gerçi oda kan revan hahahah :))

Yat tabi yaa nazlan azcıkta şaka bi yana zorlama sakın kendini bol bol dinlen ben öyle yapmaya çalışıyorum.benimde bu ara ciddi ağrılarım var bebek çok aşağıda ve taşırken çok zorlanıyorum ve haliyle ağrı yapıyo bugün yürürken zorlandığımı hissettim normalmi acaba aşağıda olması bende onu bilemedim:44:

bence de kırmızı al, ben beyaz dantelli fln bişi aldım azcık süslü olayım diye, fotoğrafını da ekledim cicilere, ama içim öyle bi görünüyor ki nasıl ayağa kalkıp gezicem bilemiyorum :) koyu renk iç göstermez rahat olur sanki

ay hiç sorma ya gerçekten çatlıyorum
sen de zevk alıyon dimi :)
evet

artık hazılrık kasılmalarımız basladı ben gudne en az 2 kere yasıyorum bunu

hehehe sende bendensın demek

ayy artık dizi izlemiyorum ki sadece komik şeyleri yoksa alimallah dünya alem gelse toplayamaz beni

çok güldüm sanaaa yaaa hormonlar tavan yapmış demekki senin.

sorma tavanı geçtim artık

valla yaaa yazık bi de adamlar da bişeyimiz var sanıyo anlatana kadar da malum bi 10 dak geçiyo dün de eşime evde desibel sınırı koydum zaten...maç izliyo ben de koltuğa uzandım kitap okuyorum gooooool diye bi bağırdı ama aklım gitti kitabı falan fırlatmışım tabii sonuç olarak bu sefer de sen napmaya çalışıyosun hamileliğimden bıktın da beni erken mi doğurtmaya çalışıyosun suçlamaları eşliğinde 20 dak boyunca ağlamamı durdurmaya çalıştı...hamilelik zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…