- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.721
ben deyarın gıdıcem temızken mı suruluyor sogan suyu kokmuyormu gece esıne flalan
oğluşu olcak kızlar şiddetle tavsiye ediyorum kadını sevmem ama şarkı sözlerine bayıldım :))
Küçük bir çocuğum sanki senin yanında
Bütün dünya dertlerinden uzak
O derin derin gözlerine dalınca
Seni sevmek dışında bana her şey yasak
Ben kime ne iyilik etimde
Seni bana yazdı kader
Aşk ödülünü aldı kalbim
Buda bana bir ömür yeter
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var ...
Demet Akalın | Bir Oğlumuz Var - YouTube
bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)
oğluşu olcak kızlar şiddetle tavsiye ediyorum kadını sevmem ama şarkı sözlerine bayıldım :))
Küçük bir çocuğum sanki senin yanında
Bütün dünya dertlerinden uzak
O derin derin gözlerine dalınca
Seni sevmek dışında bana her şey yasak
Ben kime ne iyilik etimde
Seni bana yazdı kader
Aşk ödülünü aldı kalbim
Buda bana bir ömür yeter
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var ...
Demet Akalın | Bir Oğlumuz Var - YouTube
Oğlum olacak canım dinledim gerçekten güzelmiş:)))
kuşum süpermmiş dinledim facedende eşimi armağan ettim
bende bayıldım hemen kocamın sayfasında paylaştım o da mutlu oldu erkek anneleri doğuma kadar bu şarkı bizim favorimiz olabilerrr :))) sağolsun demet ablam
anam şarkı süper de keşke biride Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle goğmuş evde bekleyen bi kızımız var diye yapsalar
anam şarkı süper de keşke biride Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle goğmuş evde bekleyen bi kızımız var diye yapsalar
biz yapalım onuda ama ben senin için yapıcam bunu şimdilik bi kızım yok :)))
Emzik almadım henüz ama damaklı kauçuk olanlardan almayı düşünüyorum chicco olabilir marka olarak, biberon almayı düşünmüyorum ama lazım olur mu onu da bilemiyorum
Benim oğlum olacak isim konusu çok kafamı karıştırıyor, işte bu dediğim bi isim bulamadım henüz, değişik isim önerileri olanlar var mı? Kaan ve Aras isimleri şimdiye kadar hoşuma giden isimler arasında
bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)
ben seni biraz neşelendireyim meltem
az önce oldu bu bilgisayar başında oturuyorum odama girilmesi için bir koridor var ve ben camdan görüyorum burayı
neyse karşıdan sallana sallana ve sırıtarak bir adam geliyor başında siyah bir bere içimden diyorum bu kim bi de bana gülüyor diye bi çekindim sonra kapıyı açtı içeri girdi ben "buyrun" dedim adam karşımda şaşırmış bir vaziyette "efendim"
Allahım Allahım gelen kocam ve ben tanımadım
nasıl oldu bu anlam veremedım ya galıba hafızam sılınıyo mu ne bu cocuk benı garıp hallere koydu barı en yakınımdan baslamasaydı ıyıydı
kızlar,
bebişlerin kıyafetlerini yıkadınızmı ya da ne zaman yıkıcaksınız
kuşlar napıosunuz ben yeni geldim eve
pazartesi yemin töreni var onun provası vardı anca bitti,
bu arada boğazım çok acıyo sanırım şişecek hemen
iğrenç bir karışım yaptım ıhlamur, kabuk tarçın,
bal ve bir tutam karabiber, yeterki ilaç kullanmadan iyileşeyim
sizin de önereceğiniz yöntemler var mı ?
bi geçmiş yapıp geliyorum hemen :)
bende bayıldım hemen kocamın sayfasında paylaştım o da mutlu oldu erkek anneleri doğuma kadar bu şarkı bizim favorimiz olabilerrr :))) sağolsun demet ablam
sinem 8328oğluşlarımızın ismi aynı olcak sanırsam üstelik tarihinde yakın:13:
sinem 8328oğluşlarımızın ismi aynı olcak sanırsam üstelik tarihinde yakın:13:
dün bebeğim çok sakindi bugün daha da sakindi, çikolata yedim, sol tarafıma yattım ama yok çok korkuyorum eşim işten gelsin doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin bana ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?