2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yazdıkça sinirlendim yaa artık tahammül edemiyorum böyle insanlara herkeste bi ukalalık bi çok bilmişlik...aman onu yapma aman bunu yapma söyleyenler de yeni doğum yapanlar değil çünkü onlar halden anlıyo...ya çocuğu olmayanlar ya da doğurduğunun üzerinden 15-20 sene geçenler...hepsini dövesim var

çocuklardaki şımarıklığın doymazlığın asıl sebebi evdeki ortamdır hamilelik değil...özellikle 1-4 yaş arası çok önemliymiş okuduklarıma göre o dönemde şımartılan çocuklar bi daha iflah olmuyomuş işimiz zor valla...bence o arkadaşın becerememiş hırsını senden alıyo boşver öyle insanları da dediklerini de önemli olan her zaman aile içindeki durumdur

her şeye sinir yapmıyorum aslında, sinirlenmemde genelde içten değil çocukları korkutma amaçlı,sınıftan çıktığım anda biter benim için.
genelde zaten sert davranırım, bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum benimkide o zaman hareket etmeye başlıyor..
sinir yapma diyorlarda gelde bunu uygula yani:):) söylemesi çok kolay

ay inş öyledir canım yaa
ilk 5 yaş çok önemli, daha çocuk küçük fln dememek lazım bütün kişiliği o yaşlarda şekillleniyor, o yaşlarda doyumsuzsa evlendiğinde bile doyumsuz oluyor, aldatıyor daha bir sürü şey yapıyor...
çocuktur büyüyünce geçer mantığını anlamıyorum ben bu yüzden
off bide doğurda sen gerisi kolay diyenler yok mu onları zaten anlamak imkansız,3 günde de doğursan çok zorda olsa 1 sene çeker rahatlarsın... ama o çocuğu adam edemezsen ölene kadar çekersin.. Allah korusun

Son düzenleme:

Aynen dediğin gibi söylemesi kolay akşama kadar 1000tane şimarık çocuk ne laf anlarlar ne dur ne kalk amaannn,işte bana da diyorlarda inandığımdan değilde işte sakin olmaya çalışıyorum mizaç olarak azcık sinirliyimdir.senin ki sesi seviyor demekki annesiiiiiiiii ama benim ki de annesi konuşursa oynuyor ama işte ama afedersin benim arkadaş giibi kıçını yırtana kadar ses çıkarınca napsın çocuk korkuyor demekki:)))

yazık yaa kıyamam :):) seviyor mu yoksa o da sinirlenip tekmelemeye mi başlıyor bilemiyorum, etkileniyorsak da yapacak bişey yok sonuçta çocuklarımızda bu dünyaya aynı ortamın içine doğacak, cennete değil..

evet şu anda bende doğum korkusundan çok nasıl yetiştiricem korkusu var...yanlış davranışlarımız çocuklarımızın karakterlerine yansıyacak asıl kötü olan bu maalesef...

canım her günü bir olmaz uyuyodur annişi........

herkese iyi akşamlar doktordan geldik doktor bir sorun göremedi herşey normal dedi ancak 1-2 gün daha böyle devam ederse doplerden kan dolaşımına bakılmasını tavsiye ediyorum dedi....

belki 15 dakika baktı bebeğin kafası sağ tarafımda, poposu göbek deliğimin orda ayaklarını da en sola aşağı doğru uzatmış ilk defa ayağı bacağı nerde tam gördüm

evet şu anda bende doğum korkusundan çok nasıl yetiştiricem korkusu var...yanlış davranışlarımız çocuklarımızın karakterlerine yansıyacak asıl kötü olan bu maalesef...
sorma yaa bide ben çalışıyor olucam bakıcılara bırakıp gidicem, çok iyi bi bakıcı bulmak lazım

hadi geçmiş olsun canım için rahatlamıştır

ay çok guldum

al benden de o kadar

merhabalar

Evet dediğin gibi amaan sanki hangi günümüz sakin bişey olmaz ya allaha emanet hepsi.Doğduktan sonra ben de aynı izin bitince bırakacam bakıcıya allahım inşallah iyi insanlara denk gelirizde kendi evladı gibi bakar bakıcılarımız.

sorma yaa bide ben çalışıyor olucam bakıcılara bırakıp gidicem, çok iyi bi bakıcı bulmak lazım

benim durum da yaş yaa...çalışmayı çok istiyorum ama çocuğumu en azından kreş yaşı gelene kadar başkasının yetiştirmesini istemiyorum nasıl olcak ben de bilmiyorum...sanırım istediğimiz herşeyi yapamıycaz elimiz mecbur elimizden gelenin en iyisini yapıp dua edecez sonra da

Ya doktor poposu kasığına yakın demişti dün ve bugün resmen aşağıya indi yürürken zorlamaya başladı ben öle hissediyorum belkide ama cumartesi doktor rendevumuz var sorucam..ben aslında bol su içerim ama kasılmalarda daha dikkat edicem şimdi canım.tavsiyen için çok sağol canım

canım bak bende öğretmenim.. ve öyle kötü bir okulda görev yapıyordum ki(hatırlayan vardır topikte) rapor almak zorunda kaldım..doğum iznimi de erkenden alacağım.. oysa bende son haftama kadar çalışıp kalan iznimle ikinci dönemi kapatmak istemez miydim...
canım öncelikle bizim göbüşümüzdekilerde insan ve onlarında bir kişiliği olacak..her zamn her şeyden uzak tutamayız onları.. ama biz sinirlendik diye onlar piskopat olacak değil ya....canım sakın böyle şeyleri kafanıza takmayın.. tabiki sen elinden geldiğince sakin ol.. ama benim arabımın önünde durup beni durdurup 10 kişi arabama vuruyordu.. nasıl sinir olmayacaksın...ister istemez geriliyordum.. şimdi biraz daha rahatım...Allah ım tüm evlatlarımıza sağlık ve hayır nasip etsin.. sıkma sakın canını...

canım bak bende öğretmenim.. ve öyle kötü bir okulda görev yapıyordum ki(hatırlayan vardır topikte) rapor almak zorunda kaldım..doğum iznimi de erkenden alacağım.. oysa bende son haftama kadar çalışıp kalan iznimle ikinci dönemi kapatmak istemez miydim...
canım öncelikle bizim göbüşümüzdekilerde insan ve onlarında bir kişiliği olacak..her zamn her şeyden uzak tutamayız onları.. ama biz sinirlendik diye onlar piskopat olacak değil ya....canım sakın böyle şeyleri kafanıza takmayın.. tabiki sen elinden geldiğince sakin ol.. ama benim arabımın önünde durup beni durdurup 10 kişi arabama vuruyordu.. nasıl sinir olmayacaksın...ister istemez geriliyordum.. şimdi biraz daha rahatım...Allah ım tüm evlatlarımıza sağlık ve hayır nasip etsin.. sıkma sakın canını...

elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi bakıcıyı bulmaya çalışıcaz artık kızlar aynen dediğiniz gibi, sonrada dua edicez.. inş iyi insanlar denk gelir,bilinçli..

Ah canım sen nasıl bir okuldasın yaa,ben de meslek lisesindeyim kötü okulum diyordum ama sen okulda değil de sanki azılı suçluların içindeymişin gibi hissettim allah yardımcın olsun senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…