- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.841
buraya yazıp yorumları görünce rahatladım biraz canım, bırakman daha iyi olmuş bence de erken doğuma flnda sebep olabilir ilerleyen aylarda.. artık olabildiğince sakin davranıp hamileliği bitirmeye bakıcaz..canım bak bende öğretmenim.. ve öyle kötü bir okulda görev yapıyordum ki(hatırlayan vardır topikte) rapor almak zorunda kaldım..doğum iznimi de erkenden alacağım.. oysa bende son haftama kadar çalışıp kalan iznimle ikinci dönemi kapatmak istemez miydim...
canım öncelikle bizim göbüşümüzdekilerde insan ve onlarında bir kişiliği olacak..her zamn her şeyden uzak tutamayız onları.. ama biz sinirlendik diye onlar piskopat olacak değil ya....canım sakın böyle şeyleri kafanıza takmayın.. tabiki sen elinden geldiğince sakin ol.. ama benim arabımın önünde durup beni durdurup 10 kişi arabama vuruyordu.. nasıl sinir olmayacaksın...ister istemez geriliyordum.. şimdi biraz daha rahatım...Allah ım tüm evlatlarımıza sağlık ve hayır nasip etsin.. sıkma sakın canını...
Ah canım sen nasıl bir okuldasın yaa,ben de meslek lisesindeyim kötü okulum diyordum ama sen okulda değil de sanki azılı suçluların içindeymişin gibi hissettim allah yardımcın olsun senin
elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi bakıcıyı bulmaya çalışıcaz artık kızlar aynen dediğiniz gibi, sonrada dua edicez.. inş iyi insanlar denk gelir,bilinçli..
merhabaabir merhaba diyen yokk
slm kızlar nasılsınız sohbet edelimmi......
o ne demek:26:slm kızlar nasılsınız sohbet edelimmi......
merhabaaaaabir merhaba diyen yokk
berrrraaakkk merrrhaaabbaaaaa
canım bak bende öğretmenim.. ve öyle kötü bir okulda görev yapıyordum ki(hatırlayan vardır topikte) rapor almak zorunda kaldım..doğum iznimi de erkenden alacağım.. oysa bende son haftama kadar çalışıp kalan iznimle ikinci dönemi kapatmak istemez miydim...
canım öncelikle bizim göbüşümüzdekilerde insan ve onlarında bir kişiliği olacak..her zamn her şeyden uzak tutamayız onları.. ama biz sinirlendik diye onlar piskopat olacak değil ya....canım sakın böyle şeyleri kafanıza takmayın.. tabiki sen elinden geldiğince sakin ol.. ama benim arabımın önünde durup beni durdurup 10 kişi arabama vuruyordu.. nasıl sinir olmayacaksın...ister istemez geriliyordum.. şimdi biraz daha rahatım...Allah ım tüm evlatlarımıza sağlık ve hayır nasip etsin.. sıkma sakın canını...
okul aile başkanını bilirsiniz en iyi velilerden seçilir değil mi? işte bizim okul aile başkanı bomba yapımından hapisteydi geçen sene... böyle bir yer.. zaten arkadaşın eşi sivil polis.. diyor ki şu an izmirin en berbat yerindesiniz.. işte böyle bir yer...
şimdi tınlayan yok yazcaktımne olsun grip atlattım fazla ağır geçmedi çok şükür yarında kadın doğ. randevum var bakalım ne dicek son durumumuza birde eşim doktorumla konuşcak doğum durumunu böle işte sende ne var ne yok:26:
sanada geçmiş olsun canım...geçmiş olsun canım havalar fena tam hastalık havası dikkat etmek lazım.benimde cumartesi randevum var ya ağrım var benim bu ara bebek aşağıya kayıyo sanki:44: ve ağrı yapıoyo.bu arada senin şeker diyetin nooldu?benim doktorum türk diyabet vakfının bi doktoruna yönlendirdi şekerim düşmüyo cuma gününe randevu aldım oraya gidicem bide ama diyet yapmaktan nefret ettim yaaa
slm kızlar nasılsınız sohbet edelimmi......
merhaba kızlar bııkı gun okumynca okumak zor oldu ama yıne azmettm ve okudum herkes ıyı anlasılan bazı mevzular cok uzamıs oda hep hamılelıkten heralde rahat olun gevseyn kızlar:))
ihi ben daha eskı zamanlardan kalmayım mırc zamanııı bıde beydı ISQ muydu:)ay mesajını görünce aklıma gençliğimin yonja günleri geldi
annanne babanne yanında büyüyen çocukta şımarık olabiliyor, tabi onların nasıl davrandığı da çok önemli, kim bakarsa baksın bilinçli biri olması lazım, sonra çocuk babanesine anne deyip annesinede abla diyebiliyor buda çok kötü bi durum..cnm benim bebeğime allah izin verirse annem bakacak
ama ben bunu bile çok düşünüyorum yani pek de istekli değilim
çünkü hergün okula giderken anneme götürcem okuldan dönüşte
tekrar alcam o zaman çocuğun dünyası da değişiyo o da kişiliğini
etkiliyor bana kalsa evde güvenilir bi bakıcının bakması daha ii olacak
ama annem varken bunu da yapamam ben de daha bebeğim
doğmadan bi sürü şeyi düşünüyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza
alalım inşallah onlar kendi güzel kaderleriyle kısmetleriyle gelirler
herşey yoluna girer.
annanne babanne yanında büyüyen çocukta şımarık olabiliyor, tabi onların nasıl davrandığı da çok önemli, kim bakarsa baksın bilinçli biri olması lazım, sonra çocuk babanesine anne deyip annesinede abla diyebiliyor buda çok kötü bi durum..
ihi ben daha eskı zamanlardan kalmayım mırc zamanııı bıde beydı ISQ muydu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?