- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.861
oluyor ister istemez, siz daha rahatsınız yine canım yaa biz eşşek kadar adamlarla uğraşıyoz,geçen bir bağırdım öğrencilere sesim taaaa en sondaki sınıfa gitmiş geldi zümrem :))) cırlaktır biraz da ama sınıfta çok komiğimdir o gün çok sinirlendim... kırk kere anlattım anladık dediler yine yanlış yapmışlar istediğim şeyi... pişkin pişkin sırıtıyorlar umursamıyorlar bir de... dövmeye kıyamıyorum ben de bağırıyorum çok bağırırım... ayyyy cırlattınız beni yine derim... çok da komiğimdir... siz beni kibar çizgimden çıkarıyorsunuz kibar oliciğim artık bebeğim diyorum ay hayır öğretmenim nolur zaten kibarsınız ama çok da taviz vermeyin diyorlar... ay ne bilmişler... sınıfta stand up yaparız sinirleniriz bağırırz... çağırıırz...artık alıştık birbirimize... çocuğa zararı olsa benimkine olur en başta ... başıma gelenler de cabası... bir de sinir stres ama sonra geçiyor gülüyoruz oynuyoruz o kadar etkilenmiyorlardır yaaa.. o oooo hiç mi stres yapmıcaz...
canım iznimiz tatile kadar yetiyor hemen hemen sen erken mi ayrılmıştın izne? raporla fln uzat bari2.donem mayıs hazıran okula gtmek zorunda kalıcam cok kucuk olacak bakıcı olsun ısterım ama ıyı bırını bulmak mesele annemlere gelıp benm evde bakın dıcem cunku duzenı sassın ıstemyrum ama bellı prensplerım olacak onlara annemler uyacakmı bakalım zaman gosterecek cok sıkıntılı ya off
sanada geçmiş olsun canım...
benim pazartesi kontrolum vardı gittim 3 haftalık tuttuğum değerlerime baktı doktor yuksek olanları işaretledibende yediğim zamanlar çıktı dedim aşılamayacak kadar korkulacak gibi değil değerlerin dedi dikkat et dedi o kadar pazartesi diyetisyene sevketmişti aptal doktor bir diyet verdi yumurta buyukluğunde yicekmişim eti tavugu balığı uymıcamm dedimm yarında kadın doğ. randevum var
sağol canım..ya bende yiyince şeker hooop tavan yapıyo sinir basıyo banada cuma gidicem başka bi diyetisyene ama inan hiiiiç gidesim yok:44: banada doktor gramla veriyo eti ekmeği peyniri aaahhhhh yeteeeeerr diye bağırasım geliyo
evet canm dogum oncesı ıznmı kullanyrum cunku koye gdyrdum gdıp gelmek ordakı sartlar benı zorlyrdu elmden geldgnce rapor kullanrım ama artık yettgı yere kadar bakalmoluyor ister istemez, siz daha rahatsınız yine canım yaa biz eşşek kadar adamlarla uğraşıyoz,
seninde başka sıkıntıların var gerçi, ay güzel olur inş içimizi ferah tutalım napalım artık..canım iznimiz tatile kadar yetiyor hemen hemen sen erken mi ayrılmıştın izne? raporla fln uzat bari
yaa ben ballı tatlı şerbetli birde hamur işlerini beyaz unu kestimdaha fazlasınıda yapmam böle gidicem bakalım sende dikkat et bakalım inş. düzelirsin
çok şeker, benimki de eşim konuştukça tekmeliyo o susunca duruyorbenım mınnak oğlumun babası gelınce enerjısı tavan yapıyor bu akşam ıyıce anladım bunu
evet canm dogum oncesı ıznmı kullanyrum cunku koye gdyrdum gdıp gelmek ordakı sartlar benı zorlyrdu elmden geldgnce rapor kullanrım ama artık yettgı yere kadar bakalm
cok zor ya hele hamıleyken ıstedgnı yıyememek ınsann her seyı yıyesı gelıo
benım mınnak oğlumun babası gelınce enerjısı tavan yapıyor bu akşam ıyıce anladım bunu
ne güzel benimki de baba gelene kadar tepiniyo sonra duruyo...büyük ihtimal konuşmalarımızı dinliyo sıpa
vayyyy aramızda casus var ha:)ne güzel benimki de baba gelene kadar tepiniyo sonra duruyo...büyük ihtimal konuşmalarımızı dinliyo sıpa
evet evet abıyıde tanıyo artıkçok şeker, benimki de eşim konuştukça tekmeliyo o susunca duruyortanıyo artık sesini
ahhh ahhhhhamileyken rahat rahat yerim diyordum amaaa hayallerim elimde kaldı
bı ablat bakayım detayınısu aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm
şu anda sana kötü bişey gibi geliyo yiyememek ama doğumdan sonra sen hemen fit olurken ben şu tıkındıklarımdan dolayı su aygırı gibi geziyo olcam
olaya vakıf değilim ama konuştuklarınızdan biliyorum..kız kendisi uyduruyor olmasın bunların hepsini :44: ben çok uç şeyler okuduğumda pek inanasım gelmiyor, aklı başında bir insan karnı burnunda eşine böyle bir şaka yapmaz bence...su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm
benimki ortaya karışık yapıoo
vayyyy aramızda casus var ha:)
evet evet abıyıde tanıyo artık
su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm
estağfurullah canımbakalım nolcak kilolar doğumdan sonra paylaşırız 3 haftadır diyetteyim ya valla sıkılaştı kalçalarım baldırlarım
bı ablat bakayım detayını
yada arkadaslarıda ıkna ettı yalanı yalanla ortbas edıyolar
valla ne bılım banada cok mantıksız geldi bana da adam ıyı cevırmıs gıbı geldiolaya vakıf değilim ama konuştuklarınızdan biliyorum..kız kendisi uyduruyor olmasın bunların hepsini :44: ben çok uç şeyler okuduğumda pek inanasım gelmiyor, aklı başında bir insan karnı burnunda eşine böyle bir şaka yapmaz bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?