2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oluyor ister istemez, siz daha rahatsınız yine canım yaa biz eşşek kadar adamlarla uğraşıyoz,
seninde başka sıkıntıların var gerçi, ay güzel olur inş içimizi ferah tutalım napalım artık.. canım iznimiz tatile kadar yetiyor hemen hemen sen erken mi ayrılmıştın izne? raporla fln uzat bari

sağol canım..ya bende yiyince şeker hooop tavan yapıyo sinir basıyo banada cuma gidicem başka bi diyetisyene ama inan hiiiiç gidesim yok:44: banada doktor gramla veriyo eti ekmeği peyniri aaahhhhh yeteeeeerr diye bağırasım geliyo

yaa ben ballı tatlı şerbetli birde hamur işlerini beyaz unu kestimdaha fazlasınıda yapmamböle gidicem bakalım sende dikkat et bakalım inş. düzelirsin

evet canm dogum oncesı ıznmı kullanyrum cunku koye gdyrdum gdıp gelmek ordakı sartlar benı zorlyrdu elmden geldgnce rapor kullanrım ama artık yettgı yere kadar bakalm
yaa ben ballı tatlı şerbetli birde hamur işlerini beyaz unu kestimdaha fazlasınıda yapmamböle gidicem bakalım sende dikkat et bakalım inş. düzelirsin

cok zor ya hele hamıleyken ıstedgnı yıyememek ınsann her seyı yıyesı gelıo

ahhh ahhhhhamileyken rahat rahat yerim diyordum amaaa hayallerim elimde kaldı

su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm

şu anda sana kötü bişey gibi geliyo yiyememek ama doğumdan sonra sen hemen fit olurken ben şu tıkındıklarımdan dolayı su aygırı gibi geziyo olcam

estağfurullah canımbakalım nolcak kilolar doğumdan sonra paylaşırız3 haftadır diyetteyim ya valla sıkılaştı kalçalarım baldırlarım

su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm
olaya vakıf değilim ama konuştuklarınızdan biliyorum..kız kendisi uyduruyor olmasın bunların hepsini :44: ben çok uç şeyler okuduğumda pek inanasım gelmiyor, aklı başında bir insan karnı burnunda eşine böyle bir şaka yapmaz bence...

benimki ortaya karışık yapıoo

vayyyy aramızda casus var ha:)

evet evet abıyıde tanıyo artık

benimki sessizlikte tepiniyo konuşunca duruyo eşim de bazen kızım sen kapa şimdi kulaklarını annene özel bişey söyliycem sen tekme takla falan at diyo

evet ben de okudum hiç inandırıcı gelmedi gerçi baya kabile halinde gelip tlfdan falan göstermişler ama inşallah doğrudur

estağfurullah canımbakalım nolcak kilolar doğumdan sonra paylaşırız3 haftadır diyetteyim ya valla sıkılaştı kalçalarım baldırlarım

e tabii ki sağlıklı besleniyosun hepimizin yemesi gerektiği gibi yiyosun keşke ben de kendimi tutabilsem...şu anda tabii ki hamile olduğun için zorlanıyosun canın istiyo falan ama zaten insanın canının istedikleri de hep sağlıksız şeyler benim hiç canım bi salata yapıyım da yiyim diye çekmiyo mesela

bı ablat bakayım detayını
yada arkadaslarıda ıkna ettı yalanı yalanla ortbas edıyolar

selam arkadaşlar ben geldim hepinizin zamanını aldım öncelikle hakkınızı helal edin lütfen
bazı arkadaşlar nasıl yorum yazmış inanamadım görünce ateş düştüğü yeri yakar lafı nı burda çok iyi anladım destek çıkanlardan merak edenlerden allah razı olsun

birisi şöyle yazmış rahatlığa bak uyumuş duş almış ....hamile olmayan anlayamaz karnımda can var cananım var onun için güçlü durmaya çalıştım onu karnımda bile üzmek istemem rabbimin mucizesi o bana o karnıma düştükten sonra rabbime dahada yakınlaştım..şükür rabbime

akşam eşim eşimin arkadaşları ve eşleri toplanıp geldiler olayı anlattılar
bunlar aralarında benim eşim beni bi kızla görse kıyameti koparır..diğeri demişki benim eşim vurur

size demiştim ya ben eşimin telefonunu bile karıştırmamıştım bugune kadar ,eşimde demişki kendine güvenerek eşim asla bana öyle davranmaz bana güvenir yargılamaz konuşur önce sorar demiş,,aklının ucuna en ufak bir şüphe girmez bana güvenir demiş

onlarda bukadar güvenme deyip idialaşmışlar ortada şunu hesaba katmamışlar doğumuma 5 gün var ,,ben zor eğilip kalkıyorum işime gücüme zor bakıyorum bu şehirde yapayalnızım

iddialşmalrını ispatladılar....olayın öncesi mesajları felan gösterdiler ...

ben bu defa yapılan iddiaya kafa tuttum ,,siz çocuk musunuz eşimde dahil hepsini fırçaladım bu günümü zehir ettiniz dedim nekadar boş beleş insanlarsınız dedim ve bu kişiler meslek sahibi kariyer sahibi insanlar eşimde dahil

şuan buz gibyim nasıl affetrrm derdine düşmüş şuraya götürüym buraya götürym şunu alayım sana bunu alayım sana

aldatma olmasada ortada beni bugun 10 kere öldürdü resmen

gece okuduğum mesajlarıda numarayıda silmeden getirmiş

açtığım konuya da bu mesajı yazdım hepinizden allah razı olzun arkadaşlar

valla ne bılım banada cok mantıksız geldi bana da adam ıyı cevırmıs gıbı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…