2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynen neler canım istiyor bir bilsendayancaz napalım

su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm

ya bana da aldatma gerçek ama sonraki şu iddia olayı
saçma geldi yani şimdi gecenin bir yarısı kadının uyanıp mesajlarını
okuyacağını nerden biliyo iddia yapıyolar arkasından hemen kadın rüya
görüyo ve msjları okuyo üstelik dediğine göre açık seçik msjlar da var
yani hadi cnm aşkım bitanem yazdılar iddia uğruna o sapıkça msjlar ne oluyo
valla işin içinde bişey var ama artık kadın mı uyduruyo yoksa adammı kadını
kandırıyo anlam veremedim.

iyi akşamlar kızlarrr...gününüz iyi geçmiştir inşallahhh :))) ben gezdim vede çookkk yoruldummm..şuan sırtım belim ve küreklerim olmak üzere komle ağrıyorlar, artık saatlerce yürümeyede gelemiyorum (( yarında kuaför e gideceğim malumm cuma günüde kontrolüm var..yarın inş canım yanmaz ilk defa gideceğim çünküüüdeneyimi olan bana gaz versin acımaz diye

o illet var bideAllahtan öle kötü huylarım yoktur

benim vardı ama çok şükür artık yok...düşünüyorum da bana sigarayı bıraktırabilecek tek şey bebekti sana ve şekeri yüksek çıkan herkese de yemeyi bıraktırabilecek tek şey...ne kadar büyük bi sevgi ki bu daha hiç görmeden koklamadan onlar için herşeyi yapıyoruz

acımaz desem inancan mı

geçmişi atlaya atlaya okudum başım ağrıyo , karnım bir türlü doymuyo ekmek çok yersem doyuyorum o da iyi olmuyo yarın arkadaşta toplanacaklar benim sevgili kociş her zamanki gibi göndermedi gidemiyorum canım çok sıkıldı sinirlendim ağladım fırsattan istifade :)

ben de sefaköyde oturuyorum. nereden alışveriş yapıyorsun merak ettim. armonipark içindeki mağazalar mı yoksa.

Behise bahsettiğim mağaza armoniparkta değil. Armoniparktan önce hani bir sürü mağazanın olduğu bir cadde var ya, orada. galiba mağazanın adı miniço'ydu. Ama emin de değilim, ctesi yolum tekrar oraya düşecek, bakabilir ve sana haber verebilirim istersen. bayağı ucuz ürünler var gördüğüm kadarıyla. Ama armoniparkta da aziz bebe var, oraya da mutlaka uğruyorum gidince.

ay aralık annelerinde bu son sayfada 5066 da bi kadın göbeğinin
resmini paylaşmış ama benim içim bi tuhaf oldu ya bizimkide mi böyle olacak
valla ben bile söylemesi ayıp iğrendim kocam bana hiç bakmaz o zaman

nası yani göndermedi? arkadaşlarınla oturmaya gitmene mi izin vermiyo?niye ki? ben izin almıyorum da ondan şaşırdım çok soru sordum pardon

biz de son ay buna yakın bişey olcaz farkındasındır inşallah..yani böyle doğuracağımızı düşünüyosan gerçekleri öğrenip hayal kırıklığına uğramanı istemem

nası yani göndermedi? arkadaşlarınla oturmaya gitmene mi izin vermiyo?niye ki? ben izin almıyorum da ondan şaşırdım çok soru sordum pardon

Hamile olduğum için ve yalnız gideceğim için izin vermediğini söylüyor. Malesef benim izin almadan birşey yapma gibi özgürlüğüm yok . Ya ben öyle alıştırdım ya da o beni böyle alıştırdı. Eleştiriye açık bir konu. Yaşadığım şehirde tanıdığım yok eşimin arkadaşlarının eşlerini tanıyorum sadece evlendikten sonra tanıştık yani görüşmemi istemediğinden değil de biraz ilginc bir yapısı var aklı bende kalıyo markete bile gidecek olsam döne döne tembihliyor karşıdan karşıya geçerken dikkat et diye :)

beyaz ekmek yersen çabuk acıkırsıntam bugday ekmeği yada çavdar ekmeği olacak..

bu arada muayeneye gidecek arkadaş ne acıcak anlamadım karnından bakmıyormu doktorun ultrasonla:26:

bu arada tarçınlı sütümü içiorum şekeri düşürüyor :))))

Son düzenleme:
sagol bacımmmmmmm

ne sandıydın sennnn:)

bu arada ben de yarın epılasyona gıdıcem akşamdan sardı stresı kı ben 1 bucuk senedır yaptırırıyorum hıc o stres bıtmıyoooooo

aynen benimkide öyle10 kerede tenbihler bir mağazaya soksa beni aman dikkat et karnına çarparlar vs.hele de pazarlar benim için hayal oldu yine aynı konudan yollamaz birde ayağım takılır düşermişim gezerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…