- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.881
e tabii ki sağlıklı besleniyosun hepimizin yemesi gerektiği gibi yiyosun keşke ben de kendimi tutabilsem...şu anda tabii ki hamile olduğun için zorlanıyosun canın istiyo falan ama zaten insanın canının istedikleri de hep sağlıksız şeyler benim hiç canım bi salata yapıyım da yiyim diye çekmiyo mesela
aynen neler canım istiyor bir bilsendayancaz napalım
su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm
inşallah allah sabrını verir canım...ben de korkmuştum şeker çıkacak yiyemiycem diye ama sigarayı bırakmanın işkencesi benim için yeterliymiş çok şükür
su aldatma olayını okudum kıs sımdı yazmıs meger kocası ve arkadasları oyun etmsler kıza aldatma yokmus kızın 5 gunu kalms babası oyun pesınde allahm yarabbm
o illet var bideAllahtan öle kötü huylarım yoktur
iyi akşamlar kızlarrr...gününüz iyi geçmiştir inşallahhh :))) ben gezdim vede çookkk yoruldummm..şuan sırtım belim ve küreklerim olmak üzere komle ağrıyorlar, artık saatlerce yürümeyede gelemiyorum(( yarında kuaför e gideceğim malumm cuma günüde kontrolüm var..yarın inş canım yanmaz ilk defa gideceğim çünküüü deneyimi olan bana gaz versin acımaz diye
ben de sefaköyde oturuyorum. nereden alışveriş yapıyorsun merak ettim. armonipark içindeki mağazalar mı yoksa.
geçmişi atlaya atlaya okudum başım ağrıyo , karnım bir türlü doymuyo ekmek çok yersem doyuyorum o da iyi olmuyoyarın arkadaşta toplanacaklar benim sevgili kociş her zamanki gibi göndermedi gidemiyorum canım çok sıkıldı sinirlendim ağladım fırsattan istifade :)
ay aralık annelerinde bu son sayfada 5066 da bi kadın göbeğinin
resmini paylaşmış ama benim içim bi tuhaf oldu ya bizimkide mi böyle olacak
valla ben bile söylemesi ayıp iğrendim kocam bana hiç bakmaz o zaman
de bakalım belki inanırım
nası yani göndermedi? arkadaşlarınla oturmaya gitmene mi izin vermiyo?niye ki? ben izin almıyorum da ondan şaşırdım çok soru sordum pardon
geçmişi atlaya atlaya okudum başım ağrıyo , karnım bir türlü doymuyo ekmek çok yersem doyuyorum o da iyi olmuyoyarın arkadaşta toplanacaklar benim sevgili kociş her zamanki gibi göndermedi gidemiyorum canım çok sıkıldı sinirlendim ağladım fırsattan istifade :)
sagol bacımmmmmmmselam arkadaşlar ben geldim hepinizin zamanını aldım öncelikle hakkınızı helal edin lütfen
bazı arkadaşlar nasıl yorum yazmış inanamadım görünce ateş düştüğü yeri yakar lafı nı burda çok iyi anladım destek çıkanlardan merak edenlerden allah razı olsun
birisi şöyle yazmış rahatlığa bak uyumuş duş almış ....hamile olmayan anlayamaz karnımda can var cananım var onun için güçlü durmaya çalıştım onu karnımda bile üzmek istemem rabbimin mucizesi o bana o karnıma düştükten sonra rabbime dahada yakınlaştım..şükür rabbime
akşam eşim eşimin arkadaşları ve eşleri toplanıp geldiler olayı anlattılar
bunlar aralarında benim eşim beni bi kızla görse kıyameti koparır..diğeri demişki benim eşim vurur
size demiştim ya ben eşimin telefonunu bile karıştırmamıştım bugune kadar ,eşimde demişki kendine güvenerek eşim asla bana öyle davranmaz bana güvenir yargılamaz konuşur önce sorar demiş,,aklının ucuna en ufak bir şüphe girmez bana güvenir demiş
onlarda bukadar güvenme deyip idialaşmışlar ortada şunu hesaba katmamışlar doğumuma 5 gün var ,,ben zor eğilip kalkıyorum işime gücüme zor bakıyorum bu şehirde yapayalnızım
iddialşmalrını ispatladılar....olayın öncesi mesajları felan gösterdiler ...
ben bu defa yapılan iddiaya kafa tuttum ,,siz çocuk musunuz eşimde dahil hepsini fırçaladım bu günümü zehir ettiniz dedim nekadar boş beleş insanlarsınız dedim ve bu kişiler meslek sahibi kariyer sahibi insanlar eşimde dahil
şuan buz gibyim nasıl affetrrm derdine düşmüş şuraya götürüym buraya götürym şunu alayım sana bunu alayım sana
aldatma olmasada ortada beni bugun 10 kere öldürdü resmen
gece okuduğum mesajlarıda numarayıda silmeden getirmiş
açtığım konuya da bu mesajı yazdım hepinizden allah razı olzun arkadaşlar
valla ne bılım banada cok mantıksız geldi bana da adam ıyı cevırmıs gıbı geldi
ne sandıydın sennnn:)ay aralık annelerinde bu son sayfada 5066 da bi kadın göbeğinin
resmini paylaşmış ama benim içim bi tuhaf oldu ya bizimkide mi böyle olacak
valla ben bile söylemesi ayıp iğrendim kocam bana hiç bakmaz o zaman
ay acımaz şekerim olur mu öyle şey onlar değişik teçhizat felan kullanıyo hiiiiiiç acımıyo merak etme hiç anlamıycaksın bile....
oldu mu
Hamile olduğum için ve yalnız gideceğim için izin vermediğini söylüyor. Malesef benim izin almadan birşey yapma gibi özgürlüğüm yok . Ya ben öyle alıştırdım ya da o beni böyle alıştırdı. Eleştiriye açık bir konu. Yaşadığım şehirde tanıdığım yok eşimin arkadaşlarının eşlerini tanıyorum sadece evlendikten sonra tanıştık yani görüşmemi istemediğinden değil de biraz ilginc bir yapısı var aklı bende kalıyo markete bile gidecek olsam döne döne tembihliyor karşıdan karşıya geçerken dikkat et diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?