- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.081
iyiyim sedoş ne olsun kız valla işler yoğun bu aralar sabahtan beri yeni gelebildim kızlar ablam çok güzel şeyler örmüş kızımı akşam fotolarını çekeyimde ekleyeyimmmm
cnımmm ağdaya mı gideceksin bende randevu aldım haftaya ilk defa gidecm sen bizimle paylaş deneyimlerini acıdı mı zıpladın mıı falann:)
bende geçen gün gittim önceden kendi kendime yapıyodum ( bekarken ) sonra bi epilasyon merakına başladık permatiğe oldu mu babamın sakalı gibibende ağdaya gitmeye karar verdim hatta randevualdım haftaya, kendim denedim ama olmadı ayna mayna fayda etmedi:) göremedim koca göbekten, utanıyorum bi yandan yaa bi arkadaşım çamaşırı tamamen çıkartmıyolar demişti doğru mu
sedoş be allahın ıznıyle oyle boyle derken 28. haftaya geldın bak , gerısını dert etme bı sekılde cıkacak orada kalmayacak yanıbu gıdısımde soleyım barıı, valla cok korkuorummm
dıger topıklerde okuyorum doguran gecıkmelıde olsa 3 5 gun sonra gırıp ben dogurdum dıyor ya sonucta 5dk lık ısya kızlar. doğum yapınca birbirimizden nasıl haberimiz olucak. tlflarımızı mı paylaşıcaz özelden. burda birinin duyurması lazım. meltem ne diyosun?
hmmmm, anladım canım. bende cok streslıyım bende vajınusmus alayı vardı esımle evlendıkten 3ay sonra bırlıkte olabıldık 3 yıllık evlıyız ama 2yılı aktıf gecmedı zorlanarak oluyto hep hamıle kalıncada bısey olur korkusundan 7ayda 5kez olmadıyanı uzatmayımmm kızlarr ben dogumdan cokkk korkuyorummmm.....hanı ole bole degıl vajınal muane olmustum yenı evlıyken fenalastım,o boyuttayım hergece ruyamda doguruyo goruorum kendımı tıtreyerek kalkıorumm ee devlettekı doktorlarda hött hött,napcammm ben
evet bende oyle dydum tup bebeklere kıymetlı bebek dıyolar hatta
kızlar bebegımız anne karnında cıgerlerını kullanıyor mu akcıgerlerı,nefes alısverısını nasıl saglıyor bılgınız var mı? bı doktorun dedıgı dıgerını tutmadıgı ıcın cozemedım ben bu durumu?
bbeek anne karnında solunum yapmıyor oksıjenı kordondan alıyor dogumdan 1 kac san. sonra solunum baslıyor akcıgerler sısıyor su an bebegın yaptıgı hıckırık vb. seyler dıyafram egzersızlerıkızlar bebegımız anne karnında cıgerlerını kullanıyor mu akcıgerlerı,nefes alısverısını nasıl saglıyor bılgınız var mı? bı doktorun dedıgı dıgerını tutmadıgı ıcın cozemedım ben bu durumu?
dıger topıklerde okuyorum doguran gecıkmelıde olsa 3 5 gun sonra gırıp ben dogurdum dıyor ya sonucta 5dk lık ıs
sedoş be allahın ıznıyle oyle boyle derken 28. haftaya geldın bak , gerısını dert etme bı sekılde cıkacak orada kalmayacak yanı
bu cevap meselesine neden bu kadar takılı kalındı anlam veremedim herkesin girdiği saat farklı herkesin bahsettiği konu ayrı
bazen topik o kadar karışık oluyo ki kimileri beşik vs konuşuyo kimileri kasıklarımda ağrı var ne yapayım diye soruyo arada da kaynayan kaynıyo
kimimiz geçmişi okumaz veya okuyamaz ama yazar bişeyler ve der ben okuyamadım
kimimiz geçmişi okur beğendiklerini beğenir cevap verceklerini işaretler verir
kimimiz işaretlese de işlerden bi türlü fırsat bulup cevap veremez
kimimiz de sorulara cevap verir ama bi beğeni bile çok görülür vs vs uzar gider bu konu
burda herkes bu şekilde birbirine alınsaydı ohoooo herkes kavga ederdi ya hiç çekilmezdi valla
ben kendimi mesajları okuyup cevap veremeyenler grubuna sokuyorum şöyleki bu mesaj bile 10 dkdır ekranda açık yarım yamalak yazmaya çalışıyorum işlerden aklımdakini toparlayıp şuraya dökemiyorum
işin özeti yapmayın etmeyin arkadaşlar kimse burda alim değil memur değil isteyen istediğini paylaşır isteyen isteyene cevap yazar kimse kimseyi bunun için zorlayamaz.
canım dr. unla şimdiden konuş.. zaten seni anlamayacak kadar öküz değildir herhalde...sende kafana takmamaya çalış..başka şeylerle ilgilen bol bol...
kıymetli olmaz mı teyzesi.. hepimizin evladı kıymetli.. ama 5 senedir yolunu gözlüyoz biz bu böceğin..maddi manevi zor süreçlerden geçirdi bizi kerata... daha gelmeden 10.000tl yedi mesela...hala daha da yemeye devam ediyor...bizi zengin felan sanıyor bu sıpa herhalde...Rabbim hepimizin evladına sağlık eylesin....
amın canım saglıklı olsunda para her zaman kazanılır benım gorumcemde cok paralar doktu hala son denemenın kredı borcunu oduyor 2 sene daha odeyecek oda 4 kere falan denedı sen de ızmırdeydın kım yaptı tedavıyıcanım dr. unla şimdiden konuş.. zaten seni anlamayacak kadar öküz değildir herhalde...sende kafana takmamaya çalış..başka şeylerle ilgilen bol bol...
kıymetli olmaz mı teyzesi.. hepimizin evladı kıymetli.. ama 5 senedir yolunu gözlüyoz biz bu böceğin..maddi manevi zor süreçlerden geçirdi bizi kerata... daha gelmeden 10.000tl yedi mesela...hala daha da yemeye devam ediyor...bizi zengin felan sanıyor bu sıpa herhalde...Rabbim hepimizin evladına sağlık eylesin....
ama bebek kendı belırlıyor dogum tarıhını fark orada bebekdoguma hazır oldugu ıcın doguyor
soyle soyleyeyım ben rupturden korkmasam 40 haftaya kadar beklerım cunku sezeryan sarılıgı dıye bısey var yenı dogan sarılıgına ek olarak normal dogum ıle dogan bebebk kendı ıstegıyle dogdugu ıcın karacıgerı dahıl butun organları calısır vazıyettte doguyor anne karnında bebgın sadece karacıgerı calışmazmış annenın karacıgerını kullanırmıs bebek
sezeryan ıle dogan bebek dogumu kendı baslatmadıgı ıcın karacıger de dogumdan sonra gecıkmelı calısıyor ve bebekte sarılık yuksek oluyor ( ben cocuk doktorunun yalancısıyım, oglumda sarılık yuksek oldugu ıcın dogumdan ıtıbaren hergun dr da ıdık oradan bılıyorum )[/QUO
evt sezaryanla doğum yapanların çoğunda sarılık görünüyo o konuda yapacak bişiyimiz yok benim oğluşumda da olmuştu ama hemen atlattı çok şükür inş bundada sorun olmaz
amın canım saglıklı olsunda para her zaman kazanılır benım gorumcemde cok paralar doktu hala son denemenın kredı borcunu oduyor 2 sene daha odeyecek oda 4 kere falan denedı sen de ızmırdeydın kım yaptı tedavıyı
kızlar bebegımız anne karnında cıgerlerını kullanıyor mu akcıgerlerı,nefes alısverısını nasıl saglıyor bılgınız var mı? bı doktorun dedıgı dıgerını tutmadıgı ıcın cozemedım ben bu durumu?
hmmmm, anladım canım. bende cok streslıyım bende vajınusmus alayı vardı esımle evlendıkten 3ay sonra bırlıkte olabıldık 3 yıllık evlıyız ama 2yılı aktıf gecmedı zorlanarak oluyto hep hamıle kalıncada bısey olur korkusundan 7ayda 5kez olmadıyanı uzatmayımmm kızlarr ben dogumdan cokkk korkuyorummmm.....hanı ole bole degıl vajınal muane olmustum yenı evlıyken fenalastım,o boyuttayım hergece ruyamda doguruyo goruorum kendımı tıtreyerek kalkıorumm ee devlettekı doktorlarda hött hött,napcammm ben
canım vajinusmus varsa zaten sezaryana alırlar sen bunu doktoruna dedin mi bende ilk evlendiğimde bir ay sonra zorla ilişkiye girebilmiştim ama sonrası çok rahattı benim sorun olmadı ama doğum için doktor çatı muayenisene yatırdığında film koptu ben istemsiz olarak bacaklarımı kapattım ve kasılmalarım başladı o zaman doktor sen bu şekilde doğum yapamazsın bebeğin gelme anında da böyle yaparsan çocuğu çatıda boğarsın dedi ve sezaryan günü verdi büyük ihtimal senin de öyle olur diye tahmin ediyorum
CANIM geçenlerde arkadaş anlattı.ikiz gebelikten iri 27. haftada karında ölmüş diğeri 30, haftada doğmuş.
30. haftalarda akcigerler gelişmiş oluyomuş
1 (bir) kilo doğmuş.
37 gün küvezde kalmış ama solunum sıkıntısı olmamış.sanırım tam olarak 32 de gelişmiş oluyor akciger.
karacigeri bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?