2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar. doğum yapınca birbirimizden nasıl haberimiz olucak. tlflarımızı mı paylaşıcaz özelden. burda birinin duyurması lazım. meltem ne diyosun?

cnımmm ağdaya mı gideceksin bende randevu aldım haftaya ilk defa gidecm sen bizimle paylaş deneyimlerini acıdı mı zıpladın mıı falann:)

bende geçen gün gittim önceden kendi kendime yapıyodum ( bekarken ) sonra bi epilasyon merakına başladık permatiğe oldu mu babamın sakalı gibi neyse geçenlerde gittim ağdaya malum göremiyoz göbekler fora alırken pek gözümde büyüttüğüm kadar acımadı ama sonrasında mutlaka krem veya bepanten bişi kullanmak gerekiyo sonrası daha çok yaktı canımı kökler güçlendiğinden olsa gerek sivilce gibi de oldu ama geçti ikincide zorlanmazsın dedi teyze 20 gün sonra gitçez bakalım ne olcak elimiz mahkum

kızlar bebegımız anne karnında cıgerlerını kullanıyor mu akcıgerlerı,nefes alısverısını nasıl saglıyor bılgınız var mı? bı doktorun dedıgı dıgerını tutmadıgı ıcın cozemedım ben bu durumu?

ya kızlar. doğum yapınca birbirimizden nasıl haberimiz olucak. tlflarımızı mı paylaşıcaz özelden. burda birinin duyurması lazım. meltem ne diyosun?
dıger topıklerde okuyorum doguran gecıkmelıde olsa 3 5 gun sonra gırıp ben dogurdum dıyor ya sonucta 5dk lık ıs

canım dr. unla şimdiden konuş.. zaten seni anlamayacak kadar öküz değildir herhalde...sende kafana takmamaya çalış..başka şeylerle ilgilen bol bol...

evet bende oyle dydum tup bebeklere kıymetlı bebek dıyolar hatta

kıymetli olmaz mı teyzesi.. hepimizin evladı kıymetli.. ama 5 senedir yolunu gözlüyoz biz bu böceğin..maddi manevi zor süreçlerden geçirdi bizi kerata... daha gelmeden 10.000tl yedi mesela...hala daha da yemeye devam ediyor...bizi zengin felan sanıyor bu sıpa herhalde... Rabbim hepimizin evladına sağlık eylesin....

amnio sıvısını yutarak egzersiz yapıyor diye biliyorum. oksijeni de bizden giden kandan alıyor diye biliyorum.

bbeek anne karnında solunum yapmıyor oksıjenı kordondan alıyor dogumdan 1 kac san. sonra solunum baslıyor akcıgerler sısıyor su an bebegın yaptıgı hıckırık vb. seyler dıyafram egzersızlerı

sedoş be allahın ıznıyle oyle boyle derken 28. haftaya geldın bak , gerısını dert etme bı sekılde cıkacak orada kalmayacak yanı

Allahım a cokkk sukurrr..... bu kadarı hayaldı gercekten soylenenlere kalsa bu haftaya kadar ya kaybetcektım, ya da 6. ayda %90 ın ustunde suyum gelıo dogum olcaktı.... Bınlerce sukur kı hıcbırı olmadıı,oglusumda bana sımsıkı tutundu. ama kafam su cıgerlere cok takılı,kımı doktor cıgerler gelısmedıgı ıcın karında kaybetcez dedı, kımısı cıgerler anne karnında kullanılmadıgı ıcın dogumda aktıflaestıgı ıcın dogumda sorun olcak dedı.... bunun gercegı ne kııı cıgerler nezaman kullanılıyooo? (offf nasıl cıkcakk kı)

şimdi sen kendi fikrini yazdınya saygıyla karşılıyorum .. bende kendi fikrimi yazdım saygıyla karşılansın lütfen burda zorlama diye bişey söz konusu bile değil ben sadece düşündüğümü dile getirdim .. buda bir kaynama olsun olmazmı herkes kaynatıyo bende bi kaynattım çok görmeyin

inşallah, anlarrr cnm yaa

amın canım saglıklı olsunda para her zaman kazanılır benım gorumcemde cok paralar doktu hala son denemenın kredı borcunu oduyor 2 sene daha odeyecek oda 4 kere falan denedı sen de ızmırdeydın kım yaptı tedavıyı

kent hastanesi -israel bey.. hala daha aynı dr. dayım canım.. doğumuda kentte yapacağım Allah ın izniyle... çok zor bir süreç.. her gece dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun evlat sevgisi diye... çeken biliyor gerçekten....

CANIM geçenlerde arkadaş anlattı.ikiz gebelikten biri 27. haftada karnında ölmüş diğeri 30. haftada doğmuş.
30. haftalarda akcigerler gelişmiş oluyomuş
1 (bir) kilo doğmuş.
37 gün küvezde kalmış ama solunum sıkıntısı olmamış.sanırım tam olarak 32 de gelişmiş oluyor akciger.
karacigeri bilmiyorum.

Son düzenleme:

canım vajinusmus varsa zaten sezaryana alırlar sen bunu doktoruna dedin mi bende ilk evlendiğimde bir ay sonra zorla ilişkiye girebilmiştim ama sonrası çok rahattı benim sorun olmadı ama doğum için doktor çatı muayenisene yatırdığında film koptu ben istemsiz olarak bacaklarımı kapattım ve kasılmalarım başladı o zaman doktor sen bu şekilde doğum yapamazsın bebeğin gelme anında da böyle yaparsan çocuğu çatıda boğarsın dedi ve sezaryan günü verdi büyük ihtimal senin de öyle olur diye tahmin ediyorum

yok canım, hanı bız 3.aydan berı hep farklı seyler konustugumuz ıcın doktorla o asamaya gelemedık ayrıca sabıt bı doktorumda yok, her duydugumuz doktora hastaneye gıttık bu gıttıgımde konuscam bakalım ınsallah ılımlı yaklasır bazıları terslıyo catır catır dogurcan dıyen oldu bana aynen bende oleyım ıstem dısı kasılıorum bebegıme zarar vermek ıstemem.

hmm,anladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…