2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hamişler naber okuldan çıktım tetenoz aşımı oldum geldim. 1. de ağrı olmamıştı şimdi ne olacak bakalım. biraz geçmiş yapayım

kızlarrrrrrrrrrrrr....... çok değişik şeyler oldu bugüüünnnnn.... çok mutluyum..... eşim ilk cezaevine girdiğinde başbakanlığa mektup yazmıştım bugün cevap geldi... bizzat ilgilenileceği gerekli yerlere sorunumun iletildiği yazıyordu. bugün de görüş günüydü annemi yolladım yine açıkcezaevi için dün dilekçe vermişti. bugün cvp gelmiş 1 hafta içinde gönderecekler... anneme demiş 3 tane yetkili geldi bakanlık görevlendirdi, durum nedir sorununuz pskilojiniz nasıl falan sormuşlar eşim çok şaşırmış.... ya çok mutlu oldum hala inanamıyorum nasıl böyle bişey olabilir... mektubum ses getirmiş... açık hakkı verildi ve 1 hafta içinde gelecek inşallah ama bu gemlikteki doluysa bursadakine de gidebilirmiş neyse en azından açıkcezaevinde olacak daha iyi... hem yeni yasa çıkıyor mecliste birkaç haftaya kadar çıkacak... o yasayla da dışarı çıkaracaklar. eşime de vuruyor yasa.... inşallahhh doğumumu görür... anneme sürpriz yapıcam kesin geliyorum ben götürücem dr a onu demiş... allahım inşallah ümitler boşa çıkmaz ama sanırım olacak olacak :)))) en güzel öğretmenler günü hediyem...

hosgeldınnn cnm, nasılsınnn? valla bende hıccc yetısemeıorum kızların hızınaa

hoşbuldum bitanem başım çok ağrıyor seda az önce yazdıklarını okudum çok şükür bak oğluşun uslu durdu bu zamana kadar geldi şükür. Benim bugün sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar girip çıkıyor anlamadım canım çok yanıyo bide bu ara okdr şey duydumki 28-30.haftalarda doğum yapanları heran doğum yapcakmışım gibi hissedyorum korkuyorum valla Allahım zamanında gelsinler sağlıklı nolurrr hiçbişeyimiz hazır değil gerçi onlar ozaman da hazırlanır ama önemli olan sağlıkla gelmeleri ( hayırlısı olsun hakkımızda .
Bide ben hürriyetde ne buldum bi izleyin ölürüm ben onlara yaaa maşallah nasılda esniyo

ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN ESNEMESİ GÖRÜNTÜLENDİ - WEB TV :: Hürriyet

hadi gözün aydın canım sevindim valla Rabbim büyük imdadımıza yetişiyor herzaman çok şükür yaa

slm kuşlar yine bu saatte geldim ne konuşuyosunuz
henüz okumadım ama büyük ihtimalle konunun ortasına dalıyorumdur
önce bi slm yazayım sonra geçmişi okuyayım dedim :)

hadi gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda yanına geldiğini yazdığını da okuruz. rabbim hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın bizi onlarla sınamasın rabbim.

hadi bakalım inşallah işiniz rast gider de bugünleri de atlatırsınız eşin sana oğluna evine çarçabuk kavuşur

canım senin adına çok sevindim umarım herşey yolunda gider

benmkıde ole canm cok hareketlı bazen dedgn gıbı canımı bıle actyr gecen kontrolde doktora dedım cok hareketlı acaba buda bı sıkıntımı yok dedı hareketlı olması her zaman ıcın ıyıdr bı sıkıntı yok yanı

allah gonlune gore versn canm sımdıden gozun aydın olsun

gorumcem de erol tavmergene gıdıyordu

kızlar ya bu aralar arada ayaga kalktıgımda kasıklarımda vakum gıbı bısey oluyo one olakıiiiiiiiiii

hahahahah sarı kedııııııııııııııııı:)

ben hep sarısın beklıyorum ya ruzgarı bı cıkacak esmer gelde kocıse hesap ver sutcuden degıl dıyeee:)

sütçü esmer mi sarışın olaydı sorun yoktu

herkese iyi akşamlar kızlarrrr:)))) işten yeni geldik şimdide platese gidioruzzz:))
maşşallah vallaaa ben işten gelince anca yemek yapıyorum

senın p.tesımı randevun ne zaman? benım cumartesi
evet bacım pazartesi sabah 10 da. ilk defa koçiş gelemeyecek bakalım egepol ün otobüs yolları taştanmıymış bizzat görecem

egepole hangı otobuse bıneceksın ucyolda ınıp gazıemır dolmusuna bınersen onunde ınersın gercı yueusende uzak degıl ucyoldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…