- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.121
ohhhhhhhhhhh aman sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:124::124:
gorumcem de erol tavmergene gıdıyordu
kızlar ya bu aralar arada ayaga kalktıgımda kasıklarımda vakum gıbı bısey oluyo one olakıiiiiiiiiii
alsancaktan 70 e binerim ikiçeşmelikte inerim tam egepol ün arkasına denk geliyor daha kolay canımegepole hangı otobuse bıneceksın ucyolda ınıp gazıemır dolmusuna bınersen onunde ınersın gercı yueusende uzak degıl ucyoldan
sütçü esmer mi sarışın olaydı sorun yoktu
maşşallah vallaaa ben işten gelince anca yemek yapıyorum
evet bacım pazartesi sabah 10 da. ilk defa koçiş gelemeyecek bakalım egepol ün otobüs yolları taştanmıymış bizzat görecem
herkese iyi akşamlar kızlarrrr:)))) işten yeni geldik şimdide platese gidioruzzz:))
sütçü esmer mi sarışın olaydı sorun yoktu
maşşallah vallaaa ben işten gelince anca yemek yapıyorum
evet bacım pazartesi sabah 10 da. ilk defa koçiş gelemeyecek bakalım egepol ün otobüs yolları taştanmıymış bizzat görecem
allammm allammmm hamılelıkten beynın sulandı kız senın ıkıcesmelık nereeeee egepol nereee:) esrefpasa yaghaneler olmasın o :)))) kacırcaklar senı yollarda:)alsancaktan 70 e binerim ikiçeşmelikte inerim tam egepol ün arkasına denk geliyor daha kolay canım
mende yemek yapmamısemmmmmmm yarına mısafır var ınun ıcın de hazılık yapmam gerek ama totosu kaldıramdaım valla:)haftada bi gün kaçamağımız olsun yafff:)) o günde yemek yapmayı verelim dimiii amaa:):)
masallh canmm ben 10 dk ayakta kalsam pertt gdyrumm
gul egule gysın bızım ababnene bısey almadıgı gıbı bıde hava atıyor komsusuna onunda gelını hamıle bana ne aldın doye sordu bende saydım sunlar sunlar dıyee benımıde arkamdan "hem de ne almak " dıyor allahım orda dıyesım geldım alındı ama babannede tık yok dıyeeegeçmişi okudum geldim yine bi dolu şey kaynatılmış
bu arada biraz önce kayınvalidem aradı bebişe hastane çıkışları bi sürü
zıbın takımları almış bana da doğumda giyecek pijama gecelik sabahlık takımı
almış aslında öğretmenler gününe yetişsin süpriz olsun die kargoyla göndereckmiş
ama sana sorayım dedim dedi ben eşyaları yıkayıp ütüleyip öyle mi göndereyim die sordu
ay çok sevindim bebişimin yavaş yavaş eşyaları tamamlanıyo :)
cnm şu bahsettikleri doğum kasılmalarından olmasın o ?
ben daha hiç yaşamadım kasılma ya da ağrı acaba benimkinin
yeri rahat da çıkmaya mı niyetli değil
mende yemek yapmamısemmmmmmm yarına mısafır var ınun ıcın de hazılık yapmam gerek ama totosu kaldıramdaım valla:)
hamişler naber okuldan çıktım tetenoz aşımı oldum geldim. 1. de ağrı olmamıştı şimdi ne olacak bakalım. biraz geçmiş yapayım
öyle valla amaannnn koyver gitsinhaftada bi gün kaçamağımız olsun yafff:)) o günde yemek yapmayı verelim dimiii amaa:):)
allammm allammmm hamılelıkten beynın sulandı kız senın ıkıcesmelık nereeeee egepol nereee:) esrefpasa yaghaneler olmasın o :)))) kacırcaklar senı yollarda:)
yok gobus buyuyor ama totıs ona ayak uyduramıyor totısın kalkmaması tembellıkten yanııı:)eee totişlerde göbişlerde kocaman oldu artıkkk:)))
kızlarrrrrrrrrrrrr....... çok değişik şeyler oldu bugüüünnnnn.... çok mutluyum..... eşim ilk cezaevine girdiğinde başbakanlığa mektup yazmıştım bugün cevap geldi... bizzat ilgilenileceği gerekli yerlere sorunumun iletildiği yazıyordu. bugün de görüş günüydü annemi yolladım yine açıkcezaevi için dün dilekçe vermişti. bugün cvp gelmiş 1 hafta içinde gönderecekler... anneme demiş 3 tane yetkili geldi bakanlık görevlendirdi, durum nedir sorununuz pskilojiniz nasıl falan sormuşlar eşim çok şaşırmış.... ya çok mutlu oldum hala inanamıyorum nasıl böyle bişey olabilir... mektubum ses getirmiş... açık hakkı verildi ve 1 hafta içinde gelecek inşallah ama bu gemlikteki doluysa bursadakine de gidebilirmiş neyse en azından açıkcezaevinde olacak daha iyi... hem yeni yasa çıkıyor mecliste birkaç haftaya kadar çıkacak... o yasayla da dışarı çıkaracaklar. eşime de vuruyor yasa.... inşallahhh doğumumu görür... anneme sürpriz yapıcam kesin geliyorum ben götürücem dr a onu demiş... allahım inşallah ümitler boşa çıkmaz ama sanırım olacak olacak :)))) en güzel öğretmenler günü hediyem...
hahahahah sarı kedııııııııııııııııı:)
ben hep sarısın beklıyorum ya ruzgarı bı cıkacak esmer gelde kocıse hesap ver sutcuden degıl dıyeee:)
tamam sımdı olduöyle valla amaannnn koyver gitsin
aman tam adını bilmiyom işte ama nerde ineceğimi biliyom dokuz eylül e giderken o yolu çok kullandım köstence köprüsünün ordaki bp den bir önceki durakta inecem işteara sokaktan düz çıktımmı egepoldeyim
herkese iii akşamlar prens ve prenseslerin rahatları yerindedir umarım geçmişi biraz okudum cook şükür herkes iiyi
bizim prenses cook aşağıda ve cok rahatsız ediyor ya bide birgün hareket etse ikinci gün hareketleri azalıyor bazen hiç hissetmiyorum acaba normalmii bazen kafayı yiyiyorum hissetmeyince birsey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?