2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmişi okudum geldim yine bi dolu şey kaynatılmış
bu arada biraz önce kayınvalidem aradı bebişe hastane çıkışları bi sürü
zıbın takımları almış bana da doğumda giyecek pijama gecelik sabahlık takımı
almış aslında öğretmenler gününe yetişsin süpriz olsun die kargoyla göndereckmiş
ama sana sorayım dedim dedi ben eşyaları yıkayıp ütüleyip öyle mi göndereyim die sordu
ay çok sevindim bebişimin yavaş yavaş eşyaları tamamlanıyo :)

gorumcem de erol tavmergene gıdıyordu

kızlar ya bu aralar arada ayaga kalktıgımda kasıklarımda vakum gıbı bısey oluyo one olakıiiiiiiiiii

cnm şu bahsettikleri doğum kasılmalarından olmasın o ?
ben daha hiç yaşamadım kasılma ya da ağrı acaba benimkinin
yeri rahat da çıkmaya mı niyetli değil

haftada bi gün kaçamağımız olsun yafff:)) o günde yemek yapmayı verelim dimiii amaa:):)

alsancaktan 70 e binerim ikiçeşmelikte inerim tam egepol ün arkasına denk geliyor daha kolay canım
allammm allammmm hamılelıkten beynın sulandı kız senın ıkıcesmelık nereeeee egepol nereee:) esrefpasa yaghaneler olmasın o :)))) kacırcaklar senı yollarda:)

ben de yemek yaptımmm kaldı pilavımmmm
borokolim de var bi de yoğurt koyarım e yetiversin dimi ama:)

zuzum oh ne güzel kayınvalde hemi de düşünceli gözünaydın:)
benimkii e çok beğendiğim hastane çıkışını aldı bir de ablamıza istikbalden baza aldı sağolsun...kıyafet çok oldu alma dedim ben de hediye de geliyor ben de aldım bir yığın.. küçülüyor giydiremeden sonra
ama çok az da olmaması lazım hani kaka bulaşıyor kusuyor bişi oluyor habire değiştiriliyor altlar üstler:)

gul egule gysın bızım ababnene bısey almadıgı gıbı bıde hava atıyor komsusuna onunda gelını hamıle bana ne aldın doye sordu bende saydım sunlar sunlar dıyee benımıde arkamdan "hem de ne almak " dıyor allahım orda dıyesım geldım alındı ama babannede tık yok dıyeee
cumartesı soracagım doktora ılk hamılelıgımde yasadgım bısey degıl fıkırde yurutemıyorum o yuzden

hamişler naber okuldan çıktım tetenoz aşımı oldum geldim. 1. de ağrı olmamıştı şimdi ne olacak bakalım. biraz geçmiş yapayım

Geçmiş olsun benim ilk aşımda hiç ağrım olmamıştı ama 2. aşıda çok ağrı oldu 2 gun sürdü gece uyuyamadım ağrısından, İnşallah sende öyle olmaz hemşire bünyeye göre değişiyor demişti, ben hatta 2. aşının dozu farklı mı diye sormuştum , fark yokmuş belki yapan kişiler farklıydı yapılış biçiminden olabilir. Umarım ağrın olmaz çok pis bir ağrı yani..

haftada bi gün kaçamağımız olsun yafff:)) o günde yemek yapmayı verelim dimiii amaa:):)
öyle valla amaannnn koyver gitsin

allammm allammmm hamılelıkten beynın sulandı kız senın ıkıcesmelık nereeeee egepol nereee:) esrefpasa yaghaneler olmasın o :)))) kacırcaklar senı yollarda:)

aman tam adını bilmiyom işte ama nerde ineceğimi biliyom dokuz eylül e giderken o yolu çok kullandım köstence köprüsünün ordaki bp den bir önceki durakta inecem işte ara sokaktan düz çıktımmı egepoldeyim

çok sevindim adına hadi hayırlısı inşallah... Allah kavuştursun.

herkese iii akşamlar prens ve prenseslerin rahatları yerindedir umarım geçmişi biraz okudum cook şükür herkes iiyi
bizim prenses cook aşağıda ve cok rahatsız ediyor ya bide birgün hareket etse ikinci gün hareketleri azalıyor bazen hiç hissetmiyorum acaba normalmii bazen kafayı yiyiyorum hissetmeyince birsey olacak diye

hahahahah sarı kedııııııııııııııııı:)

ben hep sarısın beklıyorum ya ruzgarı bı cıkacak esmer gelde kocıse hesap ver sutcuden degıl dıyeee:)

:)) valla benim bir arkadasımın oğlunun biri bayağı esmer birisi de beyaz tenli açık kumral birbirlerine hiç benzemiyorlar bence de bu ihtimal ailede esmer varsa yakın kuşakta Dayı amca hala vs büyük ihtimal bence :))) Olsun kız sarısının adı esmerin tadı demişler:)) (bende esmerim hahaha ondan)))

tamam sımdı oldu

valla canım harketleri azalınca bende korkuyorum.
hemen çikolata yiyorum,hareketlensin diye.
hareket edince içim rahatlıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…