- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.141
valla canım harketleri azalınca bende korkuyorum.
hemen çikolata yiyorum,hareketlensin diye.
hareket edince içim rahatlıyor biraz.
valla canım harketleri azalınca bende korkuyorum.
hemen çikolata yiyorum,hareketlensin diye.
hareket edince içim rahatlıyor biraz.
çiko şekeri yükseltiyo rahatsız ediyo ondan hareket ediyolar ama insan sıkışında yeter ki hareket etsin diye telaşlanıyor tabiii
valla cok esmer yok genelde en koyusu benım kadar koyu babam sıyah saclı mavız gozlu beyaz tenlı kardesım sarısın mavı gozlu dıger abım hafıf esmer ela gozlu:)) valla benim bir arkadasımın oğlunun biri bayağı esmer birisi de beyaz tenli açık kumral birbirlerine hiç benzemiyorlar bence de bu ihtimal ailede esmer varsa yakın kuşakta Dayı amca hala vs büyük ihtimal bence :))) Olsun kız sarısının adı esmerin tadı demişler:)) (bende esmerim hahaha ondan)))
boşalttım bebişhareketleri günden güne değişiklik gösteriyor kesinlikle
ben de bazen hiç durmuyor diyorum ertesi gün hooppp tembelleşiyor cadaloz
melteemmmmm mesaj kutun doluymuş habarın olsunnnn:)
bu arada dun aglayıp zırladım ya kocada nası bı etkı bıraktıysam akşamdan berı bır ılgı alaka opmeler sarılmalar , sodalar getırmeler ıse gıderken sırnasmalar ne guldu kendı kendıme yaaa ara da yapmak lazım demekkı:)
bu arada kocısı vazgecırmeye calışıyrdum ama yemedı hasta bı fenerlı olarak oğlunun ılk gıyecegı sey fenerbahce zıbını olacakmıs bende gunah o kadar paraya dıye ıkna etmeye calıştım ama yemedı baska markalarda fenerbahce zıbınları gosterdım lısanslı degıl dıye ıstemedı akşam konuyu kapattı alınacak dıye
En Yeni Fenerli Hastane k buna karar verdı
Senin erken doğum riskin varsa ciğer geliştirici igne yapmaları gerekiyor erken doğsa bile kuvezde solunum sıkıntısı yasamaz benim bildigim normal dogum haftasına kadar tam gelişmiş olmuyor ciğerler ablanın 35 haftada sancıları başlamıştı ciğer geliştirici igne yapmışlardı doktoruna bahset bu iğneden bu igne iki doz ve ise yramasi icin 24 saat dogum yapmaman gerekiyorAllahım a cokkk sukurrr..... bu kadarı hayaldı gercekten soylenenlere kalsa bu haftaya kadar ya kaybetcektım, ya da 6. ayda %90 ın ustunde suyum gelıo dogum olcaktı.... Bınlerce sukur kı hıcbırı olmadıı,oglusumda bana sımsıkı tutundu. ama kafam su cıgerlere cok takılı,kımı doktor cıgerler gelısmedıgı ıcın karında kaybetcez dedı, kımısı cıgerler anne karnında kullanılmadıgı ıcın dogumda aktıflaestıgı ıcın dogumda sorun olcak dedı.... bunun gercegı ne kııı cıgerler nezaman kullanılıyooo? (offf nasıl cıkcakk kı)
ama bana gakkkk gedı fenerbahcedennnn yeter gormek ıstemıyorum artıkkkkiyi aksamlar herkese nasilsiniz? bugün baya ilerlemis sayflalar.
meltem abla bunu bende gördüm cinsiyetini ögrendigimde eger olgum oluyorsa hemen siparis edecem okadar internete bakdim almanya bu gönderdigin linkdeki hastane cikisi gelyior, esim cok istiyor hata gecen senin aldigin fener ayakablarini gösterdim cooookkk begendi, bana diyor ne yap et bul al diyor, erkekse odasinida fenerbahce yapacagiz allahin izniyle.
canım haklısın normalde onu yapıyorlar ama sedanın durum daha farklı bebegın kemık yapısındakı anormallıkten dolayı akcıgerlerı gelışmıyor bu ıgneler ne kadar ıs yarar bılmıyorumSenin erken doğum riskin varsa ciğer geliştirici igne yapmaları gerekiyor erken doğsa bile kuvezde solunum sıkıntısı yasamaz benim bildigim normal dogum haftasına kadar tam gelişmiş olmuyor ciğerler ablanın 35 haftada sancıları başlamıştı ciğer geliştirici igne yapmışlardı doktoruna bahset bu iğneden bu igne iki doz ve ise yramasi icin 24 saat dogum yapmaman gerekiyor
bende boşalttım ıstıyosan bana da attttbirsy msj kutun dolu canm bosalatabılcenmii
bende boşalttım ıstıyosan bana da atttt: :
bu cocuk benı erken dogurtacak az kaldı ona sınırlenıp bagırdıkca kasılıyorum yaaaaaaaaa(((
hepiniz yaptiniz seker testini bende yarin yapacaklar sabah 8de gidecem 11´e kadar ordayim nst yapilaacak normal kontrol. ay yine korku sardi beni ins hersey yolundadir :26::18:
yok benım kastettıgım couk abısıydı kızdırdı benı akşam akşam ona bagırdıkca kardesı korktu heraldeallahım iyiliğini versin sakin biraz yerini genişletiyordur kasıldıkca annesi büyüyor bebişinnn
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
allahım iyiliğini versin sakin biraz yerini genişletiyordur kasıldıkca annesi büyüyor bebişinnn
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?