2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hareketleri günden güne değişiklik gösteriyor kesinlikle
ben de bazen hiç durmuyor diyorum ertesi gün hooppp tembelleşiyor cadaloz

melteemmmmm mesaj kutun doluymuş habarın olsunnnn:)

çiko şekeri yükseltiyo rahatsız ediyo ondan hareket ediyolar ama insan sıkışında yeter ki hareket etsin diye telaşlanıyor tabiii

valla canım harketleri azalınca bende korkuyorum.
hemen çikolata yiyorum,hareketlensin diye.
hareket edince içim rahatlıyor biraz.

aynen canım ben neler yapmıyorum ki çikolata dondurma bu kış gününde nekadar dondurma yediğimi hatılrlamıyorum yeterki hareketsiz kalmasın içim rahat etsin diye bazen cok korkuyoruz hastaneye gidelim baktıralım diyoruz hastane lafı geçince azda olsa bir tekme atıyor rahatlıyorum sanki duyuyor bizi ben gitmem der gibi nası kılıklı bende sevmem hastaneyii gitmemek için bahane ıydurum ama

valla cok esmer yok genelde en koyusu benım kadar koyu babam sıyah saclı mavız gozlu beyaz tenlı kardesım sarısın mavı gozlu dıger abım hafıf esmer ela gozlu

hareketleri günden güne değişiklik gösteriyor kesinlikle
ben de bazen hiç durmuyor diyorum ertesi gün hooppp tembelleşiyor cadaloz

melteemmmmm mesaj kutun doluymuş habarın olsunnnn:)
boşalttım bebiş

iyi aksamlar herkese nasilsiniz? bugün baya ilerlemis sayflalar.
meltem abla bunu bende gördüm cinsiyetini ögrendigimde eger olgum oluyorsa hemen siparis edecem okadar internete bakdim almanya bu gönderdigin linkdeki hastane cikisi gelyior, esim cok istiyor hata gecen senin aldigin fener ayakablarini gösterdim cooookkk begendi, bana diyor ne yap et bul al diyor , erkekse odasinida fenerbahce yapacagiz allahin izniyle.

Senin erken doğum riskin varsa ciğer geliştirici igne yapmaları gerekiyor erken doğsa bile kuvezde solunum sıkıntısı yasamaz benim bildigim normal dogum haftasına kadar tam gelişmiş olmuyor ciğerler ablanın 35 haftada sancıları başlamıştı ciğer geliştirici igne yapmışlardı doktoruna bahset bu iğneden bu igne iki doz ve ise yramasi icin 24 saat dogum yapmaman gerekiyor

ama bana gakkkk gedı fenerbahcedennnn yeter gormek ıstemıyorum artıkkkk
canım haklısın normalde onu yapıyorlar ama sedanın durum daha farklı bebegın kemık yapısındakı anormallıkten dolayı akcıgerlerı gelışmıyor bu ıgneler ne kadar ıs yarar bılmıyorum

hepiniz yaptiniz seker testini bende yarin yapacaklar sabah 8de gidecem 11´e kadar ordayim nst yapilaacak normal kontrol. ay yine korku sardi beni ins hersey yolundadir :26::18:

bu cocuk benı erken dogurtacak az kaldı ona sınırlenıp bagırdıkca kasılıyorum yaaaaaaaaa(((

allahım iyiliğini versin sakin biraz yerini genişletiyordur kasıldıkca annesi büyüyor bebişinnn

hepiniz yaptiniz seker testini bende yarin yapacaklar sabah 8de gidecem 11´e kadar ordayim nst yapilaacak normal kontrol. ay yine korku sardi beni ins hersey yolundadir :26::18:

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…