- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.161
birsy msj kutun dolu canm bosalatabılcenmii
bende boşalttım ıstıyosan bana da atttt: :
yok allaha sukur kımsede kotu bı durum erken doguran ada tehlıkesı olanda yok herkes sakın yanıoffff kızlar artık iş yerinde giremiyorum eskiden giriyordum ama olmuyor. hiç açamıyorum, akşamları zaten eve gelince benim canım istemiyor yani hiç okuyamıyorum, haber alamıyorum neler olup bittiğinden. Neyse arada girer bakarım sizlerden haberleri alırım, umarım herkez iyidir, bir sıkıntısı yoktur, hiç geçmişi okumadım direk yazayım dedim
hahahah dedıkodu yapıyozyaaaaaaaa aranızda ne mesajlaşıyosunuz sizzzzz.kıskanıyorum amaaaaaaaaaaa
offff kızlar artık iş yerinde giremiyorum eskiden giriyordum ama olmuyor. hiç açamıyorum, akşamları zaten eve gelince benim canım istemiyor yani hiç okuyamıyorum, haber alamıyorum neler olup bittiğinden. Neyse arada girer bakarım sizlerden haberleri alırım, umarım herkez iyidir, bir sıkıntısı yoktur, hiç geçmişi okumadım direk yazayım dedim
yaaaaaaaa aranızda ne mesajlaşıyosunuz sizzzzz.kıskanıyorum amaaaaaaaaaaa
afiyet olsun doyur kocanla bebşinikalabalığız ama birçoğumuz sen gibi canım dal sen daldığın yerden muhabbete:)
yimeğem hazır kocacuk da geldi kaçarım ben hatunlarrr
bende phılıpsın soguk buharı varkzılar buhar makinası kullanan varmı biz kısın hem ufo hem klımayla idare edeceğiz ister istemez oda kuruyacak buhar makinası şart ama hiç bir bilgim yok bir soğuk bhar bir nemlendirici varmış hangisi ii olur
Durumunu biliyorum canim yasaması icin ciğerlerin gelişmesi gerekiyor doktoruna ısrar etse belki bı faydası olur zararı yok diye biliyorumama bana gakkkk gedı fenerbahcedennnn yeter gormek ıstemıyorum artıkkkk
canım haklısın normalde onu yapıyorlar ama sedanın durum daha farklı bebegın kemık yapısındakı anormallıkten dolayı akcıgerlerı gelışmıyor bu ıgneler ne kadar ıs yarar bılmıyorum
ınsallah dedıgın gıbı ıse yarar canımDurumunu biliyorum canim yasaması icin ciğerlerin gelişmesi gerekiyor doktoruna ısrar etse belki bı faydası olur zararı yok diye biliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrr....... çok değişik şeyler oldu bugüüünnnnn.... çok mutluyum..... Eşim ilk cezaevine girdiğinde başbakanlığa mektup yazmıştım bugün cevap geldi... Bizzat ilgilenileceği gerekli yerlere sorunumun iletildiği yazıyordu. Bugün de görüş günüydü annemi yolladım yine açıkcezaevi için dün dilekçe vermişti. Bugün cvp gelmiş 1 hafta içinde gönderecekler... Anneme demiş 3 tane yetkili geldi bakanlık görevlendirdi, durum nedir sorununuz pskilojiniz nasıl falan sormuşlar eşim çok şaşırmış.... Ya çok mutlu oldum hala inanamıyorum nasıl böyle bişey olabilir... Mektubum ses getirmiş... Açık hakkı verildi ve 1 hafta içinde gelecek inşallah ama bu gemlikteki doluysa bursadakine de gidebilirmiş neyse en azından açıkcezaevinde olacak daha iyi... Hem yeni yasa çıkıyor mecliste birkaç haftaya kadar çıkacak... O yasayla da dışarı çıkaracaklar. Eşime de vuruyor yasa.... Inşallahhh doğumumu görür... Anneme sürpriz yapıcam kesin geliyorum ben götürücem dr a onu demiş... Allahım inşallah ümitler boşa çıkmaz ama sanırım olacak olacak :)))) en güzel öğretmenler günü hediyem...
kzılar buhar makinası kullanan varmı biz kısın hem ufo hem klımayla idare edeceğiz ister istemez oda kuruyacak buhar makinası şart ama hiç bir bilgim yok bir soğuk bhar bir nemlendirici varmış hangisi ii olur
ınsallah dedıgın gıbı ıse yarar canım
söylediğin ısıtıcıların her ikiside havayı kurutan cinsten, büyük ihtimalle kullanman gerekir ama makinayı almadan önce bi nem ölçer alıp nem mıktarını ölçebilirsin %45 in altındaysa zaten alman lazım..kzılar buhar makinası kullanan varmı biz kısın hem ufo hem klımayla idare edeceğiz ister istemez oda kuruyacak buhar makinası şart ama hiç bir bilgim yok bir soğuk bhar bir nemlendirici varmış hangisi ii olur
merhaba ben elif ikinci gebeliğim 16 haftalık gebeyim günlerim çok kötü geçiyo baş ağrıarı mide bulantıarı gerçi biraz azaldı mide bulantım ama migrenım var ve beı ödürüyo öle işde ......
geçmişi okudum geldim yine bi dolu şey kaynatılmış
bu arada biraz önce kayınvalidem aradı bebişe hastane çıkışları bi sürü
zıbın takımları almış bana da doğumda giyecek pijama gecelik sabahlık takımı
almış aslında öğretmenler gününe yetişsin süpriz olsun die kargoyla göndereckmiş
ama sana sorayım dedim dedi ben eşyaları yıkayıp ütüleyip öyle mi göndereyim die sordu
ay çok sevindim bebişimin yavaş yavaş eşyaları tamamlanıyo :)
cnm şu bahsettikleri doğum kasılmalarından olmasın o ?
ben daha hiç yaşamadım kasılma ya da ağrı acaba benimkinin
yeri rahat da çıkmaya mı niyetli değil
Geçmiş olsun benim ilk aşımda hiç ağrım olmamıştı ama 2. aşıda çok ağrı oldu 2 gun sürdü gece uyuyamadım ağrısından, İnşallah sende öyle olmaz hemşire bünyeye göre değişiyor demişti, ben hatta 2. aşının dozu farklı mı diye sormuştum , fark yokmuş belki yapan kişiler farklıydı yapılış biçiminden olabilir. Umarım ağrın olmaz çok pis bir ağrı yani..
herkese iii akşamlar prens ve prenseslerin rahatları yerindedir umarım geçmişi biraz okudum cook şükür herkes iiyi
bizim prenses cook aşağıda ve cok rahatsız ediyor ya bide birgün hareket etse ikinci gün hareketleri azalıyor bazen hiç hissetmiyorum acaba normalmii bazen kafayı yiyiyorum hissetmeyince birsey olacak diye
kızlarrrrrrrrrrrrr....... çok değişik şeyler oldu bugüüünnnnn.... çok mutluyum..... eşim ilk cezaevine girdiğinde başbakanlığa mektup yazmıştım bugün cevap geldi... bizzat ilgilenileceği gerekli yerlere sorunumun iletildiği yazıyordu. bugün de görüş günüydü annemi yolladım yine açıkcezaevi için dün dilekçe vermişti. bugün cvp gelmiş 1 hafta içinde gönderecekler... anneme demiş 3 tane yetkili geldi bakanlık görevlendirdi, durum nedir sorununuz pskilojiniz nasıl falan sormuşlar eşim çok şaşırmış.... ya çok mutlu oldum hala inanamıyorum nasıl böyle bişey olabilir... mektubum ses getirmiş... açık hakkı verildi ve 1 hafta içinde gelecek inşallah ama bu gemlikteki doluysa bursadakine de gidebilirmiş neyse en azından açıkcezaevinde olacak daha iyi... hem yeni yasa çıkıyor mecliste birkaç haftaya kadar çıkacak... o yasayla da dışarı çıkaracaklar. eşime de vuruyor yasa.... inşallahhh doğumumu görür... anneme sürpriz yapıcam kesin geliyorum ben götürücem dr a onu demiş... allahım inşallah ümitler boşa çıkmaz ama sanırım olacak olacak :)))) en güzel öğretmenler günü hediyem...
gorumcem de erol tavmergene gıdıyordu
kızlar ya bu aralar arada ayaga kalktıgımda kasıklarımda vakum gıbı bısey oluyo one olakıiiiiiiiiii
geçmiş olsun canım iyi geceler.. zaten pek kimse yok bu akşam sakin burası :)geldim sohbet ederiz diye.. ama mide ağrım var.. çıkıyorum ben kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?