2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
offff kızlar artık iş yerinde giremiyorum eskiden giriyordum ama olmuyor. hiç açamıyorum, akşamları zaten eve gelince benim canım istemiyor yani hiç okuyamıyorum, haber alamıyorum neler olup bittiğinden. Neyse arada girer bakarım sizlerden haberleri alırım, umarım herkez iyidir, bir sıkıntısı yoktur, hiç geçmişi okumadım direk yazayım dedim

yok allaha sukur kımsede kotu bı durum erken doguran ada tehlıkesı olanda yok herkes sakın yanı
yaaaaaaaa aranızda ne mesajlaşıyosunuz sizzzzz.kıskanıyorum amaaaaaaaaaaa
hahahah dedıkodu yapıyoz

kalabalığız ama birçoğumuz sen gibi canım dal sen daldığın yerden muhabbete:)
yimeğem hazır kocacuk da geldi kaçarım ben hatunlarrr

kzılar buhar makinası kullanan varmı biz kısın hem ufo hem klımayla idare edeceğiz ister istemez oda kuruyacak buhar makinası şart ama hiç bir bilgim yok bir soğuk bhar bir nemlendirici varmış hangisi ii olur

Amaaan yaaa geçmişi okumaya kalkıyorum saatlerimi alıyooo bu aralar hızınıza yetişemez olduuummm sizmi çok hızlısınız ben mi çok yavaş anamadııımmm

Herkese selam,azcık geçmiş okudum herkesin keyfi yerinde oh oh:) bende yemeğimi yedim ortalığı toparladım,oğluşumun hırkasını örecem de ondan önce azcık takılayım nette dediydim.bugün çok ayakta durdum yazılı falan yaptım belim ağrıyor azcık:)oğlumda acıdımı ne azcık azcık oynuyor coşmuyor kuzuuumm:)

Son düzenleme:
Durumunu biliyorum canim yasaması icin ciğerlerin gelişmesi gerekiyor doktoruna ısrar etse belki bı faydası olur zararı yok diye biliyorum

ıns en kısa zamanda kavusursun canım cok sevındım:)

kzılar buhar makinası kullanan varmı biz kısın hem ufo hem klımayla idare edeceğiz ister istemez oda kuruyacak buhar makinası şart ama hiç bir bilgim yok bir soğuk bhar bir nemlendirici varmış hangisi ii olur

ben kraft kullandım yıllarca..eğer soba yoksa buhar makinası şart kesinlikle..hanı soba olsa üstüne su koyarsın o buhar olur ama diğerlerinde kaplar havlular falan hiçbir işe yaramıyormuş
kraftı düşürdük biz bunda weewel mi ne atıyor olabilirim ööle bişi var onu alıyorum diyorum ama kraft da güzeldi sessizdi yani.
günde 3 kere 2şer saat kullanmak yeterli oluyormuş buhar makinasını

ınsallah dedıgın gıbı ıse yarar canım

inşallah işe yarar valla seda da bu inanç varken ben inanıyorum mucize olacağına..

selam kızlar :) oku oku bitmedi off ne çene yapmışsınız
söylediğin ısıtıcıların her ikiside havayı kurutan cinsten, büyük ihtimalle kullanman gerekir ama makinayı almadan önce bi nem ölçer alıp nem mıktarını ölçebilirsin %45 in altındaysa zaten alman lazım..
soğuk buhar makinasinı tavsiye ediyorlar genelde, hastanelerde de onlardan kullanılıyormuş, sadece suyunu her gün boşaltman gerekiyor yoksa bakteri ürüyormuş içinde.. sonra suyla birlikte onlarda havaya veriliyormuş, temizliğine dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz, biz arada bir sirkeyle temizliyoruz içini...

canım bizde başlarda böyleydik sonrası daha rahat oluyor inş. seninde öle olur.

oh kayınvaldeye bak kıskananlar çatlasın

teşekkürler canım şimdi hafif bi ağrı var bakalım. benimde ilki ağrımamıştı ama hemşire şimdi ağrıyabilir dedi.

benimkide bugün çok rahatsız etti altdan vuruyor yaramaz o vurdukça tuvaletim geliyor. dersin ortasındada gidilmiyor offff off

gözün aydın canım.. tez zamnda kavuşursunuz insallah...

gorumcem de erol tavmergene gıdıyordu

kızlar ya bu aralar arada ayaga kalktıgımda kasıklarımda vakum gıbı bısey oluyo one olakıiiiiiiiiii

canım israel beyide öneririm.. çok konuşmaz ama işini yapan biri...

Kavga faslı
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim!"

Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!" *******

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..

Namaz
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde. Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş. Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor. ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi... *******

Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum...

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ********

1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti! GÜZELLLLLLLLLLLLL

Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" ***********

Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…