2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende aralık annelerini okuyorum baban nasıl canım daha iyidir inş?

ıyı canm yogun bakımdan servıse cıktı oyuzden rahatım sımdı yarın falanda cıkacak snra anjuya gıdecek doktor degerlerı ıyıye gdıo dedı cok sukur

fiyatlar güsel gerçekten ama şikayetvar.comda yorumlar pek iyi değilde bide sizlere sorayımm dedimm...

ozaman alma canm unnadoya butıkbebeye bak bıde ben cogunlukla ebebekten alıyorum cokda ılgılıler hem hemen urun gelıo hemde gelmeden bı suru bılgılendrme yapıolar

Canım mesajına cevap verdim hediyeleşme topigin de .

tuğbaa hadi gözün aydın cnm inşallah hemencecik de ayağa kalkar
bu arada siz özelden özelden ne karıştırıyosunuz meltemle bakim
valla ben de kıskanıyom beni de alın dedikodunuza :) he arada benim de dedikodum
geçiyosa orasını bilmiyorum tabi :)

hadi atlatmış geçmiş olsun yeniden, yeniden yaşatmasın Rabbim

herkes geçmiş yapıyor sanırım . Canımi sıktılar gene malum 3. Kişiler . Eşim anne ve babasıyla konuştu hoparlör açık duyuyorum konuşmalarını . Eşimin arkadaşlarını sordular isim isim ama beni sormuyorlar nasıl diye . Arayıp sordukları yok umrumda değiller aslında ama zoruma da gitmiyor hani yokmuşum gibi davranıyorlar arkamdan da olmadık lafı ediyorlar

hatunnnn bugun sana ıtafen bı paylasımda bulundum ara bul bakalımmmm
hheheheheh meraklı tavsan merak et acık dahaaaa:)

cok sagol canm :) hehehehe yıne yakalandık :):):):)

hadi atlatmış geçmiş olsun yeniden, yeniden yaşatmasın Rabbim
amin canm ınsallah

hıc umursama canm bsverr takıldmmı ısın ıcınden cıkamazsn hamıle halını dusunmuolarsa sende onları dusunme

ben onu nette okumuştum zaten ki hıh gördüm yaa hepsini okudum sonra baktım kimsecikler yok, eşimle film izlicez artık çok geç gittim

sımdı face te ikı yazı okudum moralım bozuldu akşam akşam ılk hamılelıgımde ınternet yoktu gormuyordum boyle seyler oyuzdende korkmuyordum bu hamıleleıgmde hergun yenı korkular yasıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…