- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.181
bebefixden alışveriş yapazn var mı kızlarrr...
bende aralık annelerini okuyorumbabamı zıyaret ettım geldimmm ama kımsecıkler yokkk ozaman kasım aralık ocak annelerıne bı dalım ben:)
hıc yapmadım ama bakmıstım guzel seyler vardı fyatlar da ıyı gelmstı
bende aralık annelerini okuyorumbaban nasıl canım daha iyidir inş?
fiyatlar güsel gerçekten ama şikayetvar.comda yorumlar pek iyi değilde bide sizlere sorayımm dedimm...
ıyı canm yogun bakımdan servıse cıktı oyuzden rahatım sımdı yarın falanda cıkacak snra anjuya gıdecek doktor degerlerı ıyıye gdıo dedı cok sukur
ozaman alma canm unnadoya butıkbebeye bak bıde ben cogunlukla ebebekten alıyorum cokda ılgılıler hem hemen urun gelıo hemde gelmeden bı suru bılgılendrme yapıolar
hadi atlatmış geçmiş olsun yeniden, yeniden yaşatmasın Rabbimıyı canm yogun bakımdan servıse cıktı oyuzden rahatım sımdı yarın falanda cıkacak snra anjuya gıdecek doktor degerlerı ıyıye gdıo dedı cok sukur
ozaman alma canm unnadoya butıkbebeye bak bıde ben cogunlukla ebebekten alıyorum cokda ılgılıler hem hemen urun gelıo hemde gelmeden bı suru bılgılendrme yapıolar
hatunnnn bugun sana ıtafen bı paylasımda bulundum ara bul bakalımmmmselam kızlar :) oku oku bitmedi off ne çene yapmışsınızsöylediğin ısıtıcıların her ikiside havayı kurutan cinsten, büyük ihtimalle kullanman gerekir ama makinayı almadan önce bi nem ölçer alıp nem mıktarını ölçebilirsin %45 in altındaysa zaten alman lazım..
soğuk buhar makinasinı tavsiye ediyorlar genelde, hastanelerde de onlardan kullanılıyormuş, sadece suyunu her gün boşaltman gerekiyor yoksa bakteri ürüyormuş içinde.. sonra suyla birlikte onlarda havaya veriliyormuş, temizliğine dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz, biz arada bir sirkeyle temizliyoruz içini...
hheheheheh meraklı tavsan merak et acık dahaaaa:)tuğbaa hadi gözün aydın cnm inşallah hemencecik de ayağa kalkar
bu arada siz özelden özelden ne karıştırıyosunuz meltemle bakim
valla ben de kıskanıyom beni de alın dedikodunuza :) he arada benim de dedikodum
geçiyosa orasını bilmiyorum tabi :)
tuğbaa hadi gözün aydın cnm inşallah hemencecik de ayağa kalkar
bu arada siz özelden özelden ne karıştırıyosunuz meltemle bakim
valla ben de kıskanıyom beni de alın dedikodunuza :) he arada benim de dedikodum
geçiyosa orasını bilmiyorum tabi :)
amin canm ınsallahhadi atlatmış geçmiş olsun yeniden, yeniden yaşatmasın Rabbim
hıc umursama canm bsverr takıldmmı ısın ıcınden cıkamazsn hamıle halını dusunmuolarsa sende onları dusunmeherkes geçmiş yapıyor sanırım . Canımi sıktılar gene malum 3. Kişiler . Eşim anne ve babasıyla konuştu hoparlör açık duyuyorum konuşmalarını . Eşimin arkadaşlarını sordular isim isim ama beni sormuyorlar nasıl diye . Arayıp sordukları yok umrumda değiller aslında ama zoruma da gitmiyor hani yokmuşum gibi davranıyorlar arkamdan da olmadık lafı ediyorlar
ama bız ders yaptk kiiiiiiiiiben onu nette okumuştum zaten ki hıhgördüm yaa hepsini okudum sonra baktım kimsecikler yok, eşimle film izlicez artık çok geç gittim
ama bız ders yaptk kiiiiiiiii
hadiii ya cok gec artık donmem bu yola bas koydum benMeltem bugün tv de isim analizcisi konuşuyordu birisi doğacak çocuğuma rüzgar ismini koyacağım dedi adam rüzgar koyma çocuğu tutamazsın dedi aklıma direk sen geldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?