- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.201
sımdı face te ikı yazı okudum moralım bozuldu akşam akşam ılk hamılelıgımde ınternet yoktu gormuyordum boyle seyler oyuzdende korkmuyordum bu hamıleleıgmde hergun yenı korkular yasıyorum yaaa
sımdı face te ikı yazı okudum moralım bozuldu akşam akşam ılk hamılelıgımde ınternet yoktu gormuyordum boyle seyler oyuzdende korkmuyordum bu hamıleleıgmde hergun yenı korkular yasıyorum yaaa
ay aksam aksam moralım bozuldu bı rahatsızlıktan bahsetmıs ablasının bebgegınde adını duymadıgım bı hastalık google yazdm yazmaz ıkaydım yaaa sımdı okudugum hıc bıseye konsantre olamıyorum demınden berı dua edıyorum allaha hem o bebege sıfa versın hemde kendı bebeklerımızı saglıkla alalım kucagımıza dıyeMoral çok önemli gerçekten ben haber izleyemez oldum kimseden birşey dinlemiyorum doğum hikayesi dalan da duymak istemiyorum çünkü bazıları sırf can sıkmak için bile anlatıyor. Sende dikkat et okuma görme duyma 3 maymun oyna canını sıkma durduk yere
bosverın ben kaldıramadıysam kımse kaldıramaz hıc yazmayayım sıkmayın canınızı sızdehayırdır ne gördünkü tatlımm ,ayrıca evet yaa bu net hem iyi hem kötü bilmekte kötü bilemmekte
bosverın ben kaldıramadıysam kımse kaldıramaz hıc yazmayayım sıkmayın canınızı sızde
ay aksam aksam moralım bozuldu bı rahatsızlıktan bahsetmıs ablasının bebgegınde adını duymadıgım bı hastalık google yazdm yazmaz ıkaydım yaaa sımdı okudugum hıc bıseye konsantre olamıyorum demınden berı dua edıyorum allaha hem o bebege sıfa versın hemde kendı bebeklerımızı saglıkla alalım kucagımıza dıye
İsterse emzigi yesin hahahaaaa cok guldum esingünaydın hatunlarrrr hayırlı sabahlar ne var ne yok ?
Kod:
valla araştırdığım zaman şöyle bişey yazıyodu. silikon un delinmemesi gerekiyormuş. delinince atmak gerekiyormuş çünkü doğal olmadığından zararlıymış. bu nedenle dişleri çıkınca kauçuk kullanılması gerekiyormuş. kauçuk da tamamen doğal olduğundan isterse emziği yesin bi zararı olmuyomuş bebişe. ondanmış valla ben de isviçreli bilim adamlarının yalancısıyım
Bendim o cnm saol. Bi adam ve cocugunu bu sekil gormustum ama linkin sonunda burun aparati yaziyodu dedim niye bunu kullanan var mi diyo gokcedün gece attığım linkteki resmi biri merak etmişti ahan da koyuyorum
Eki Görüntüle 558554 ilginç dimi
amaaaaan allah düşman başına vermesin nasıl bi icat bu böyle yaa ben bizim köpekleri gezdiriyom böyle 3 tane olunca başa çıkamıyorum diye
bence de valla çocuk havlamaya da başlar
Hehehee bu bizim deneyde kullanacagimiz tavsanlari tutma pozisyonumuz yaw kizlarBebeğiniz iyi beslenmiş, altı kuru ama mızmızlanıyorsa birde bu şekilde tutmayı deneyin. Bu tutuşa " kolik tutuşu ya da sihirli bebek tutuşu " deniliyor ve hemen hemen her bebeğin sakinleşmesinde işe yarıyor.
Bebeğinizin sırtını göğüs bölgenize doğru tutun, ikinizin de yüzü öne baksın. Aynen resimde olduğu gibi sol kolunuzu, bebeğinizin sol omzunun üzerinden geçirip sağ uyruğunu tutun. (Tabi tam ters kolla da tutabilirsiniz.) Kollarının her biri, sol kolunuzun iki tarafından yere doğru sarksın ve sizde bebeğinizin bacağını sıkıca kavrayın. Omuzlarınızı gevşek bırakmaya çalışın, isterseniz bir eliniz serbest kalabilir.
Sol kolunuzu kullanmak bebeğinizi de sol tarafına yatırır ki bazı bebekler için bu pozisyon oldukça yatıştırıcıdır.
Şimdi birde hafif hafif sallanabilir, minik bebek sekmeleriyle bebeğinizi sakinleştirebilirsiniz. Bu tutuşta bebeğinizin yüzünü göremeseniz de bedeninin gerginliğiniz hissedebilirsiniz. Başının arkasının kırışmaya ve bedeninin gerilmeye başladığını görürseniz birazcık dönün. Bebekler önlerine gelen bu yeni manzarayla ve bebek sekmeleriyle sakinleşebilirler.
Ancak, gerçekten emmeye ihtiyacı olan bir bebeğe, daha fazla emmesi dışında hiçbir şey fayda etmez.
Sevgiler
Özge
umarım benim bebeğimde vaktinde doğar
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bat-anneleri-quotalinmasi-gerekenlerquot.htmlbeşik için, kıyafetler için önerileriniz varmı bayanlar? kıyafette zıbın-body en çok ne gierki netten alışveriş yapmakda istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?