2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sımdı face te ikı yazı okudum moralım bozuldu akşam akşam ılk hamılelıgımde ınternet yoktu gormuyordum boyle seyler oyuzdende korkmuyordum bu hamıleleıgmde hergun yenı korkular yasıyorum yaaa

Moral çok önemli gerçekten ben haber izleyemez oldum kimseden birşey dinlemiyorum doğum hikayesi dalan da duymak istemiyorum çünkü bazıları sırf can sıkmak için bile anlatıyor. Sende dikkat et okuma görme duyma 3 maymun oyna canını sıkma durduk yere

sımdı face te ikı yazı okudum moralım bozuldu akşam akşam ılk hamılelıgımde ınternet yoktu gormuyordum boyle seyler oyuzdende korkmuyordum bu hamıleleıgmde hergun yenı korkular yasıyorum yaaa

hayırdır ne gördünkü tatlımm ,ayrıca evet yaa bu net hem iyi hem kötü bilmekte kötü bilemmekte

ay aksam aksam moralım bozuldu bı rahatsızlıktan bahsetmıs ablasının bebgegınde adını duymadıgım bı hastalık google yazdm yazmaz ıkaydım yaaa sımdı okudugum hıc bıseye konsantre olamıyorum demınden berı dua edıyorum allaha hem o bebege sıfa versın hemde kendı bebeklerımızı saglıkla alalım kucagımıza dıye

bosverın ben kaldıramadıysam kımse kaldıramaz hıc yazmayayım sıkmayın canınızı sızde

canımmmm Allahımm hepimizin meleklerine sağlık sıhat versin aminnnnnn ,benimde bi arkadaşım facede paylaşıyor ve ben artık okumuyorum ama paylaştıklarıda çok doğru şeler ama şu ara etkileniyorumm o yüzden okumuyorum

canımmmm Allahımm hepimizin meleklerine sağlık sıhat versin aminnnnnn ,benimde bi arkadaşım facede paylaşıyor ve ben artık okumuyorum ama paylaştıklarıda çok doğru şeler ama şu ara etkileniyorumm o yüzden okumuyorum

Allah şifa versin ya çok düşünme unutmaya çalış Allah kimseyi evladıyla sevdikleriyle imtihan etmesin

İsterse emzigi yesin hahahaaaa cok guldum esin saol cnm. O zmn olay kuccukkene kaucuk vermemek degil, disi cikinca silikon vermemekmis. Kapisss
Bendim o cnm saol. Bi adam ve cocugunu bu sekil gormustum ama linkin sonunda burun aparati yaziyodu dedim niye bunu kullanan var mi diyo gokce trafik olan yerde hani disarda elini birakip kacabiliyolar bakinmadan yegenden biliyom, belki kullanilabilir hani guvenlik amacli mecburen ama o adam alisveris merk icinde baglamis cocugu o da sirf paytak yuruyo dusmesin diye gibiydi cok kizmistim
Hehehee bu bizim deneyde kullanacagimiz tavsanlari tutma pozisyonumuz yaw kizlar kafayi da koltukaltina dogru sokturduk muydu kendini ana rahminde hissedip sakinlesiyo tavsanlar. Genel gecer bi bilgidir her tipcinin bildigi. Cok guldum. Bizim bebikleri neden sakinlestirmesin ama di mi? Olabilir valla.

Kizlar gecen haftadan beri kokan ceset kokusunun kaynagini bugun buldum!!!!

Balkon kapisinin araligindan kokusu iceri sizan, altindan kalorifer borusu gectigi icin kaynamis ve oldukca pis bir sekilde bozulmus olan, kaynanamin iki kisicige yesin ve bitirsin mantigiyla verdigi (ye ye bisey olmaz sismezsin o kadarindan) 5 kiloluk tursu kavanozuuuuu!!!!! gecmis olsun ne diyim eve sinen kokuyu cikarmak icin heryeri deterjanla silmeme mal oldu ama esim tursuyu atmaya kiyamadi ben de otur ye o zmn dedim tabi bi tarafi yemeyince goturup atti.

Bugun NurKubra teyzesinin hediyesi geldi kizima. Cok tesekkur ederiz cok ciciii.. Yine foto koyamiyom bigun insallah toplu cekim yapcam. Hala kOcisten giriyom nete ztn belli oluyodur anca onun eve geldigi saatte girmemdenAz kaldi kavuscam bilg telefona. Optum cok kizlar iyi geceler.

bu ara sık gelemiyorum yanınıza..ama aklım hep sizde..girdiğim zamanlarda anca geçmişi okuyabildim..çok şükür herkes iyi..herşey yolunda..sevtap,seda sizin için ayrıca mutlu oluyorum..ben de bebişim de iyiyiz...yorgunluk dışında şikayetimiz yok..

gunaydınnn ben de heralde gece uzgun yattıgım ıcın butun gecede huzursuzdum bas agrısı ıle uyandım butun gecede her saat bası uyanıp sacma ruyalar gordum bugun mısafır var pek gıremem arada cee der kacarım

Bende gece mide yanmasından ötürü öksürmekten boğuluyodum uyandığımda (
bide sabah 6,30 da uyandım 2 bacağıma birden giren kramplarla uyandım hemde bağırarak kocamda yazık doğum başladı sandı heralde aşkım iyimisin noldu neyin var diye zıpladı uykudan ama okdr canım yanıyoduki bağırarak uyandım ayy çok kötü bu kramplar (

günaydınlar herkese anlaşılan herkez bu geceyi pek iyi geçirmemiş bende sürekli uyandım durdum ya bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum bir türlü rahat edemedim ne olcak bizim halimiz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…