- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.221
Bende gece mide yanmasından ötürü öksürmekten boğuluyodum uyandığımda(
bide sabah 6,30 da uyandım 2 bacağıma birden giren kramplarla uyandım hemde bağırarak kocamda yazık doğum başladı sandı heralde aşkım iyimisin noldu neyin var diye zıpladı uykudan ama okdr canım yanıyoduki bağırarak uyandım ayy çok kötü bu kramplar(
günaydınlar herkese anlaşılan herkez bu geceyi pek iyi geçirmemiş bende sürekli uyandım durdum ya bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum bir türlü rahat edemedim ne olcak bizim halimiz böyle
aynen kızlar yaa...kramplar..ağrılar..yatakta dönüşüm tam bir merasim..ananem gibiyim..vay vay derken bile ağzımdan vey vey diye çıkıyo..iğrencim yani..yazık kocalara walla ne diyim..
tam nasıl oldu baban dicektim şükür daha da iyi olur inşallahıyı canm yogun bakımdan servıse cıktı oyuzden rahatım sımdı yarın falanda cıkacak snra anjuya gıdecek doktor degerlerı ıyıye gdıo dedı cok sukur
ozaman alma canm unnadoya butıkbebeye bak bıde ben cogunlukla ebebekten alıyorum cokda ılgılıler hem hemen urun gelıo hemde gelmeden bı suru bılgılendrme yapıolar
İsterse emzigi yesin hahahaaaa cok guldum esinsaol cnm. O zmn olay kuccukkene kaucuk vermemek degil, disi cikinca silikon vermemekmis. Kapisss
Kizlar gecen haftadan beri kokan ceset kokusunun kaynagini bugun buldum!!!!
Balkon kapisinin araligindan kokusu iceri sizan, altindan kalorifer borusu gectigi icin kaynamis ve oldukca pis bir sekilde bozulmus olan, kaynanamin iki kisicige yesin ve bitirsin mantigiyla verdigi (ye ye bisey olmaz sismezsin o kadarindan) 5 kiloluk tursu kavanozuuuuu!!!!!gecmis olsun ne diyim eve sinen kokuyu cikarmak icin heryeri deterjanla silmeme mal oldu ama esim tursuyu atmaya kiyamadi ben de otur ye o zmn dedim tabi bi tarafi yemeyince goturup atti.
Bugun NurKubra teyzesinin hediyesi geldi kizima. Cok tesekkur ederiz cok ciciii..Yine foto koyamiyom bigun insallah toplu cekim yapcam. Hala kOcisten giriyom nete ztn belli oluyodur anca onun eve geldigi saatte girmemden Az kaldi kavuscam bilg telefona. Optum cok kizlar iyi geceler.
günaydın kızlar hepinize geçmiş olsun bunlar iyi günler bebekler olunca uykunun ne olduğumu bile unutacaksınızgerçi kimi bebekler çok uslu oluyor sonradan çıkarıyor acısını örnek bizim ki
günaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş
C3045 RGT Ördek Sürahi GittiGidiyor'da 37966858 bende bu ördek sürahiden var lahusa şerbeti dağıtmak için uygun olur mu kızlar ne dersiniz?
günaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş
günaydın hanımlarrrrr bakın size ne göstericem. bu bizim şerbet takımımız bakalım beğenecekmisiniz:))))))Eki Görüntüle 559369
sadece sürahi bu değil onu şimdilik süsü görün diye koydum:) sürahim çok havalı alıcam bu gün..
C3045 RGT Ördek Sürahi GittiGidiyor'da 37966858 bende bu ördek sürahiden var lahusa şerbeti dağıtmak için uygun olur mu kızlar ne dersiniz?
gunaydın herkeslere...bende cok garıp bır ruya gordum bbek karnmda top gıbı oluyo sonra cısım geldı dıyıp karnmdan cıkıo tuvalete bı gıdıo pıpısı var allahmmm sokk ayy bıdahakı kontroldeee kız mı dıe tekrar srcam doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?