2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aynen kızlar yaa...kramplar..ağrılar..yatakta dönüşüm tam bir merasim..ananem gibiyim..vay vay derken bile ağzımdan vey vey diye çıkıyo..iğrencim yani..yazık kocalara walla ne diyim..

günaydınlar herkese anlaşılan herkez bu geceyi pek iyi geçirmemiş bende sürekli uyandım durdum ya bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum bir türlü rahat edemedim ne olcak bizim halimiz böyle

aynen kızlar yaa...kramplar..ağrılar..yatakta dönüşüm tam bir merasim..ananem gibiyim..vay vay derken bile ağzımdan vey vey diye çıkıyo..iğrencim yani..yazık kocalara walla ne diyim..

günaydın kızlar hepinize geçmiş olsun bunlar iyi günler bebekler olunca uykunun ne olduğumu bile unutacaksınız gerçi kimi bebekler çok uslu oluyor sonradan çıkarıyor acısını örnek bizim ki

günaydın hayırlı cumalar herkeseee

tam nasıl oldu baban dicektim şükür daha da iyi olur inşallah

hee şöyle ki canım o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum kauçukda az da olsa bi tat var , ilk altı ay anne sütü önemi malum bebiş anasının memesini bırakmasın diye kauçuk u önermiyorlar silikonun hiç tadı olmadığından meme emme isteğine bişey yapmıyomuş yani çift taraflı nedenlerden ötürüüüüü diş çıkana kadar silikon sonra kauçukkkkk emzik uzmanı oldum vesselam

bu arada sevindim kaynağın turşu olmasına valla ne yalan söyleyeyim. yalnız kocana attırmak yerine kayınvalideni çağırıp sizin turşu uçuyomuş anne deseydin festival halının reklamlarındaki gibi

Son düzenleme:
geçmiş olsun kızlar Allahım hepimize hayırlısıyla şu doğumu atlatmayı nasip etsin
ben de dizlerimden çekiyorum otururken kalkarken binbir şekle giriyorum dizlerim bükülmüyo bükülüncede düzelmiyo nolcak bilmem
bi doktor ortopediye git dedi diğeri ağrı kesici yazdı minoset bi iki kere içdim ama nafile
internette okudum bikaç şey kireçleme yazıyo bunun için de başta kilonuz varsa vermelisiniz daha sonra bol yürüyüş vs yazıyo bikaç gün daha geçsin gidicem ortopediye

arkadaşlar herkese günaydın. Dün eşim bişey okudu hemen sizinle paylaşmak istedim. Buğday muhteşem bir folik asit deposuymuş. Amerikada gebelere vitamın ilaçları verilmez buğday tüketimini arttırmaları önerilirmiş. Özellikle buğdayla süt birlikte tüketildiğinde iyi bir kalsiyum ve folik asit deposu oluyormuş. Bilgilerinize...

günaydın hanımlarrrrr bakın size ne göstericem. bu bizim şerbet takımımız bakalım beğenecekmisiniz:))))))

sadece sürahi bu değil onu şimdilik süsü görün diye koydum:) sürahim çok havalı alıcam bu gün..

günaydın kızlar umarım hayal ettiğimiz doğumlar yaşarız herkese hayırlı cumalar :)benim bebeğim az hareketli önceden davul çalıyodu çikolata yedim sırt üstü yattım 15-20 dk.12 kez hareket etti ama sanki daha derinden geliyo sanki hareketleri bazen dışardan bile izliyorum tekmesni ama boş yere mi endişeleniyorum

günaydın kızlar hepinize geçmiş olsun bunlar iyi günler bebekler olunca uykunun ne olduğumu bile unutacaksınız gerçi kimi bebekler çok uslu oluyor sonradan çıkarıyor acısını örnek bizim ki

günaydın canım, uykusuzluğa razı gelcekmişim gibi geliyo kuzum şu kramp ve mide yanması delircem artıkkk yaa gaviscon, soda anlık geçiriyo ((

günaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş

maşallah size ne güzel olmuşsunuz siz öyle

anammmm kıyafetler bitti mevlütlere bile geldik maşallah çok güzeller güle güle kullanın

gunaydın herkeslere...bende cok garıp bır ruya gordum bbek karnmda top gıbı oluyo sonra cısım geldı dıyıp karnmdan cıkıo tuvalete bı gıdıo pıpısı var allahmmm sokk ayy bıdahakı kontroldeee kız mı dıe tekrar srcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…