2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ay kuzum çok güldüm takma kafana valla öyle acayip rüyalar görüyorum ki bende gerçeklik payı varsa yandık yaneee

ay kuzum çok güldüm takma kafana valla öyle acayip rüyalar görüyorum ki bende gerçeklik payı varsa yandık yaneee
sormayın ya bende oncekı gece gordum ama cok etkısınde kaldım
esım oğlumu dgunca baskasına vermış baskasından da bı kız bebek almıs yenıdoğan ben cok uzuzluyorum evadımı verdı dıye ama o bebege de bakıyorum gıydırıyorum emzırıyorum helekı emzırırken ıcım parcalandı yaaaa o hısle uyandım yataktan evladım yok dıye

magnezyuma rağmen mi kramplar giriyor bana da oluyor ama hafta 1 gibi düzenli içiorum magnezyumu..

günaydınn herkeslere.. ya bu geceyi herkes kötü geçirmiş heralde bende binbir çeşit rüya gördüm, uyuduğum uykudan da bişey anlamadım maalaesef. o yüzden çok yorgun hissediyorum kendimi(

çok güzelmiş maşallah.. ben bunlara daha başllayamadımm yaa...

günaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş

bizimkide seninkinin bi tık büyüğü ama dün bana 8 aylık gibi duruyo dediler(

bol bol aşure yemek lazım o zaman:))....

kızlar dün dr gittim bebeğim iyi dedi ama suyu biraz azalmış ama çiddi boyutta değil benim eşim beni suçladı günlerdir annem başımda diş ağrsı ama günde 7 tane ağrı kesici aldım 4 5 diş dr gittim iltaptan dolayı birşey yapamadılar eşim bu kadar ilaç aldın bebeğin organlarına zarar vermişsin ondan suyu azalmış ben çok üzgünm ne yapacam ama dr ısrarla durumu nasıl dedim iyi dedi şimdi sizlerden yorum bekliyorum eşimmede okuturacam böyle yaşayan yada duyan varsa cevap bekliyorum

öncelikle geçmiş olsun.. ben bi diş dr olarak cevap veriyim hamilelere müdahele edilmez diye birşey yoktur(bazı durumlar haricinde) verilen ilaçlar senin sadece geçici rahatlamnı sağlar o kadar. Muhtemeln dişine kanal tedavisi lazım, hangi şehirdesin tatlım ona göre yardımcı olmaya çalışıym..

canım benim de kızım da suyum az dı hamileliğim boyunca öyle yemek içmekle olan bişey değil hatta doktor bana suyumuz biraz az diyince aaa nasıl olur ben günde 5 lt su içiyorum demiştim ay ne safım doktorum ne gülmüştü normal yani tabi bazı sorunlardan dolayı su kaybı veya su çokluğu oluyor bizim böbreklerimiz de genişleme olduğu için öyleydi suyunmda iyice azalınca 38 haftada doğum yaptım bebişim 3.330 gr 48 cm doğdu eger doktorun bişey yok dediyse takma kafana erkek milleti anlamıyor işte

magnezyuma rağmen mi kramplar giriyor bana da oluyor ama hafta 1 gibi düzenli içiorum magnezyumu..

canım bana sadece magvital vermişti dr sadece magnezyum yani oda midemi mahvetti limonluydu sonrasında osmin positive diye bişey verdi onu kullanıyorum düzenli bi şekilde günde 3 kez içiyorum bu son verdiğinin içinde magnezyum, kalsiyum, d vitamini ve çinko var hemen hemen hergün midem yandığı için soda içiyorum ki soda kramplara iyi geliyo diye duymuştum bunlara rağmen yinede kramplar giriyor mahvediyo beni

daha önce de yazmıstım yıne yazayım ben o krampları cok cok öncesınde yasamıstım okul zamanı doktora gıttıgımde kahvaltı edıyomusun dıye sormustu ve peynır yememı soylemıstı karnını doyurmasan bıle mutlaka sabahları peynır ye demıstı hemen uygulamaya gectım kramplardan kurtulmustum
bı de karmp gırdıgı vakıt ayaklarını duz zemıne basmaya calıs yataktaysan eger duvara daya duz bı sekılde ya da parmak uclarını gerıye dogru cek ya da esın o sekılde bastırsın ıyı gelıyo

öncelikle geçmiş olsun
benimde bi ara şiddetli kraplarım oluyodu
doktor kramplar için calsiyum kasılmalar içinde magnezyum verdi
karamlarım için günlük süt ve yogurt tüketimine özen gösterince kalmadı dolayısıyla calsiyumu düzenli içmiyorum
magnezyumun kramplarala bi ilgisi yok diye biliyorum
sen istersen yinede bi doktoruna calsiyumu sor

günaydın herkese, anca uyandık biz tatil günümün tadını çıkarıyordum, oğlum biraz daha sabredip tekmelemeseydi daha da uyurdum... herkes rüyalarda gezmiş bugün, bende yine film serisi denilebilecek senaryolara imza attım rüyamda yatmadan önce eşimle izlediğim mafya filmide etkili olmuş tabi , bazı yerlerini ordan ilham almışım
ama bız ders yaptk kiiiiiiiii
melteeeem, kız eşim beni bekliyorudu kısacık cevap yazıp kaçtım :) ne dersi çok merak ettim yeni bişey mi var yoksa, bu arada yazmayı unutmuşum geçtiğimiz günlerde evde doğum yapan birinin hikayesini paylaşmıştın, keşke benimde çook param olsa da amerikadan evde doğum yaptırabilecek bilgili bir ebe getirtebilsem böyle doğal doğumları okudukça içimde kalacak, inş bende normal doğururum sağlıklı şekilde çok istiyorum...
günaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş
sen ileriyi düşünemiyorsan ben hiç düşünmeyim benim karnım seninkinin iki katı desem yalan olmaz sanırım, fotoğraftan yanılmıyorsam tabii.. önceden balık etli olmamda etkili sanırım bu konuda bence gayet iyisin geçmiş olsun canım, keşke doktora böyle bişeyin mümkün olup olmadığını sorsaydın hem senin için rahat ederdi hemde eşin seni suçlamazdı..su azlığı yaşayan bir sürü hamile var hepsi mi ilaç içti yani, bence onu etkileyen bir sürü şey vardır insanlar guatr ilacı, tansiyon ilacı vs vs içiyor onlarınki nasıl sağlıklı oluyor? bir günde içilmiş ilacın çocuğun organlarına anında zarar vereceğini sanmıyorum ben bide ağrı kesici yani, yineden doktoruna sor için rahat eder

[h=1]BEBEKLERİN ANNE KARNINDAKİ HAFTALARA GÖRE POZİSYONLARI[/h] 4. HAFTA

5. HAFTA

6. HAFTA

8. HAFTA

9. HAFTA

10. HAFTA 11. HAFTA

12. HAFTA

13. HAFTA

14. HAFTA

15. HAFTA

16. HAFTA

17. HAFTA

18. HAFTA

19. HAFTA 20. HAFTA

21. HAFTA22. HAFTA

23. HAFTA

24. HAFTA

25. HAFTA

26. HAFTA

27. HAFTA

28. HAFTA

29. HAFTA

30. HAFTA

31. HAFTA

32. HAFTA

33. HAFTA

34. HAFTA

35. HAFTA

36. HAFTA

37. HAFTA

38. HAFTA

39. HAFTA

40. HAFTA

41. HAFTA

bendede oluyor bu kramplar sut peynır yogurt yumurta duzenlı tuketyrum ama doktor bunlar olacak dedı banada magnezyum eksıklıgı dedı ılac verdı ama ıcmedım sodada faydalıymıs magnezyum eksıklıgı ıcın onu cok ıcemyrum yalnz

bana doktor magnezyum eksıklıgındn oluyor demstı hatta ılac verdı bunn ıcın ama ben ıcmedım

benim bebeğim bayadır ters duruyor, kafa aşağıda, çok aceleci olmasın erkenden dönmüş bide burdaki resimlerde de bayadır ters gösteriyo

günaydınlar herkese anlaşılan herkez bu geceyi pek iyi geçirmemiş bende sürekli uyandım durdum ya bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum bir türlü rahat edemedim ne olcak bizim halimiz böyle

ahh ahhh bende keşke bir o tarafa bir bu tarafa dönsemağrılardan dönemiyorumki......yavrum sabah anneee diye sesleniyo eşim bakıyo ben gitmeye yeltensem yataktan inmem 5 dk sürcek daha 2,5 ay ne yapcam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…