- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.241
gunaydın herkeslere...bende cok garıp bır ruya gordum bbek karnmda top gıbı oluyo sonra cısım geldı dıyıp karnmdan cıkıo tuvalete bı gıdıo pıpısı var allahmmm sokk ayy bıdahakı kontroldeee kız mı dıe tekrar srcam doktora
gunaydın herkeslere...bende cok garıp bır ruya gordum bbek karnmda top gıbı oluyo sonra cısım geldı dıyıp karnmdan cıkıo tuvalete bı gıdıo pıpısı var allahmmm sokk ayy bıdahakı kontroldeee kız mı dıe tekrar srcam doktora
sormayın ya bende oncekı gece gordum ama cok etkısınde kaldımay kuzum çok güldüm takma kafana valla öyle acayip rüyalar görüyorum ki bende gerçeklik payı varsa yandık yaneee
ay kuzum çok güldüm takma kafana valla öyle acayip rüyalar görüyorum ki bende gerçeklik payı varsa yandık yaneee
ayyyyyyyyyyyyyy süper ben de şerbet takımımı koydum yukarda gördünmübenım araba paketleme asamasındaymış pzrtesı gelır heralde
Bende gece mide yanmasından ötürü öksürmekten boğuluyodum uyandığımda(
bide sabah 6,30 da uyandım 2 bacağıma birden giren kramplarla uyandım hemde bağırarak kocamda yazık doğum başladı sandı heralde aşkım iyimisin noldu neyin var diye zıpladı uykudan ama okdr canım yanıyoduki bağırarak uyandım ayy çok kötü bu kramplar(
gordum cok guzeller eee sız kız anasısınız başalyın sımdıden ceyızlere :)))ayyyyyyyyyyyyyy süper ben de şerbet takımımı koydum yukarda gördünmü
bu da daha yakından:)Eki Görüntüle 559370
günaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş
arkadaşlar herkese günaydın. Dün eşim bişey okudu hemen sizinle paylaşmak istedim. Buğday muhteşem bir folik asit deposuymuş. Amerikada gebelere vitamın ilaçları verilmez buğday tüketimini arttırmaları önerilirmiş. Özellikle buğdayla süt birlikte tüketildiğinde iyi bir kalsiyum ve folik asit deposu oluyormuş. Bilgilerinize...
gordum cok guzeller eee sız kız anasısınız başalyın sımdıden ceyızlere :)))
ben daha temmuzda mevlut yaptıgım ıcın hevesım yok hıc bıseye kocam ılk defa bu konuda sanslı:)
kızlardün dr gittim bebeğim iyi dedi ama suyu biraz azalmış ama çiddi boyutta değil benim eşim beni suçladı günlerdir annem başımda diş ağrsı ama günde 7 tane ağrı kesici aldım 4 5 diş dr gittim iltaptan dolayı birşey yapamadılar eşim bu kadar ilaç aldın bebeğin organlarına zarar vermişsin ondan suyu azalmış ben çok üzgünm ne yapacam ama dr ısrarla durumu nasıl dedim iyi dedi şimdi sizlerden yorum bekliyorum eşimmede okuturacam böyle yaşayan yada duyan varsa cevap bekliyorum
kızlardün dr gittim bebeğim iyi dedi ama suyu biraz azalmış ama çiddi boyutta değil benim eşim beni suçladı günlerdir annem başımda diş ağrsı ama günde 7 tane ağrı kesici aldım 4 5 diş dr gittim iltaptan dolayı birşey yapamadılar eşim bu kadar ilaç aldın bebeğin organlarına zarar vermişsin ondan suyu azalmış ben çok üzgünm ne yapacam ama dr ısrarla durumu nasıl dedim iyi dedi şimdi sizlerden yorum bekliyorum eşimmede okuturacam böyle yaşayan yada duyan varsa cevap bekliyorum
magnezyuma rağmen mi kramplar giriyor bana da oluyor ama hafta 1 gibi düzenli içiorum magnezyumu..
canım bana sadece magvital vermişti dr sadece magnezyum yani oda midemi mahvetti limonluydu sonrasında osmin positive diye bişey verdi onu kullanıyorum düzenli bi şekilde günde 3 kez içiyorum bu son verdiğinin içinde magnezyum, kalsiyum, d vitamini ve çinko var hemen hemen hergün midem yandığı için soda içiyorum ki soda kramplara iyi geliyo diye duymuştum bunlara rağmen yinede kramplar giriyor mahvediyo beni
canım bana sadece magvital vermişti dr sadece magnezyum yani oda midemi mahvetti limonluydu sonrasında osmin positive diye bişey verdi onu kullanıyorum düzenli bi şekilde günde 3 kez içiyorum bu son verdiğinin içinde magnezyum, kalsiyum, d vitamini ve çinko var hemen hemen hergün midem yandığı için soda içiyorum ki soda kramplara iyi geliyo diye duymuştum bunlara rağmen yinede kramplar giriyor mahvediyo beni
melteeeem, kız eşim beni bekliyorudu kısacık cevap yazıp kaçtım :) ne dersi çok merak ettim yeni bişey mi var yoksa, bu arada yazmayı unutmuşum geçtiğimiz günlerde evde doğum yapan birinin hikayesini paylaşmıştın, keşke benimde çook param olsa da amerikadan evde doğum yaptırabilecek bilgili bir ebe getirtebilsemama bız ders yaptk kiiiiiiiii
sen ileriyi düşünemiyorsan ben hiç düşünmeyimgünaydınnnn kızlar bebişler nasılsınız Eki Görüntüle 559368 işte biz bakın bakemmmm şimdiden böyleysek ileriki zamanları düşünemiyorum koca göbişşşşş
geçmiş olsun canım, keşke doktora böyle bişeyin mümkün olup olmadığını sorsaydın hem senin için rahat ederdi hemde eşin seni suçlamazdı..su azlığı yaşayan bir sürü hamile var hepsi mi ilaç içti yani, bence onu etkileyen bir sürü şey vardır insanlar guatr ilacı, tansiyon ilacı vs vs içiyor onlarınki nasıl sağlıklı oluyor? bir günde içilmiş ilacın çocuğun organlarına anında zarar vereceğini sanmıyorum ben bide ağrı kesici yani, yineden doktoruna sor için rahat ederkızlardün dr gittim bebeğim iyi dedi ama suyu biraz azalmış ama çiddi boyutta değil benim eşim beni suçladı günlerdir annem başımda diş ağrsı ama günde 7 tane ağrı kesici aldım 4 5 diş dr gittim iltaptan dolayı birşey yapamadılar eşim bu kadar ilaç aldın bebeğin organlarına zarar vermişsin ondan suyu azalmış ben çok üzgünm ne yapacam ama dr ısrarla durumu nasıl dedim iyi dedi şimdi sizlerden yorum bekliyorum eşimmede okuturacam böyle yaşayan yada duyan varsa cevap bekliyorum
daha önce de yazmıstım yıne yazayım ben o krampları cok cok öncesınde yasamıstım okul zamanı doktora gıttıgımde kahvaltı edıyomusun dıye sormustu ve peynır yememı soylemıstı karnını doyurmasan bıle mutlaka sabahları peynır ye demıstı hemen uygulamaya gectım kramplardan kurtulmustum
bı de karmp gırdıgı vakıt ayaklarını duz zemıne basmaya calıs yataktaysan eger duvara daya duz bı sekılde ya da parmak uclarını gerıye dogru cek ya da esın o sekılde bastırsın ıyı gelıyo
öncelikle geçmiş olsun
benimde bi ara şiddetli kraplarım oluyodu
doktor kramplar için calsiyum kasılmalar içinde magnezyum verdi
karamlarım için günlük süt ve yogurt tüketimine özen gösterince kalmadı dolayısıyla calsiyumu düzenli içmiyorum
magnezyumun kramplarala bi ilgisi yok diye biliyorum
sen istersen yinede bi doktoruna calsiyumu sor
günaydınlar herkese anlaşılan herkez bu geceyi pek iyi geçirmemiş bende sürekli uyandım durdum ya bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum bir türlü rahat edemedim ne olcak bizim halimiz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?