- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.261
benim bebeğim bayadır ters duruyor, kafa aşağıda, çok aceleci olmasın erkenden dönmüşbide burdaki resimlerde de bayadır ters gösteriyo
canım benim bebişte bayadır terste seninde ağrın oluyomu şeyinde...
neren ağrıyo canım başka, belin fln mı ağrıyo ? yatağından olabilir gece rahat uyuyamamanahh ahhh bende keşke bir o tarafa bir bu tarafa dönsemağrılardan dönemiyorumki...... yavrum sabah anneee diye sesleniyo eşim bakıyo ben gitmeye yeltensem yataktan inmem 5 dk sürcek daha 2,5 ay ne yapcam yaaa
benim bebeğim bayadır ters duruyor, kafa aşağıda, çok aceleci olmasın erkenden dönmüşbide burdaki resimlerde de bayadır ters gösteriyo
arada oluyor, kafa atıyo sanırım, ya da elleriyle kurcalıyor çok hızlı ayağa kalktığımda da oluyor artık alıştım yavaşça kalkıyorum :)
yerim ben onu keyif yapıyor içerdeBende bugün gittim haspam yüz vermedi..Poposu aşağıdaymış...Kafası yukarda benle oturuyo yaa....hahahaha
Göbeğimin altı acıyıp kaşınıyo valla u sıra çok fenaa...
neren ağrıyo canım başka, belin fln mı ağrıyo ? yatağından olabilir gece rahat uyuyamaman
farklıymış o zaman seninki canım, onun için yapabileceğin bişey yokmu, yastıkla fln destek alsan ne biliyim, ya da masaj tarzında bişeyler, doktorun önermedi mi bişey?yok canım bebiş hareketiyle olanki ayrı doktor çok aşağıda olduğunu söyledi benimkisi sürekli ağrı... acaba dedim seninde aşağıdaymışya aynı şeylerimi yaşıyozki dedim aman olmasın çok feci...:26:
vajinam ağrıyodu şu an son durum sol tarafa yoğunlaştı bide iki bacak arasınada vuruyo , halı kaysın ayağımla iteleyip düzeltemiyorum o derece...
farklıymış o zaman seninki canım, onun için yapabileceğin bişey yokmu, yastıkla fln destek alsan ne biliyim, ya da masaj tarzında bişeyler, doktorun önermedi mi bişey?
aynı ağrı bendede var koltuktan kalkarken yürürken yatakta sağa yada sola dönerken çof fena bildiğin yara gibi ağrıyo sanki sezeryanlıyım bitek kımıldamadan oturunca ağrı yok
:) bende sezeryan hiç istemiyorum, normal doğum için ne gerekirse yapıcam inş. son ana kadarcanım oturup kalkmam işkence canım orda sanki, doktora göre aman günde yarım saat yürüycekmişimevimin işini yapsam göbek atıcam yok zaten sezeryan olcam ne yürümesi...
vallahi diyolardı da inanmıyodum hamilelikte abuk sabuk çok rüya görülüyomuş diye demekki doğruymuş bakalım daha iki ay neler görücezsormayın ya bende oncekı gece gordum ama cok etkısınde kaldım
esım oğlumu dgunca baskasına vermış baskasından da bı kız bebek almıs yenıdoğan ben cok uzuzluyorum evadımı verdı dıye ama o bebege de bakıyorum gıydırıyorum emzırıyorum helekı emzırırken ıcım parcalandı yaaaa o hısle uyandım yataktan evladım yok dıye
aman boşver sen bakma onlara dr açık ve net bi şekilde gördüyse sorun yok. bize de detaylıya kadar kız dediler ama detaylıda erkek olduğu çıkmıştı.hep bu mıllet yuzunden kız erkek cıkar dıyıp dıolar
bol bol aşure yemek lazım o zaman:))....
:) bende sezeryan hiç istemiyorum, normal doğum için ne gerekirse yapıcam inş. son ana kadar
Merhaba kızlar,
Aklıma takılan bişiyde fikrinizi merak ettim. Kordon kanı bankası ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Araştırma yapanınız var mı bu konuda? Ya da daha önce yaptıran?
öncelikle geçmiş olsun.. ben bi diş dr olarak cevap veriyim hamilelere müdahele edilmez diye birşey yoktur(bazı durumlar haricinde) verilen ilaçlar senin sadece geçici rahatlamnı sağlar o kadar. Muhtemeln dişine kanal tedavisi lazım, hangi şehirdesin tatlım ona göre yardımcı olmaya çalışıym..
Merhaba kızlar,
Aklıma takılan bişiyde fikrinizi merak ettim. Kordon kanı bankası ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Araştırma yapanınız var mı bu konuda? Ya da daha önce yaptıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?