2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ahh ahhh bende keşke bir o tarafa bir bu tarafa dönsemağrılardan dönemiyorumki......yavrum sabah anneee diye sesleniyo eşim bakıyo ben gitmeye yeltensem yataktan inmem 5 dk sürcek daha 2,5 ay ne yapcam yaaa
neren ağrıyo canım başka, belin fln mı ağrıyo ? yatağından olabilir gece rahat uyuyamaman

benim bebeğim bayadır ters duruyor, kafa aşağıda, çok aceleci olmasın erkenden dönmüş bide burdaki resimlerde de bayadır ters gösteriyo

Bende bugün gittim haspam yüz vermedi..Poposu aşağıdaymış...Kafası yukarda benle oturuyo yaa....hahahaha
Göbeğimin altı acıyıp kaşınıyo valla u sıra çok fenaa...

Son düzenleme:
arada oluyor, kafa atıyo sanırım, ya da elleriyle kurcalıyor çok hızlı ayağa kalktığımda da oluyor artık alıştım yavaşça kalkıyorum :)

yok canım bebiş hareketiyle olanki ayrı doktor çok aşağıda olduğunu söyledi benimkisi sürekli ağrı... acaba dedim seninde aşağıdaymışya aynı şeylerimi yaşıyozki dedim aman olmasın çok feci...:26:

Bende bugün gittim haspam yüz vermedi..Poposu aşağıdaymış...Kafası yukarda benle oturuyo yaa....hahahaha
Göbeğimin altı acıyıp kaşınıyo valla u sıra çok fenaa...
yerim ben onu keyif yapıyor içerde kaşıntı bende de var, sürekli kaşınıyorum sonrada gülüyorum kendime göbekli amcalar kaşır ya göbeğini daha döner diyorlar ama benimki dönmüyor sanırım, yani anladığım kadarıyla, ayaklar hep yukarda kaburga kemiklerimi tekmeliyor
çok kaşırsan çatlak olur fln dediler, henüz çatlamadı bi yerim inş çatlamaz yaa çatladıktan sonra daha beter kaşınıyomuş

farklıymış o zaman seninki canım, onun için yapabileceğin bişey yokmu, yastıkla fln destek alsan ne biliyim, ya da masaj tarzında bişeyler, doktorun önermedi mi bişey?

gunaydın kızlarrr kocısı camıye yolladım ben pc ye:)gecmısı yapmadım daha ama sanırrım bebek aşağı yukarı muhabbetı var.benımde bebiş dönmus vazıyettee gecen ay donmustu erken doğum dedi cok bılmıs koca karılar kımıde daha cok yer değiştırır dedı ve bana bı etkısı olmadı ara ara kramp ağrı ama fazla değil.ıkıgun once yıne dr gıttık dedı hala dönuk bu doğum pozısyonunda kanala gırmıs dahada donmez ddedi.bende ıstediği kdr donsun ben sezercık istıyom dedım:)hıc demedı erken doğum olabılır yok yat mat demedı bısı bende normal hayatıma devamedıyorum ama alt tarafta ağrı felan yok bazengece bırkalayınca gıdıklanıyom o kdr

vajinam ağrıyodu şu an son durum sol tarafa yoğunlaştı bide iki bacak arasınada vuruyo , halı kaysın ayağımla iteleyip düzeltemiyorum o derece...

aynı ağrı bendede var koltuktan kalkarken yürürken yatakta sağa yada sola dönerken çof fena bildiğin yara gibi ağrıyo sanki sezeryanlıyım bitek kımıldamadan oturunca ağrı yok

farklıymış o zaman seninki canım, onun için yapabileceğin bişey yokmu, yastıkla fln destek alsan ne biliyim, ya da masaj tarzında bişeyler, doktorun önermedi mi bişey?

canım oturup kalkmam işkence canım orda sanki, doktora göre aman günde yarım saat yürüycekmişim evimin işini yapsam göbek atıcam yok zaten sezeryan olcam ne yürümesi...

canım oturup kalkmam işkence canım orda sanki, doktora göre aman günde yarım saat yürüycekmişim evimin işini yapsam göbek atıcam yok zaten sezeryan olcam ne yürümesi...
:) bende sezeryan hiç istemiyorum, normal doğum için ne gerekirse yapıcam inş. son ana kadar

Merhaba kızlar,

Aklıma takılan bişiyde fikrinizi merak ettim. Kordon kanı bankası ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Araştırma yapanınız var mı bu konuda? Ya da daha önce yaptıran?

yemeğimi yiyip geldim kıslarrr

vallahi diyolardı da inanmıyodum hamilelikte abuk sabuk çok rüya görülüyomuş diye demekki doğruymuş bakalım daha iki ay neler görücez

hep bu mıllet yuzunden kız erkek cıkar dıyıp dıolar
aman boşver sen bakma onlara dr açık ve net bi şekilde gördüyse sorun yok. bize de detaylıya kadar kız dediler ama detaylıda erkek olduğu çıkmıştı.

bol bol aşure yemek lazım o zaman:))....

ayyyy ben de çok severim anam istanbulda gelsin de yapsın da yiyeyim her gün en az 2 tas vallaaaa

Merhaba kızlar,

Aklıma takılan bişiyde fikrinizi merak ettim. Kordon kanı bankası ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Araştırma yapanınız var mı bu konuda? Ya da daha önce yaptıran?

bi kaç arkadaş araştırmıştı sanırım ama çok pahalıydı diye kalmış aklımda

Diş doktoru bulmuşken sorayım dedim benimde ön dişetlerim kanıyor sanki diş etlerim çekilecekte dişimi kaybedecem die korkuyorum.Neyapmalıyım

Merhaba kızlar,

ben araştırdım evet çok pahalı ve her hastanede yapılmıyor benim ilimde yok mesela özel firmalar var onlar gelip alıyorlar saklıyorlar ama ne kadar güvenli bilemiyorsun üni hastanelerin bazılarında var özeldekilerin imzalattıkları sözleşmede ilginç çalınma durumunda afet durumunda gibi hesap sorup arayamıyorsun afet durumunua elektirik kesintisinden doğanları da sokabiliyorlar dolar üzerinden ve pahalı ve sözleşmeler iyice okunmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…