- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.281
inş canım yaa sağlıklı şekilde gelsinlerbenim ilk bebişim dönmedide sezeryan oldum canım ,çok istemiştim normal olsun ama şartlar onu gerektirdi
inşaallah Rabbim gönlüne göre verir...sağlıkla gelirler...
ben yaşamadım ama bol su içmen gerekiyor bildiğim kadarıyla, birde tuvalet için klozet kullanan bayanlarda daha çok oluyormuş, şu aralar normalide zor olacaktır gerçi...arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum hamilelik boyunca hep tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu problemi yaşıyorum. geçen ay antibiyotik kullanmıştım bu ay ki tahlilde yine enfeksiyon çıktı azosilin 500 mg verdi kullanmak da istemiyorum devamlı hap içip bebişe zararı olacak mı endişesi taşıyorum benim gibi olanınız var mı size nasıl bir tedavi uygulanmıştı?????????
ben yaşamadım ama bol su içmen gerekiyor bildiğim kadarıyla, birde tuvalet için klozet kullanan bayanlarda daha çok oluyormuş, şu aralar normalide zor olacaktır gerçi...
arkadaşım baya bi çekti bundan, günlük ped kullanmak yasaktı, birde sürekli çamaşırını değiştiriyordu, ütüleyerek giyiyordu...
Diş doktoru bulmuşken sorayım dedim benimde ön dişetlerim kanıyor sanki diş etlerim çekilecekte dişimi kaybedecem die korkuyorum.Neyapmalıyım
ben araştırdım evet çok pahalı ve her hastanede yapılmıyor benim ilimde yok mesela özel firmalar var onlar gelip alıyorlar saklıyorlar ama ne kadar güvenli bilemiyorsun üni hastanelerin bazılarında var özeldekilerin imzalattıkları sözleşmede ilginç çalınma durumunda afet durumunda gibi hesap sorup arayamıyorsun afet durumunua elektirik kesintisinden doğanları da sokabiliyorlar dolar üzerinden ve pahalı ve sözleşmeler iyice okunmalı
canım bence önemsenmeyecek bişey değil eğer bunları yaptığın halde devam ediyorsa ilaçlarını al, doktor verdiyse hamile olduğunu bildiği halde bi zararı yoktu diye düşünüyorum3 Litre en az su içiyorum günde 3-4 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum ama niyedir bilmiyorum sürekli tekrar ediyor...
şimdi canım öncelikle hamilelikte olur diş eti kanamalrı normal maalesef düzenli bakmama rağmen bende de oluyo. Fırçaladıktan sonra düzenli diş ipi kullanmak ve gargara yapmak büyük oranda kanamayı azaltacaktır. Tabi bu sölediklerim düzenli fırçalama yapıyosan ve diş taşların yoksa dediğim önlemler. Daha önceden böle şikayetlerin varsa öncelikle diş taşlarının temizlenmesi lazım.
uzman tv de videolar var istersen onları bi izle canım, bilgili olmakta fayda var..3 Litre en az su içiyorum günde 3-4 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum ama niyedir bilmiyorum sürekli tekrar ediyor...
uzman tv de videolar var istersen onları bi izle canım, bilgili olmakta fayda var..
Hamilelikte İdrar Yolu Enfeksiyonu - UZMANTV
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum hamilelik boyunca hep tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu problemi yaşıyorum. geçen ay antibiyotik kullanmıştım bu ay ki tahlilde yine enfeksiyon çıktı azosilin 500 mg verdi kullanmak da istemiyorum devamlı hap içip bebişe zararı olacak mı endişesi taşıyorum benim gibi olanınız var mı size nasıl bir tedavi uygulanmıştı?????????
Canım hamile kaldığım günden beri yaşıyorum ben de bu sorunu. 1 kere antibiyotik 2 kere de fitil kullandım ama geçmedi. Hala tahlillerimde lökosit bulunuyor ve dediğin gibi günde 2-3 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Doktorum özellikle son dönemde tehlikeli olduğunu erken doğuma sebep olabileceğini söyledi ama verdiği ilaçlar da bi işe yaramıyor, ne yapıcaz bilmiyorum..
teşekkür ederim. daha önceden böyle bir problemim yoktu son 2 haftadır oluyor.ozaman gargara ve diş ipinede başlamam gerekiyor bir an önce. Hamileyken diş taşı temizletilirmi acaba?
sinem çok beğendim çok güzelmiş kuzun güle güle giysin kız ela bebek
kızlar bana yenş doğum yapana arkadaşlarım dedi kaşındıkça krem sür vücudunu nemlendir çatlamaması için diye :) ayrıca avuç içiyle kaşıyın çatlaklar yol yapmasın dediler bilginiz olsun
yok canım bebiş hareketiyle olanki ayrı doktor çok aşağıda olduğunu söyledi benimkisi sürekli ağrı... acaba dedim seninde aşağıdaymışya aynı şeylerimi yaşıyozki dedim aman olmasın çok feci...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?