2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim ilk bebişim dönmedide sezeryan oldum canım ,çok istemiştim normal olsun ama şartlar onu gerektirdi
inşaallah Rabbim gönlüne göre verir...sağlıkla gelirler...
inş canım yaa sağlıklı şekilde gelsinler
kan bankasını bende düşünüyordum bi ara, ama sonradan vazgeçtim araştırmaya ihtiyaç duymadım bi fikrim yok o yüzden..
temizlik yapmam lazım ama hiiç kalkasım yok

arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum hamilelik boyunca hep tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu problemi yaşıyorum. geçen ay antibiyotik kullanmıştım bu ay ki tahlilde yine enfeksiyon çıktı azosilin 500 mg verdi kullanmak da istemiyorum devamlı hap içip bebişe zararı olacak mı endişesi taşıyorum benim gibi olanınız var mı size nasıl bir tedavi uygulanmıştı?????????

ben yaşamadım ama bol su içmen gerekiyor bildiğim kadarıyla, birde tuvalet için klozet kullanan bayanlarda daha çok oluyormuş, şu aralar normalide zor olacaktır gerçi...
arkadaşım baya bi çekti bundan, günlük ped kullanmak yasaktı, birde sürekli çamaşırını değiştiriyordu, ütüleyerek giyiyordu...

3 Litre en az su içiyorum günde 3-4 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum ama niyedir bilmiyorum sürekli tekrar ediyor...

Diş doktoru bulmuşken sorayım dedim benimde ön dişetlerim kanıyor sanki diş etlerim çekilecekte dişimi kaybedecem die korkuyorum.Neyapmalıyım

şimdi canım öncelikle hamilelikte olur diş eti kanamalrı normal maalesef düzenli bakmama rağmen bende de oluyo. Fırçaladıktan sonra düzenli diş ipi kullanmak ve gargara yapmak büyük oranda kanamayı azaltacaktır. Tabi bu sölediklerim düzenli fırçalama yapıyosan ve diş taşların yoksa dediğim önlemler. Daha önceden böle şikayetlerin varsa öncelikle diş taşlarının temizlenmesi lazım.

ben henüz araştırmadım ama benim hastanemde yok bildiğim kadarıyla. Bikaç bişi okudum internette, 15 yıl saklanıyormuş ve diğer kardeşler için fln da kullanılabiliyormuş. Allah korusun bizim ailede çok fazla kanser var, o yüzden endişeleniyorum sonra pişman olmak da var.. Bi araştıralım bakalım..

3 Litre en az su içiyorum günde 3-4 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum ama niyedir bilmiyorum sürekli tekrar ediyor...
canım bence önemsenmeyecek bişey değil eğer bunları yaptığın halde devam ediyorsa ilaçlarını al, doktor verdiyse hamile olduğunu bildiği halde bi zararı yoktu diye düşünüyorum

teşekkür ederim. daha önceden böyle bir problemim yoktu son 2 haftadır oluyor.ozaman gargara ve diş ipinede başlamam gerekiyor bir an önce. Hamileyken diş taşı temizletilirmi acaba?

Canım hamile kaldığım günden beri yaşıyorum ben de bu sorunu. 1 kere antibiyotik 2 kere de fitil kullandım ama geçmedi. Hala tahlillerimde lökosit bulunuyor ve dediğin gibi günde 2-3 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Doktorum özellikle son dönemde tehlikeli olduğunu erken doğuma sebep olabileceğini söyledi ama verdiği ilaçlar da bi işe yaramıyor, ne yapıcaz bilmiyorum..

Şikayetlerimiz tamamen aynı tatlm en başından beri yaşıyorum bu sıkıntıyı gebeliğimin ilk dönemleri sıkıntılı geçtiği için detaylı tetkik yaptırmak amacıyla üniversitesi hastanesine gittim son enfeksiyon orda çıktı kendi doktorumda kontrolüm çarşamba günü ona sormadan içmek istemiyorum özel telefonu da yok bekleyip beklememek de kararsızım içmeye başlasammı acaba vakit kaybetmeden?? Birde bazı arkadşlardan duydum iğnenin daha etkili olduğunu söylüyorlar iğnemi istesem napsam bilemedim ki??

kızlar bana yenş doğum yapana arkadaşlarım dedi kaşındıkça krem sür vücudunu nemlendir çatlamaması için diye :) ayrıca avuç içiyle kaşıyın çatlaklar yol yapmasın dediler bilginiz olsun

Bahsettiğin ağrıdan bende de var genital bölgede,sanki oradaki kemiğimi bir yere çarpmışım gibi gibi dokununca yok ama yatarken sağa sola dönerken ençok o bölge ağrıyor, dediğin gibi ayağımla paspas bile düzeltemitorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…