- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.301
Şikayetlerimiz tamamen aynı tatlm en başından beri yaşıyorum bu sıkıntıyı gebeliğimin ilk dönemleri sıkıntılı geçtiği için detaylı tetkik yaptırmak amacıyla üniversitesi hastanesine gittim son enfeksiyon orda çıktı kendi doktorumda kontrolüm çarşamba günü ona sormadan içmek istemiyorum özel telefonu da yok bekleyip beklememek de kararsızım içmeye başlasammı acaba vakit kaybetmeden?? Birde bazı arkadşlardan duydum iğnenin daha etkili olduğunu söylüyorlar iğnemi istesem napsam bilemedim ki??
Sinemmmm elamm güle güle giysin kuzum cicisini
bende başladı bile(
lierac kullanıorum yinede çatır çatır çatlıorum :):) sanırım yapıyla alakalı çatlaklarr..
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum hamilelik boyunca hep tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu problemi yaşıyorum. geçen ay antibiyotik kullanmıştım bu ay ki tahlilde yine enfeksiyon çıktı azosilin 500 mg verdi kullanmak da istemiyorum devamlı hap içip bebişe zararı olacak mı endişesi taşıyorum benim gibi olanınız var mı size nasıl bir tedavi uygulanmıştı?????????
lierac kullanıorum yinede çatır çatır çatlıorum :):) sanırım yapıyla alakalı çatlaklarr..
merhaba kızlarrrr nasılsınız bakalım? bugün burda hava çok kötü yaa kapalı yağmurlu serin....evde pinekleyip duruyorum
ben de lierac kullanıyorum göbeğimde 1 tane çatlak başlangıcı bile yok daha belirtisi bile yok ama benim de göğüslerim çok büyüdüğü için oralar çatlayacak gibi minik çizgiler olmaya başladı bile
kaç kilo aldın cnım onla alakalı birde tamamen yapısall
yaz aylarında karnım büyüdükce kuruluk çok oluyodu sürekli yağ sürmeme ragmen
o zaman kesin çatlak sorunu yazşıycam dedim
şimdi kullandığım yağı değiştirdim ve sürekli nemli tutuyo üstelik sadece banyodan sonra sürüyorum
şimdilik çatlağım hiç yok inşallah olmaz
bu da daha yakından:)Eki Görüntüle 559370
slm kızlar hayırlı cumalar anca girebildim
bu şerbet takımına bayıldım benimde aklımda vardı şerbet takımlarına bakmak iyi denk geldi ben sadece tepsi ve bardakları süsliycem şerbet vermniycem çünkü kola meyve suyu falan vericem çünkü kendim hiç sevmiyorum şerbeti loğusa ziyaretine gittimde illa ki koyuyolar ve ısrarla iç iç eziyet gibi geliyo o yüzden yapmıycam hiçgelenlere eziyet olmasın diye
beğendiğine sevindimEBRU HANIMIN ELLERİNE SAĞLIK. ÇOK ÖZENDİ...
merhabalar
Selam herkese okuldan yeni geldim azcık geçmiş okudum,çatlaklardan bahsetmişsiniz belli oluyor demek bana karnın gergin olur şimdi belli olmaz çatlaklar demişlerdi ama her neyse bende lierac aldım akşamları sürüyorum ve arada kaşıntı girdimi avcumun içiyle kaşımaya çalışıyorum şimdilik belirti yok ama inşallah olmaz bakacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?