2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Çarşambaya az kalmış bence bekleyebilirsin 3-5 günden bişi olmaz sonçta aylardır yaşıyoruz bu sorunu, ateş yapıcak kadar ağır bi enfeksiyon diilse çok sorun değil. İğne bana biraz ağır gibi geldi, doktorun zaten lökosit sayısına göre vs en uygun ilacı verir.

bende gçen ay enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım dr larımıza güvenmek zorundayız kullandım mecburen.

buarada özelcanbebeeden siparişlerim dün geldi saatlerce tek tek baktık eşimle çok heyecanalndık beşik ve yatağı kaldı sadece üretimden çıkmamış daha aralıik başında göndericekler hediye de nevresim takımı istedim göndericeklermiş bakalım görcez..hayırlısıyla sağlıla bebeklerimiz doğsun da kullanalım cicilerini:)

merhaba kızlarrrr nasılsınız bakalım? bugün burda hava çok kötü yaa kapalı yağmurlu serin....evde pinekleyip duruyorum

lierac kullanıorum yinede çatır çatır çatlıorum :):) sanırım yapıyla alakalı çatlaklarr..

ben de lierac kullanıyorum göbeğimde 1 tane çatlak başlangıcı bile yok daha belirtisi bile yok ama benim de göğüslerim çok büyüdüğü için oralar çatlayacak gibi minik çizgiler olmaya başladı bile

kaç kilo aldın cnım onla alakalı birde tamamen yapısall

yaz aylarında karnım büyüdükce kuruluk çok oluyodu sürekli yağ sürmeme ragmen
o zaman kesin çatlak sorunu yazşıycam dedim
şimdi kullandığım yağı değiştirdim ve sürekli nemli tutuyo üstelik sadece banyodan sonra sürüyorum
şimdilik çatlağım hiç yok inşallah olmaz

kaç kilo aldın cnım onla alakalı birde tamamen yapısall

10 kilo aldım annemde de 1 tane çatlak yok yani ikisiyle de ilgisi yok çünkü daha hamileliğimin 6.7. haftasında birdenbire büyüdüler herkes ondan anladı hatta hamile olduğumu birdenbire 2 beden büyüdü ama o zaman çatlamadı....şimdi hala aynı bedendeler ama niye şimdi çatlamaya karar verdiler bilmiyorum saçma sapan bişey oldu :44:

Lierac mı kullanıosun sende? ben 3. aydan itibaren bebe yağı, kakao - badem yağı ve 4.aydan beri de lierac kullanıyorum günde 2 kere şeklinde. ama önce göğüslerim çatladı şimdi de karnım çatlamaya başladı üstelik annem 3 doğum yaptığı halde hiç çatlağı yok, sanırım herkesin kendi teniyle alakalı.. Bir de doğumdan sonra kullanılan çatlakların görünümünü azaltan serumlar varmış, onlardan kullanıcam artık..

walllaa bende bı kakoyağıaldım vazalınli belkı ongunde bı belkı ayda bı ara ara kullndım bı kutu yağla gecırcem hamılelıği sanırım hıc aklıma gelmıyo kullanmak ama aksam kuzenım falan sımdı catladığını anlamassın dıyo bebek olduktan sonra bellı olcakdıyo bende catlamadım dıye sevınıyordum

slm kızlar hayırlı cumalar anca girebildim
bu şerbet takımına bayıldım benimde aklımda vardı şerbet takımlarına bakmak iyi denk geldi ben sadece tepsi ve bardakları süsliycem şerbet vermniycem çünkü kola meyve suyu falan vericem çünkü kendim hiç sevmiyorum şerbeti loğusa ziyaretine gittimde illa ki koyuyolar ve ısrarla iç iç eziyet gibi geliyo o yüzden yapmıycam hiçgelenlere eziyet olmasın diye

beğendiğine sevindimEBRU HANIMIN ELLERİNE SAĞLIK. ÇOK ÖZENDİ...

Selam herkese okuldan yeni geldim azcık geçmiş okudum,çatlaklardan bahsetmişsiniz belli oluyor demek bana karnın gergin olur şimdi belli olmaz çatlaklar demişlerdi ama her neyse bende lierac aldım akşamları sürüyorum ve arada kaşıntı girdimi avcumun içiyle kaşımaya çalışıyorum şimdilik belirti yok ama inşallah olmaz bakacaz.

BABALAR İÇİN 3LÜ ACİL DURUM:

ACİL DURUM: Bebek senin kucağında ağlıyor ama o nasıl ağlama. Sanki dokunmatikmiş gibi her cici yapma veya öpme işlemi desibeli artırıyor. Hoppidiii hoppidiii bile işe yaramıyor. Sen denedikçe daha çok bağırıyor bebek
PROBLEM: Valla gaz olabilir, aç olabilir, canı yanıyor olabilir, altı pis olabilir…
ÇÖZÜM: Annesine sor

ACİL DURUM: Bebekten muazzam bir koku yükseliyor. Tatlı ekşi bir aroma. Acaba gaz mı yaptı, yoksa gerçekten “misafir”mi var derken, bir bakıyorsun misafir değil komşu şehir gelmiş, taşmış bile
PROBLEM: Miktar dolayısıyla bu senin yeteneklerini aşan bir durum olabilir…
ÇÖZÜM: Annesini çağır

ACİL DURUM: Evde bebekle yalnızsın. Karın kuaföre gitmiş.
PROBLEM: Evde bebekle yalnızsın
ÇÖZÜM: Bebeği de al kuaföre git. Karından papara yemeye hazır ol. Ye.

Diyorum ya, Babba olmak zor iş…
>

hoşgeldiniiiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…