- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.321
hahaha süperBABALAR İÇİN 3LÜ ACİL DURUM:
ACİL DURUM: Bebek senin kucağında ağlıyor ama o nasıl ağlama. Sanki dokunmatikmiş gibi her cici yapma veya öpme işlemi desibeli artırıyor. Hoppidiii hoppidiii bile işe yaramıyor. Sen denedikçe daha çok bağırıyor bebek
PROBLEM: Valla gaz olabilir, aç olabilir, canı yanıyor olabilir, altı pis olabilir
ÇÖZÜM: Annesine sor
ACİL DURUM: Bebekten muazzam bir koku yükseliyor. Tatlı ekşi bir aroma. Acaba gaz mı yaptı, yoksa gerçekten misafirmi var derken, bir bakıyorsun misafir değil komşu şehir gelmiş, taşmış bile
PROBLEM: Miktar dolayısıyla bu senin yeteneklerini aşan bir durum olabilir
ÇÖZÜM: Annesini çağır
ACİL DURUM: Evde bebekle yalnızsın. Karın kuaföre gitmiş.
PROBLEM: Evde bebekle yalnızsın
ÇÖZÜM: Bebeği de al kuaföre git. Karından papara yemeye hazır ol. Ye.
Diyorum ya, Babba olmak zor iş
>
hoşgeldiniiiiiiz
hahaha süperay bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan burayı açıp okuyorum bağımlı mı oldum ne
süpürme işlemi bitti şimdi silmeye geçiyoruum, lavanta kokuları geliyor mu oralara da :)
hoşbuldummm
valla benim eşim tası tarağı toplar yan odaya giderim ne halin varsa gör diyoryok ya diorumm bizde gelirizzzz
Ay öğrencilerim bana öğretmenler günü hediyesi almışlar,bir kulakları ve ayağı olan çıt çıtlı battaniye içine bir tulum takım ve birde emzik nasıl mutlu olduk oğluşumlaaaa:)) bu arada erkenden olacak ama büttüüün öğretmen annelerimizin öğretmenler gününü kutluyorummm:))
okuduğum kadarı ile su içiyormuşsun eğer hala oluyorsa canım bence ilacı kullanmalısın. Bazı durumlarda kullanmak daha iyi çünki enfeksiyon bebede zarar verebilir o nedenle mutlaka ilacı içmelisinarkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum hamilelik boyunca hep tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu problemi yaşıyorum. geçen ay antibiyotik kullanmıştım bu ay ki tahlilde yine enfeksiyon çıktı azosilin 500 mg verdi kullanmak da istemiyorum devamlı hap içip bebişe zararı olacak mı endişesi taşıyorum benim gibi olanınız var mı size nasıl bir tedavi uygulanmıştı?????????
ohh misssgelmez miii her yeri kokuttun
tabi canımmmm kesin öyle yaparlar benimki de ben herşeyi yaparım ama altını temizleyemem midem bulanır diyo ben de bakarız diyorum tabi içimden de : eşek gibi temizliyceksin nihahahaa diyorum
güle güle kullanın canım
kızlar bana yenş doğum yapana arkadaşlarım dedi kaşındıkça krem sür vücudunu nemlendir çatlamaması için diye :) ayrıca avuç içiyle kaşıyın çatlaklar yol yapmasın dediler bilginiz olsun
hahaha süperay bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan burayı açıp okuyorum bağımlı mı oldum ne
süpürme işlemi bitti şimdi silmeye geçiyoruum, lavanta kokuları geliyor mu oralara da :)
gelmez miii her yeri kokuttun
tabi canımmmm kesin öyle yaparlar benimki de ben herşeyi yaparım ama altını temizleyemem midem bulanır diyo ben de bakarız diyorum tabi içimden de : eşek gibi temizliyceksin nihahahaa diyorum
güle güle kullanın canım
benimde alt tarafımda kaşıntı var hala da var canım öyle yanıyor ki ne fitil ne krem fayda etmediokuduğum kadarı ile su içiyormuşsun eğer hala oluyorsa canım bence ilacı kullanmalısın. Bazı durumlarda kullanmak daha iyi çünki enfeksiyon bebede zarar verebilir o nedenle mutlaka ilacı içmelisin
Doğum çantasını hazırlayan varmıııı ben hazırlamak istiyorum ama kimisi çok erken diyor
gelmez miii her yeri kokuttun
güle güle kullanın canım
için içine sığmıyosa hazırla:) kime neDoğum çantasını hazırlayan varmıııı ben hazırlamak istiyorum ama kimisi çok erken diyor
Teşekkür ederim canım,benim eşimde sen yatğın kapı tarafına yatarsın ağladımı gece kalkarsın bakarsın nede olsa izinde olacaksın falan diyor bende diyorum oldu canım ben tek başıma yaptım ya çocuğu tek başıma ilgilenirim diye.herşeyine bulaştıracam valla öyle uzaktan bakmakla olmaz emeği geçsin evladına
bende çok dökerdim de hamile kalınca bıraktımazıcıkta çamaşırsuuyu dök kıı ben severim
valla hangi haftadan olduğun yazmıyo ama 26-30 arasında olduğun kesinben erken diyenlerdenim ocakta hazırlarım ancak....teee şubatta doğurcaz şu an kasım ayındayız ne bu acele anlamadım ki
bende çok dökerdim de hamile kalınca bıraktım
banyoda alıcam elime ama şişeyi çaktırma
Ay öğrencilerim bana öğretmenler günü hediyesi almışlar,bir kulakları ve ayağı olan çıt çıtlı battaniye içine bir tulum takım ve birde emzik nasıl mutlu olduk oğluşumlaaaa:)) bu arada erkenden olacak ama büttüüün öğretmen annelerimizin öğretmenler gününü kutluyorummm:))
benim doğuma 26 ocak dedi en son doktorumşimdi sırada bebeişin çamaşırları var onları yıkayıp yerleştiricem aralık ortasından sonrada bavul hazırlancak bavulum bu arada şeker pembesi
eşime de dun diorum ki bebek için çamaşırlarını yıkamaya sabun aloda daha 2 ay var doğsun diye bağırıyor bana meğer alacağı şeyi bebe şampuanı sanıyormuş akıllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?