2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

başta lierac krem alıcaktım sonra vazgeçtim
johnsons baby nin alovera özlü yağını kullnıyodum
başlarda nemlendirsede çok etkili olmuyodu kesin çatlak olucak gözüyle bakıyodum
geçen ay aynı yağın başlığı püskürtme şeklinde olanını aldım karnım hep nemli kalıyo
dediğim gibi benim cildimde çok kurudur ama şükür şimdilik sıkıntı yok
benim annemin karnı mayalanmış hamur gibi alt kısımları

bizde daha almadık kitanıdık bir abla markette belli alışveriş yapmış hediye olarak bebek bezi vermişler oda düşünmüş düşünmüş kime vereyim die biz aklına gelmişizgeçenlerde verdi saolsun

bence de...elleri mecbur bakacaklar öyle hazıra konmak yok....tam bebiş doğduğu zamanlarda eşimin de işleri acaip hafifliycek ben de ona güveniyorum

Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorum dedim ben tırnaklarını nasıl kesecem çok minikler diye eşimde ben keserim sen merak etme dedi dedim abana diyorlar ki nasıl kıyacan verecen babasına vermemen gerek diye kızdım onlara olurmu yaa oda babası cani değil ya diye.bunu diyen arkadaşımda yeni doğum yaptı eşine vermiyor çocuğu o yapamaz o edemez sonrada o çocukla cebelleşirken eşi gerine gerine yatıyormuş olurmu yaa babası ilgilenecek tabi ki.her işine bulaştıracam valla zaten heveste eder gibi geliyor oynamayla hopdik yapmayla olmaz.

bence de...elleri mecbur bakacaklar öyle hazıra konmak yok....tam bebiş doğduğu zamanlarda eşimin de işleri acaip hafifliycek ben de ona güveniyorum

ayy canım valla öyle diyorsunuzda hiç de öyle olmuyor onlar bebeğin ağladığını bile duymuyorlar bizim herife gece mama yapmaya gidiyorum salla ağlamasın derdim gelirdim ne gezer bizimki çoktan bırakmış beşiği uyumuş ama annelik öyle birşeyki sen onun tek sesiyle bile hemen ayağa dikiliyorsun eşim ben sana hayret ediyorum nasıl duyupda kalkıyorsun sen diyordu allahın verdiği bir his işte annelik ben hiç özellikle gece yardım göremedim inş sizler görürsünüz :)

kızlar kafam arap saçına döndü yardım edin.şu bebek şekeri işi. bi bebek çikolatası var bi bebek şekeri birde mevlüt şekeri siz ne yapıp dağatacaksınız. hastanede çikolata mantıklı geliyor mevlütte bebek şekeri mi yoksa mevlüt şekeri mi eve gelen misafirlere bebek şekeri dağıtılır her halde bi el atın yav bu arada sohbete ortadan girdim ama

bize de versinler bize deeee

ayyyy o dert bende de var köpeklerimizi yıkarken bile mesela bakıyorum sanki elinde çok iğreti duruyomuş gibi geliyo sen ver bana suyu tut yeter falan diyorum mesela...kendimi frenlemem lazım bu konuda yanlış da yapsa elinden almamam lazım ki yapa yapa öğrensin yoksa nerden öğrencek....

korkutma bizi kız bari bırak doğuma kadar hayal kuralım

Daha başımıza gelmediğinden anca zırt atıyoruz işte inşallah anacım yardım eder sonuçta çalışan anne olacaz hadi 2.dönem evdeyiz ama sonra iş başı yapılacak.allah içlerine bebeğe bakma aşkı versin:)

ben itnetnetten bebek şekeri yaptırmıştım eve gelenlere vermiştim mevlüt de dağıtmadım hastanede de yanıma gelenlere çukulota almış eşim böyle bebek şekkili falan onları vermiştik üçünüde yapmaya çalışırsan tuzlu gelebilir canım tabi sana kalmış bişi

valla hangi haftadan olduğun yazmıyo ama 26-30 arasında olduğun kesin ben erken diyenlerdenim ocakta hazırlarım ancak....teee şubatta doğurcaz şu an kasım ayındayız ne bu acele anlamadım ki

:) 31. haftaya girdim canım ne bileyim bazen böyle karnıma sancı giriyor eyvah diyorum çantam hazır değil :)

ay olmuyo evet, kireç lekesine sirke, çay lekesine limon filan tamam da, illaki kullanıyoruz çamaşır suyunu, olmuyor arkadaş , aslında hiç iyi değil özellikle yiyeceğe temas eden şeylerde hiç kullanmamak gerekiyomuş çünkü suyla tam temizlenmiyormuş bunu bile bile mecburen kullanıyoruz işte
benim eşimde yoldaymış pc başına gidip gelmekten işi bitiremedim, eline viledayı vericem heralde bende bugün

evt bende çalışıyorum benim oğlum hala gece kalkıp süt ,su istiyor ikincide olunca ne yapıcam bilmiyorum çok işyerinde masada uyuklarım artık

Onun kararını bende veremedim,gurbetteyim hastaneye kaç kişi gelecek şekeri mevlüte mi saklasam diyorum aynı yardımı bende istiyorumm:)

benim doğum yapacağım hastane bebek bisküvisi veriyo hani oluyo ya böyle bebiş ayağı şeklinde falan...hastaneye gelenlere ve ilk günlerde eve gelenlere ondan vercez...mevlütte de şeker yaptırcam

:) 31. haftaya girdim canım ne bileyim bazen böyle karnıma sancı giriyor eyvah diyorum çantam hazır değil :)

e o zaman hazırla kenarda dursun senin de için rahat etsin içindekiler kokup bozulacak şeyler değil ki en fazla yer kaplar ben çok rahat bi hatun olduğumdan pek öyle bi derdim yok da ondan öyle yazdım amaaaaaaaaan hazırlarız nolcak diyorum

Gece birine kalkınca diğerininde işini gör canım başka çare yok

:))) kız nasıl yapıcam onu yeni olan bebiş saat başı emmeye kalkabilir hatta uyumaz bile bütün gece ilk aylar en azından uykusu düzene giresiye kadar oğlum 2,5 yaşında onu uykudan kaldırıp süt içirmeye çalışırsam yırttırırı valla :)

öyle valla yapcak bişey yok...amaaan bu saatte yoldaysa eve geliyosa durduğun hata ver eline silsin benimki bu saatte eve gelse yemeği bile ona yaptırırım da çok geç geliyo şansına

teşekkürler fikrin için evet tuzlu olabilir biraz hem de abartı olacak gibi hepsinden görmemişin kızı olmuş hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…