- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.341
Lierac mı kullanıosun sende? ben 3. aydan itibaren bebe yağı, kakao - badem yağı ve 4.aydan beri de lierac kullanıyorum günde 2 kere şeklinde. ama önce göğüslerim çatladı şimdi de karnım çatlamaya başladıüstelik annem 3 doğum yaptığı halde hiç çatlağı yok, sanırım herkesin kendi teniyle alakalı.. Bir de doğumdan sonra kullanılan çatlakların görünümünü azaltan serumlar varmış, onlardan kullanıcam artık..
valla benimki de aynı onlara göre herşey için çok erken...daha bu hafta ikna edebildim bebek bezi alıp da kenara koymaya..o da artık göbeğim falan büyüdü bebek de tekmeliyo hissediyo ya ondan yani..yoksa kendi hissetmese hayatta almazdı...geçen ay daha kendi tam hissedemiyo diye almadı beyefendi daha doğmasına '1 yıl' varmış ne gerek varmış beze...ben de dedim alma o zaman doğunca 1 ayda alırsın 10 paket çocuk bezi aklın başına gelir dedim bu sefer aldı
gelmez miii her yeri kokuttun
tabi canımmmm kesin öyle yaparlar benimki de ben herşeyi yaparım ama altını temizleyemem midem bulanır diyo ben de bakarız diyorum tabi içimden de : eşek gibi temizliyceksin nihahahaa diyorum
güle güle kullanın canım
bence de...elleri mecbur bakacaklar öyle hazıra konmak yok....tam bebiş doğduğu zamanlarda eşimin de işleri acaip hafifliycek ben de ona güveniyorum
bence de...elleri mecbur bakacaklar öyle hazıra konmak yok....tam bebiş doğduğu zamanlarda eşimin de işleri acaip hafifliycek ben de ona güveniyorum
bizde daha almadık ki tanıdık bir abla markette belli alışveriş yapmış hediye olarak bebek bezi vermişler oda düşünmüş düşünmüş kime vereyim die biz aklına gelmişiz geçenlerde verdi saolsun
Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorum dedim ben tırnaklarını nasıl kesecem çok minikler diye eşimde ben keserim sen merak etme dedi dedim abana diyorlar ki nasıl kıyacan verecen babasına vermemen gerek diye kızdım onlara olurmu yaa oda babası cani değil ya diye.bunu diyen arkadaşımda yeni doğum yaptı eşine vermiyor çocuğu o yapamaz o edemez sonrada o çocukla cebelleşirken eşi gerine gerine yatıyormuş olurmu yaa babası ilgilenecek tabi ki.her işine bulaştıracam valla zaten heveste eder gibi geliyor oynamayla hopdik yapmayla olmaz.
ayy canım valla öyle diyorsunuzda hiç de öyle olmuyoronlar bebeğin ağladığını bile duymuyorlar bizim herife gece mama yapmaya gidiyorum salla ağlamasın derdim gelirdim ne gezer bizimki çoktan bırakmış beşiği uyumuş ama annelik öyle birşeyki sen onun tek sesiyle bile hemen ayağa dikiliyorsun eşim ben sana hayret ediyorum nasıl duyupda kalkıyorsun sen diyordu allahın verdiği bir his işte annelik ben hiç özellikle gece yardım göremedim inş sizler görürsünüz :)
ayy canım valla öyle diyorsunuzda hiç de öyle olmuyoronlar bebeğin ağladığını bile duymuyorlar bizim herife gece mama yapmaya gidiyorum salla ağlamasın derdim gelirdim ne gezer bizimki çoktan bırakmış beşiği uyumuş ama annelik öyle birşeyki sen onun tek sesiyle bile hemen ayağa dikiliyorsun eşim ben sana hayret ediyorum nasıl duyupda kalkıyorsun sen diyordu allahın verdiği bir his işte annelik ben hiç özellikle gece yardım göremedim inş sizler görürsünüz :)
kızlar kafam arap saçına döndü yardım edin.şu bebek şekeri işi. bi bebek çikolatası var bi bebek şekeri birde mevlüt şekeri siz ne yapıp dağatacaksınız. hastanede çikolata mantıklı geliyor mevlütte bebek şekeri mi yoksa mevlüt şekeri mi eve gelen misafirlere bebek şekeri dağıtılır her halde bi el atın yav bu arada sohbete ortadan girdim ama
valla hangi haftadan olduğun yazmıyo ama 26-30 arasında olduğun kesinben erken diyenlerdenim ocakta hazırlarım ancak....teee şubatta doğurcaz şu an kasım ayındayız ne bu acele anlamadım ki
ay olmuyo evet, kireç lekesine sirke, çay lekesine limon filan tamam da, illaki kullanıyoruz çamaşır suyunu, olmuyor arkadaş , aslında hiç iyi değil özellikle yiyeceğe temas eden şeylerde hiç kullanmamak gerekiyomuş çünkü suyla tam temizlenmiyormuş bunu bile bile mecburen kullanıyoruz iştemecbur kullancaz kullanmasan temizlenmiyo ki...bana da eşim sürekli uğraşma çamaşır suyuyla diyo ama napıyım başka şansım var mı? işten geliyo 9 da zaten..gelir gelmez kapıda eline banyo süngeriyle çamaşır suyunu tutuşturup hadi aşkım banyoyu bi ovuversene mi diyimhayır derim demesine o da yapar aslında ama kaç defa yapar asıl sorun burda
evt bende çalışıyorum benim oğlum hala gece kalkıp süt ,su istiyor ikincide olunca ne yapıcam bilmiyorumDaha başımıza gelmediğinden anca zırt atıyoruz işte inşallah anacım yardım eder sonuçta çalışan anne olacaz hadi 2.dönem evdeyiz ama sonra iş başı yapılacak.allah içlerine bebeğe bakma aşkı versin:)
ben itnetnetten bebek şekeri yaptırmıştım eve gelenlere vermiştim mevlüt de dağıtmadım hastanede de yanıma gelenlere çukulota almış eşim böyle bebek şekkili falan onları vermiştik üçünüde yapmaya çalışırsan tuzlu gelebilir canım tabi sana kalmış bişi
kızlar kafam arap saçına döndü yardım edin.şu bebek şekeri işi. bi bebek çikolatası var bi bebek şekeri birde mevlüt şekeri siz ne yapıp dağatacaksınız. hastanede çikolata mantıklı geliyor mevlütte bebek şekeri mi yoksa mevlüt şekeri mi eve gelen misafirlere bebek şekeri dağıtılır her halde bi el atın yav bu arada sohbete ortadan girdim ama
:) 31. haftaya girdim canım ne bileyim bazen böyle karnıma sancı giriyor eyvah diyorum çantam hazır değil :)
evt bende çalışıyorum benim oğlum hala gece kalkıp süt ,su istiyor ikincide olunca ne yapıcam bilmiyorumçok işyerinde masada uyuklarım artık
evt bende çalışıyorum benim oğlum hala gece kalkıp süt ,su istiyor ikincide olunca ne yapıcam bilmiyorumçok işyerinde masada uyuklarım artık
Onun kararını bende veremedim,gurbetteyim hastaneye kaç kişi gelecek şekeri mevlüte mi saklasam diyorum aynı yardımı bende istiyorumm:)
Gece birine kalkınca diğerininde işini gör canım başka çare yok
ay olmuyo evet, kireç lekesine sirke, çay lekesine limon filan tamam da, illaki kullanıyoruz çamaşır suyunu, olmuyor arkadaş , aslında hiç iyi değil özellikle yiyeceğe temas eden şeylerde hiç kullanmamak gerekiyomuş çünkü suyla tam temizlenmiyormuş bunu bile bile mecburen kullanıyoruz işte
benim eşimde yoldaymış pc başına gidip gelmekten işi bitiremedim, eline viledayı vericem heralde bende bugün
ben itnetnetten bebek şekeri yaptırmıştım eve gelenlere vermiştim mevlüt de dağıtmadım hastanede de yanıma gelenlere çukulota almış eşim böyle bebek şekkili falan onları vermiştik üçünüde yapmaya çalışırsan tuzlu gelebilir canım tabi sana kalmış bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?