2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

öyle valla yapcak bişey yok...amaaan bu saatte yoldaysa eve geliyosa durduğun hata ver eline silsin benimki bu saatte eve gelse yemeği bile ona yaptırırım da çok geç geliyo şansına

öyle valla yapcak bişey yok...amaaan bu saatte yoldaysa eve geliyosa durduğun hata ver eline silsin benimki bu saatte eve gelse yemeği bile ona yaptırırım da çok geç geliyo şansına
öğretmen olmanın faydaları işte, tek faydası da bu aslında

Doğum çantasını hazırlayan varmıııı ben hazırlamak istiyorum ama kimisi çok erken diyor

bende 31.haftama gırdım bıkac eksıgım kaldı onlarıda alım bugun yarın once kendı cantamı snrda bebısınkını tamamlıcam dursun bıkenarda okadar cok erken dogum duydumkı hepsıde hazırlıksz yakalandık falan dıolar oyuzden hazır olucam

sana katılıyorum En mantıklısı. Hazır olsun ne var ki sanki

aynenn wallaa bende buhafta ıcı kendı eksıklerımı tamamlayıp hazırlıycam cantasınıı sırtımda tasımıycam ya haa bos durmus ha dolu bıde benım bebek doğum pozısyonu kanalınada gırmıss neolurrr ne olmazzzzz

Rabbim yardımcımız olsun daha şimdi 1 kilo civarında 2 katı olunca ne yapcaz acep oğlumda diyo anne sabret bebeğimiz doğunca hepsi geçecek...

olsun o bile yeter...bi de yaz tatiliniz uzun tamam işte keşke maaşlarınızı da yükseltseler hakettiğinizin yarısını bile almıyosunuz..maalesef hiç bi meslek de almıyo o da ayrı mesele...

bence anne olunca enguzel meslek öğretmenlık benım karsı komsumda öğretmen saat 2 de gıdıyo okula aksam5 gıbı gelıyo cocuğa annesı bakıyo gec gttiği ıcın emzırme saatlerını toplu kullanıp bır gunu bosa cıkarttırdı cmt pazar pzt evde onun harıcındede gunde 3 saat okuldaa ohhhh

Doğum çantasını hazırlayan varmıııı ben hazırlamak istiyorum ama kimisi çok erken diyor

hımmm pijama takımımı sabahlığımı alıyıııımm bebişimin cicilerinide ütülüyüm çantamı dolabın kenarına koyucam kasım bitti sayılır benim sezeryan olcağından şubatın başlarında olur doğum dursun kenarda kime ne zararı var...

slm kuşlar ya çok şükür bir haftanın daha sonuna geldik
bugün sabah okula giderken çok zorlandım dışarda acaip bi yağmur
vardı ben de o soğukta boğazım ağrıya ağrıya sıcacık yatağımdan çıkıp
45 dk yoldan sonra okula gittim şu 2 hafta geçsin de bi 10 günlük rapor alcam
artık çekemiyorum ya
henüz geçmişi okumadım bi geçmiş yapıp geleyim baya kaynatmışsınız yine bişeyler

olsun o bile yeter...bi de yaz tatiliniz uzun tamam işte keşke maaşlarınızı da yükseltseler hakettiğinizin yarısını bile almıyosunuz..maalesef hiç bi meslek de almıyo o da ayrı mesele...
evet canım maaşımız zaten bildiğiniz gibi, o da değilde itibarımız yerlerde artık ne öğrenci ne de veli bize saygı duyuyor maaş fln değilde en çok canımı sıkan bu aslında, öğrencim öğretmenler gününde kendi bebeklik kıyafetlerini bana getireceğini söyledi diğeride eski oyuncaklarını...:44::44:5. sınıf öğrencisi bunlar küçükler aslında düşünememiş olabilirler ama yinede üzüldüm, muhtaç değiliz evet ama böyle şeyler duyunca da insanın canı sıkılıyor....
Rabbim yardımcımız olsun daha şimdi 1 kilo civarında 2 katı olunca ne yapcaz acep oğlumda diyo anne sabret bebeğimiz doğunca hepsi geçecek...
çok şeker yaa nasılda düşünüyo annesini

selam kızlar nasılsınız ben bugün paşamı görmeye gittim gayet iyi dedi doktor teyzemiz 1421 gr olmuşuz maşallah nstye soktu bide gizli sancın falan varmı bakalım dedi ondada bişey çıkmadı şükür rahim epey kalın erken doğum şimdilik görünmüyor dedi 2 ayda 7 kilo almışım iyi dedi yanlız bebeğimin boyunu söylemedi ya fl miydi boy kızlar ya

yok canım onlar içinden geldiği için demiştir daha minicik onlar öyle art niyetli düşünemezler bence...hangi mesleğe saygı kaldı ki? sizi öğrenciler bıçaklıyo dövüyo...doktoru hasta yakınları bıçaklayıp öldürüyo...eczacıyı dövüyolar para istiyo diye...askeri hapse atıyolar sebeplerini yazmaya gerek yok zira çok komik...polisi,memuru hepsini sıradan geçiriyolar...hiç bi mesleğe saygı güven kalmadı...10 sene önce memleket böyle değildi inşallah çocuklarımıza daha güzel bi ortam bırakabiliriz...

fl yi 7yle çarpıyosun canım

herkese merhabalar, oku oku gözlerim yandi vallah.
bügün seker testi yapildi bana cok sükür seker cikmadi. 1. 71 cikdi, 2. 167 cikdi, 3. yine 71 cikdi gayet iyi dedi simdiye kadar nasil besleniyorsan öyle devam edebilirsin dedi. (halbuki ne bulsam yiyorum hic dikkat etigim yok). bide tadida öyle igrenc degildi bildigimiz üzüm suyu icdim sadece onlar kendi bardagina birakmisdi o biraz migdemi bulandirdi icim almadi iciyim ama mecbur icdim, son 3. kani almalarina 15 dk kalmisdi dayanamadim lavaboya zor yetisdim ictgimi cikardim acdim migdem cok bulandi, sonununcu kandi bide 15 dk kalmisdi ins degerlerim dogru cikmisdir doktorada söylemedim cikardigimi biran önce ordan cikip yemek yemek istiyordum.
nst yapildi oda iyi cikdi cok sükür.
catlak konusu konusulmus benimde bu son 2 aydir göbegim kasiniyordu hep catlaklar olusdu vala görseniz göbegim türkiye haritasi gibi olmus simdiden

bakalım sonumuz ne olacak, doğru hani mesleğin itibari kaldı ki?
insanlar mı değişti bilmiyorum, globalleşicez derken kültür değer fln kalmadı herkes bencil bir şekilde yaşayıp gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…