2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım şeker yüklemesinde bende çıkarmaktan korkmuştum, sordum ilk 1 saat fln çıkarmadığın sürece sorun olmaz dediler, şeker çoktan kanına karışmıştır zaten midende kalmamıştır bişey merak etme sen..

fl 54,95mm diyo ama

54.95 mm 5.495 cm yapıyo canım onu da 7yle çarpıp cm olarak bulabilirsin...

bakalım sonumuz ne olacak, doğru hani mesleğin itibari kaldı ki?
insanlar mı değişti bilmiyorum, globalleşicez derken kültür değer fln kalmadı herkes bencil bir şekilde yaşayıp gidiyor...

amaaaaaan neyse bunlara dalarsak bunalım girip bu dünyaya bi çocuk getirmek istemiyorum a kadar gider bu konu...hepimiz anne olcaz çocuğumuzun nasıl yetişeceği bize bağlı...elimizden gelen herşeyi yapıp hayırlı evlat yetiştirmeye çalışcaz napalım...

merhabalar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum izninizle bende aranıza katılmak istedim

hoşgeldin o zaman aramıza...kaç haftalık hamilesin?

meltem gelmişsin hoşgeldin :):) okudun mu yazdığım mesajı? meraklardayım

inşallah hamileliğini sorunsuz tamamlayıp bi an önce alırsın oğluşunu kucağına ben de 2 gün önce 27. haftama girdim aynı günlerde doğum yapabilriz

ben normalde mart başı ama sezeryan olacağım için doktor 37-38. haftalar arası alacağım dedi doğuma bakalım daha önce 34.haftalık oğlumu kaybetmiştim o yüzden sezeryan olacağım .(testler falan hep sorunluydu malesef.. ) şimdi herşeyimiz kusursuz ve mükemmel gidiyor hayırlısı bakalım..

hangısı bacım valla ustun koru gecmıs yaptım de bakem sen bana bak evde 5 adet 9 yas 1 adet 14 aylık 2 adet 3 aylık bebek 4 yetıskın 1 hamıleydık nevrım dondu okuduklarımı anlamadım bıle

ayyy gerçekten miii? allah bu bebeğine ömür katsın canım....34. hafta da çok ileri bi hafta yaa seni üzmeyecekse nedenini sorabilir miyim? yani bayağı ileri bi hafta olduğu için merak ettim

Merhabalar
Bugün kontrolüm vardı bebeğim 1100 olmuş detaylı ultrasona girememiştim doktor epey inceledi elini kolunu ayaklarını yüzünü heryerini gördük çok şükür normal dedi şeker yüklemem idrar kan testim vardı onları yaptırdım sonuçlar maalesef kötü kanım düşük çıktı . kan şurubu verdi sabah akşam . İdrarda mikrop çıktı tekrar idrar kültürü istedi . Şekerimde yüksek dedi 100lük yapacam haftaya moralim bozuldu baya inş haftaya düzgün çıkar

hangısı bacım valla ustun koru gecmıs yaptım de bakem sen bana bak evde 5 adet 9 yas 1 adet 14 aylık 2 adet 3 aylık bebek 4 yetıskın 1 hamıleydık nevrım dondu okuduklarımı anlamadım bıle
geçmiş olsun yavrum, bende yarın 7-8 kişi ağırlıcam öğretmen arkadaşlar gelecekler..
doğum pozisyonları ile ilgili bişey paylaşmıştında sana ithafen dedin ya hani sonrada şöyle dedin
ama bız ders yaptk kiiiiiiiii
çok komik bi anlatım oldu neyse sen anladın

çok şükür okuyabildim off 20 sayfa oku oku bitmedi
aklımda kaldığı kadar yazayım, benim prensesimin ekim ayındaki
kontrolünde de kasım ayındaki kontrolündede baş pelviste sırt sağda
yazıyodu kağıtta doktorda bana gösterirken başın aşağıda olduğunu söyledi ama
hiç erken doğum demedi korktum şimdi, zaten şubatın ilk haftaso olarak görünüyorum
ama ocakta doğuracakmışım gibi geliyo
şerbet takımları yapmışsınız çok güzel ama ben şerbet sevmiyorum onun yerine öyle süslü
püslü çay takımları yapsam olmaz mı zaten kışın ortası gelenlerin içini ısıtır çay
bi de çatlak konusu konuşulmuş benim anneminde bütün karnı harita gibi ama tabi
4 çocuk doğurmuş birinden birinde mutlaka çatlamıştır ama ben her gece bebe yağı
sürüyorum şimdilik görünürlerde bir çatlak yok inşallah da doğurana kadar da olmaz:)

eee şekerim kaç gündür sizin yazdıklarınızı ben okuyom sayfa sayfa...bu sefer de sen bizimkileri oku hem nerdesin sen bakayım bütün gündür hesap ver
mısafır vardı

:) ya bız sosyal bılgıler dersı yaptık ogluslaaa bak vallaaaaa mondros lozan mudanya hepsını anlatabılırım:)

çok geçmiş olsun bende merak ettim canım, anladığım kadarıyla senin hatan değil...

valla şekeri bilemiycem sonuçta bi daha yaptıracaksın ama kan şurubunu kafaya takma ben aylardır içiyorum öyle..üstelik günde 5 ayrı ilaç,vitamin vs içiyorum..moralini hiç bozma bebişlerimiz iyi olsun da bunlar geçici şeyler zaten zamanımız da giderek azalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…