- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.381
canım şeker yüklemesinde bende çıkarmaktan korkmuştum, sordum ilk 1 saat fln çıkarmadığın sürece sorun olmaz dediler, şeker çoktan kanına karışmıştır zaten midende kalmamıştır bişey merak etme sen..herkese merhabalar, oku oku gözlerim yandi vallah.
bügün seker testi yapildi bana cok sükür seker cikmadi. 1. 71 cikdi, 2. 167 cikdi, 3. yine 71 cikdi gayet iyi dedi simdiye kadar nasil besleniyorsan öyle devam edebilirsin dedi. (halbuki ne bulsam yiyorum hic dikkat etigim yok). bide tadida öyle igrenc degildi bildigimiz üzüm suyu icdim sadece onlar kendi bardagina birakmisdi o biraz migdemi bulandirdi icim almadi iciyim ama mecbur icdim, son 3. kani almalarina 15 dk kalmisdi dayanamadim lavaboya zor yetisdim ictgimi cikardim acdim migdem cok bulandi, sonununcu kandi bide 15 dk kalmisdi ins degerlerim dogru cikmisdir doktorada söylemedim cikardigimi biran önce ordan cikip yemek yemek istiyordum.
nst yapildi oda iyi cikdi cok sükür.
catlak konusu konusulmus benimde bu son 2 aydir göbegim kasiniyordu hep catlaklar olusdu vala görseniz göbegim türkiye haritasi gibi olmus simdiden
hoşgeldinnn :):)merhabalar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum izninizle bende aranıza katılmak istedim
fl 54,95mm diyo ama
bakalım sonumuz ne olacak, doğru hani mesleğin itibari kaldı ki?
insanlar mı değişti bilmiyorum, globalleşicez derken kültür değer fln kalmadı herkes bencil bir şekilde yaşayıp gidiyor...
merhabalar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyordum izninizle bende aranıza katılmak istedim
27. haftama yeni girdim bir oğlum olacak inşallah.
canım şeker yüklemesinde bende çıkarmaktan korkmuştum, sordum ilk 1 saat fln çıkarmadığın sürece sorun olmaz dediler, şeker çoktan kanına karışmıştır zaten midende kalmamıştır bişey merak etme sen..
valla kızların dedıgı kadar ne cık cene yapıyonuz be oku oku bıtmedı gecmıssss
inşallah hamileliğini sorunsuz tamamlayıp bi an önce alırsın oğluşunu kucağına ben de 2 gün önce 27. haftama girdim aynı günlerde doğum yapabilriz
ben normalde mart başı ama sezeryan olacağım için doktor 37-38. haftalar arası alacağım dedi doğuma bakalım daha önce 34.haftalık oğlumu kaybetmiştim o yüzden sezeryan olacağım .(testler falan hep sorunluydu malesef..) şimdi herşeyimiz kusursuz ve mükemmel gidiyor hayırlısı bakalım..
geçmiş olsun yavrum, bende yarın 7-8 kişi ağırlıcam öğretmen arkadaşlar gelecekler..hangısı bacım valla ustun koru gecmıs yaptım de bakem sen bana bak evde 5 adet 9 yas 1 adet 14 aylık 2 adet 3 aylık bebek 4 yetıskın 1 hamıleydık nevrım dondu okuduklarımı anlamadım bıle
çok komik bi anlatım oldu neyse sen anladınama bız ders yaptk kiiiiiiiii
mısafır vardıeee şekerim kaç gündür sizin yazdıklarınızı ben okuyom sayfa sayfa...bu sefer de sen bizimkileri okuhem nerdesin sen bakayım bütün gündür hesap ver
:) ya bız sosyal bılgıler dersı yaptık ogluslaaa bak vallaaaaa mondros lozan mudanya hepsını anlatabılırım:)geçmiş olsun yavrum, bende yarın 7-8 kişi ağırlıcam öğretmen arkadaşlar gelecekler..
doğum pozisyonları ile ilgili bişey paylaşmıştında sana ithafen dedin ya hani sonrada şöyle dedin
çok komik bi anlatım oldu neyse sen anladın
çok geçmiş olsunben normalde mart başı ama sezeryan olacağım için doktor 37-38. haftalar arası alacağım dedi doğuma bakalım daha önce 34.haftalık oğlumu kaybetmiştim o yüzden sezeryan olacağım .(testler falan hep sorunluydu malesef..) şimdi herşeyimiz kusursuz ve mükemmel gidiyor hayırlısı bakalım..
Merhabalar
Bugün kontrolüm vardı bebeğim 1100 olmuş detaylı ultrasona girememiştim doktor epey inceledi elini kolunu ayaklarını yüzünü heryerini gördük çok şükür normal dedi şeker yüklemem idrar kan testim vardı onları yaptırdım sonuçlar maalesef kötü kanım düşük çıktı . kan şurubu verdi sabah akşam . İdrarda mikrop çıktı tekrar idrar kültürü istedi . Şekerimde yüksek dedi 100lük yapacam haftaya moralim bozuldu baya inş haftaya düzgün çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?