2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
mısafır vardı
:) ya bız sosyal bılgıler dersı yaptık ogluslaaa bak vallaaaaa mondros lozan mudanya hepsını anlatabılırım:)
hee anlaşıldı :) oh oh iyi olur sende tarihimizi öğren işte bende annemle ödev yapmaya yazılılara çalışmaya bayılırdım :)

amannnnn benım de karnım harıta gıbı ama umrum degılll valla yazın gıyıyorum bıkınımı guneslenıyorum valla

mısafır vardı

:) ya bız sosyal bılgıler dersı yaptık ogluslaaa bak vallaaaaa mondros lozan mudanya hepsını anlatabılırım:)

tamam bugünlük bahaneni geçerli sayıyorum sen bu akşam bacaklarını dik de öyle yat bacım yoksa yarın çıkar acısı o nası kalabalık bi misafir güruhuymuş öyle yaw

ayyy gerçekten miii? allah bu bebeğine ömür katsın canım....34. hafta da çok ileri bi hafta yaa seni üzmeyecekse nedenini sorabilir miyim? yani bayağı ileri bi hafta olduğu için merak ettim

üzüntüden suyum gelmişti 25 26 haftalar arsı hap vermişti doktor erken doğum olmasın diye sonra bir baktım hareketleri kesildi muaynedede 2 gün o şekilde karnımda kaldığını gördü doktorum otopsi yapıldı birşey çıkmadı ama doktorum aşırı üzüntü bile bebeğini etkiler kalbini durdurmaya kadar bile demişti sanırım o yüzden kesin bir sebebi yok ama amniosentez de olmuştum doktorumda pek ilgili değildi. ondan bir kaç hafta sonra suyum gelmişti belkide ona bağlıdır bilmiyorum hayırlısı böyleymiş dedim allahıma şükür şimdi çok sağlıklı bir hamilelelik geçiyorum ..başka bir doktora gidiorum şimdi doktorum ilk hamileliklerde nadirde olsa böyle şansızlıklar olduğunu söyledi bir şanssızlık başından geçmiş biz takip ettiğimiz sürece aynı şey bir daha olacak diye bir şey yok dedi şimdiye kadar sorunsuz ağrısız sızısız geçiyorum çok şükür eskiye dairde bir şey düşünmüyorum bebeğim stres olmasın diye..

hee anlaşıldı :) oh oh iyi olur sende tarihimizi öğren işte bende annemle ödev yapmaya yazılılara çalışmaya bayılırdım :)
dun oğluma dedım kı ders yaparken annecım bunları ıyı ogren sonra cok lazım olacak dedım neden dedı ılerde cocugunla ders yaparken ısıne yarıyor da ondan dedım:

bu arada bugun arkadas ıcımı daralttı 21 aralıkta boyut degısecekmıs erzak falan depolamak lazımmıs oğlunu okula kocasını ıse gondermeyecekmış ıcım daraldı valla

tamam bugünlük bahaneni geçerli sayıyorum sen bu akşam bacaklarını dik de öyle yat bacım yoksa yarın çıkar acısı o nası kalabalık bi misafir güruhuymuş öyle yaw
valla buyukler sagolsun hıc ıs yaptırmadılar bulaşıkları bıle yerlestırıp gıttıler ama salıhın odası perttı kagıt kesmısler pastel boyalar bembeyaz masayı boyamıs her yerde monopoly paraları yerde mınnak mınnak kagıtar anam agladııı

sabahda 10 da dr randevum varr

canım yaa Rabbim yaşatmasın bir daha, amniyosentezden sonra düşük olabiliyormuş duymuştum bende, belki ikisi üstü üste gelmiştir sende, dikkatli olalım hepimiz bebeğin hareketlerini takip etmek lazım...
eskiyi bırakıp şu ana odaklanmanda çok güzel, daha da sağlıklı olur böylece hiç etkilenmez annesi yavrucuğun haha süpersin yaa, kız insan üniversiteye gidince lazım olacak fln diyeydin bari Allah seni
aman okulda işteyken etkilenmeyeceklermiymiş ne saçma şey yaa çok komik bişey olacaksa her yerde hepimize olacak işte amaaan

üzüldüm yaa sebebini bulamamalrı da ilginç ama bazen 2-3 aylık bebeklerde bile uyurken durup dururken bebek ölümleri olabiliyo sebepsiz bebek ölümü deniyo hatta belki öyle bişeydir...ama olacağı varmış allahın takdiri elimizden böyle durumlarda bişey gelmiyor maalesef...allah bu yavruna sağlık sıhhat versin

tşk ederim canım aynen öyle çok hareketli bu sıpa 16 haftamdan beri hissediyorum allahıma şükür bir kere ne midem bulandı nede başım döndü çok rahat geçiyorum ama karnım epeyce bir top şekline girdi :)

anaammmmmm görüntüyü hayal bile edemiyorum...yat da dinlen bari artık....ayy yarın oğluşunu görceksin ne güzelll benim daha 3 hafta var

ay hiç duymamıştım cnm neymiş o boyut değişimi
acaba o mu farklı bi dünyada yaşıyo ya da bizmi çok
cahil kaldık :)

amannnnn benım de karnım harıta gıbı ama umrum degılll valla yazın gıyıyorum bıkınımı guneslenıyorum valla

doğumdan sonra doğumdaki kadar da kalmıyo diyolar
ama işte neden önlem almadım demiyim die sürüyorum bişeyler
eğer yine de çatlarsa sonuçta ben elimden geleni yaptım dicem,
sanki sınava giriyomuşum gibi konuştum birden

benimkide kocaman oldu :) küçük öğrencilerimden biri öğretmenim siz bu kadar şişko olamazsınız ne oldu size dedi dün o vücuda o göbeğin olamayacağını tahmin etti sanırım :)

bende çıktım kızlar yemek hazırlayım, çok acıktım sonrada yarına hazırlık yapıcam pastaların bi kısmını yapayımda koştur koştur olmasın

Son düzenleme:
bizim okulda öğretmenler günü pazartesi kutlanacak
ama ben pazartesi yemin töreninde olcam bugün bi öğrencim
gelmiş diyoki hocam kızınıza hediye buldum ama size henüz bulamadım :)
pazartesi vercem dedi ben de pazartesi yokum salı gelcem dedim önce üzüldü sonrada sevindi
arkadaşlarına döndü ben de hala ordayım ama dedi ki salı bize dersi de var hem süpriz
yapmış oluruz dedi :)

Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş geçmez dediğimiz günler geçti şurada çok kalmadı doğuma :) ben hamileliğim sürersince kan hapı kullanmadım hani gene kan normal de idrarda iltihap neden oldu haftaya sonuç çıkacak normaldesucuk sevmeyen ben bu hafta çiğ sucuk yedim aceba idrardaki mikroba neden olurmu ?

ahcanım çok üzüldüm allah bebeğine uzun ömür versin amniosentez sonrası olabiliyor duymuştum zaten bu gebeliğimde ne ikili ne üçlü yaptırmadım okadr çok yalnış sonuçlar çıkıyor ki olan anneye oluyor hamileliği boyunca üzüntü çeksin dursun

aman ii canım erken olmasın bütün bebişler zamanında gelsin inşallah benim bir arkadasın kzıı olacaktı sürekli bebğine ne zamn gelecen ben seni cok merak ediyorum hadi gel diye diye 8 aya girerken doğum yaptı herşey yolundayken bebk annesinişn sesine şimdiden kulak veriyormuş doktor söylemediyse elinde ultrason kağıdı varsa orda yazar yoksa bir diğer aya inşallah
canım diğer bebğine üzüldüm allahım bu bebğne sağlıklı uzun ömür verir inşallah ilk bebkte oluyor bende ilk bebeğimi kaybettim zor ama allah sabrını veriyor inşallah bu bebğimizi sorunsuz kucağımıza alırız
ohh maşallah kilosu iyiyimiş sen morelini bozma tatlım allah büyük herşey yoluna girer unutma herseyin ilacı moral

slm kızlar ben geldim
ilk bebeğin için çok üzüldüm, bu bebeğini sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah...

Çok üzüldüm yaaa benimde ilk gebeliğim birsürü vesvese içindeyim zaten allah uzun ömür versin sana ve bebeğine...

:))))) hepderler ya matematık ıcın falan o x y formullerı fızık kımyada ogrendıklerımız gunluk hayatt ne ıse yarayacak dıye ben ona ıstınaden dedım cocugun olunca ıse yarıyor:
anaammmmmm görüntüyü hayal bile edemiyorum...yat da dinlen bari artık....ayy yarın oğluşunu görceksin ne güzelll benim daha 3 hafta var

aman valla begenmeyen kucuk ıogluna almasın dıyıp gecıyorum , benım bunyem alerjık ve hassas her trlu urunu kullanamıyorum vucuduma ılk hamılelıgımde bebeyagı surdum alerjı yaptı bıraktım genetıgımde de varmıs catlamak cok zor olmadı yanı bıde ustune tombıs bır bebek tasıyınca ama sadece gobegım catlak gogsumde kalcamda bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…