2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
mısafır vardı

:) ya bız sosyal bılgıler dersı yaptık ogluslaaa bak vallaaaaa mondros lozan mudanya hepsını anlatabılırım:)

kız senin salih 4. sınıfa mı gidiyor. bugün bende bu konuları anlattım o savaştan o savaşa yorulduk çocuklarla hatta biri lozanı imzaladık diyince bi daha savaş olmadımı öğretmenim dedi olmadı dedim çocuk şükür dedi yav

canm senn cnsyet nıoldu yaaa hala ogrenemdnmı meraktayım valla:)

evet canım akşam sosyal bılgıler kıtabından bu konunun(6 sayfa) ozetını cıkardık anam agladı . ama kac senedır ılk defa devlet kıtaplarında bı konu duzgun ıslenmış o yazılarıda hazırlayan ögrencıler oldugu ıcın heralde:))))

cnm dediğin gibi yapıda varsa çatlıyo işte
ben de ergenlikte birden boy attım ve geliştim o yüzden
vücudum kaldıramadı benim de göğsümde ve belimde çatlaklar
var bide göbişimde olursa kadro tamamlanır heralde :)

ay aylardır beklediğim an geldi aşure ayııııııııı :):):):)
yarın annem yapacak ne zamandır bunun hayaliyle yaşıyorum
çok şükür yarın hayalime kavuşcam :):):):)

evet öğrencinin halinden öğrnci anlar tarihe boğmamışlar çocukları konunun önemini vurgulamışlar. bende haftasonuna özet verdim içim acıya acıya anneler kızacak ama yapcak bişey yok neyse ben bizimkine anlatırken zorlanmayacağım babasıda lisede anaokulu ilkokul benden ortaokul lise babadan destek ünide baksın başının çaresine çenem düştü yav

bende ıstyrummm her yerde asure goryrum annem yapamadı bu sefer babamn rahatsızlıgı grdı ınsalalh bırılerı yaparda yerım

sız sanslıınız oğretmen cocugu olunca , bende bu sene baya cektım elımı etegımı uzerınden bebek dogunca bocalamasın annem kardesım yuzunden benım derslerımle ılgılenmıyor demesın dıye gerı duruyorum bakalım ama akşam coktu beraber cıkardık ozetı

bizde açtık aşure mevsimini velilerimiz sağ olsun haftasonuda annem yapacak. ama benim başım tatlılarla dertte az yemek yiyorum ama hergün tatlı yiyesim var. şeker sonuçlarınıda daha doktora göstermedim korkuyorum :18: gerçi laborant önemli bi sonuç çıkarsa ararız dedi

bugun nedense benı erken dogum korkusu sardı ılk hamılleıgımde bu haftalarda yasamıstım sadace tuvalete kalkma ıznım vardı psıkolojık heralde her sancıda tırsıyorum

bugun nedense benı erken dogum korkusu sardı ılk hamılleıgımde bu haftalarda yasamıstım sadace tuvalete kalkma ıznım vardı psıkolojık heralde her sancıda tırsıyorum

erken doğum korkusu nedense bende de var. doktor öle bişeyde sölemedi ama. galiba dönemsel bu olaylar ilk 4 ay düşük korkusu sonra tahlil korkusu şimdide erken doğum korkusu. geçen kocişe diyorum erken doğumu önlemek için neler yapmalıyım bi araştırıyım. o da dedi bunları kafaya takma yeter haklı galiba

bızdekı sorum kocamda da var bıraz fazla hareket edınce baslıyor soylenmeye akıllanmadınmı ılk hamıllelgınde bılmıyomusun basına gelenlerı v.s erken dogum rızkını en cok o hatırlatıyor bana

bızdekı sorum kocamda da var bıraz fazla hareket edınce baslıyor soylenmeye akıllanmadınmı ılk hamıllelgınde bılmıyomusun basına gelenlerı v.s erken dogum rızkını en cok o hatırlatıyor bana

şartlı koşullanma olmuş kocişi karşıda görünce beyne erken doğum uyarısı geliyor yani korku geçene kadar gözleri ve kulakları kapa kocişe yanlış hatırlamıyorsam başka kapılarıda kapatmıştın tam olsun

bana hatırlatan yok hamilelik tecrübem de yok doktora göre erken doğum riskim de yok ama ben de tırsıyorum

dogru hatırlıyosun kardıs kardıs yatıyoz ıste sarılmak da yasak mınık oglu basıyo tekmeyııııı ıstemıyo babasını

ay bıde etrafta herkes dogum az kalmıs galıba falan deyınce ruhum daralıyorrr bıde sen 7 aylık boylesen 9 aylık nası olcan dıyolarrrr

amaan takma bugünde baba bi öğretmen arkadaş görmeyele ne kadar değişmişsin bugün çok yemek yedin galiba dedi. eşide hamile 36. haftası onada öle takılıyomuş dedim benim kociş böle takılsa zindan ederim dünyayı ona herhalde daha ağzından kilo ile ilgili tek bi kelime çıkmadı tanıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…