- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.441
ay bıde etrafta herkes dogum az kalmıs galıba falan deyınce ruhum daralıyorrr bıde sen 7 aylık boylesen 9 aylık nası olcan dıyolarrrr
bugun kılo muhabbetı oldu 2 arkadas 3 ay once dıgerı 14 ay once dogum yaptı , bana dogumdan sonra verırsın sadece gobegın cok buyumus yuzun sısmıs dedıler alt tarafında hıcbısey yok dedıler mutlu oldum hıhıhı:)çok şükür etrafımda öyle insan yok olsa heralde direk boğazına sarılırım...hatta yakınımda daha önce doğum yapanlar 25-30 kilo civarı aldıkları için genelde aaaa şuna bak bi tek karnı var tepkileri alıyorum halbuki normal sınırın üstündeyim ama olsun mutlu oluyorumyazın bi kişi vardı o zaman allahtan 2 kilo falan almıştım 2 çocuğu vardı habire ay hamilelikte o kadar kilo almalarını hiç anlamıyorum ben birini 9 diğerini 10 kiloyla doğurdum diyip duruyodu o zaman şimdiki gibi kilo almış olsaydım kesin boğardım..bi de görsen 45 kilo falan üflesen uçacak kaç kilo alabilir ki en fazla o bünyeye herkesin durumu farklı yani bu hava atılacak bi konu mu sanki ay yine sinirlendim aklıma gelince yaa allahtan sonra bi daha görmedim şimdi görsem de öyle dese heralde sen kendine bak ne popo var ne göğüs var hiç bişey yok az ye de kilo al bu ne böyle derim gıcıklık değil mi o şişko muamelesi yaparsa ben de tahta muamelesi yaparım
yaa benımkı ogluyla bır oluyorlar bıde dr u alıyolar 3 u birden dalga gecıyor benleamaan takma bugünde baba bi öğretmen arkadaş görmeyele ne kadar değişmişsin bugün çok yemek yedin galiba dedi. eşide hamile 36. haftası onada öle takılıyomuş dedim benim kociş böle takılsa zindan ederim dünyayı ona herhalde daha ağzından kilo ile ilgili tek bi kelime çıkmadı tanıyo beni
fl 54,95mm diyo ama
Allah bidaha göstermesin. Bu bebeğin sağlıklı, sıhhatli gelir inşallah..üzüntüden suyum gelmişti 25 26 haftalar arsı hap vermişti doktor erken doğum olmasın diye sonra bir baktım hareketleri kesildi muaynedede 2 gün o şekilde karnımda kaldığını gördü doktorum otopsi yapıldı birşey çıkmadı ama doktorum aşırı üzüntü bile bebeğini etkiler kalbini durdurmaya kadar bile demişti sanırım o yüzden kesin bir sebebi yok ama amniosentez de olmuştum doktorumda pek ilgili değildi. ondan bir kaç hafta sonra suyum gelmişti belkide ona bağlıdır bilmiyorum hayırlısı böyleymiş dedim allahıma şükür şimdi çok sağlıklı bir hamilelelik geçiyorum ..başka bir doktora gidiorum şimdi doktorum ilk hamileliklerde nadirde olsa böyle şansızlıklar olduğunu söyledi bir şanssızlık başından geçmiş biz takip ettiğimiz sürece aynı şey bir daha olacak diye bir şey yok dedi şimdiye kadar sorunsuz ağrısız sızısız geçiyorum çok şükür eskiye dairde bir şey düşünmüyorum bebeğim stres olmasın diye..
canm senn cnsyet nıoldu yaaa hala ogrenemdnmı meraktayım valla:)
yaa benımkı ogluyla bır oluyorlar bıde dr u alıyolar 3 u birden dalga gecıyor benle
kızlar kendime aldığım cicişlerim.
.Eki Görüntüle 559900 bu üşürüm diye aldığım pofuduk pijamam
Eki Görüntüle 559901 pofuduk patiklerimm
Eki Görüntüle 559902 Eki Görüntüle 559903 bunlar ince pijamalrımm
Eki Görüntüle 559905
Eki Görüntüle 559906 bu da emzirme önlüğümüz..
gule gule gıy canım ben daha gecelık asamasına gelemedım daha:))))kızlar kendime aldığım cicişlerim.
.Eki Görüntüle 559900 bu üşürüm diye aldığım pofuduk pijamam
Eki Görüntüle 559901 pofuduk patiklerimm
Eki Görüntüle 559902 Eki Görüntüle 559903 bunlar ince pijamalrımm
Eki Görüntüle 559905
Eki Görüntüle 559906 bu da emzirme önlüğümüz..
Hepsi çok güzel güzel günlerde giyin inşallh.. ben de emzirme önlüğünün mavisini aldım, ama sonra bi denedim beyazlı ya gayet içi görünüo nasıl kullanıcaz bilemiyorum :)
benimkide açık renk oldu ama pek dikkat etmedim açıkcası gösterirmi diye??
tuğbacııımmmmm ben yaptım bu akşam aşure kuşum yaa, istdaysan gel yedireyim sanabende ıstyrummm her yerde asure goryrum annem yapamadı bu sefer babamn rahatsızlıgı grdı ınsalalh bırılerı yaparda yerım
kız delüüüüüüüüüüüüüüüü emın ol doguruyo olsan bu kadar rahat yazamazdınnn:) ama neden dr u aramadın yaaakızlar selammm.. bugün öğle saatlerinde belimden karnıma doğru olan garip kasılmaların yarım saatte bir geldiğini fark ettim.:44: 1, 2, 3 derken baktım ki bunlar düzenli ve yavaştan bana çığlık attırıyor.
ahan da doğuruyom dedimablamı aradım sordum anlattım böle böle oluyo dedim. dedi bu doğum doktorunu ara! ne kızın cicilerini yıkadım ne doğum çantası hazır ne ben hazırım... dedim önce bi karnımı doyurayım aç karınla gücüm olmaz. sonra da dedim ılık duş alayım da açılma rahat olsun bari. vs vs.. bu arada kocam da derste 2 saat sonra bitecek dersi. aramadım telaş yapmasın nasılsa yetişiriz daha erken diye. aklıma gelen herşey oldu nerdeyse. bi suyum gelmedi.
bikaç saat geçti annem aradı. ablam haber vermiş. dedi naptın? ben dedim bebeğin hastane çıkışını yıkıyom.doğurursam haber veririm. annem de dedi ben de patik örüyom hızlı hızlı.
korkmayın panik yok. yanlış alarm galiba!hala ara ara giriyo kasılmalar da.. inşallah bu gece gelmez. ben hep sabaha karşı adet olurdum olursa o saatlerde bekliyom. kocamın da hala haberi yok ve eve de gelmedi henüz.
dün gece de birlikte olmuştuk. yasak hafta da geldi halbuki. eşim dedi garip bi koku var. dedim alla alla fazla akıntım geldi o yüzden oldu heralde. sabah da kalkınca bi araştırayım dedim hani erken doğuma sebep olur mu falan diye. risk yoksa olmazmış ama benimki riskli? kafa karıştı tam yani.:44:
neyse kızımın cicileri hazır, yıkadım kurutuyom.
tuğbacııımmmmm ben yaptım bu akşam aşure kuşum yaa, istdaysan gel yedireyim sanababan çıktı mı cnm yoğun bakımdan iyidir inşallah?
kızlar selammm.. bugün öğle saatlerinde belimden karnıma doğru olan garip kasılmaların yarım saatte bir geldiğini fark ettim.:44: 1, 2, 3 derken baktım ki bunlar düzenli ve yavaştan bana çığlık attırıyor.
kızlar selammm..
birsyyy ne doğurması daha dur kız çok erken değil mi?
gerçi annem dün bendeydi bebeler 6 aylık bile doğsalar kendilerini tamamlarlarmış.
eski zaman insanı ne rahat biz mi çok pimpirikliyiz anlamadım
kızlar selammm.. bugün öğle saatlerinde belimden karnıma doğru olan garip kasılmaların yarım saatte bir geldiğini fark ettim.:44: 1, 2, 3 derken baktım ki bunlar düzenli ve yavaştan bana çığlık attırıyor.
ahan da doğuruyom dedimablamı aradım sordum anlattım böle böle oluyo dedim. dedi bu doğum doktorunu ara! ne kızın cicilerini yıkadım ne doğum çantası hazır ne ben hazırım... dedim önce bi karnımı doyurayım aç karınla gücüm olmaz. sonra da dedim ılık duş alayım da açılma rahat olsun bari. vs vs.. bu arada kocam da derste 2 saat sonra bitecek dersi. aramadım telaş yapmasın nasılsa yetişiriz daha erken diye. aklıma gelen herşey oldu nerdeyse. bi suyum gelmedi.
bikaç saat geçti annem aradı. ablam haber vermiş. dedi naptın? ben dedim bebeğin hastane çıkışını yıkıyom.doğurursam haber veririm. annem de dedi ben de patik örüyom hızlı hızlı.
korkmayın panik yok. yanlış alarm galiba!hala ara ara giriyo kasılmalar da.. inşallah bu gece gelmez. ben hep sabaha karşı adet olurdum olursa o saatlerde bekliyom. kocamın da hala haberi yok ve eve de gelmedi henüz.
dün gece de birlikte olmuştuk. yasak hafta da geldi halbuki. eşim dedi garip bi koku var. dedim alla alla fazla akıntım geldi o yüzden oldu heralde. sabah da kalkınca bi araştırayım dedim hani erken doğuma sebep olur mu falan diye. risk yoksa olmazmış ama benimki riskli? kafa karıştı tam yani.:44:
neyse kızımın cicileri hazır, yıkadım kurutuyom.
tuğbacııımmmmm ben yaptım bu akşam aşure kuşum yaa, istdaysan gel yedireyim sanababan çıktı mı cnm yoğun bakımdan iyidir inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?