2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay bıde etrafta herkes dogum az kalmıs galıba falan deyınce ruhum daralıyorrr bıde sen 7 aylık boylesen 9 aylık nası olcan dıyolarrrr

çok şükür etrafımda öyle insan yok olsa heralde direk boğazına sarılırım...hatta yakınımda daha önce doğum yapanlar 25-30 kilo civarı aldıkları için genelde aaaa şuna bak bi tek karnı var tepkileri alıyorum halbuki normal sınırın üstündeyim ama olsun mutlu oluyorum yazın bi kişi vardı o zaman allahtan 2 kilo falan almıştım 2 çocuğu vardı habire ay hamilelikte o kadar kilo almalarını hiç anlamıyorum ben birini 9 diğerini 10 kiloyla doğurdum diyip duruyodu o zaman şimdiki gibi kilo almış olsaydım kesin boğardım..bi de görsen 45 kilo falan üflesen uçacak kaç kilo alabilir ki en fazla o bünyeye herkesin durumu farklı yani bu hava atılacak bi konu mu sanki ay yine sinirlendim aklıma gelince yaa allahtan sonra bi daha görmedim şimdi görsem de öyle dese heralde sen kendine bak ne popo var ne göğüs var hiç bişey yok az ye de kilo al bu ne böyle derim gıcıklık değil mi o şişko muamelesi yaparsa ben de tahta muamelesi yaparım

bugun kılo muhabbetı oldu 2 arkadas 3 ay once dıgerı 14 ay once dogum yaptı , bana dogumdan sonra verırsın sadece gobegın cok buyumus yuzun sısmıs dedıler alt tarafında hıcbısey yok dedıler mutlu oldum hıhıhı:)

yaa benımkı ogluyla bır oluyorlar bıde dr u alıyolar 3 u birden dalga gecıyor benle

fl 54,95mm diyo ama

5,5 cm olarak kabul edip 7 ile çarparsan 38.5 falan oluyo bebişin boyu..

Allah bidaha göstermesin. Bu bebeğin sağlıklı, sıhhatli gelir inşallah..

kızlar kendime aldığım cicişlerim.
. bu üşürüm diye aldığım pofuduk pijamam

pofuduk patiklerimm

bunlar ince pijamalrımm

bu da emzirme önlüğümüz..

Hepsi çok güzel güzel günlerde giyin inşallh.. ben de emzirme önlüğünün mavisini aldım, ama sonra bi denedim beyazlı ya gayet içi görünüo nasıl kullanıcaz bilemiyorum :)

Hepsi çok güzel güzel günlerde giyin inşallh.. ben de emzirme önlüğünün mavisini aldım, ama sonra bi denedim beyazlı ya gayet içi görünüo nasıl kullanıcaz bilemiyorum :)

benimkide açık renk oldu ama pek dikkat etmedim açıkcası gösterirmi diye??

kızlar selammm.. bugün öğle saatlerinde belimden karnıma doğru olan garip kasılmaların yarım saatte bir geldiğini fark ettim.:44: 1, 2, 3 derken baktım ki bunlar düzenli ve yavaştan bana çığlık attırıyor.

ahan da doğuruyom dedim ablamı aradım sordum anlattım böle böle oluyo dedim. dedi bu doğum doktorunu ara! ne kızın cicilerini yıkadım ne doğum çantası hazır ne ben hazırım... dedim önce bi karnımı doyurayım aç karınla gücüm olmaz. sonra da dedim ılık duş alayım da açılma rahat olsun bari. vs vs.. bu arada kocam da derste 2 saat sonra bitecek dersi. aramadım telaş yapmasın nasılsa yetişiriz daha erken diye. aklıma gelen herşey oldu nerdeyse. bi suyum gelmedi.

bikaç saat geçti annem aradı. ablam haber vermiş. dedi naptın? ben dedim bebeğin hastane çıkışını yıkıyom. doğurursam haber veririm. annem de dedi ben de patik örüyom hızlı hızlı.

korkmayın panik yok. yanlış alarm galiba! hala ara ara giriyo kasılmalar da.. inşallah bu gece gelmez. ben hep sabaha karşı adet olurdum olursa o saatlerde bekliyom. kocamın da hala haberi yok ve eve de gelmedi henüz.

dün gece de birlikte olmuştuk. yasak hafta da geldi halbuki. eşim dedi garip bi koku var. dedim alla alla fazla akıntım geldi o yüzden oldu heralde. sabah da kalkınca bi araştırayım dedim hani erken doğuma sebep olur mu falan diye. risk yoksa olmazmış ama benimki riskli? kafa karıştı tam yani.:44:

neyse kızımın cicileri hazır, yıkadım kurutuyom.

bende ıstyrummm her yerde asure goryrum annem yapamadı bu sefer babamn rahatsızlıgı grdı ınsalalh bırılerı yaparda yerım
tuğbacııımmmmm ben yaptım bu akşam aşure kuşum yaa, istdaysan gel yedireyim sana baban çıktı mı cnm yoğun bakımdan iyidir inşallah?

kız delüüüüüüüüüüüüüüüü emın ol doguruyo olsan bu kadar rahat yazamazdınnn:) ama neden dr u aramadın yaaa

ay korkuttun beni yaa, benim de akşamüstü kuyruk sokumuma bi ağrı girdi, akşam da kasığımda bi aprı başladı, şu anda regl ağrısı gibi bütün karnıma yayıldı, daha erken dedim kendi kendime çağırmıyım doğumu diye düşünmedim ama sen yazınca korktm :) neyseki benim gecelik hastane çıkışı fln hazır

Aman dur daha erken inşallah değildir doktorunu ara devam ederse ve mümkünse eşine haber ver :) annen de pek hoş doğrusu patik örüyo acele acele :) yani düşünüyorum da öyle birşey olsa Allah korusun , hiç hazırlığım yok :) zamanında gelsin inşallah sağlıkla.

selam hatunlar öğleden sonra işler acayip yoğunlaştı giremedim ne var ne yok ? czx_23 tü sanırım hoş geldin rabbim bi daha evlat acısı göstermesin , hiçbirimize de sana da. mlklc güle güle giy aldıkların çok güzelmiş. birsy ne diyon kızımmm bak sakın doğurayım falan de me haa ??? anneni de tebrik ettim bu arada koşup sana geleceğine patik örüyo hızlı hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…