2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kız delüüüüüüüüüüüüüüüü emın ol doguruyo olsan bu kadar rahat yazamazdınnn:) ama neden dr u aramadın yaaa

yaa düzeni bozuldu çünkü anlayamadım ki ben de.:44: duş aldım da iyi mi geldi? ama böyle adet oluyomuşum gibi. midem bile bulanıyo bi yandan. ara sıra geliyo gene ama 10 saat oldu daha çok şiddetlenmesi sıklaşması lazımdı di mi yani doğumsa? hani yerimde duramıyacak kadar? bazı kadınlar sancıyı hissetmiyomuş nerdeyse hani nstde çıkıyo ya. belki de kaçırıyorum bazılarını ama son 10 dkdır 2 kere oldu la. gündüzkinden biraz daha şiddettli. off noluyo meltem böle mi oluyo kız? şu karında toplanma dokununca sertlik hissi de doğum belirtisi mi yoksa yalancı sancı belirtisi mi yaa?:44:
suyum gelmediği için panik yapmıyorum. eşim de geldi bişey olursa gideriz hastaneye diyo. pzt kontrol vardı aslında. cahillik işte insan deneyimsiz olunca anlamıyor.

kızım sacmalama gıt bı acıle ınsan hıc erken dogacak bebegın dogum sancısını bekler mı? gıt dr a serumla ılaçla durdururlar dogumu dogum sancısı ıse cıger gelıstırıcı ıgne falan yaparlar sacmalama hemen gıt

aynı şeyleri yaşıyorz benim de midem bulanıyo kusucak gibi hissediyorum. Sana msj da attım. Hastaneyi aradım bi anda 1 litre su içip sol tarafına yat dedi doktor, geçmezse gel dedi. bende işe yaramadı gibi ama sen de bi dene istersen

ya kızlar benm karın cok gerılıo tas gıbı off bende korkmaya basladım benm kontrol taaaa 4 aralıkta bu karnım nıe bukadar gerılıo sımdı aklıma takılıo

ya kızlar benm karın cok gerılıo tas gıbı off bende korkmaya basladım benm kontrol taaaa 4 aralıkta bu karnım nıe bukadar gerılıo sımdı aklıma takılıo

off tuğba yaa bende ölee gerim gerim geriliorum artık karnım acıyoo bide kızım ittire kaktıra resmen iyice gerdi yarın doktor randevumuz var sorucam sanada bilgi veririm

off tuğba yaa bende ölee gerim gerim geriliorum artık karnım acıyoo bide kızım ittire kaktıra resmen iyice gerdi yarın doktor randevumuz var sorucam sanada bilgi veririm

heh heh evettt benm kızda aynı sekılde ayy sor bı canm ya bakalım ne dcekk aklımdan cıksn hıc deglse

heh heh evettt benm kızda aynı sekılde ayy sor bı canm ya bakalım ne dcekk aklımdan cıksn hıc deglse

Mutlaka sorucam canım merak etme yaa ölee bi itiş kakış durumundayız ki diyorum haah şimdi bi yeri ittirdiği yerden hooop çıkıcak.randevum 3 te akşam yazarım mutlaka sana

ilahi esin, kız kadın şaka yapıyo ben korkmiyim panik yapmiyim diye rahatlatmak güldürmek için. :) ama tesadüf cidden patik örüyomuş bugün annecim.

meltem ve clemm ben de korkmaya başladım kızlar 10 dk da bir olmaya başladı ama şiddetleri farklı farklı. kociş büyüyodur yorumunda şu an deli :) bi de ateşim var azcık 38 olmuş çok mu ki?

ben geldim ama...offff çook yoruldum misafir ağırlama işi ne zormuş eskiden olsa evi temizler 5 çeşitte pasta yapardım bana mısın demezdim, ay sabahtan beri iki işi bitiremedim ayrıca ayaklarım belimde kopuyor... yarın misafirler gittikten sonra ne durumda olucam çok merak ediyorum, aman bundan sonra kabul etmeyim bari doğurunca çok gelin fln mı desem :44:
:))))) hepderler ya matematık ıcın falan o x y formullerı fızık kımyada ogrendıklerımız gunluk hayatt ne ıse yarayacak dıye ben ona ıstınaden dedım cocugun olunca ıse yarıyor:
yok
süpersin meltem doğru daha ikna edici ve gerçekçi olmuş

olaya el koyuyorum kızlar erken doğum fln demişsiniz birbirinizden etkilenmeyin duruuuun
brsy kız doktora git ya da ara bişey yap sen benden de rahatsın sanırım

Son düzenleme:
ates ıle alakasını bılmıyorum ama su ıc ve pozısyon degıstır sancı gelınce

evet ya cok rahat kadın doguruyorum dıyo burda nette gezıyı yada bızle kafa buluyo anlamadım bu hatunu ben bu gece bızı 9 dogurtacak burada

Yaaa birsen ben bile panik oldum doğruosun diye kendi kendime söyleniorum hemen bebişin eşyalarını yıkamam lazım çanta hazırlamam lazım diye eşimde dehşetle bana bakıyoooo
ya sen neden hala evdesiin:44:

kızım senn sancın hala mı var ozamn gt bı acıle amn ıhmale gelmzzz

Öğretmenim,canım benim,canım benim seni ben pek çok,pek çok severim

En değerlimiz olan çocuklarımızı yetiştiren siz vefakar öğretmenlerin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyor saygıyla önünüzde eğiliyorum

iyigeceler kızlarr napmısınızzz sızz yaaa wallaa psıkolojıkman herkezın sancısı tutmus sanırsamm daha fazla gecmısı okuyamıycam yoksa benımde sancılarım baslardı:)cok etkılenıyorum yaaaa brsyden once bendoğururum onuokurken bıle carpıntım olduu :)

ben panikledim çok sabah her bişii yıkıcam hazır olsun daha safsaklanmaya gelmicek anlaşılan her an bizde doğurucas bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…