- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.461
kız delüüüüüüüüüüüüüüüü emın ol doguruyo olsan bu kadar rahat yazamazdınnn:) ama neden dr u aramadın yaaa
kızım sacmalama gıt bı acıle ınsan hıc erken dogacak bebegın dogum sancısını bekler mı? gıt dr a serumla ılaçla durdururlar dogumu dogum sancısı ıse cıger gelıstırıcı ıgne falan yaparlar sacmalama hemen gıtyaa düzeni bozuldu çünkü anlayamadım ki ben de.:44: duş aldım da iyi mi geldi? ama böyle adet oluyomuşum gibi. midem bile bulanıyo bi yandan. ara sıra geliyo gene ama 10 saat oldu daha çok şiddetlenmesi sıklaşması lazımdı di mi yani doğumsa? hani yerimde duramıyacak kadar? bazı kadınlar sancıyı hissetmiyomuş nerdeyse hani nstde çıkıyo ya. belki de kaçırıyorum bazılarını ama son 10 dkdır 2 kere oldu la.gündüzkinden biraz daha şiddettli. off noluyo meltem böle mi oluyo kız? şu karında toplanma dokununca sertlik hissi de doğum belirtisi mi yoksa yalancı sancı belirtisi mi yaa?:44:
suyum gelmediği için panik yapmıyorum. eşim de geldi bişey olursa gideriz hastaneye diyo. pzt kontrol vardı aslında. cahillik işte insan deneyimsiz olunca anlamıyor.
yaa düzeni bozuldu çünkü anlayamadım ki ben de.:44: duş aldım da iyi mi geldi? ama böyle adet oluyomuşum gibi. midem bile bulanıyo bi yandan. ara sıra geliyo gene ama 10 saat oldu daha çok şiddetlenmesi sıklaşması lazımdı di mi yani doğumsa? hani yerimde duramıyacak kadar? bazı kadınlar sancıyı hissetmiyomuş nerdeyse hani nstde çıkıyo ya. belki de kaçırıyorum bazılarını ama son 10 dkdır 2 kere oldu la.gündüzkinden biraz daha şiddettli. off noluyo meltem böle mi oluyo kız? şu karında toplanma dokununca sertlik hissi de doğum belirtisi mi yoksa yalancı sancı belirtisi mi yaa?:44:
suyum gelmediği için panik yapmıyorum. eşim de geldi bişey olursa gideriz hastaneye diyo. pzt kontrol vardı aslında. cahillik işte insan deneyimsiz olunca anlamıyor.
kızlar selammm.. bugün öğle saatlerinde belimden karnıma doğru olan garip kasılmaların yarım saatte bir geldiğini fark ettim.:44: 1, 2, 3 derken baktım ki bunlar düzenli ve yavaştan bana çığlık attırıyor.
ahan da doğuruyom dedimablamı aradım sordum anlattım böle böle oluyo dedim. dedi bu doğum doktorunu ara! ne kızın cicilerini yıkadım ne doğum çantası hazır ne ben hazırım... dedim önce bi karnımı doyurayım aç karınla gücüm olmaz. sonra da dedim ılık duş alayım da açılma rahat olsun bari. vs vs.. bu arada kocam da derste 2 saat sonra bitecek dersi. aramadım telaş yapmasın nasılsa yetişiriz daha erken diye. aklıma gelen herşey oldu nerdeyse. bi suyum gelmedi.
bikaç saat geçti annem aradı. ablam haber vermiş. dedi naptın? ben dedim bebeğin hastane çıkışını yıkıyom.doğurursam haber veririm. annem de dedi ben de patik örüyom hızlı hızlı.
korkmayın panik yok. yanlış alarm galiba!hala ara ara giriyo kasılmalar da.. inşallah bu gece gelmez. ben hep sabaha karşı adet olurdum olursa o saatlerde bekliyom. kocamın da hala haberi yok ve eve de gelmedi henüz.
dün gece de birlikte olmuştuk. yasak hafta da geldi halbuki. eşim dedi garip bi koku var. dedim alla alla fazla akıntım geldi o yüzden oldu heralde. sabah da kalkınca bi araştırayım dedim hani erken doğuma sebep olur mu falan diye. risk yoksa olmazmış ama benimki riskli? kafa karıştı tam yani.:44:
neyse kızımın cicileri hazır, yıkadım kurutuyom.
tuğbacııımmmmm ben yaptım bu akşam aşure kuşum yaa, istdaysan gel yedireyim sanababan çıktı mı cnm yoğun bakımdan iyidir inşallah?[/QUOTE
yavrum kuşum okurken heyecandan ben doguracaktım dur kıs derın derın nefes al aman dogurım deme yalancı sancıdır o ya senı bı yoklamıs ama sıddetlenrse hemen doktora
ayyyy canmm du gelıom bı kosuu eger yarn kımseden gelmezse sendeyım zaten:):)babam cıktı canm 2 gunde normal odada yattı yarnda cıkıo pazartesıde anju olcak bısıcıgı kalmadı cok sukur
ya kızlar benm karın cok gerılıo tas gıbı off bende korkmaya basladım benm kontrol taaaa 4 aralıkta bu karnım nıe bukadar gerılıo sımdı aklıma takılıo
Herkese bir haller oluyor aman durun kızlar sakin olun. Tugbacım benimki de öyle oluyo bebişler büyüyor
ya kızlar benm karın cok gerılıo tas gıbı off bende korkmaya basladım benm kontrol taaaa 4 aralıkta bu karnım nıe bukadar gerılıo sımdı aklıma takılıo
off tuğba yaa bende ölee gerim gerim geriliorum artık karnım acıyoobide kızım ittire kaktıra resmen iyice gerdi yarın doktor randevumuz var sorucam sanada bilgi veririm
heh heh evettt benm kızda aynı sekılde ayy sor bı canm ya bakalım ne dcekk aklımdan cıksn hıc deglse
selam hatunlar öğleden sonra işler acayip yoğunlaştı giremedim ne var ne yok ? czx_23 tü sanırım hoş geldin rabbim bi daha evlat acısı göstermesin , hiçbirimize de sana da. mlklc güle güle giy aldıkların çok güzelmiş. birsy ne diyon kızımmm bak sakın doğurayım falan de me haa ??? anneni de tebrik ettim bu arada koşup sana geleceğine patik örüyo hızlı hızlı
süpersin meltem doğru daha ikna edici ve gerçekçi olmuş:))))) hepderler ya matematık ıcın falan o x y formullerı fızık kımyada ogrendıklerımız gunluk hayatt ne ıse yarayacak dıye ben ona ıstınaden dedım cocugun olunca ıse yarıyor:
yok
ates ıle alakasını bılmıyorum ama su ıc ve pozısyon degıstır sancı gelınceilahi esin, kız kadın şaka yapıyo ben korkmiyim panik yapmiyim diye rahatlatmak güldürmek için. :) ama tesadüf cidden patik örüyomuş bugün annecim.
meltem ve clemm ben de korkmaya başladım kızlar 10 dk da bir olmaya başladı ama şiddetleri farklı farklı. kociş büyüyodur yorumunda şu an deli :) bi de ateşim var azcık 38 olmuş çok mu ki?
evet ya cok rahat kadın doguruyorum dıyo burda nette gezıyı yada bızle kafa buluyo anlamadım bu hatunu ben bu gece bızı 9 dogurtacak buradaben geldim ama...offff çook yoruldum misafir ağırlama işi ne zormuş eskiden olsa evi temizler 5 çeşitte pasta yapardım bana mısın demezdim, ay sabahtan beri iki işi bitiremedim ayrıca ayaklarım belimde kopuyor... yarın misafirler gittikten sonra ne durumda olucam çok merak ediyorum, aman bundan sonra kabul etmeyim bari doğurunca çok gelin fln mı desem :44:
süpersin meltem doğru daha ikna edici ve gerçekçi olmuş
olaya el koyuyorumkızlar erken doğum fln demişsiniz birbirinizden etkilenmeyin duruuuun
brsy kız doktora git ya da ara bişey yap sen benden de rahatsın sanırım
ilahi esin, kız kadın şaka yapıyo ben korkmiyim panik yapmiyim diye rahatlatmak güldürmek için. :) ama tesadüf cidden patik örüyomuş bugün annecim.
meltem ve clemm ben de korkmaya başladım kızlar 10 dk da bir olmaya başladı ama şiddetleri farklı farklı. kociş büyüyodur yorumunda şu an deli :) bi de ateşim var azcık 38 olmuş çok mu ki?
ilahi esin, kız kadın şaka yapıyo ben korkmiyim panik yapmiyim diye rahatlatmak güldürmek için. :) ama tesadüf cidden patik örüyomuş bugün annecim.
hala duruyoevet ya cok rahat kadın doguruyorum dıyo burda nette gezıyı yada bızle kafa buluyo anlamadım bu hatunu ben bu gece bızı 9 dogurtacak burada
iyigeceler kızlarr napmısınızzz sızz yaaa wallaa psıkolojıkman herkezın sancısı tutmus sanırsamm daha fazla gecmısı okuyamıycam yoksa benımde sancılarım baslardı:)cok etkılenıyorum yaaaa brsyden once bendoğururum onuokurken bıle carpıntım olduu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?