- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.481
ben panikledim çok sabah her bişii yıkıcam hazır olsun daha safsaklanmaya gelmicek anlaşılan her an bizde doğurucas bu gidişle
aynenn yaaw herseyı hazır saff gıbı poşetlerle dolabında duruyo negerek varrr yıkıyalımda koyalım.annemde dıyo atma camasır makınesınee aksamdan bascakmısım deterjanlı suya sabah elımde hemen cıtıycekmısım yazıkgunahmıs bılmemnee herkez makınede yıkıycak deme
teşekkür ederim kendi adıma :):)Öğretmenim,canım benim,canım benim seni ben pek çok,pek çok severim
En değerlimiz olan çocuklarımızı yetiştiren siz vefakar öğretmenlerin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyor saygıyla önünüzde eğiliyorum
teşekkür ederim kendi adıma :):)
canım hatırlaman yeter :):) çok öğretmen var bizim topic te aralarında bilmediklerim vardır benimde kesin :)Aslında isimlerinizi tek tek yazıcaktım ama unuttuklarım olabilir ve bu özel gününüzde siz değerli öğretmelerimize saygısızlık olur diye yazmadım..Gününüz tekrar kutlu olsun
Benimde ölee odasına koydum her bişii ama bi tane bişii yıkamadım.sabah atıcam makinaya yıkansın bebek için özel deterjan falan aldım ben atıcam yıkansın elde uğraşamicam falla zaten eğilmeye üşeniorum
aramızdasın ya işte paylaş hadi :):) niye ağlıcaksın ağlamaaranızda olup hazırlıklarımın göbişimin kızımın resimlerini paylaşmak isterdm tuhafım cnm ağlamak istiyo
olsada paylaşsaydım keşke..aramızdasın ya işte paylaş hadi :):) niye ağlıcaksın ağlama
canımm üzdüysem özür dilerim, ben yeni olduğum için bilemedimolsada paylaşsaydım keşke..
2013 şubat annesi olıcaktım nasip olmadı cnm burdaydım eskiden
aranızda olup hazırlıklarımın göbişimin kızımın resimlerini paylaşmak isterdm tuhafım cnm ağlamak istiyo
annem diyor biz eskiden doktor yüzü görmez sancımız geldiğinde gider doğururduk yada ebe gelir evde doğum yaptırıdı bize siz her ay doktorda kafanızı cok karıştırıyorsunuz deyip duruyorkızlar selammm..
birsyyy ne doğurması daha dur kız çok erken değil mi?
gerçi annem dün bendeydi bebeler 6 aylık bile doğsalar kendilerini tamamlarlarmış.
eski zaman insanı ne rahat biz mi çok pimpirikliyiz anlamadım
ya kızlar benm karın cok gerılıo tas gıbı off bende korkmaya basladım benm kontrol taaaa 4 aralıkta bu karnım nıe bukadar gerılıo sımdı aklıma takılıo
canım benim karnımda taş gibi ve cook gergin gecenlerde sağlık ocağına gittim hemşire erken doğum olabilir karnın cok geriliyor dedi coook panikledim artık elim karnımda sabah akşam kantaron yağı sürüp birazcık nemlensin rahatlasın diye ama sürekli tetikte bekliyorum erken doğum olacak diye insan bu bekleyişle ve korkuyla erken doğum olmasada doğurur:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?