2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben panikledim çok sabah her bişii yıkıcam hazır olsun daha safsaklanmaya gelmicek anlaşılan her an bizde doğurucas bu gidişle

aynenn yaaw herseyı hazır saff gıbı poşetlerle dolabında duruyo negerek varrr yıkıyalımda koyalım.annemde dıyo atma camasır makınesınee aksamdan bascakmısım deterjanlı suya sabah elımde hemen cıtıycekmısım yazıkgunahmıs bılmemnee herkez makınede yıkıycak deme

Benimde ölee odasına koydum her bişii ama bi tane bişii yıkamadım.sabah atıcam makinaya yıkansın bebek için özel deterjan falan aldım ben atıcam yıkansın elde uğraşamicam falla zaten eğilmeye üşeniorum

teşekkür ederim kendi adıma :):)

Aslında isimlerinizi tek tek yazıcaktım ama unuttuklarım olabilir ve bu özel gününüzde siz değerli öğretmelerimize saygısızlık olur diye yazmadım..Gününüz tekrar kutlu olsun
canım hatırlaman yeter :):) çok öğretmen var bizim topic te aralarında bilmediklerim vardır benimde kesin :)

bende aldım yaaa dalinin amaa yarın ıslerım var anca pazar gunune kalırr.lınenste ındırım vardıbebek yastığı yorganı aldım bıde park yatağın ıcıne değiştırmelık nevresımtakımı aldım onları yanı ısmarladım ellerınde kalmamıstı onları almamlazımm

ben daha alışveriş bile yapmadım doğru düzgün netten aldıklarımda daha gelmedi bile
erken fln gelmeye kalkarsa benimki yan komşumun küçük bebeği var kız ama olsun ondan ödünç alırım artık

olsada paylaşsaydım keşke..
2013 şubat annesi olıcaktım nasip olmadı cnm burdaydım eskiden
canımm üzdüysem özür dilerim, ben yeni olduğum için bilemedim
kaybettin sanırım bebeğini, inş yeniden hamile kalırsın sağlıkla alırsın eline AMİNN.

aranızda olup hazırlıklarımın göbişimin kızımın resimlerini paylaşmak isterdm tuhafım cnm ağlamak istiyo

gumusss bebeğimmm((yapmaaa boyleee herseyın hayırlısıı demekki senın ıcınn hayırlı olanı buymusss ne dıyebılırım nesoylesemm boş gelecek amaaa sakınağlamaaaaaa artıkkyeterrr

ogretmenle gununuz kutlu olsun sevgili ogretmenlerim darisi bana ins...
bu arada bugun asuree gunu, eve un tuz seker gibi temel gida malzemeleri almak lazimmis, bunlar yil boyunca bereketli oluyomus.

günaydın kızlar
sabah sabah ne heyecan yaptım yaaa
noldu sıze aksam aksam
Allahım vakıtlı gelsın bebeklerımız sağlıklı sıhhatlı alalım kucaklarımıza
Ayrıca tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun bize verdikleri emekler için teşekkürler ve tabiki gelecekte çocuklarımıza verecekleri emekler için de

Çocuklarin Yetismesinde ve biizm bebişlerimizin yetişmesinde de ( inşallah ogünleri görürüz) Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakârligi Gosteren siz öğretmenlerimizin Oğretmenler Gunu Kutlu Olsun

herkese günaydın
başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizi rahmet,saygı ve hürmetle anıyor gününüzü kutluyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…