- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.501
Aslında isimlerinizi tek tek yazıcaktım ama unuttuklarım olabilir ve bu özel gününüzde siz değerli öğretmelerimize saygısızlık olur diye yazmadım..Gününüz tekrar kutlu olsun
ogretmenle gununuz kutlu olsun sevgili ogretmenlerimdarisi bana ins...
bu arada bugun asuree gunu, eve un tuz seker gibi temel gida malzemeleri almak lazimmis, bunlar yil boyunca bereketli oluyomus.
günaydın kızlar
sabah sabah ne heyecan yaptım yaaa
noldu sıze aksam aksam
Allahım vakıtlı gelsın bebeklerımız sağlıklı sıhhatlı alalım kucaklarımıza
Ayrıca tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun bize verdikleri emekler için teşekkürler ve tabiki gelecekte çocuklarımıza verecekleri emekler için de
Öğretmenim,canım benim,canım benim seni ben pek çok,pek çok severim
En değerlimiz olan çocuklarımızı yetiştiren siz vefakar öğretmenlerin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyor saygıyla önünüzde eğiliyorum
ogretmenle gununuz kutlu olsun sevgili ogretmenlerimdarisi bana ins...
bu arada bugun asuree gunu, eve un tuz seker gibi temel gida malzemeleri almak lazimmis, bunlar yil boyunca bereketli oluyomus.
günaydın kızlar
sabah sabah ne heyecan yaptım yaaa
noldu sıze aksam aksam
Allahım vakıtlı gelsın bebeklerımız sağlıklı sıhhatlı alalım kucaklarımıza
Ayrıca tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun bize verdikleri emekler için teşekkürler ve tabiki gelecekte çocuklarımıza verecekleri emekler için de
Çocuklarin Yetismesinde ve biizm bebişlerimizin yetişmesinde de ( inşallah ogünleri görürüz) Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakârligi Gosteren siz öğretmenlerimizin Oğretmenler Gunu Kutlu Olsun
herkese günaydın
başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizi rahmet,saygı ve hürmetle anıyor gününüzü kutluyorumiyiki varsınız
degerli ogretmen arkadaslarım, yenı nesilin yetişmesındeki emegınızden dolayı sızı kutluyorum , ulu onder ataturkun sızlere devrettıgı bu yuce gorevı basarlıyla yerıne getırdıgınız ıcın tesekkur edeıyorum, yavrularımız sızlere emanet........
ay korkuttun beni yaa, benim de akşamüstü kuyruk sokumuma bi ağrı girdi, akşam da kasığımda bi aprı başladı, şu anda regl ağrısı gibi bütün karnıma yayıldı, daha erken dedim kendi kendime çağırmıyım doğumu diye düşünmedim ama sen yazınca korktm :) neyseki benim gecelik hastane çıkışı fln hazır
bende ıstyrummm her yerde asure goryrum annem yapamadı bu sefer babamn rahatsızlıgı grdı ınsalalh bırılerı yaparda yerım
bizde açtık aşure mevsimini velilerimiz sağ olsun haftasonuda annem yapacak.ama benim başım tatlılarla dertte az yemek yiyorum ama hergün tatlı yiyesim var. şeker sonuçlarınıda daha doktora göstermedim korkuyorum :18: gerçi laborant önemli bi sonuç çıkarsa ararız dedi
aranızda olup hazırlıklarımın göbişimin kızımın resimlerini paylaşmak isterdm tuhafım cnm ağlamak istiyo
günaydınlar herkese
tüm meslektaşlarımın ve beni yetiştirip bugünlere getiren canım öğretmenlerimin
öğretmenler gününü kutluyorum, ilerde daha saygın bi meslek olacağı günleri ümit ediyorum...
dün gece ben gidince neler olmuş bence insan psikolojik olarak doğuracam die empoze ederse kendine
doğurabilir kızlar o yüzden rahat olmaya çok dikkat edelim, ben o kadar rahattım okurken ben bile panikledim
çünkü daha hastane çıkışlarımız benim geceliğim biberon göğüs pompası bezi hiç bişey yok ortada
siz yine yıkamaktan bahsediyosunuz :)
acaba birsy ne alemde ne yaptı doktora gitti mi onu da çok merak ettim???
kıyamam sana cnm benim gel birlikte yiyelim birazdan gitcem anneme
malzemeleri almış beni bekliyomuş, sen merak etme baban ii olsun da aşure hep
yapılır hem konu komşu yapar gönderir yersin cnm.
cnm aşure aslında şeker için iyi çünkü aşureye bol
miktarda tarçın koyabilirsin günde yarım çay kaşığı tarçın
vücuttaki şekeri dengeliyo aşure de tarçınsız olmaz (bence)
o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebilirsin :)
cnm hiç kendini üzme inşallah hakkında hayırlısı olur
rabbim ne zaman vereceğini biliyor o zaman sen de hazırlıklarını
yazarsın heyecanını paylaşırsın, hem biz hep burdayız eskiden olduğu
gibi yine arada uğra sohbet ederiz.
sinem sen miydin linens dan nevresim takımı alan:26::26:nasıl fiyatları uygunsa bize yakın mağaza var bir bakayım diorumaslında onu soracaktım kızlar uyku seti aldınızmı eğer alınacaksa ben daha almadım
yok kuşum ben almadım meltem almıştı galiba aklım da öyle kaldı
günaydın tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum... benden büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum... yaşım 26 bu arada :))))))
ya kızlar... benim velet çok pis tekmeliyor sizinkiler ne alemde.. içerde sanki sıkışmış gibi elleriyle ayaklarıyla iteleyip duruyor.hele yan yatınca göbek alıyor başını öne doğru gidiyor... dur oğlum ordan çıkış yok diyorum.... :) bunlar minicik nasıl bu kadar güçlü olabiliyorlaR YAAAA... ilerisi için korkmaya başladım biraz daha büyüse kemikleri sertleşse yerimizden zaıplatacaklar sanırım bizi...
bu arada öğrencilerim bana çok güzel sürpriz yaptılar... balonlarla sınıfı süslemişler masama çiçekleri koymuşlar... hediye derseniz inanın çok bir hadiye alamadım benim sınıf biraz fakir.... zaten bu hediye olayına sinir oluyorum alamayan öğrencilerin o yüz ifadesi utanıyorum kendimden... sanki bişey bekliyor gibi oluyor insan ne bileyim hoşuma gitmiyor... ha veliler toplanıp bir hediye alsa öğrenciler de öyle mahçup bakmasa hem de bir işe yarasa neyse... düşüncesiz bunlar yahu :))) ay hele öğretmen arkadaşlar alınanları öğretmenler odasında getirip ifşa edince insansinir oluyor :) benim niye yooooohhh :)))) şaka bir yana... en büyük hediyem zihinsel engelli öğrencimi sabah elinde bir buketle sırada görmek oldu... gözlerim doldu...
sinem sen miydin linens dan nevresim takımı alan:26::26:nasıl fiyatları uygunsa bize yakın mağaza var bir bakayım diorumaslında onu soracaktım kızlar uyku seti aldınızmı eğer alınacaksa ben daha almadım
nevrsım takımı alan bendım ama lınens ten almadım mınamal marka 149 tl ye alldım pamuklu satenyok kuşum ben almadım meltem almıştı galiba aklım da öyle kaldı
nevrsım takımı alan bendım ama lınens ten almadım mınamal marka 149 tl ye alldım pamuklu saten
kızlar kontorlden geldık allaha sukur hersey yolunda tekrar 1 ay sonra gel dedı 20 aralık gıbı randevum dogum gecen sefer 20 ocak gıbı demıstı sımdı 27 ocak dedı ben 20 sı olmaz mı dedım somestr falan var dedım olmaz bebegı de dusunmemız lazım dedı pekı dedım
1645 gr 41 cm olmus pasam ellerı bırbırının uzerıne atmıs capraz vazıyetteydı ayaklarıda oyle gangnam style yapıyor pasam
bende aldım yaaa dalinin amaa yarın ıslerım var anca pazar gunune kalırr.lınenste ındırım vardıbebek yastığı yorganı aldım bıde park yatağın ıcıne değiştırmelık nevresımtakımı aldım onları yanı ısmarladım ellerınde kalmamıstı onları almamlazımm
nevrsım takımı alan bendım ama lınens ten almadım mınamal marka 149 tl ye alldım pamuklu saten
kızlar kontorlden geldık allaha sukur hersey yolunda tekrar 1 ay sonra gel dedı 20 aralık gıbı randevum dogum gecen sefer 20 ocak gıbı demıstı sımdı 27 ocak dedı ben 20 sı olmaz mı dedım somestr falan var dedım olmaz bebegı de dusunmemız lazım dedı pekı dedım
1645 gr 41 cm olmus pasam ellerı bırbırının uzerıne atmıs capraz vazıyetteydı ayaklarıda oyle gangnam style yapıyor pasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?