- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.521
nevrsım takımı alan bendım ama lınens ten almadım mınamal marka 149 tl ye alldım pamuklu saten
kızlar kontorlden geldık allaha sukur hersey yolunda tekrar 1 ay sonra gel dedı 20 aralık gıbı randevum dogum gecen sefer 20 ocak gıbı demıstı sımdı 27 ocak dedı ben 20 sı olmaz mı dedım somestr falan var dedım olmaz bebegı de dusunmemız lazım dedı pekı dedım
1645 gr 41 cm olmus pasam ellerı bırbırının uzerıne atmıs capraz vazıyetteydı ayaklarıda oyle gangnam style yapıyor pasam
amın canım dr o kadar rahat kiiiiiiii bende xxl oluyorum yanında:)maşallah rüzgara sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
kızlar kontorlden geldık allaha sukur hersey yolunda tekrar 1 ay sonra gel dedı 20 aralık gıbı randevum dogum gecen sefer 20 ocak gıbı demıstı sımdı 27 ocak dedı ben 20 sı olmaz mı dedım somestr falan var dedım olmaz bebegı de dusunmemız lazım dedı pekı dedım
1645 gr 41 cm olmus pasam ellerı bırbırının uzerıne atmıs capraz vazıyetteydı ayaklarıda oyle gangnam style yapıyor pasam
sağol canımmmm bu arada aklında olsun 2. sezeryanı 38+0 da değil 39+0 da yapacagını belırttı bugunmaşallah canım paşana
amın canım dr o kadar rahat kiiiiiiii bende xxl oluyorum yanında:)
sağol canımmmm bu arada aklında olsun 2. sezeryanı 38+0 da değil 39+0 da yapacagını belırttı bugun
Herkesin öğretmen gunünü kutluyorum. Benim dün Dr kontrolum vardı o kasilmalar bendede oluyor bazen Dr sordum, rahim kendini doguma hazırladığı icin oluyormuş günde 10 defaya kadar normalmiş, ama 10'u geçerse gel dediya kızlar benm karın cok gerılıo tas gıbı off bende korkmaya basladım benm kontrol taaaa 4 aralıkta bu karnım nıe bukadar gerılıo sımdı aklıma takılıo
yok canım bı terslık olmadıkca bebekte genelde 40 ta yapılıyot ben de 40+0 da olmustumilk sezeryanı 38 de mi yapıolarki:26:bende hiç sormadım
sağol canımmmm bu arada aklında olsun 2. sezeryanı 38+0 da değil 39+0 da yapacagını belırttı bugun
yok canım bı terslık olmadıkca bebekte genelde 40 ta yapılıyot ben de 40+0 da olmustum
ilk sezeryanı 38 de mi yapıolarki:26:bende hiç sormadım
eğer ki bi sorun olursa erken den alıyorlar bizim suyumuz çok azdı eloşta 38 de sezeryan oldum
merhaba kızlarr nasılsınız.
MEltem maşallah canım oğluna
ben de cuma günü gideceğim kontole
artık sezeryan için gün versin istiyorum verir heralde dimi?
bu arada ilk sezeryan 38+0da mı oluyor meltem sanki öyle anladım
inş. tam gunlerinde doğarlar
aminnnnnnn inş canım.
bu arada herkese selamlar.
akşam beş buçukta randevumuz var.
inş güzel haberlerle döneriz.
bu hafta bi haftada 2 kilo birden aldım.gerçekten kilo mu?
yoksa suyum iyice arttı mı bilmiyorum.akşam öğrencem inş.
yok canım 2. sezeryanları erken yapıyorlar ruptur yanı ılk amelıyattakı dıkışlerin acılma tehlıkesı olmasın dıye dogum baslamadan 1 hafta once yanı 39 da yapıyorlar ılk sezeryanda bı sıkınrı yokmerhaba kızlarr nasılsınız.
MEltem maşallah canım oğluna
ben de cuma günü gideceğim kontole
artık sezeryan için gün versin istiyorum verir heralde dimi?
bu arada ilk sezeryan 38+0da mı oluyor meltem sanki öyle anladım
hoşgeldin canım...inş. hayırlı haberler alırsın bebişinle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?