2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hmm anladım canım ben geç olsun istiyorum ama o arada ya kendi kendinegelirse naparım diye korkuyorumm
çok mutlu oldum oğlunun iyi olmasına ALlah sağlıkla kavuştursun hepimizi zamanlı hayırlı kolay doğumlarla

canım umarım çok güzel haberlerle gelirsin benimde suyum fazla daha öncede konuşmuştuk burdan umarım normal seviyeye dönmüştür sularımız akşam yazarsan sevinirim canım sonucunu

bende isteğe bağlı olacaktım öyle istiyordum çünki ama bu son gidişimde meğer bebek makattan geliyormuşve de en buyuk faktör 35 yaş üstü olduğum için zorunlu sezeryana alacakmış doktorumdoktorda gülüo her halukarda sezeryan olcaksın die benimde isteğim buydu satenvalla kardeşlerim sezeryan oldular ne 1 ay yatması dikişlerini 1 hafta sonra doktoru kontrol edip tamamdır dediği anda hepsi pire gibi ayaktaydıo 1 haftada sadece hastanede yatmışlardır eve gelince de bebek uyudugunda uyku amaçlı yattılar çok şükür hiç bir şeyleri olmadıkorkutuolar kendini bilmezler20 gun önce burda bir arkadaş istege bağlı sezeryan oldu açtım telefon dedimki tavsiye edermisin sezeryanıkızın tabiii tavsiye ederim die bir söyleyişi vardı görcektinsen kulak asma bence Rabbim yardımcımız olsun...

Bu devirde öğretmenlik yapan tüm arkadaşlarımın gününü kutlarım. Babasının tavsiyesiyle ona özenerek öğretmen olmuş biri olarak vay ben başımı nerelere vurammmmm Bu koca bebek ergenlerin birinin de anası tembihlemezlermi acep hamile kadını üzmeyin demezler mi hiç. Valla karnımdaki benden önce bıktı çocuklar beni sinirlendirdikçe ben gerildikçe tekmeyi koyuyor bi rahat verin diye. Şimdiden acıyorum kızıma o kadar çocukla ilgilenmekten ona sabrım kalmayacak. Neyse yine de güzel mesleğimiz var arada bir iki tanesinin bakışı yetiyor öğrencilerin, insanı mutlu ediyorlar nadiren de olsa

Ha bu arada benim de karnım davul gibi gergin, büyüyor bebişim normal diye düşünüyorum yağlanıp duruyorum pehlivan gibi

kızlaaaaar topiğimizin öğretmenleriiii öğretmenler gününüz kutlu olsun allah bol sabır versin

dün gece bi erken doğum paranoyası yaşanmış iyi ki yokmuşum en başta ben doğururdum heralde birsy den haberi olan var mı peki yaa girmemiş bi daha merak ettim :44:

amın canım , ben ılk dogumumda sezeryan dan dolayı bı sıkıntı yasamadım ama yınede normal dogum yapmak ısterdım , benım tek sıkıntım amelıyattan sonra 10 gun suren kabızlık tı onnda sebebeo bebek fazla ırı oldugu ıcın anne karnındayken bagursakalrım daralmış bebek cıktıktan sonra yer genısleyınce bagırsaklarda genıslemıs o yuzden defalarca lacman yapıldı ve bıttı sukur baska da bı sıkıntım olmadı allahtan

biz de sabahtan beri eşimle konuşuyoruz normal doğumun artısı-eksisi ne sezeryanınkiler ne dedi anlattım hepsini onun da kafası karıştı en iyisi gittiğimizde doktora danışalım o her şeyi güzel detaylı anlatıyo dedi öyle yapcaz bakalım...iyice stresi sardı beni

Öğretmenler gününü kutlamıştım ama bu karikatüre bayıldım ekleyeyim dedim:))

Eklentiler

• $224007_534172109941476_1996597082_n.webp
    44 KB · Görüntüleme: 63
anaaammmmm bi ocak annelerine giriyim dedim de moralim bozuldu valla topiğin yarısı kocasıyla kavga etmiş hem de öyle böyle kavgalar değil allahım sen sabır ver onlara hamile halleriyle...bi de tesadüf ki eşime dün tavır yapıp bayağı bi ağlamıştım onları okuyunca sanki şımarık çocuklar gibi davranıyomuşum gibi geldi sorun bile değilmiş benimki resmen naz yapmışım yani...topiğimize kocaman bi nazar boncuğu lazım cidden

canımm maşallahh hayırlısıyla kucağımıza alırız inş biz büyük ihtimal seninle aynı günlerde sezeryan olucaz :):)

öğretman arkadaşlarrr... Öğretmenler gününüz kutlu olsunnn...

İki gün önce de bizim günümüzdü( diş hekimleri günü) ama kimse bilmediği için kutlayan olmuyo mmaaaleesefff(

VAlla Allah hepimize sabır versin bu devirde öğrencilerle de hastalarla de başa çıkmak zor. Çok şükür ki hamileliğim boyunca hasta bakmadım da stres ve sıkıntıdan kurtuldum yanii..

Selam kızlarrr biz geldikkkk...
öncelikle öğretmenler gününüzü kutlarım..sizler çookk değerlisiniz...
Dün de kontrole gittim kızım 1,200 gr kilo - 37,8 boy olmuş Allaha şükür herşey normal gidiyor dedi doktorumuz..
Odamıza da süsler aldım simli simli birkaç parça da kıyafet aldım bebişime..yani harcadım paraları rahatladım içim açıldı valla..ohhh :)))

diş hekımlerı gunun kutlu olsun canmmmm

al benden de o kadar kadın hayırlısı osun demiyor da illa inşallah normal doğum yaparsın diye dua ediyor, hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
öyle bir hale geldim ki töbe töbe diyorum doktor aynı seninki gibi Berrak zaten sezeryan olman lazım dese de mileltin ağzını kapatsam töbe ALlahım yaa sen benı affet böyle dediğim için
milleti hiç ilgilendirmez benım hangi doğm şekli ile doğuracağım
ya eşimin babaanesi bile diyor ki'Aklından çıkar sezeryanı' sana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlaar size bir soru
hastane için nasıl terlik alacaksınız ben doktor terliklerinden mi alsam acep diyorum ama bilemedim kii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…