- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.541
yok canım 2. sezeryanları erken yapıyorlar ruptur yanı ılk amelıyattakı dıkışlerin acılma tehlıkesı olmasın dıye dogum baslamadan 1 hafta once yanı 39 da yapıyorlar ılk sezeryanda bı sıkınrı yok
bu arada kızlar gunun en guzel haberı mınnagımın bobrek genışlemesı durmus hatta kuculup normal sınırlara donmus gecıcı bı durummus yanıııı cok mutlu olduk babasıylaaa
aminnnnnnn inş canım.
bu arada herkese selamlar.
akşam beş buçukta randevumuz var.
inş güzel haberlerle döneriz.
bu hafta bi haftada 2 kilo birden aldım.gerçekten kilo mu?
yoksa suyum iyice arttı mı bilmiyorum.akşam öğrencem inş.
çok sağol canım
aslında biraz gerginim
ben isteğe bağlı sezeryan olacağım kısmetse
ama herkes bir laf üretiyor ya deliyorum
normal yapsana sezeryanda 1ay ayağa kalkamayacaksın
aaaa sezeryan mı nedenn
ya size ne ben kendimi biliyorum tanıyorum siz mi tanıyorsunuz benii
paşa gönlüm böyle istiyor
kayınvalidem de bunlardan biri resmen gerginim yanii
çok sağol canım
aslında biraz gerginim
ben isteğe bağlı sezeryan olacağım kısmetse
ama herkes bir laf üretiyor ya deliyorum
normal yapsana sezeryanda 1ay ayağa kalkamayacaksın
aaaa sezeryan mı nedenn
ya size ne ben kendimi biliyorum tanıyorum siz mi tanıyorsunuz benii
paşa gönlüm böyle istiyor
amın canım , ben ılk dogumumda sezeryan dan dolayı bı sıkıntı yasamadım ama yınede normal dogum yapmak ısterdım , benım tek sıkıntım amelıyattan sonra 10 gun suren kabızlık tı onnda sebebeo bebek fazla ırı oldugu ıcın anne karnındayken bagursakalrım daralmış bebek cıktıktan sonra yer genısleyınce bagırsaklarda genıslemıs o yuzden defalarca lacman yapıldı ve bıttı sukur baska da bı sıkıntım olmadı allahtanhmm anladım canım ben geç olsun istiyorum ama o arada ya kendi kendinegelirse naparım diye korkuyorumm
çok mutlu oldum oğlunun iyi olmasına ALlah sağlıkla kavuştursun hepimizi zamanlı hayırlı kolay doğumlarla
amın canım , ben ılk dogumumda sezeryan dan dolayı bı sıkıntı yasamadım ama yınede normal dogum yapmak ısterdım , benım tek sıkıntım amelıyattan sonra 10 gun suren kabızlık tı onnda sebebeo bebek fazla ırı oldugu ıcın anne karnındayken bagursakalrım daralmış bebek cıktıktan sonra yer genısleyınce bagırsaklarda genıslemıs o yuzden defalarca lacman yapıldı ve bıttı sukur baska da bı sıkıntım olmadı allahtan
Öğretmenler gününü kutlamıştım ama bu karikatüre bayıldım ekleyeyim dedim:))
nevrsım takımı alan bendım ama lınens ten almadım mınamal marka 149 tl ye alldım pamuklu saten
kızlar kontorlden geldık allaha sukur hersey yolunda tekrar 1 ay sonra gel dedı 20 aralık gıbı randevum dogum gecen sefer 20 ocak gıbı demıstı sımdı 27 ocak dedı ben 20 sı olmaz mı dedım somestr falan var dedım olmaz bebegı de dusunmemız lazım dedı pekı dedım
1645 gr 41 cm olmus pasam ellerı bırbırının uzerıne atmıs capraz vazıyetteydı ayaklarıda oyle gangnam style yapıyor pasam
kendimi gördüm... aynı ben... çocuklar bana mektup getiriyor başlıyorum elime kırmızı kalemi alıp : cümleye büyükle başla, y harfi böyle mi olur :))))))
çok sağol canım
öğretman arkadaşlarrr... Öğretmenler gününüz kutlu olsunnn...
İki gün önce de bizim günümüzdü( diş hekimleri günü) ama kimse bilmediği için kutlayan olmuyo mmaaaleesefff(
VAlla Allah hepimize sabır versin bu devirde öğrencilerle de hastalarla de başa çıkmak zor. Çok şükür ki hamileliğim boyunca hasta bakmadım da stres ve sıkıntıdan kurtuldum yanii..
bende isteğe bağlı olacaktım öyle istiyordum çünki ama bu son gidişimde meğer bebek makattan geliyormuşve de en buyuk faktör 35 yaş üstü olduğum için zorunlu sezeryana alacakmış doktorum doktorda gülüo her halukarda sezeryan olcaksın die benimde isteğim buydu saten valla kardeşlerim sezeryan oldular ne 1 ay yatması dikişlerini 1 hafta sonra doktoru kontrol edip tamamdır dediği anda hepsi pire gibi ayaktaydı o 1 haftada sadece hastanede yatmışlardır eve gelince de bebek uyudugunda uyku amaçlı yattılar çok şükür hiç bir şeyleri olmadı korkutuolar kendini bilmezler 20 gun önce burda bir arkadaş istege bağlı sezeryan oldu açtım telefon dedimki tavsiye edermisin sezeryanı kızın tabiii tavsiye ederim die bir söyleyişi vardı görcektin sen kulak asma bence Rabbim yardımcımız olsun...
amın canım , ben ılk dogumumda sezeryan dan dolayı bı sıkıntı yasamadım ama yınede normal dogum yapmak ısterdım , benım tek sıkıntım amelıyattan sonra 10 gun suren kabızlık tı onnda sebebeo bebek fazla ırı oldugu ıcın anne karnındayken bagursakalrım daralmış bebek cıktıktan sonra yer genısleyınce bagırsaklarda genıslemıs o yuzden defalarca lacman yapıldı ve bıttı sukur baska da bı sıkıntım olmadı allahtan
öyle bir hale geldim ki töbe töbe diyorum doktor aynı seninki gibi Berrak zaten sezeryan olman lazım dese de mileltin ağzını kapatsam töbe ALlahım yaa sen benı affet böyle dediğim içinal benden de o kadar kadın hayırlısı osun demiyor da illa inşallah normal doğum yaparsın diye dua ediyor, hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
evet canım bende sabooo lardan ıstıyorum ama bakacamkızlaar size bir soru
hastane için nasıl terlik alacaksınız ben doktor terliklerinden mi alsam acep diyorum ama bilemedim kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?