- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.561
ben buyuk oglumda baraunun 4520 almıstım cokda memnundum sonra kaybettık simdide aynısını ıstıyorum atesolcer onemlı yarım derece bıle hayatı onem tanır sonucta makattan olcerlerı bebek 6/7 aylık olana kadar rahat ama sonra kullanımı zor bıde anne olarak ıcınız parcalınıyor acıkcası olcerkenkızlar ateşölçeri de sepete atıcam elim gitmiyor... ne ALAYIM PAHALI olmasın çok ya... ne fgerek var... araştırdım kulaktan alın ama bir de makattan ölçen 10 tl lik lerden olsun ilk etapta kulaktan sağlıklı ölçüm olmuyor yazmışlar.. iyi de makattan ölçenden alsam sadece yeter mi ilk etapta... hangi marka aldınız arzum var 60 70 tl ye iyi mi braun var 100 160 falan fiyTI ne aldınız söyleyin de alıcam artık yaaa... ileriye dönük olsun pahalkı olcaksa...
ılk etapta sadece oto koltugu al 6 aylıktan sonra da baston tazı yatabılen bı araba alırsın2. soru kış bebeği biyere şimdi çıkarmıcam bebek arabası almıcam... şimdi beğendiğim bir oto koltuğu alsam... 4 5 ay sonra travel alsam onun da oto koltuğu olcak saçma olacak... travel değil de ne alabilirim 4 5 ay sonra ben anlamıyrm bu arabalardan... nasıl plalayıverin benim için ben arabadan anlamıyrm kırk çeşidi var hangisi ne zmaan uygun falan anlamadım gitti...
hayır canım ben de sat 1 mayıs ben tam 29 hafta 4 gunluk hamıleyım sata gore usg ye gore 31 haftalıgımhe bide bana dioki 32 haftalıksın ama ben 30 die biliyorum dedim son adetini söle dedi 29 nisan dedim tamam işte dio ocak sonu şubatın ilk haftası dedi 32 mi oluyorumki
kızlar ateşölçeri de sepete atıcam elim gitmiyor... ne ALAYIM PAHALI olmasın çok ya... ne fgerek var... araştırdım kulaktan alın ama bir de makattan ölçen 10 tl lik lerden olsun ilk etapta kulaktan sağlıklı ölçüm olmuyor yazmışlar.. iyi de makattan ölçenden alsam sadece yeter mi ilk etapta... hangi marka aldınız arzum var 60 70 tl ye iyi mi braun var 100 160 falan fiyTI ne aldınız söyleyin de alıcam artık yaaa... ileriye dönük olsun pahalkı olcaksa...
2. soru kış bebeği biyere şimdi çıkarmıcam bebek arabası almıcam... şimdi beğendiğim bir oto koltuğu alsam... 4 5 ay sonra travel alsam onun da oto koltuğu olcak saçma olacak... travel değil de ne alabilirim 4 5 ay sonra ben anlamıyrm bu arabalardan... nasıl plalayıverin benim için ben arabadan anlamıyrm kırk çeşidi var hangisi ne zmaan uygun falan anlamadım gitti...
kızlar beş buçukta randevumuz vardı.
sıvı artmaya devam ediyormuş malesef.
erken doğum riski devam ediyormuş.
33.haftayı görürsek sorun olmaz dedi.
bebeğin cigerlerinin gelişimini hızlandırmak için celestone diye bi iğne yaptılar.12 saat sonra gene yapılacak
erken doğumu geciktirmek için de proluton depot yaptılar.haftaya gene yapılacak.
progestan kullnıyorum vaginal bir haftadir.kullanmaya devam edecekmişim.
bundan sonrası için de rapor verdi.artık işe de gitmemem gerekiyormuş.bıkaç kez rapor verip sonra doğum izni hakkımın dolmasını bekleyecek.
artık evdeyim malesef.dualarınızı beklyorum.
yarından itibaren yatmaya başlayacağım evde.
cok gecmıs olsun nenden artıyor sıvı bellımıkızlar beş buçukta randevumuz vardı.
bebeğin cigerlerinin gelişimini hızlandırmak için celestone diye bi iğne yaptılar.12 saat sonra gene yapılacak
erken doğumu geciktirmek için de proluton depot yaptılar.haftaya gene yapılacak.
bundan sonrası için de rapor verdi.artık işe de gitmemem gerekiyormuş.bıkaç kez rapor verip sonra doğum izni hakkımın dolmasını bekleyecek.
eger taksıtle alacaksan ates olcerle koltugu aynı yerden alıp boldursen sankı aradakı 50-60 tl fark odeme de çok farkettırmez gıbı gracco arkadas kullandı gayet guzel eger uygun chıcco bulursan oda pofıdıkkızlar hepinize teşekkürler anladım şimdi oto koltuğu alıyorum peki graco hoşuma gitti siz hangisini aldınız graco pofidik gözüktü gözüme rahat gibi öbürleri sanki sert gibi duruyor. Graco Junior Baby Ana Kucağı/Oto Koltuğu Popart 330,99 TLKDV DAHİL280,50 TLKDV DAHİL bu..............
ateşölçeri de anladım kaliteli olacak riskli önemli bişey... arzum güzel o olmadı para bulabilirsem braun alıcam anlaşıldı...
oto koltuğunda graco bu model nasıl? ya da başka tavsiye var mı???
diş hekımlerı gunun kutlu olsun canmmmm
canım seninde diş hekimleri günün kutlu olsun :):) geç oldu ama kabul et artık, bilseydim kutlardım:)öğretman arkadaşlarrr... Öğretmenler gününüz kutlu olsunnn..
İki gün önce de bizim günümüzdü( diş hekimleri günü) ama kimse bilmediği için kutlayan olmuyo mmaaaleesefff(
VAlla Allah hepimize sabır versin bu devirde öğrencilerle de hastalarla de başa çıkmak zor. Çok şükür ki hamileliğim boyunca hasta bakmadım da stres ve sıkıntıdan kurtuldum yanii..
çok geçmiş olsun canım evde dinlen bebeğinle sağlıklı şekilde gelsin inş, moralinide yüksek tut bakarsın sonuna kadar durur :) sen kendini öyle alıştır bence inş öyle olur.kızlar beş buçukta randevumuz vardı.
cok gecmıs olsun nenden artıyor sıvı bellımı
eger taksıtle alacaksan ates olcerle koltugu aynı yerden alıp boldursen sankı aradakı 50-60 tl fark odeme de çok farkettırmez gıbı gracco arkadas kullandı gayet guzel eger uygun chıcco bulursan oda pofıdık
hayırlısı ne ıse o olsun sonucta vaktınde dogan bebek saglıklıdır dıye bı sart yok benım arkadasım 34+4 de dogum yaptı 2800 gr 51 cmsebebi yok canım bilinmiyor yan,.şeker falanda çıkmadı
yok canım:26::26::26:birsy den haber yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?