2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tabi mutlaka artıları vardır, bebek dostu bi doktor bulunursa yapılabilir özelde, o da nasıl bulunur bilmiyorum, sorsak her jinekolog bebek dostu olduğunu söyler sanırım...
senin durumunda olsaydım bende düşünmezdim zaten doğum şeklin (mecburen) belli yapacak bişey yok.., ilk olduğu için normal olsun istiyorum, şimdiye kadar edindiğim tecrübelerime ve araştırmalarıma göre özel hastanelerde daha çok sezaryen yapılıyor hatta çok fazla sezaryen yapılıyor..

O kadının da tercih etme sebebi hamilelikte zaten büyük bir travma geçirdi eşini kaybettiği için . Doğumda da annesinin yanında olmasını istedi ondan. Ben de özele gidiyorum aslında sırf zorla sezaryen yaptıkları için devlete gitmek istiyorum hatta gidiyordum devlete, ilk aylarda kanamam oldu acile gittim Insan olduğunu unutuyorsun . Doğum için gelen kadına bağırıp çağırdılar yatırmışlar herkesin hep yeri meydanda et pazarı gibi resmen psikolojim bozuldu keşke düzgün davransalar da gitsek

evet canım haklısın zaten sezeryan ısteyen annelerde ozel hastanelere yonlenıyor devlette ıstege baglı yağamadıkları ıcın (genelde)

bu arada benım drun facede sayfasını buldum bunu kocıse gostermem lazımmmm benımkı mest olacak kesınnn adam galıba hasta fenerlı amaleyat kepi bıle fanerbahceli:)
Gokalp Tokac | Facebook

görmeyeceksin artık yapacak bişey yok haha süper

görmeyeceksin artık yapacak bişey yokhaha süper
simdi gosterdım mest oldu:)
dedım ne ballısın oglun dırek fenerbahcelı bı adamın elıne doguyorrr benımke fanatıgın fanatıgı olunca boyle seyler onemlı oluyor tabi:)

akma

hiç korkma canım proluton depot haftada 1 bende vuruluorum erken doğum riskim yok ama tüp bebek le hamile kaldım ben. balıkesirdeki çok güvendiğim bi dr 35 . haftaya kadar vurul sakın bırakma demişti şimdi urfadayım dr um gerek yok vuurlma diyor ama ben 35 e kadar inatla vurulucam çünkü 3 üzleri bile prolutonla normal zamanına yetiştiriyorlar sakın stres telaş yapma ewde bir güzel yat derim ben bebğini düşün pozitif ol inş yetişicek normal zamana bebeklerimiz

Ebru Şallı'nın hamilelik çatlakları için çözümü... Nette ararken buldum

Malzemeler:

1 yemek kaşığı fındık yağı

2 yemek kaşığı kayısı yağı

1 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz

5 kez yeterlı degılmı uyuyodur annesı benımkı sır ustunden cok sagıma yatınca oynuyor ayakları o taraf abakıyor cunku rahatsız oluyor sıkısıyor heralde

Gecen gunlerde daha hareketliydi sanki az once bi kac kere daha hareket etti cok endiseleniyrum ona bisey olcak diye ins kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz ona bisey olcak diye korkuyorum

hoşgeldinnnnnnn

Hoooşbulduuumm
Ya dün diyabet vakfının bi diyetisyenine gittim doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım yeni bi diyet listem var artık ve insülinimide arttırdı doktorum.. aç karınlada vurmak zorundayım artık bütün gün içinde 24 ünite vuruluorum:44:

Gecen gunlerde daha hareketliydi sanki az once bi kac kere daha hareket etti cok endiseleniyrum ona bisey olcak diye ins kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz ona bisey olcak diye korkuyorum
bazı günler benimkide çok sakin oluyor, normal bence, bizimde her günümüz aynı değil sonuçta :):) şekerli şeyler yediğimizde de kan şekeri çok yükseldiği için bebek rahatsız olduğundan hareket ediyomuş, burda ya da bi başka yerde okumuştum... ne kadar sağlıklı tartışılabilir :)

fındık dı portakaldı kayısıydı ilk baktığımda bunu içicezmi die algıladım

amın canım

burzu hıc korkma canım arkadasım agustısta dıgum yaptı gunde 3 kez ınsulın + agır bır dıyet yaptı hamılelıgınde ama allaha sukur bebektede kendınde de bı sorun yok gecen hafta seker yuklemesı yaptılar anneye sekerı de normal sevıyede dogum yapar yapmaz bıraktı ınsulunu

hadi inş. şifa bulursunda iner şekerin
cnm lansinoha falan baktım cok para vermek ıstemıyorum yarın aktardan gıdıp alıcam. çatlamadım ama korkuyorum

badem yağı tatlı olan değil acı olandı sanırım ondan tercih et tuylenme yapıormuş tatlı badem yağıben baştan beri johnson bebe yağını kullanıorum şükür bişey yok bende

perşembe gunu bende doktoruma bahsettim hareketleri azalıyor bazen diyefazla yoruluyorsan yada suyu az içiyorsan hareketsizlik yapar dedi

Ayy canım ya benimde inşallah ölee olur günde 4 kere insülin oluyorum şimdilik umarım dahada arttırmazlar :44: gerçi bugün bebişi görmeye gittik herşey normal gününe uyumlu suyu her şeyi normal şekerin etkilemiyo dedi en azından içim rahatladı biraz..

İnşallah berrakçım yaa..varya diyettende şekerdende insülindende bıktım falla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…