2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Meltem ya iyi hatırlattın bende hiç sormadım daha doğrusu hiiç aklıma gelmedi sormak 15 gün sonra tekrar gidicem ve gittiğimde mutlaka sorucam.bide bu arada doktorum artık 15 günde bir çağırmaya başladı beni sizinde öylemii:44:

ohh yarasındaa olmuyo bole 1 kase bıle yıyemedımkomsuluk olmus arkadas kımse bısıcık getrmedı yarn pastaneden alcam valla yada sıze geleblrm zuzum:)

anammmm hadııyaaa dıkkat edeyım barı bundan snra

bizim binada da bir ben birde komşu arkadaşım yapıordu aşure başka yapan yok bizde daha yeni gelin sayılırızama bu sene yapmıcaz hamileyiz die şeker malum

ohh yarasındaa olmuyo bole 1 kase bıle yıyemedımkomsuluk olmus arkadas kımse bısıcık getrmedı yarn pastaneden alcam valla yada sıze geleblrm zuzum:)

bizim binada da bir ben birde komşu arkadaşım yapıordu aşure başka yapan yok bizde daha yeni gelin sayılırıztırnagın varsa kaşı misali ben yaparsam yicem aşureyiama bu sene yapmıcaz hamileyiz die şeker malum

Bende panik oldum bi an ama suyu falan normal deyince rahatladım biraz.gerçi hala taş gibi karnım acaba psikolojikmi diyorum kendi kendime erken doğurcam fikrini kafadan atmalı:44:

İnşallah, şuanda şekerim kontrol altında , doktorumda herşey normal diyor.Diyete devam...

yok canım 33+4 de gıdecegım 22 aralık yanı ondan sonra 15 gunde 1 olur ama zaten 22 aralıktan sonra doguma 1 ay kalıyor

bende hc yapmdgmdan cesaret edemdm aslnda keske deneseydım dedım ama snra tum apartmnı zehrlmk var:)))neyse yarn bı yoklımbakım mılletıı bırınden cıkar heralde

Bende panik oldum bi an ama suyu falan normal deyince rahatladım biraz.gerçi hala taş gibi karnım acaba psikolojikmi diyorum kendi kendime erken doğurcam fikrini kafadan atmalı:44:

ya oyle kafamda yok ama gun ıcnde sık sık oluyo tabı genlde yorulunca ayakta kalnca belkı benmkıde ondandr

Acaba şekerden dolayımı biz sık sık görüşücez doktorla bak bunuda sormayı akıl edememişim:44::44:
belkı ben normal dogum yapmayacagım ıcın gerek gormuyordur

Bana sordu bugün çokmu yoruyosun kendini o da tetikler dedi zaten ama artık daha dikkatli olmak lazım canım.kendimizi yormadan sıkıntı stres yapmadan tamamlayalım şu hamileliği hayırlısıyla:26:

bunlarda benim mevlüt için aldıklarım pusetli buzdolaı için olanı hastanede dağıtıcam keseye koyup içinede badem şekeri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…