2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende olculerını yazarken farkettım benımde 5 subat normal dogum tarıhı baktım senınkıne seker etkılesydı daha buyuk olması lazımdı olculerınız gayet normal

İnşallah berrakçım yaa..varya diyettende şekerdende insülindende bıktım falla

aynenaşure ayı geldi çattı korkuma yapıp yiyemiorumkilom farketti bir sıkılaşma oldu vucudumdaidare ediorum bende söylemesi ayıp gözleme canım istedi bugday unundan yaptım yedimAllahtan artmadı şeker

he bu arada bebeğin ölçumleri haftasına uyumlu çıktı şeker kontrol altına alınınca:))daha önceden 1 hafta önde gidiyordu :) valla dedim 1 aydır diyetteyim kilo aldımı çok merak ediorum dedim doktoruma korkma her halukarda kilo alır o dedi :))1600 gr dı sıpa :))

Son düzenleme:

Bende aşure sayıklıyorum gerçi bu akşam küçük bi kase yedim ya benim canım neler istiyo bi bilsen..çok pis boğaz oldum bi tabak turşu üzerine yoğurt mandalina ve ayva yedim geçen akşam doktor şoka girdi söyleyince

benimde bazı şeyler var aklımda da tutuyorum kendimison zamanlarda yicem bende

burzu merhaba,

hatırlarsan bende insülin kullanıyorum.Sen 24 ünite demişsin, merak ettim tek çeşit mi kullanıyorsun? Ben gündüz humulin R, gece humulin N kullanıyorum.

kızlar bı sey soracagım hepınıze dr unuz bebek tahmını kac kılo dogar yorum yapıyormu ?
benım dr um bana eger bebek boyle gıderse ve vaktınde dogarsa 3600 dogar dedı ama bız 300 gr eksık alıcaz 1 hafta onceden alacagımz ıcın dedı 3300 dogar dedı bakıyorum sımdı yaptıgım lısteye topıgın dombılılılerınden benım oglum kafam karıstı yaa
zaten mıadında dogan bı bebek ortalama 3500 gr ve 50 cm doguyor 100 gr mı fazlası var

Son düzenleme:

hiç bu konuyu konuşmadım doktorumla 3 aralıkta gidicem rapor almak için o zzaman sorayım bende

slm kızlar biz geldik bebişimle 3 kase aşure yedik
tabi biraz abarttım şimdi karnım patlayacak gibi duruyo :)
bugün kayınvalidem kargoyla hamile pijama takımı göndermiş
iki tane öğretmenler günü hediyesi kalın polar olanlardan
tabi benim kayınvalidem biraz süsü püsü kokoşluğu sever
bana da almış leoparlı kurdeleli flan :) giycem artık ne yapalım :)
daha geçmişi okuyamadım bi geçmiş yapıp geleyim...

hoşgeldin aşure canavarı

aynı seymı bılmyrum ama bu bana olmstu hatta okulda seyıme bır acı bıkac kere bagrmstım bıle bebegn pozısyonundan oluyormus ayagı falan denk gelıor sanrm vurunca duramıodum ama pozısyonu degsnce rahatlıodum

Beeenn geldiiimmm
Geçmiş yapmak ne uzun sürüyo yaa:44:

hosgeldn babyy karnn sertlesmesnı sordunmu

Gecen gunlerde daha hareketliydi sanki az once bi kac kere daha hareket etti cok endiseleniyrum ona bisey olcak diye ins kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz ona bisey olcak diye korkuyorum

her zaman cok hareketlı olmaz bencede korkma bazen hıc durmuolar bazende tam duruolar canını sıkma baslar bırazdan:)

burzu merhaba,

hatırlarsan bende insülin kullanıyorum.Sen 24 ünite demişsin, merak ettim tek çeşit mi kullanıyorsun? Ben gündüz humulin R, gece humulin N kullanıyorum.

Hatırlıyorum canım tek çeşitti aslında ama dün yeni bi insülin daha verdi sabah ve akşam aç olduğum novorapid tok vurulduğumda ınsulatard :44:

Merhaba Meltem,

Aslında sorduğun soru tamda benim aklımdan geçen soruydu.Bende diyabet var, ünsülin kullanıyorum, bebiş 2 hafta önden gidiyor, ve bebiş 2.078 gr . Yani en tombik benimki sanırsam :) Doktorum da takribi 4 kilo ile 4,5 kilo arası doğar diyor.Çok tedirginim bende bu konuda , umarım daha fazla artmaz kilosu...

Sordum sordum bebek büyüdükçe normal ama sık sık oluyosa eğer erken doğum habercisi dakika tut dedi dedim bebeğin eli kolu bu gidişle bi yerden çıkıcak gerim gerim oldum

benim evde giydiğim crox terliklerim var onları götürcemdüz taban birde geniş içleri rahat rahat yürürüm

geçmiş olsun inş. gununu doldurursun canım

hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

ınsallah dıyet ve ınsulın ıse yarar ve fazla ırılesmez bebıkın, alında burda onemlı olan bebege seker hastalıgı gecmemesı eger bebkte bı ırsk olmayacaksa tombiş olmasında zarar yok ben ılk oğlumu tombiş dogurdum mesela bakması cok rahat oluyor valla

ohh yarasındaa olmuyo bole 1 kase bıle yıyemedımkomsuluk olmus arkadas kımse bısıcık getrmedı yarn pastaneden alcam valla yada sıze geleblrm zuzum:)

Sordum sordum bebek büyüdükçe normal ama sık sık oluyosa eğer erken doğum habercisi dakika tut dedi dedim bebeğin eli kolu bu gidişle bi yerden çıkıcak gerim gerim oldum

anammmm hadııyaaa dıkkat edeyım barı bundan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…