- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.641
bende olculerını yazarken farkettım benımde 5 subat normal dogum tarıhı baktım senınkıne seker etkılesydı daha buyuk olması lazımdı olculerınız gayet normalAyy canım ya benimde inşallah ölee olur günde 4 kere insülin oluyorum şimdilik umarım dahada arttırmazlar :44: gerçi bugün bebişi görmeye gittik herşey normal gününe uyumlu suyu her şeyi normal şekerin etkilemiyo dedi en azından içim rahatladı biraz..
İnşallah berrakçım yaa..varya diyettende şekerdende insülindende bıktım falla
bende olculerını yazarken farkettım benımde 5 subat normal dogum tarıhı baktım senınkıne seker etkılesydı daha buyuk olması lazımdı olculerınız gayet normal
Benimkide cok hareketli değil cok nadir bazen coşuyor hareket ediyorsa sorun yoktur diye düşünüyorumGecen gunlerde daha hareketliydi sanki az once bi kac kere daha hareket etti cok endiseleniyrum ona bisey olcak diye ins kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz ona bisey olcak diye korkuyorum
aynenaşure ayı geldi çattı korkuma yapıp yiyemiorum kilom farketti bir sıkılaşma oldu vucudumda idare ediorum bende söylemesi ayıp gözleme canım istedi bugday unundan yaptım yedim Allahtan artmadı şeker
he bu arada bebeğin ölçumleri haftasına uyumlu çıktı şeker kontrol altına alınınca:))daha önceden 1 hafta önde gidiyordu :) valla dedim 1 aydır diyetteyim kilo aldımı çok merak ediorum dedim doktorumakorkma her halukarda kilo alır o dedi :))1600 gr dı sıpa :))
Bende aşure sayıklıyorum gerçi bu akşam küçük bi kase yedimya benim canım neler istiyo bi bilsen..çok pis boğaz oldum bi tabak turşu üzerine yoğurt mandalina ve ayva yedim geçen akşam doktor şoka girdi söyleyince
Hoooşbulduuumm
Ya dün diyabet vakfının bi diyetisyenine gittim doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım yeni bi diyet listem var artık ve insülinimide arttırdı doktorum.. aç karınlada vurmak zorundayım artık bütün gün içinde 24 ünite vuruluorum:44:
kızlar bı sey soracagım hepınıze dr unuz bebek tahmını kac kılo dogar yorum yapıyormu ?
benım dr um bana eger bebek boyle gıderse ve vaktınde dogarsa 3600 dogar dedı ama bız 300 gr eksık alıcaz 1 hafta onceden alacagımz ıcın dedı 3300 dogar dedı bakıyorum sımdı yaptıgım lısteye topıgın dombılılılerınden benım oglum kafam karıstı yaa
hadi inş. şifa bulursunda iner şekerin
berrak aslında ben de bebe yağı suruyordum ama kardeşimin bir ebe arkadaşı var o kesinlikle yapay bişi kullanmasın demiş.
hadi inş. şifa bulursunda iner şekerin
berrak aslında ben de bebe yağı suruyordum ama kardeşimin bir ebe arkadaşı var o kesinlikle yapay bişi kullanmasın demiş.
tamam madem yapay bebeklerimizede surcez ama
slm kızlar biz geldik bebişimle 3 kase aşure yedik
tabi biraz abarttım şimdi karnım patlayacak gibi duruyo :)
bugün kayınvalidem kargoyla hamile pijama takımı göndermiş
iki tane öğretmenler günü hediyesi kalın polar olanlardan
tabi benim kayınvalidem biraz süsü püsü kokoşluğu sever
bana da almış leoparlı kurdeleli flan :) giycem artık ne yapalım :)
daha geçmişi okuyamadım bi geçmiş yapıp geleyim...
kızlar birşey soracagım size
bu sabahtan beri alttan sızı giriyor bana
hani regl oldugumuz zaman alttan bıçak saplanır gibi oluyorya aynı öyle ama sürekli oluyoır dakkada 1 diyebilirim..
dayanılmıycak gibi değil hafif hafif..
sanki bıçak sokuluyor..
acile gitsemmi bilmiyorum
dün kontrolüm vardı. doktor bebek rahme uzak dedi. 30 haftada 1650 gram. herşey normal dedi diye içim biraz rahat .. şuan bebekte normal hareketli boşuna doktora gitmek istemiyrum hemen alttan muayene ederler biliyorum ..
sizce birsey olurmu?
gitsemmi acile
Beeenn geldiiimmm
Geçmiş yapmak ne uzun sürüyo yaa:44:
Gecen gunlerde daha hareketliydi sanki az once bi kac kere daha hareket etti cok endiseleniyrum ona bisey olcak diye ins kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz ona bisey olcak diye korkuyorum
burzu merhaba,
hatırlarsan bende insülin kullanıyorum.Sen 24 ünite demişsin, merak ettim tek çeşit mi kullanıyorsun? Ben gündüz humulin R, gece humulin N kullanıyorum.
kızlar bı sey soracagım hepınıze dr unuz bebek tahmını kac kılo dogar yorum yapıyormu ?
benım dr um bana eger bebek boyle gıderse ve vaktınde dogarsa 3600 dogar dedı ama bız 300 gr eksık alıcaz 1 hafta onceden alacagımz ıcın dedı 3300 dogar dedı bakıyorum sımdı yaptıgım lısteye topıgın dombılılılerınden benım oglum kafam karıstı yaa
zaten mıadında dogan bı bebek ortalama 3500 gr ve 50 cm doguyor 100 gr mı fazlası var
aynı seymı bılmyrum ama bu bana olmstu hatta okulda seyıme bır acı bıkac kere bagrmstım bıle bebegn pozısyonundan oluyormus ayagı falan denk gelıor sanrm vurunca duramıodum ama pozısyonu degsnce rahatlıodum
hosgeldn babyy karnn sertlesmesnı sordunmu
her zaman cok hareketlı olmaz bencede korkma bazen hıc durmuolar bazende tam duruolar canını sıkma baslar bırazdan:)
merhaba kızlar :):)
misafirlerim vardı çook yoruldum, bundan sonra kabul etmemeye çalışıcam samimi arkadaşlarım değilse.. kendi çayını kendi alacaksa gelebilirler
bende hepimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM, bugün çok güzel canlı saksı çiçeği aldım hediye olarak çok mutlu oldum
böyle duygusal hediyeler çok daha hoşuma gidiyor benim :)
canım seninde diş hekimleri günün kutlu olsun :):) geç oldu ama kabul et artık, bilseydim kutlardım:)çok geçmiş olsun canım evde dinlen bebeğinle sağlıklı şekilde gelsin inş, moralinide yüksek tut bakarsın sonuna kadar durur :) sen kendini öyle alıştır bence inş öyle olur.
hayırlısı ne ıse o olsun sonucta vaktınde dogan bebek saglıklıdır dıye bı sart yok benım arkadasım 34+4 de dogum yaptı 2800 gr 51 cm
allaha sukur ne kuveze gırdı ne bı terslık oldu sen sadece dıkkar et 33u cıkart gerısı evelallah
benim evde giydiğim crox terliklerim var onları götürcemdüz taban birde geniş içleri rahat rahat yürürüm
geçmiş olsun inş. gununu doldurursun canım
akma
hiç korkma canım proluton depot haftada 1 bende vuruluorum erken doğum riskim yok ama tüp bebek le hamile kaldım ben. balıkesirdeki çok güvendiğim bi dr 35 . haftaya kadar vurul sakın bırakma demişti şimdi urfadayım dr um gerek yok vuurlma diyor ama ben 35 e kadar inatla vurulucam çünkü 3 üzleri bile prolutonla normal zamanına yetiştiriyorlar sakın stres telaş yapma ewde bir güzel yat derim ben bebğini düşün pozitif ol inş yetişicek normal zamana bebeklerimiz
ınsallah dıyet ve ınsulın ıse yarar ve fazla ırılesmez bebıkın, alında burda onemlı olan bebege seker hastalıgı gecmemesı eger bebkte bı ırsk olmayacaksa tombiş olmasında zarar yok ben ılk oğlumu tombiş dogurdum mesela bakması cok rahat oluyor vallaMerhaba Meltem,
Aslında sorduğun soru tamda benim aklımdan geçen soruydu.Bende diyabet var, ünsülin kullanıyorum, bebiş 2 hafta önden gidiyor, ve bebiş 2.078 gr . Yani en tombik benimki sanırsam :) Doktorum da takribi 4 kilo ile 4,5 kilo arası doğar diyor.Çok tedirginim bende bu konuda , umarım daha fazla artmaz kilosu...
slm kızlar biz geldik bebişimle 3 kase aşure yedik
tabi biraz abarttım şimdi karnım patlayacak gibi duruyo :)
bugün kayınvalidem kargoyla hamile pijama takımı göndermiş
iki tane öğretmenler günü hediyesi kalın polar olanlardan
tabi benim kayınvalidem biraz süsü püsü kokoşluğu sever
bana da almış leoparlı kurdeleli flan :) giycem artık ne yapalım :)
daha geçmişi okuyamadım bi geçmiş yapıp geleyim...
Sordum sordum bebek büyüdükçe normal ama sık sık oluyosa eğer erken doğum habercisi dakika tut dedidedim bebeğin eli kolu bu gidişle bi yerden çıkıcak gerim gerim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?