- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.681
ay süpermiş bu gruplar meltem takıldım kaldım çok güzel bilgiler var, benimle aynı kafada insanların olmasına çok sevindim, birisi evde tek başına doğum yapmış Türki cumhuriyetlerinden birinde sanırımben hastanede bebk cıkolatası mevlutte boyle bısey dusunuyorum
ben hiç anlamam bacım, hiç süsleme filan yapmıcam zatenkızlar bana bı akıl verın bu susu sunnette kullandım paketleyı kaldırdım sizce bebk dogdugunda uzerınde oynama yapsam ıs gorur mu yoksa nasılsa benı 1 sunnet daha bekler:) bunu ellemeyıp bebek ıcın yenısını mı alsam?
senı doganayada ekledım gordun mu?ay süpermiş bu gruplar meltem takıldım kaldım çok güzel bilgiler var, benimle aynı kafada insanların olmasına çok sevindim, birisi evde tek başına doğum yapmış Türki cumhuriyetlerinden birinde sanırım
sadelıkten yanayım satafata gerek yok dıypsun :))) benım ruhum kokos kızım olsa kocam batardı kesın:)ben hiç anlamam bacım, hiç süsleme filan yapmıcam zaten
Bence bunu sünnetine sakliyabilirsin gitti gidiyorda mevlit şekerleri yanında kapı süsü ve sepetleri hediye olarak veriyolarmis fiyatlarida uygun bu sekilde de alabilirsinkızlar bana bı akıl verın bu susu sunnette kullandım paketleyı kaldırdım sizce bebk dogdugunda uzerınde oynama yapsam ıs gorur mu yoksa nasılsa benı 1 sunnet daha bekler:) bunu ellemeyıp bebek ıcın yenısını mı alsam?
ordayım zaten bayadırsenı doganayada ekledım gordun mu?
bende cok sevıyorum bu grupları kalıtelı ve sevıyelı cogu egıtımlı ve arastırmacı ınsanlar
valla içinden geliyosa hoşuna gidiyosa yap tabi sonuna kadar yavrum, ben uğraşamam pek süslü de sayılmam evimde çok sade zaten :)sadelıkten yanayım satafata gerek yok dıypsun :))) benım ruhum kokos kızım olsa kocam batardı kesın:)
kızlar bana bı akıl verın bu susu sunnette kullandım paketleyı kaldırdım sizce bebk dogdugunda uzerınde oynama yapsam ıs gorur mu yoksa nasılsa benı 1 sunnet daha bekler:) bunu ellemeyıp bebek ıcın yenısını mı alsam?
kızlar bana bı akıl verın bu susu sunnette kullandım paketleyı kaldırdım sizce bebk dogdugunda uzerınde oynama yapsam ıs gorur mu yoksa nasılsa benı 1 sunnet daha bekler:) bunu ellemeyıp bebek ıcın yenısını mı alsam?
ben cok sevıyorumordayım zaten bayadır
valla içinden geliyosa hoşuna gidiyosa yap tabi sonuna kadar yavrum, ben uğraşamam pek süslü de sayılmam evimde çok sade zaten :)
bılemedım bendeaynısını yengem bebek mevlütü için almıştı mavisi şapkası yoktu :) oynama yapabiliyosan çok güzelmiş
obaaaaaaaaaa eller havaya ben yenıden susculerı dolaşmaya baslayayım sunnet te anam aglamıstı ev ıcın ayrı susleme yaptık, mevlutte yazlıkta oldu onun ıcın ayrı yaptık renk konseptlerımız farklıydıııı:))))))))Çok güzelmiş aslında ama bence 1 sünnet daha beklesinsen yenisini al çünküm onun sünnet için olduğu belli rüzgara özel bişii al.ya arkadaşım doğum yaptı geçen hafta oğlunun adını rüzgar koydu kapı süsü bi tekneydi üzerinde bi kaptan ve rüzgar yazıoyodu teknenin üzerinde çok hoştu.lacivert beyaz yaptırmıştı
aman sen ve kızın ıyı olda:)))))) pekı nstye falan soktular mı ne yaptılar acıldeKizlar bebisim de ben de iyiyiz sizle gece yazisirken sıklasmisti sancilar 10dkya dusmustu. Yaklasik 70 dk daha cektikten sonra acile gidecegimizi anladik biz de takip ediyoduk dk tutuyoduk iste. Hani seminere gitmistim ya ben orda sormustum dra ne zmn hastaneye yola cikalim diye 5 dkya dusunce demisti. O yuzden acele etmedim. Bi de hem emin olmak istedim kendi kendime sanci uydurmadigimdan hem de telas yapip durumumu stresten daha kotu hale getirmek istemedim, cunku dogum sirasinda da bol enerjiye ihtiyacimiz var. Sakin kalip enerji harcamamaliyiz. Neyse ki kandirmis tahmin ettigim gibi. Ama kizimi da beni de cok yordu meret. 12 saat uyudum, kizim da az hareketli bugun bitkindik yani. Ama bu kadar uzun ve sık sancilar erken dogum habercisi. Neyse ki ucuz atlattik. Kizima tembihledik hep butun gece 2 ay daha dayan az kaldi diye.:) o da dinledi anne babasinin sozunu akilli kizim benim.
Merak etmissiniz beni, bi de benim yuzumden sancilananlar olmus ya cok uzuldum cok ozur dilerim.kizimin şakasi sayesinde butun arkadaslarinin cicileri de yikanmaya baslamis ne guzel ben de yikadim yaa hazir ediyom artik herseyini banane.
Bundan sonra da sancim olsa hic tinlamam heralde. Hani yalancinin biri dogruyu solemis kimse inanmamis köy yanmis derler ya o misal. Ay Allah korusun.
Herkes iyi galiba di mi???
hoşgeldin aşure canavarı
ohh yarasındaa olmuyo bole 1 kase bıle yıyemedımkomsuluk olmus arkadas kımse bısıcık getrmedı yarn pastaneden alcam valla yada sıze geleblrm zuzum:)
anammmm hadııyaaa dıkkat edeyım barı bundan snra
Meltem ya iyi hatırlattın bende hiç sormadım daha doğrusu hiiç aklıma gelmedi sormak 15 gün sonra tekrar gidicem ve gittiğimde mutlaka sorucam.bide bu arada doktorum artık 15 günde bir çağırmaya başladı beni sizinde öylemii:44:
obaaaaaaaaaa eller havaya ben yenıden susculerı dolaşmaya baslayayım sunnet te anam aglamıstı ev ıcın ayrı susleme yaptık, mevlutte yazlıkta oldu onun ıcın ayrı yaptık renk konseptlerımız farklıydıııı:))))))))
çok sevindim canım, varmış bir bildiğin :):) zamanını beklesin tabi yaramazKizlar bebisim de ben de iyiyiz sizle gece yazisirken sıklasmisti sancilar 10dkya dusmustu. Yaklasik 70 dk daha cektikten sonra acile gidecegimizi anladik biz de takip ediyoduk dk tutuyoduk iste. Hani seminere gitmistim ya ben orda sormustum dra ne zmn hastaneye yola cikalim diye 5 dkya dusunce demisti. O yuzden acele etmedim. Bi de hem emin olmak istedim kendi kendime sanci uydurmadigimdan hem de telas yapip durumumu stresten daha kotu hale getirmek istemedim, cunku dogum sirasinda da bol enerjiye ihtiyacimiz var. Sakin kalip enerji harcamamaliyiz. Neyse ki kandirmis tahmin ettigim gibi. Ama kizimi da beni de cok yordu meret. 12 saat uyudum, kizim da az hareketli bugun bitkindik yani. Ama bu kadar uzun ve sık sancilar erken dogum habercisi. Neyse ki ucuz atlattik. Kizima tembihledik hep butun gece 2 ay daha dayan az kaldi diye.:) o da dinledi anne babasinin sozunu akilli kizim benim.
Merak etmissiniz beni, bi de benim yuzumden sancilananlar olmus ya cok uzuldum cok ozur dilerim.kizimin şakasi sayesinde butun arkadaslarinin cicileri de yikanmaya baslamis ne guzel ben de yikadim yaa hazir ediyom artik herseyini banane.
Bundan sonra da sancim olsa hic tinlamam heralde. Hani yalancinin biri dogruyu solemis kimse inanmamis köy yanmis derler ya o misal. Ay Allah korusun.
Kizlar bebisim de ben de iyiyiz sizle gece yazisirken sıklasmisti sancilar 10dkya dusmustu. Yaklasik 70 dk daha cektikten sonra acile gidecegimizi anladik biz de takip ediyoduk dk tutuyoduk iste. Hani seminere gitmistim ya ben orda sormustum dra ne zmn hastaneye yola cikalim diye 5 dkya dusunce demisti. O yuzden acele etmedim. Bi de hem emin olmak istedim kendi kendime sanci uydurmadigimdan hem de telas yapip durumumu stresten daha kotu hale getirmek istemedim, cunku dogum sirasinda da bol enerjiye ihtiyacimiz var. Sakin kalip enerji harcamamaliyiz. Neyse ki kandirmis tahmin ettigim gibi. Ama kizimi da beni de cok yordu meret. 12 saat uyudum, kizim da az hareketli bugun bitkindik yani. Ama bu kadar uzun ve sık sancilar erken dogum habercisi. Neyse ki ucuz atlattik. Kizima tembihledik hep butun gece 2 ay daha dayan az kaldi diye.:) o da dinledi anne babasinin sozunu akilli kizim benim.
kocıssss bıktı benden:)))))) aslında esyada sus sevmem kendımde bır o kadar sadeyımdır takı falan asla takmam gumus bıle ,hıc kolyem kupem yuzugum yoktur tek parca bırseyle patlatırım olayı:))Süslü hatunsun bacıımm süslü hatuna süs yakışırbence senin içinden geçende yenilerini almak üşenmezsin sen ve eminim çook güzel şeylerde bulursun
Kizlar bebisim de ben de iyiyiz sizle gece yazisirken sıklasmisti sancilar 10dkya dusmustu. Yaklasik 70 dk daha cektikten sonra acile gidecegimizi anladik biz de takip ediyoduk dk tutuyoduk iste. Hani seminere gitmistim ya ben orda sormustum dra ne zmn hastaneye yola cikalim diye 5 dkya dusunce demisti. O yuzden acele etmedim. Bi de hem emin olmak istedim kendi kendime sanci uydurmadigimdan hem de telas yapip durumumu stresten daha kotu hale getirmek istemedim, cunku dogum sirasinda da bol enerjiye ihtiyacimiz var. Sakin kalip enerji harcamamaliyiz. Neyse ki kandirmis tahmin ettigim gibi. Ama kizimi da beni de cok yordu meret. 12 saat uyudum, kizim da az hareketli bugun bitkindik yani. Ama bu kadar uzun ve sık sancilar erken dogum habercisi. Neyse ki ucuz atlattik. Kizima tembihledik hep butun gece 2 ay daha dayan az kaldi diye.:) o da dinledi anne babasinin sozunu akilli kizim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?