2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Benim kocişte bıktı benden bana dioki her 2 lafından biri para yada şu eksiğide almam lazım diyomuşum sonuç olarak para ama napiim yapıcak pek bişii yok.Bende senin gibi sadelikten yanayımdır hep ama nedense kızım için acaip özeniorum süslü püslü olsun derdindeyim

Meltemcim herkes cok sakin davrandi. Once ultrasonla bakiyolar plesanta ayrilmasi var mi diye. Sonra acilma var mi diye asagida sonra da nstde bebek streste mi diye. Nstde belli oluyo ztn.

benımkı bıde yenı dugunden cıktıgımız ıcın acayıp ısyanlarda

anaaammm herkesin uykusu kaçmış galiba
ama benim vaaarrr, herkese ii geceler kuşlar yarına görüşürüz... :80:

sonucları ne cıktı? neden olmus?

Simdi benim tarif ettigim sancilarin sekli dogum sancisi gibi ama siddeti oyle cikmadi. Diyodum ya dun aksam hani bu kadar saat oldu daha sık ve siddetli olmasi gerekir diye. Benim ztn riskli gebelik oldugu icin ihtimal var ama bu sefer degilmis cok sukur. En azindan bebisim sıkıntıda degil dogmasina gerek yok simdilik. Bol sivi ve uzun istirahatten sonra onlar gecti ztn. Diger ufak tefekler karnimda olanlar yani arada oluyo tabi o da normali.

uyumak istiyorum ama yatmak istemiyorum beyazın psikopatı gibi
birsy sen embriyolog musun? doktorsun yani sanırım :) sezaryen mevzusunu okumuşsundur ne düşünüyosun merak ettim :)

uyumak istiyorum ama yatmak istemiyorum beyazın psikopatı gibi
birsy sen embriyolog musun? doktorsun yani sanırım :) sezaryen mevzusunu okumuşsundur ne düşünüyosun merak ettim :)
valla ben saat 10 da uykum var dıye yataga gectım burada gezınır uyurum dedım ama sansıma bugun herkesun cenesı dustu:))))

meltem ikimiz kaldık bizde yatalım canım haydi
tatlı ve mutlu rüyalar... rüyamızda bebeklerimizin yüzünü görelim. amin.

bencede cnm, sen bunu sunnete sakla,cok cıcı seyler satılıyor onlardan al derım tabıkı, yıne sen bılırsın bız sadece kapı susu ve hosgeldın bebegım yazısı almıstık alısverıse cıkıldıgında, yeterlı dıye dusunduk ama bugun sans eserı esımle ozkanlarda gezerken bı cıcekcıye gırdık orda muhtesem susler gordukk nasıl anlatayım kı bebıslı balonlar,bebıslı kurdeleler bı o kadarda cıcı aksesuarlar hepsını almak ıstedım esımde yazık heycanımı gorunce ses cıkarmadı :)eve kadar bebıs odasını suslemeye gelıyorlarmıs15,20mtre tul ve tum aksesurlar dahıl susleme onlara aıt 50 lıraya anlastıkk bı bundan kusur kalmıstım oda oldu, Allah ım kullanmayı nasıp etsın ınsallah...

Gunaydinmi desem nedesem bilmiyorum, migde yanmasından hic uyuyamadim cok kötü, suan oturmuşum çekirdek citlatiyorum tuzlu iyi gelir diye, biri beni böyle bu saate çekirdek citlatiyor görse kafayı yedim sanacaklar, ama dayinilmiyacak gibi degildi cok kötüydü bu aksam, acaba başka ne iyi gelir bi bilginiz varmi??

:)evt gercekten sbh sbh uturmus cekirdek yiyen birini dusunemedim:)bende sbhin korunde uyandim,bu hftalarda kendiligimden uyaniyorum geceleri uykum bolunmeye basladi,allahtan uyuyabiliyorum dha sonra..kesinlikle sade maden suyu iyi gelir,birde süt cok iyi gelir diye duydum,elmayida duymustum.

:)evt gercekten sbh sbh uturmus cekirdek yiyen birini dusunemedim:)bende sbhin korunde uyandim,bu hftalarda kendiligimden uyaniyorum geceleri uykum bolunmeye basladi,allahtan uyuyabiliyorum dha sonra..kesinlikle sade maden suyu iyi gelir,birde süt cok iyi gelir diye duydum,elmayida duymustum.

Bu gece cok kötüydü hic bukadar olmamıştı, madem suyu icdim, süt icdim, elma yedim, iki yastiklan denedim uyumayı olmadı. Normalde bunlar iyi geliyordu ama bugün hic biri fayda etmedi. Bütün gece hic uyumadım şimdi oturmuş geniş aileyi izliyorum :26:

günaydın. iyi pazarlar.... rennie şurup iyi geliyor. ben de de oluyordu. surup sayesinde hafifledi.

günaydın. iyi pazarlar.... rennie şurup iyi geliyor. ben de de oluyordu. surup sayesinde hafifledi.
Ya benim Dr ilaç yazma taraftarı degil okadar söyledim bu şikayetim olduğunu hep bana neler iyi gelir onları sayıyor. Acaba niye bu akşamki cok kötü oldu bilemedim, bebek buyudukce dahamı kötü oluyor?

günaydın herkese bende bi uyandım wc için uykum kaçtı uyuyamıyorum, gece de 2 de yattım canım renie yi bilmiyorum da gaviscon diye bi şurup var kesinlikle dolaşıma katılmıyor tamamen fiziksel yollarla mide üstüne tabaka oluşturup sıkıntıyı gideriyormuş, bi zararı yok diye biliyorum, sende ilaç yok ama sanırım şu anda, eğer evde varsa sarı leblebi önerebilirim midenin suyunu emer diye duymuştum, birde kuru ekmek yemeyi dene istersen..

Son düzenleme:
Cok saol deniyim ins iyi gelir, cok uykum var gözlerimi açamıyorum sma uzandığım gibi başlıyor, bi pazarımız var esimlen şimdi o uyanır ben uyurum, aksamda bi arkadasa gideceğiz bebek sormaya bugünden bisey anlimacagiz

inş işe yarar açlıktan da çoğalabiliyor bazen mide yanması..
yastığını baya bi yükseltseydin canım oturacak gibi neredeyse, gerçi ben öyle uyuyamam ama belki sen uyursun,
benimde dün misafirlerim vardı günüm öyle geçti dinlenmeden bu günde yeni evlenen bi arkadaşa gidicez hediyemizle, bu hafta sonu dinlenmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…