- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.701
kocıssss bıktı benden:)))))) aslında esyada sus sevmem kendımde bır o kadar sadeyımdır takı falan asla takmam gumus bıle ,hıc kolyem kupem yuzugum yoktur tek parca bırseyle patlatırım olayı:))
ama boyle ozel gunlerde janjanı sevıyorum :)
benımkı bıde yenı dugunden cıktıgımız ıcın acayıp ısyanlardaBenim kocişte bıktı benden bana dioki her 2 lafından biri para yada şu eksiğide almam lazım diyomuşum sonuç olarak paraama napiim yapıcak pek bişii yok.Bende senin gibi sadelikten yanayımdır hep ama nedense kızım için acaip özeniorum süslü püslü olsun derdindeyim
sonucları ne cıktı? neden olmus?Meltemcim herkes cok sakin davrandi. Once ultrasonla bakiyolar plesanta ayrilmasi var mi diye. Sonra acilma var mi diye asagida sonra da nstde bebek streste mi diye. Nstde belli oluyo ztn.
sonucları ne cıktı? neden olmus?
valla ben saat 10 da uykum var dıye yataga gectım burada gezınır uyurum dedım ama sansıma bugun herkesun cenesı dustu:))))uyumak istiyorum ama yatmak istemiyorumbeyazın psikopatı gibi
birsy sen embriyolog musun? doktorsun yani sanırım :) sezaryen mevzusunu okumuşsundur ne düşünüyosun merak ettim :)
benimde uykum geldi ama hiç gidesim yokvalla ben saat 10 da uykum var dıye yataga gectım burada gezınır uyurum dedım ama sansıma bugun herkesun cenesı dustu:))))
kızlar bana bı akıl verın bu susu sunnette kullandım paketleyı kaldırdım sizce bebk dogdugunda uzerınde oynama yapsam ıs gorur mu yoksa nasılsa benı 1 sunnet daha bekler:) bunu ellemeyıp bebek ıcın yenısını mı alsam?
Bu gece cok kötüydü hic bukadar olmamıştı, madem suyu icdim, süt icdim, elma yedim, iki yastiklan denedim uyumayı olmadı. Normalde bunlar iyi geliyordu ama bugün hic biri fayda etmedi. Bütün gece hic uyumadım şimdi oturmuş geniş aileyi izliyorum :26::)evt gercekten sbh sbh uturmus cekirdek yiyen birini dusunemedim:)bende sbhin korunde uyandim,bu hftalarda kendiligimden uyaniyorum geceleri uykum bolunmeye basladi,allahtan uyuyabiliyorum dha sonra..kesinlikle sade maden suyu iyi gelir,birde süt cok iyi gelir diye duydum,elmayida duymustum.
günaydın. iyi pazarlar.... rennie şurup iyi geliyor. ben de de oluyordu. surup sayesinde hafifledi.Bu gece cok kötüydü hic bukadar olmamıştı, madem suyu icdim, süt icdim, elma yedim, iki yastiklan denedim uyumayı olmadı. Normalde bunlar iyi geliyordu ama bugün hic biri fayda etmedi. Bütün gece hic uyumadım şimdi oturmuş geniş aileyi izliyorum :26:
Ya benim Dr ilaç yazma taraftarı degil okadar söyledim bu şikayetim olduğunu hep bana neler iyi gelir onları sayıyor. Acaba niye bu akşamki cok kötü oldu bilemedim, bebek buyudukce dahamı kötü oluyor?günaydın. iyi pazarlar.... rennie şurup iyi geliyor. ben de de oluyordu. surup sayesinde hafifledi.
canım renie yi bilmiyorum da gaviscon diye bi şurup var kesinlikle dolaşıma katılmıyor tamamen fiziksel yollarla mide üstüne tabaka oluşturup sıkıntıyı gideriyormuş, bi zararı yok diye biliyorum, sende ilaç yok ama sanırım şu anda, eğer evde varsa sarı leblebi önerebilirim midenin suyunu emer diye duymuştum, birde kuru ekmek yemeyi dene istersen..Gunaydinmi desem nedesem bilmiyorum, migde yanmasından hic uyuyamadim cok kötü, suan oturmuşum çekirdek citlatiyorum tuzlu iyi gelir diye, biri beni böyle bu saate çekirdek citlatiyor görse kafayı yedim sanacaklar, ama dayinilmiyacak gibi degildi cok kötüydü bu aksam, acaba başka ne iyi gelir bi bilginiz varmi??
Cok saol deniyim ins iyi gelir, cok uykum var gözlerimi açamıyorum sma uzandığım gibi başlıyor, bi pazarımız var esimlen şimdi o uyanır ben uyurum, aksamda bi arkadasa gideceğiz bebek sormaya bugünden bisey anlimacagizgünaydın herkese bende bi uyandım wc için uykum kaçtı uyuyamıyorum, gece de 2 de yattımcanım renie yi bilmiyorum da gaviscon diye bi şurup var kesinlikle dolaşıma katılmıyor tamamen fiziksel yollarla mide üstüne tabaka oluşturup sıkıntıyı gideriyormuş, bi zararı yok diye biliyorum, sende ilaç yok ama sanırım şu anda, eğer evde varsa sarı leblebi önerebilirim midenin suyunu emer diye duymuştum, birde kuru ekmek yemeyi dene istersen..
inş işe yarar açlıktan da çoğalabiliyor bazen mide yanması..Cok saol deniyim ins iyi gelir, cok uykum var gözlerimi açamıyorum sma uzandığım gibi başlıyor, bi pazarımız var esimlen şimdi o uyanır ben uyurum, aksamda bi arkadasa gideceğiz bebek sormaya bugünden bisey anlimacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?