- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.721
Normalde iki yastık iyi geliyordu hep öyle yapardım ama bugün hic fayda etmedi, bende kahvaltı hazirliyim esim uyandığında kahvaltı yaparız, uyurum biraz aksamda bebis sormaya gideriz. Senin bilgin varmi acaba bebek büyudumu dahamı kötü oluyor migde yanması, eskiden bişeyler yapardım geçerdi bugün cok kötüydü hic bise fayda etmediinş işe yarar açlıktan da çoğalabiliyor bazen mide yanması..
yastığını baya bi yükseltseydin canım oturacak gibi neredeyse, gerçi ben öyle uyuyamam ama belki sen uyursun,
benimde dün misafirlerim vardı günüm öyle geçti dinlenmeden bu günde yeni evlenen bi arkadaşa gidicez hediyemizle, bu hafta sonu dinlenmek yok
Gunaydinmi desem nedesem bilmiyorum, migde yanmasından hic uyuyamadim cok kötü, suan oturmuşum çekirdek citlatiyorum tuzlu iyi gelir diye, biri beni böyle bu saate çekirdek citlatiyor görse kafayı yedim sanacaklar, ama dayinilmiyacak gibi degildi cok kötüydü bu aksam, acaba başka ne iyi gelir bi bilginiz varmi??
Normalde iki yastık iyi geliyordu hep öyle yapardım ama bugün hic fayda etmedi, bende kahvaltı hazirliyim esim uyandığında kahvaltı yaparız, uyurum biraz aksamda bebis sormaya gideriz. Senin bilgin varmi acaba bebek büyudumu dahamı kötü oluyor migde yanması, eskiden bişeyler yapardım geçerdi bugün cok kötüydü hic bise fayda etmedi
bilmiyorum ki canım yaa belki bugünlük bişeydir inş sonra devam etmez, devam edecek olursa da doktoruna durumdan bahset doğal yollarla çözemediğini söyle belki onun başka bi fikri vardır...Normalde iki yastık iyi geliyordu hep öyle yapardım ama bugün hic fayda etmedi, bende kahvaltı hazirliyim esim uyandığında kahvaltı yaparız, uyurum biraz aksamda bebis sormaya gideriz. Senin bilgin varmi acaba bebek büyudumu dahamı kötü oluyor migde yanması, eskiden bişeyler yapardım geçerdi bugün cok kötüydü hic bise fayda etmedi
kararsız kaldım ben deevet canım bende sabooo lardan ıstıyorum ama bakacam
he bide bana dioki 32 haftalıksın ama ben 30 die biliyorum dedim son adetini söle dedi 29 nisan dedim tamam işte dio ocak sonu şubatın ilk haftası dedi 32 mi oluyorumki
Maşallah bebeğine Allah anali babali büyütsün inşallah. Evt gercekden cok kötü bisey bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlar gelir geçe, ac kalmamam lazım az miktarda ama sürekli yemem lazım. 1-2 hafta bisey yokdu bugün yine başladı, esimede ayrı bi kırgınım okadar uyandım gitim geldim bu odalardan, resmen ikiniyordum yatakda adamın hic umrunda bile degildi misil misil uyuyordu insn bi uyanır bakar neyim var, öyle değilmi ama ?cnm bende 3 ay öce doqum yaptm ve senin gibi mide yanmalarıla ekşimeleriyle çok uğraştım.bi gün iyi gelen şey rtesi gün fayda vermiyordu.
ama bana en iyi gelen şey leblebi ve galetalardı.kızarmış ekmek veya form krakarlerde iyi geliyordu.he bide ayvada rahatlatıyordu.
gerisini biliyorsun zaten maden suyu elma yoğurt vs.ayrıca bend rennie şurup içtim.bazende çiğneme tabletlerini kullandımdrumun tasiyesiyle.
:) duymamıştır o senin kalktığınıMaşallah bebeğine Allah anali babali büyütsün inşallah. Evt gercekden cok kötü bisey bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlar gelir geçe, ac kalmamam lazım az miktarda ama sürekli yemem lazım. 1-2 hafta bisey yokdu bugün yine başladı, esimede ayrı bi kırgınım okadar uyandım gitim geldim bu odalardan, resmen ikiniyordum yatakda adamın hic umrunda bile degildi misil misil uyuyordu insn bi uyanır bakar neyim var, öyle değilmi ama ?
Aksam bisey yemedim saat 5-6gibi ekmek arası peynir domates yedim oydu, belkide yemediğim icin olmuştur diye düşünüyorumbilmiyorum ki canım yaa belki bugünlük bişeydir inş sonra devam etmez, devam edecek olursa da doktoruna durumdan bahset doğal yollarla çözemediğini söyle belki onun başka bi fikri vardır...
ne yemiştin ki akşam? çok asitli bişey tükettiysen de artmıştır, tavuk, baklagil flnda çok kötü yapıyor benim midemi, yediğinle de alakalı olabilir...
Maşallah bebeğine Allah anali babali büyütsün inşallah. Evt gercekden cok kötü bisey bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlar gelir geçe, ac kalmamam lazım az miktarda ama sürekli yemem lazım. 1-2 hafta bisey yokdu bugün yine başladı, esimede ayrı bi kırgınım okadar uyandım gitim geldim bu odalardan, resmen ikiniyordum yatakda adamın hic umrunda bile degildi misil misil uyuyordu insn bi uyanır bakar neyim var, öyle değilmi ama ?
ben hastanede bebk cıkolatası mevlutte boyle bısey dusunuyorum
olur tabi mide asit üretiyo sürekli, yanma da zaten asitten oluyo, aç kaldıkça daha kötü oluyo, yatarken fln da süt iç yoğurt ya da meyve ye aç yatma bakalım, denemekte fayda var..Aksam bisey yemedim saat 5-6gibi ekmek arası peynir domates yedim oydu, belkide yemediğim icin olmuştur diye düşünüyorum
Şimdi uyanır sorar niye bukadar erken kalktığımı, normalde esim benden önce uyanır, ben geç uyanırım uykuyu severim:) duymamıştır o senin kalktığını
:) artık kendi zevkimiz bile kalmadı herşeyi bebekler belirliyo, uykuyu sevsen napıcanŞimdi uyanır sorar niye bukadar erken kalktığımı, normalde esim benden önce uyanır, ben geç uyanırım uykuyu severim
Tskler tavsiyen icin esim markete çalışıyor soyliyomde getirsin bana yarınişte ben o konuda eşimin hakkını ödeyemem.beni uyutmadan uyumazdı.saat kaç olursa olsun uyanır bana destek olurdu.belkide en önemli şeyde bu..yanında destekçin olması.
yaşadıklarnı seninle yaşıyor gibi paylaşması.
bu arada ayvayı gerçekten dene.hem miden için hemde bebeği güzelleştirirmiş :))
peygamber efendimizin hadisi var bu konuda hatta.netten arattır dilersen.
hurma ve iğdede ahlakını güzelleştirirmiş.tavsiye sadece :))
Esim saat 9da geliyor dedim gelsin beraber yeriz oda geldi sansa ac degildi bende fazla ac değildim tembellik Et'im yemedimolur tabi mide asit üretiyo sürekli, yanma da zaten asitten oluyo, aç kaldıkça daha kötü oluyo, yatarken fln da süt iç yoğurt ya da meyve ye aç yatma bakalım, denemekte fayda var..
hem sen niye düzgün bişey yemedin
Doğru söylüyorsun hersey onların keyiflerine göre. Bende cok sigara içerdim hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakdım, 3 aylık hamileyken resmen sigara aseriyordum ama tabiki içmedim, annem esim kimse bana sigarayı bıraktırmadı ama bebisim başardı bunu, esimlen kaç defa kavgada etik sigara yüzünden. İcmemi hic istemiyordu:) artık kendi zevkimiz bile kalmadı herşeyi bebekler belirliyo, uykuyu sevsen napıcan
bende çay delisiyim normalde, hemde koyu içerdim, şimdi resmen sıcak su içiyorum o da en fazla iki bardak
çay keyfimi bile bozdu sıpa, doğduklarında zaten düşünemiyorum sinema tiyatro yerine şişme oyun parkına fln gideriz heralde
uyumak istiyorum ama yatmak istemiyorumbeyazın psikopatı gibi
birsy sen embriyolog musun? doktorsun yani sanırım :) sezaryen mevzusunu okumuşsundur ne düşünüyosun merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?