- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.741
saol kuzum ama öff sorma valla ne yorgunluk ne yorgunluk anlatamam sana. bugün bişey yapmıyom zaten aldım kitabımı kitap okuyorum sersem gibiyim bi de bugün dinlenmem lazım yarın iş varEsincim gule gule kullanin ama cok yorulmussunuzbugun dinlen bosver temizligi cnm.
.
anladım canım başka bölüm mezunlarının embriyolog olabilme ihtimalini düşünmeden doktor sandım seni :) gerçi bi doktorun forumda gerçirecek zamanı yoktur zaten tahmin etmeliydim :)Gunaydin arkadaslar.. Gecmis ogretmenler gunumyz kutlu olsun kizlardunku halimden dolayi unutmusum kutlamayi kusura bakmayin.
Esincim gule gule kullanin ama cok yorulmussunuzbugun dinlen bosver temizligi cnm.
Tatlim ben dr degilim cok sukuraslinda biyoloji ogretmeniydim ama yuksek tahsilimi tip fakultesinde devam ettirdim embriyolog oldum. Sakin ola burdan kadin dogumcu oldugum sonucunu cikarmayalim .
Dogum hakkinda bilgim var ama uzmanligim yok bi jinekolog gibi elbette. Ben daha cok gebe kalma ve ilk 8 hafta konusunda uzmanimdogumdan ise birsen vatandas olarak oldukca korkuyorum:26: teoriyle pratik ayni degil iste :)
muhabbeti okuyamadim istirahat ediyoduk bebisimle ama okumadan fikrimi solicek olursam;
Ben adet olunca bile 24 saat kullanim disi kalirim agridano agrinin kat be katini cektim dayandim diyelim benim vajenim cok dar sanki nasi cikacak diyorum:44: bayaa bi aciyacak yirtilacak epizyotomi dikis sonrasinda eski halini kaybetmesi fln bunlar hep beni korkutan seyler. Sezeryana bi gicigim yok o yuzden ama gecen hafta iki ark sezeryan oldu 1 hafta suren dayanilmaz dikis acilarindan bahsediyolar.:44: hatta birinin sesi cok kotu geliyo. Daha once duymustum normal dogumun kendisi zor, sezeryanin sonrasi zor diye. O yuzden su siralar sezeryandan da cekinir oldum ben gelemem oyle gunlerce gecmeyen aciya. Ay bilemiyorum cikmasin icimden bebis Allah hayirlisi nasip etsin.
Aman etrafimdakiler de normal dogum yapmam konusunda cok israrci. Basta kaynanam gorumcem olmak uzere, ablam esim eltim vs.bi annem babam gık demiyo saolsunlar. Sormadilar bile. Hatta dun aksam uzun zamandir aramiz eskisi gibi olmamasina ragmen gorumcem aradi. Dedim hayirdir insallah tas mi dustu kafasina niye ariyo? Dedi seni ruyamda gordum hastanedeydik dogum yapiyodun cok ciglik atiyodun cok korktum hala kulaklarimda kan ter icinde ciktin dogumhaneden. Saol yani di mi hem normal yap diyosun hem iyice korkutuyosun!
Ben bi bulayim su gecmiste konustuklarinizi merak ettim. Belki embriyolog olarak da cvp veririm.
sinem sen miydin linens dan nevresim takımı alan:26::26:nasıl fiyatları uygunsa bize yakın mağaza var bir bakayım diorumaslında onu soracaktım kızlar uyku seti aldınızmı eğer alınacaksa ben daha almadım
ben de mart annesiyim ,bebek arabası ,araba koltuğu,bayadır düşünüyoruz nasıl bir şey alsak diye. karar verdik gibi artık. bebek arabasında başta travel sistemlere bakıyordum, hem oto koltuğu olarak kullanırım,hem ana kucağı almama gerek kalmaz dedim. sonra da beğendiğim travel sistemler büyük geldi arabamızın bagajı küçük. bir de araba koltukları geriye doğru takılıyor,hem de arabaya tak çıkar zor olur evde kullanması dedim. arabayı baston almaya karar verdim şimdi,hafif ,kullanışlı. oto koltuğunda da chicco nun eletta modeli var 0+ kullanılabilen,içinde bebek için aparatı var. 18 kiloya kadar kullanılıyor. bana böyle yapmak mantıklı geldi.kızlar yaaa bir oto koltuğu alacaksın altı üstü diyeceksiniz şimdi ama lütfen yardımcı olunkararsız kaldım... graco güzel gibiydi ama 180 tl maxi cosi ye bayıldım tam istediğim gibi o da çok pahalı 300 lerde chicco var o da 300 lerde... baby2go ya baktım o da çok dandik duruyor... ne alıcam ben yaaaa... sizaldığınız markaları yazar mısınız???? benim gibi arabayı sonra alacaklar aldığınız oto koltuklarını ya da markalarını bir paylaşıverin yaaa....
ben de senin gibi düşünüyorum Meltem.
Kemeraltında çıkolayanın kağıdına bebeğin adını yazıyorlar onlardan yaptıracağım
mevlüt için de eşim güzel bir fotosunu çekecek kısmetse oğlumun kendi fotorğrafıyla bebek şekeri yaptıracağız
biblo tarzı şeylerdense böylesi çok hoşumaza gitti bizim
ALlahım sağlıkla nasip etsin inşalah
canım eletta ya baktım şimdi de büyük değil mi bu doğumdan itibaren kullanılabiliyor mu elde taşımak zor olmaz mı bunu çocuk nasıl yatacak bunun içine?? inceledin mi sen bir açıklar mısınben de mart annesiyim ,bebek arabası ,araba koltuğu,bayadır düşünüyoruz nasıl bir şey alsak diye. karar verdik gibi artık. bebek arabasında başta travel sistemlere bakıyordum, hem oto koltuğu olarak kullanırım,hem ana kucağı almama gerek kalmaz dedim. sonra da beğendiğim travel sistemler büyük geldi arabamızın bagajı küçük. bir de araba koltukları geriye doğru takılıyor,hem de arabaya tak çıkar zor olur evde kullanması dedim. arabayı baston almaya karar verdim şimdi,hafif ,kullanışlı. oto koltuğunda da chicco nun eletta modeli var 0+ kullanılabilen,içinde bebek için aparatı var. 18 kiloya kadar kullanılıyor. bana böyle yapmak mantıklı geldi.
canım gracco dan neden vazgectın fıyatıda ekonomıkmıscanım eletta ya baktım şimdi de büyük değil mi bu doğumdan itibaren kullanılabiliyor mu elde taşımak zor olmaz mı bunu çocuk nasıl yatacak bunun içine?? inceledin mi sen bir açıklar mısın
bende bıblo tarzı seylerı sevmıyorum sunnet zamanı ınternette ve kemeraltında o kadar dolaştım ama gonlume gore hıcbısey bulamadım, kafamda tasarladıgım seyı anlamıyordu sekercıler derken bızım tasarımımız boyle bısey cıktı ortaya ben ruzgarada bundan yaptırsam mı acaba dıyorum ama bu bıraz malıyetlı oldu bana sunnette 150 tane taptırmıstım mevlutte 50 tane yeter aslında,
bunlar magnetlı acacak ,buzdolabında cok sık duruyor ve ınsanların cope atacagı bısey degıl , ben cope atılacak bıseye para vermek ıstemıyordum gonlume gorede oldu en azından kendı tasarımımız bısey oldu:) bunları yaptırdım sonra kemeraltında suslettırdım ondan da malıyet bıraz arttı Eki Görüntüle 560496 Eki Görüntüle 560497 Eki Görüntüle 560498 Eki Görüntüle 560499
canım gracco dan neden vazgectın fıyatıda ekonomıkmıs
cankayada can fotokopı var oraya yaptırdım arkada mıknatıs dahıl fıyatı 3 tl idi sonra kemeraltında tanesı 60 kurusa tul ıle lavantayla suslettımkesinlikle çok tatlı ben bayıldım
benım gördüklerim çerçeveydi gümüş rengi ama bu da çok hoşş
ama bu resmin olduğu malzemeyı bulabilir miyiz acaba sen nereden temin ettin ya da edeceksinn
ay çok hoşşmuuş
bebenin fotosunun olması bence çok hoş sırf ona ait ona özel geliyor bana
arkadas kullandı gayet memnun sonucta graccoda kotu bır marka degıl , ama chıcco ıle kıyaslanırmı bılmıyorum cok sorun yasamazsan ama baby 2 go alma ben baston arabasını kullandım guzel degılbirkaç tyorumunu okudum fazla bişey beklemeyin çok sert çok dik falan yazmışlar şaştım kaldım yaaaaaa.... iyi mi graco sana güvenicem artık karar vermem lazım anca gelir
cankayada can fotokopı var oraya yaptırdım arkada mıknatıs dahıl fıyatı 3 tl idi sonra kemeraltında tanesı 60 kurusa tul ıle lavantayla suslettım
arkadas kullandı gayet memnun sonucta graccoda kotu bır marka degıl , ama chıcco ıle kıyaslanırmı bılmıyorum cok sorun yasamazsan ama baby 2 go alma ben baston arabasını kullandım guzel degıl
Can Dijital Baskı Hizmetlerikesinlikle çok tatlı ben bayıldım
benım gördüklerim çerçeveydi gümüş rengi ama bu da çok hoşş
ama bu resmin olduğu malzemeyı bulabilir miyiz acaba sen nereden temin ettin ya da edeceksinn
ay çok hoşşmuuş
bebenin fotosunun olması bence çok hoş sırf ona ait ona özel geliyor bana
canım odemeyı nakıt mı taksıt mı yapacaksın? eger cok begendıysen ıcınde uhde kalacaksa bunu al ama bence gracco da ısını gorurEki Görüntüle 560500
işte bu 280 tl ama ya değer mi ???
Can Dijital Baskı Hizmetleri
canım odemeyı nakıt mı taksıt mı yapacaksın? eger cok begendıysen ıcınde uhde kalacaksa bunu al ama bence gracco da ısını gorur
evet canım temmuz ayında yaptırdım ben fıyatı bana 150 tanesı 550 tlye mal olmustu sımdı 50 tane yaptırsam 185 tl falan tutar , ama goren herkesın cok begendıgı orjınal bı sus oldu , kıme gıttıysem herkesın dolabında asılı ve acacak olarak kullanıyorlar cope atamıyorlar yani:)hmm bu sene için fiyatlar artmış olsa tanesi yaklaşık 4 tl ye gelir sanırım biraz fazla mı acaba?
ama araştıracağım çok hoşş
hmmm 2012 yazıyor tarihte bu sene fiyatıymış
az önceki gracco resmiydi zaten meltem bunu çok beğendim bu arada e bebekte 230 muş araştırırsam daha iyi fiyata da bulurum olmazsa bunu alayım ya zaten büyük parça olarak bir tek bu para tutacak bende park yatağı arkadaşlar alacak başka da bişey alınmıcak dediğn gibi içimde kalmasınCan Dijital Baskı Hizmetleri
canım odemeyı nakıt mı taksıt mı yapacaksın? eger cok begendıysen ıcınde uhde kalacaksa bunu al ama bence gracco da ısını gorur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?