2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Esincim gule gule kullanin ama cok yorulmussunuz bugun dinlen bosver temizligi cnm.

.
saol kuzum ama öff sorma valla ne yorgunluk ne yorgunluk anlatamam sana. bugün bişey yapmıyom zaten aldım kitabımı kitap okuyorum sersem gibiyim bi de bugün dinlenmem lazım yarın iş var

anladım canım başka bölüm mezunlarının embriyolog olabilme ihtimalini düşünmeden doktor sandım seni :) gerçi bi doktorun forumda gerçirecek zamanı yoktur zaten tahmin etmeliydim :)

cnmcım bendım alan evet amakonular ılerlemıs bende anca gırebıldım sana özelmsj attım cvp ıcın.

kızlar yaaa bir oto koltuğu alacaksın altı üstü diyeceksiniz şimdi ama lütfen yardımcı olun kararsız kaldım... graco güzel gibiydi ama 180 tl maxi cosi ye bayıldım tam istediğim gibi o da çok pahalı 300 lerde chicco var o da 300 lerde... baby2go ya baktım o da çok dandik duruyor... ne alıcam ben yaaaa... sizaldığınız markaları yazar mısınız???? benim gibi arabayı sonra alacaklar aldığınız oto koltuklarını ya da markalarını bir paylaşıverin yaaa....

ben de mart annesiyim ,bebek arabası ,araba koltuğu,bayadır düşünüyoruz nasıl bir şey alsak diye. karar verdik gibi artık. bebek arabasında başta travel sistemlere bakıyordum, hem oto koltuğu olarak kullanırım,hem ana kucağı almama gerek kalmaz dedim. sonra da beğendiğim travel sistemler büyük geldi arabamızın bagajı küçük. bir de araba koltukları geriye doğru takılıyor,hem de arabaya tak çıkar zor olur evde kullanması dedim. arabayı baston almaya karar verdim şimdi,hafif ,kullanışlı. oto koltuğunda da chicco nun eletta modeli var 0+ kullanılabilen,içinde bebek için aparatı var. 18 kiloya kadar kullanılıyor. bana böyle yapmak mantıklı geldi.

kızlar güzel bi site keşfettim kendi adıma: anaklavuz » ailelerin al1_veri_ klavuzu
ekşi sözlük okuyanlar bilirler, ona benziyor istediğinizi aratıp yorumları kolayca okuyabilirsiniz, önceden merak ettiklerimi ekşide arar okurdum, bu daha güzel hep anneler var :)

bende bıblo tarzı seylerı sevmıyorum sunnet zamanı ınternette ve kemeraltında o kadar dolaştım ama gonlume gore hıcbısey bulamadım, kafamda tasarladıgım seyı anlamıyordu sekercıler derken bızım tasarımımız boyle bısey cıktı ortaya ben ruzgarada bundan yaptırsam mı acaba dıyorum ama bu bıraz malıyetlı oldu bana sunnette 150 tane taptırmıstım mevlutte 50 tane yeter aslında,
bunlar magnetlı acacak ,buzdolabında cok sık duruyor ve ınsanların cope atacagı bısey degıl , ben cope atılacak bıseye para vermek ıstemıyordum gonlume gorede oldu en azından kendı tasarımımız bısey oldu:) bunları yaptırdım sonra kemeraltında suslettırdım ondan da malıyet bıraz arttı

canım eletta ya baktım şimdi de büyük değil mi bu doğumdan itibaren kullanılabiliyor mu elde taşımak zor olmaz mı bunu çocuk nasıl yatacak bunun içine?? inceledin mi sen bir açıklar mısın

kesinlikle çok tatlı ben bayıldım
benım gördüklerim çerçeveydi gümüş rengi ama bu da çok hoşş
ama bu resmin olduğu malzemeyı bulabilir miyiz acaba sen nereden temin ettin ya da edeceksinn
ay çok hoşşmuuş
bebenin fotosunun olması bence çok hoş sırf ona ait ona özel geliyor bana

cankayada can fotokopı var oraya yaptırdım arkada mıknatıs dahıl fıyatı 3 tl idi sonra kemeraltında tanesı 60 kurusa tul ıle lavantayla suslettım

birkaç tyorumunu okudum fazla bişey beklemeyin çok sert çok dik falan yazmışlar şaştım kaldım yaaaaaa.... iyi mi graco sana güvenicem artık karar vermem lazım anca gelir
arkadas kullandı gayet memnun sonucta graccoda kotu bır marka degıl , ama chıcco ıle kıyaslanırmı bılmıyorum cok sorun yasamazsan ama baby 2 go alma ben baston arabasını kullandım guzel degıl

hmm bu sene için fiyatlar artmış olsa tanesi yaklaşık 4 tl ye gelir sanırım biraz fazla mı acaba?
ama araştıracağım çok hoşş

hmmm 2012 yazıyor tarihte bu sene fiyatıymış

Son düzenleme:
Can Dijital Baskı Hizmetleri

Eki Görüntüle 560500
işte bu 280 tl ama ya değer mi ???
canım odemeyı nakıt mı taksıt mı yapacaksın? eger cok begendıysen ıcınde uhde kalacaksa bunu al ama bence gracco da ısını gorur

kızlar bu arada hastane için çamaşrı alacağım
emzirme atleti sütyenı ve kilot
bunlardan kaç tane almak lazım

hmm bu sene için fiyatlar artmış olsa tanesi yaklaşık 4 tl ye gelir sanırım biraz fazla mı acaba?
ama araştıracağım çok hoşş

hmmm 2012 yazıyor tarihte bu sene fiyatıymış
evet canım temmuz ayında yaptırdım ben fıyatı bana 150 tanesı 550 tlye mal olmustu sımdı 50 tane yaptırsam 185 tl falan tutar , ama goren herkesın cok begendıgı orjınal bı sus oldu , kıme gıttıysem herkesın dolabında asılı ve acacak olarak kullanıyorlar cope atamıyorlar yani:)

Can Dijital Baskı Hizmetleri

canım odemeyı nakıt mı taksıt mı yapacaksın? eger cok begendıysen ıcınde uhde kalacaksa bunu al ama bence gracco da ısını gorur
az önceki gracco resmiydi zaten meltem bunu çok beğendim bu arada e bebekte 230 muş araştırırsam daha iyi fiyata da bulurum olmazsa bunu alayım ya zaten büyük parça olarak bir tek bu para tutacak bende park yatağı arkadaşlar alacak başka da bişey alınmıcak dediğn gibi içimde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…