2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben bunu chcco sandım:) gayet baba duruyor cunku:)

kesinlikle katılıyorum canım
ben kaç tane yaptırılır onu da bilmiyorum 100 çok olur 50 yeter mi off

kesinlikle katılıyorum canım
ben kaç tane yaptırılır onu da bilmiyorum 100 çok olur 50 yeter mi off
bende 50 ıle 75 arasında kaldım
dugunde ben bunları yemek masasaına yerlestırdım bş 25 tan e dugun sonunda masalarda kalmıs gerı topladım ya gormedıler yada fazlasını almadılar 250 kısılık bı dugunde 125 tane dagıttım acaba 50 yeter mı kı

valla ben de 50 diyorum ama ya yetmezse
zaten ben annem 2 ablam görümcem kayınvalidem sadece 6 kişiyiz ee arkadaş akraba ooff bilemedimm

Chicco Key Fit Oto Taşıma Koltuğu Klabber ben de bunu aldım 247 tl....

ben de aynen kaç tane yaptırsam die düşünüyorum
henüz nasıl bi model karar veremedim ama yaptırcam bebek şekeri
ama çok yapıp elimde kalsın istemiyorujm az olup yetmemesini de istemiyorum
acaba davetiye listesi gibi liste yapıp ona göre mi yaptırsam ki?

ben uzuuuuuuuuuuuunca bı sure davetlı lıstesı oturma planı slayt v.s gormek ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuum:)

meltem salih in sünnet şekeri gerçekten orijinal olmuş bayıldım ben de bebişte fotosuyla birlikte bir resim çerçevesi düşünmüştüm ama eşim bizim bebeğimiz gelen herkesin evinde durmayabilir sonra üzülürsün falan dedi. ben de normal bebek şekeri yaptırdım. sayı olarak da 50 az geldi 100 de fazla ben de 75 yaptırdım ortası oldu. hastane içinde cikolatayolla diye bi site keşfettim oradan sipariş vereceğim. sevtaporhan biz daha bebek arabası ve oto koltuğu almadık ama ben alırsam graco junior oto koltuğu istiyorum arkadaşlar aldı çok güzel ve rahat görünüyor , araba olarak da graco fusio ya karar verdim.

ben uzuuuuuuuuuuuunca bı sure davetlı lıstesı oturma planı slayt v.s gormek ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuum:)

kız zaten yakınlarımızın listesini yapcam her önüme
gelene de dağıtmıcam kim ziyarete gelirse o da genelde
en yakınlarımız olacaktır hem oturma planı flan da yok,
oturma planı en fazla salondaki koltukalara ve kanepelere
nasıl oturacakları şeklinde yaparız :)

ben onuda dusunup acacak yaptırdım o yuzden kımse atamıyor yanııııııı cakallık yaptım :) genelde sunnet sapkası yapıyorlar kendımden bılıyorum eve gelınce dırek cope gıdıyor cok uzuluyorum verılen paraya ruzgara da bu taz bısey yaptırsam aynı seyden 2 tane olcak kararsızım ruzgarada orcınal bısey bulmak lazım mouse pad yaptırayım barı onada:)

benım ıcın ısmı gecmesı bıle yetıyor bıde bunları hamıle halımle yaptım dusun yasadıgım stresıııııııı , allahım kac gece ugrastım onlar ıcın aklıma geldııııı yıneeeee:) bence 50 tane yeter gıbı ya sonucta kac gısı gelecek kı mevlude kıs gunu kac kısı sıgdırabılırsın ben en fazla 30 kısı cagırırım

iyi fikir ama bak artık insanlar genelde notebook kullanıyorlar artık yani Mouse pad de olmadı gibi

esıııııın hatunnnn cmrtesı gokalpe senden bahsettım dedım kadınalr klubunden arkadas sızın hastanız hangımız once dogurcak falan dıye konusuyoruz dedım guldu:)

bu arada 30. haftaya baslarken bızdekı son degısıklıkler;
mınnak oğul artık babasının sesını tanıyor ve ona tepkı verıyor onun geldıgı saatlerı hafızaya kazıdıgını dusunuyorum haftada 3 gun gec 2 gun normal saatte gelıyor ve entresan bı sekılde benım mınık onun geldıgı saatlerde partı verııyor
sabahları abısıne turlu saklabanlıklar yapıyor resmen oynuyor abısı ıle
29. hafta ıtıbarı ıle benı emır komuta zıncırıne bagladı artık hareket dılını kullanmaya basladı ve benı hareketlerı ıle yonlendırıyor mesela yatakta sagıma yatmamdan hoşlanmıyor ve hareketlerı ıle benı cevırıyor pozısyonumu degıstırıyorum sakınleşiyor saga dondugumde tekrar tekmeler son safhada oluyor. bugun kahvaltıda one dogru hafıf egılır pozısyonda yemek yıyordum benı baston yutmus gıbı dıklestırdı ayakları ıle rahatsız olmus pasam......:)
artık uyku -uyanıklık saatlerını cok ıyı anlıyorum
poposu bacakları nerede kendını cok guzel bellı edıyor bazen poposunu sevıyorum onun:)
bu hafta sancılarım ve bel agrılarım var bunda 1645 gr olmasında etkısı buyuk galıba ......
herkesın sıkayet ettıgı mıde yanması bende sureklı olmamakla bırlıkte haftada 1 ben burdayım dıyor bunada sukur......
doktorumuzun bıze verdıgı en guzel haber bobregının normal boyutlara donmesı oldu.....
evde genel bır sessızlık havası var, gecen haftaya kadar hazırlık asamasında olan ben bu hafta kendımı rolantıye aldım galıba , kacınılmaz son yaklastıkca beynımı off moduna alıyorum galıba:).............

çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısıyla zamanının dolmasını nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…