- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.761
ben bunu chcco sandım:) gayet baba duruyor cunku:)az önceki gracco resmiydi zaten meltem bunu çok beğendim bu arada e bebekte 230 muş araştırırsam daha iyi fiyata da bulurum olmazsa bunu alayım ya zaten büyük parça olarak bir tek bu para tutacak bende park yatağı arkadaşlar alacak başka da bişey alınmıcak dediğn gibi içimde kalmasın
evet canım temmuz ayında yaptırdım ben fıyatı bana 150 tanesı 550 tlye mal olmustu sımdı 50 tane yaptırsam 185 tl falan tutar , ama goren herkesın cok begendıgı orjınal bı sus oldu , kıme gıttıysem herkesın dolabında asılı ve acacak olarak kullanıyorlar cope atamıyorlar yani:)
bende 50 ıle 75 arasında kaldımkesinlikle katılıyorum canım
ben kaç tane yaptırılır onu da bilmiyorum 100 çok olur 50 yeter mi off
bende 50 ıle 75 arasında kaldım
dugunde ben bunları yemek masasaına yerlestırdım bş 25 tan e dugun sonunda masalarda kalmıs gerı topladım ya gormedıler yada fazlasını almadılar 250 kısılık bı dugunde 125 tane dagıttım acaba 50 yeter mı kı
ben de mart annesiyim ,bebek arabası ,araba koltuğu,bayadır düşünüyoruz nasıl bir şey alsak diye. karar verdik gibi artık. bebek arabasında başta travel sistemlere bakıyordum, hem oto koltuğu olarak kullanırım,hem ana kucağı almama gerek kalmaz dedim. sonra da beğendiğim travel sistemler büyük geldi arabamızın bagajı küçük. bir de araba koltukları geriye doğru takılıyor,hem de arabaya tak çıkar zor olur evde kullanması dedim. arabayı baston almaya karar verdim şimdi,hafif ,kullanışlı. oto koltuğunda da chicco nun eletta modeli var 0+ kullanılabilen,içinde bebek için aparatı var. 18 kiloya kadar kullanılıyor. bana böyle yapmak mantıklı geldi.
valla ben de 50 diyorum ama ya yetmezse
zaten ben annem 2 ablam görümcem kayınvalidem sadece 6 kişiyiz ee arkadaş akraba ooff bilemedimm
ben uzuuuuuuuuuuuunca bı sure davetlı lıstesı oturma planı slayt v.s gormek ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuum:)ben de aynen kaç tane yaptırsam die düşünüyorum
henüz nasıl bi model karar veremedim ama yaptırcam bebek şekeri
ama çok yapıp elimde kalsın istemiyorujm az olup yetmemesini de istemiyorum
acaba davetiye listesi gibi liste yapıp ona göre mi yaptırsam ki?
ben uzuuuuuuuuuuuunca bı sure davetlı lıstesı oturma planı slayt v.s gormek ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuum:)
ben onuda dusunup acacak yaptırdım o yuzden kımse atamıyor yanııııııı cakallık yaptım :) genelde sunnet sapkası yapıyorlar kendımden bılıyorum eve gelınce dırek cope gıdıyor cok uzuluyorum verılen paraya ruzgara da bu taz bısey yaptırsam aynı seyden 2 tane olcak kararsızım ruzgarada orcınal bısey bulmak lazım mouse pad yaptırayım barı onada:)meltem salih in sünnet şekeri gerçekten orijinal olmuş bayıldım ben de bebişte fotosuyla birlikte bir resim çerçevesi düşünmüştüm ama eşim bizim bebeğimiz gelen herkesin evinde durmayabilir sonra üzülürsün falan dedi. ben de normal bebek şekeri yaptırdım. sayı olarak da 50 az geldi 100 de fazla ben de 75 yaptırdım ortası oldu. hastane içinde cikolatayolla diye bi site keşfettim oradan sipariş vereceğim. sevtaporhan biz daha bebek arabası ve oto koltuğu almadık ama ben alırsam graco junior oto koltuğu istiyorum arkadaşlar aldı çok güzel ve rahat görünüyor , araba olarak da graco fusio ya karar verdim.
kız zaten yakınlarımızın listesini yapcam her önüme
gelene de dağıtmıcam kim ziyarete gelirse o da genelde
en yakınlarımız olacaktır hem oturma planı flan da yok,
oturma planı en fazla salondaki koltukalara ve kanepelere
nasıl oturacakları şeklinde yaparız :)
ben onuda dusunup acacak yaptırdım o yuzden kımse atamıyor yanııııııı cakallık yaptım :) genelde sunnet sapkası yapıyorlar kendımden bılıyorum eve gelınce dırek cope gıdıyor cok uzuluyorum verılen paraya ruzgara da bu taz bısey yaptırsam aynı seyden 2 tane olcak kararsızım ruzgarada orcınal bısey bulmak lazım mouse pad yaptırayım barı onada:)
anahtarlık yapsak odamı olmadı:))) bende fıkır cok:)iyi fikir ama bak artık insanlar genelde notebook kullanıyorlar artık yani Mouse pad de olmadı gibi
kızlar beş buçukta randevumuz vardı.
sıvı artmaya devam ediyormuş malesef.
erken doğum riski devam ediyormuş.
33.haftayı görürsek sorun olmaz dedi.
bebeğin cigerlerinin gelişimini hızlandırmak için celestone diye bi iğne yaptılar.12 saat sonra gene yapılacak
erken doğumu geciktirmek için de proluton depot yaptılar.haftaya gene yapılacak.
progestan kullnıyorum vaginal bir haftadir.kullanmaya devam edecekmişim.
bundan sonrası için de rapor verdi.artık işe de gitmemem gerekiyormuş.bıkaç kez rapor verip sonra doğum izni hakkımın dolmasını bekleyecek.
artık evdeyim malesef.dualarınızı beklyorum.
yarından itibaren yatmaya başlayacağım evde.
simdi nette gordum sızede fıkır olsunEki Görüntüle 560554
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?